Pokaż pełną wersje : Tiligus gallery.
Pierwszy screen z sequela Tibi!
Teraz świat Tibi będzie przedstawiony w trójwymiarze!
Ten screen nie odkrywa dużo, ale Cip Soft zapewnia że za niedługo ujawni więcej. Oceńcie sami:)
<zdjęcie usunięte>
Nie pytajcie skąd mam =P
Edit: Macie racje to jest do dupy , ale jeszcze was zaskocze to były tylko początki a poczatki różne bywają.
Faxero paladyn
04-08-2004, 21:46
Wole 2d. Jesli tak ma wygladac grafa na tibii to juz skladam protest do cip softu :D :P
Hm ciekawe ale jak tak będzie w co bardzo wątpiem noto myśle że moja kariera w tibi się skończy ?(
Dan the Automator
04-08-2004, 21:52
To engine Doom 3 czy Unreal Turnament 2004 ;) ?
Rany jęsli to ma być czardoziej to wygląda jak jakiś krasnolud po liftingu. Ja też wysyłam protest :P
hehehehe krzywy ten troj wymiar ;p
gietol Julera
05-08-2004, 10:43
jak grafa sie zmieni w tibi to ja przestaje grac ;p
Dobra, fajnie fajnie:P chcecie wiecej ;)?
A ja sądze że to fotomontaż, i malo kto może sie pochwalic nadzwyczajną spostrzegawczoscia. Spójrzcie na posążek, zupełnie jakby wycięty; oraz koronny dowód: podpis "by Tiligus"
Grzes Przewodniczek
05-08-2004, 12:29
to fotomontaz!! :P
widac odrazu wycieteta i OSTRO powiekszona statuetke goblina:P pozatym gdyby to byl porejkt cip softu w prawym dolnym rogu nie bylo by autora :P:P
Oryginalnie dodany przez Grzes Przewodniczek
to fotomontaz!! :P
widac odrazu wycieteta i OSTRO powiekszona statuetke goblina:P pozatym gdyby to byl porejkt cip softu w prawym dolnym rogu nie bylo by autora :P:P
Niema to jak skopiowac teks poprzednika i nabic se posta nie? Żałosne...
Vanhelsen
05-08-2004, 14:46
To jest widok z oczy twojecho chara, a taka "krzywosc" tego 3d jest spowodowana pociągmien do napojów wyskokowych twojej postaci 8o 8o 8o
ej wyslij to do www.tibianews.net, moze dadza ten fotomontaz jako zdjecie dnia heheh
Shockker
05-08-2004, 15:42
Rany aż z krzesła spadłem ja nie chce takiej grafy... Tesh składam protest do Cip Softu :P
Froggerr
05-08-2004, 19:29
Ludzie aż oplułem monitor jak to zobaczyłem taki badziew że o ja niemoge qwa mac :D a tak wogule jakby miała być taka grafa po update to bym sie wzioł raczej do nauki i coś mi sie wydaje że to jest widok z oczu chara !! 8)
Oryginalnie dodany przez Kaser
A ja sądze że to fotomontaż, i malo kto może sie pochwalic nadzwyczajną spostrzegawczoscia. Spójrzcie na posążek, zupełnie jakby wycięty; oraz koronny dowód: podpis "by Tiligus"
Uśmiałem się do łez. Kto ci pomoł odgadnąć że to fotomontaż ???
Mati Crusher
05-08-2004, 20:06
:D :D :D :D :D :D :D :D :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :D fajna grafa sam ja zrobiles???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.