zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najwieksze n00by Guardi.

Actorron
09-06-2006, 20:39
Niewiem czy ten filmik byl juz na forum czy nie ale jest warty obejrzenia.
Przedstawia on zachowanie h-lvl z Guardi Na Hydrach. Cala akcja rozpoczyna sie dopiero od ok.10 minuty.
Enjoy@

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9216

PS. Film na Tibie 7.71

Izull
09-06-2006, 23:48
Nie filmiku jeszcze nie było, ale oglądałem go już nieco wcześniej i muszę stwierdzić, że właśnie przez takich graczy Polscy tibijczycy zyskują miano złodzieji, pk-rów i wogóle same najgorsze bajery. Polacy wygonili Niemców z Hydr to Ci, na stadionie w Niemczech spowodowali, że Polska przegrała z Ekwadorem 2:0 :baby: Brawo JanasB)

Żyłka
10-06-2006, 00:04
nie moge tego sciagnac :| kiedy klikam w mirror 1 nic sie nie dzieje

Izull
10-06-2006, 00:09
nie moge tego sciagnac :| kiedy klikam w mirror 1 nic sie nie dzieje

Poklikaj kila razy albo zrób se reseta, bo film fajne pokazje jak to Polaczki popisują się swoja potęgą na świecie non-pvp bo na pvp pewnie by dostali od nawet takich 60-70 lvl sami posiadając 100-120 B)

PanKracy
10-06-2006, 03:42
Dobrze ze odszedlem z tego swiata... wlasnie tacy debile psuja reputacje naszego kraju. To sa ludzie ktorzy nie potrafia nic osiagnac na swiatach normalnego pvp. Pozwole sobie na mala opinie tych 4 panow:
1. Browek - typowy noob, IQ siedzacego psa, jeszcze nie tak dawno plakal ze mial hacka, a teraz sie wozi, i umila grę (tak jak w filmie) niektorym graczom. Szkoda ze ten hacker nie zrookowal mu tego chara ..
2. Xetor - jednym slowem mowiac - lizodup.
3. Sorcerer Xed - do niego nic osobiscie nie mam, jest calkiem wporzo, ale niekiedy w towarzystwie swoich "przyjaciol tibijskich" robi sie bardzo wazny
4. Kwasotto Gravedigger - no, tutaj to juz by mozna bylo troche napisac... ale z racji tego ze jest juz pozno napisze tylko watek. Mhm.. wedlug mnie to dzieciak, moze o tym swiadczyc np ten tekst "02:41 Kwasotto Gravedigger: bym ich piznol z ue to huj by padli wszyscy XD". I wogole takie przechwalki jakie to on ma itemy (z allegro).
Po commanderze'hell'u, ancienciq, etc moglbym sie spodziewac czegos takiego, ale na nich sie zawiodlem. Po prostu wstyd.
TERAZ MOZECIE MNIE OBRZUCAC MIECHEM, REPORTOWAC, ETC, TO TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT. I TAK PRZEGLADAM TO FORUM SPORADYCZNIE WIEC MAM TO W |) \/ P I E. TRZYMAJCIE SIE ZIOMY. POZDRO

scorp
10-06-2006, 07:06
@up
gosciu zastanow sie co ty mowisz, po 1 filmiku oceniasz ludzi...ciekawe jak mowisz na kwasa dziecko, to lepiej na siebie popatrz masz 14 lat i mowisz na kogos dziecko, jak na forum jestes jak narazie prawie najmlodszy wiec nie nazywaj kogos dzieckiem jak sam jestes bachorem ja ci moge napiasc o browku sorcerer xedzie i o kwasie ale po co sie wypowiadac jak to sa spoko ziomki? pozatym, oni nie maja tyle czasu zeby grac na pvp i uczestniczyc w wojnach, maja ponad 18 lat, pracuja i chca se spokojnie pograc dla zabawy

Browek
10-06-2006, 10:20
Dobrze ze odszedlem z tego swiata... wlasnie tacy debile psuja reputacje naszego kraju. To sa ludzie ktorzy nie potrafia nic osiagnac na swiatach normalnego pvp. Pozwole sobie na mala opinie tych 4 panow:
1. Browek - typowy noob, IQ siedzacego psa, jeszcze nie tak dawno plakal ze mial hacka, a teraz sie wozi, i umila grę (tak jak w filmie) niektorym graczom. Szkoda ze ten hacker nie zrookowal mu tego chara ..
2. Xetor - jednym slowem mowiac - lizodup.
3. Sorcerer Xed - do niego nic osobiscie nie mam, jest calkiem wporzo, ale niekiedy w towarzystwie swoich "przyjaciol tibijskich" robi sie bardzo wazny
4. Kwasotto Gravedigger - no, tutaj to juz by mozna bylo troche napisac... ale z racji tego ze jest juz pozno napisze tylko watek. Mhm.. wedlug mnie to dzieciak, moze o tym swiadczyc np ten tekst "02:41 Kwasotto Gravedigger: bym ich piznol z ue to męski narząd płciowy by padli wszyscy XD". I wogole takie przechwalki jakie to on ma itemy (z allegro).
Po commanderze'hell'u, ancienciq, etc moglbym sie spodziewac czegos takiego, ale na nich sie zawiodlem. Po prostu wstyd.
TERAZ MOZECIE MNIE OBRZUCAC MIECHEM, REPORTOWAC, ETC, TO TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT. I TAK PRZEGLADAM TO FORUM SPORADYCZNIE WIEC MAM TO W |) \/ P I E. TRZYMAJCIE SIE ZIOMY. POZDRO

skoro taki madry jestes...
ja nie pisze kto jest noobem jak sie wbijaja mi na hydry co chwile
"ile jeszcze ile jeszcze" potem wrzucaja all do wody kazdy mozew koncu q..rwicy dostac prawda taka po pouscie sobie przemyslalem all teraz niech pisza o free items albo pomoc w quescie do mnie moga sie nie zglaszac i niech podziekuja tobie skoro jestem taki zly...

szkoda ze nie zrokowali to fakt a co do IQ sie nie wypowiadaj skoro masz 16 lat skonczyles juz podstawowke??

O hydry caly czas sa klutnie ja siedzialem 2 dni na nich po 10h bo mialem czas a ile razy bylem jak ktos na spownie jest to nie powiem i sie nie wpier.alam i nie psuje huntow skoro chcesz zaczne tak robic

...:::Kwass:::...
10-06-2006, 10:23
:D :D :D :D

Mahuahu Dobre Ziomek... Żal mi Ciebie

Po 1 nie mam 14 lat :(

@ Bro~ Dobrze Mowisz :) Je*** Noobów...

Wszystko na ten temat...

Pozdro Scorp :]

Browek
10-06-2006, 13:08
Poklikaj kila razy albo zrób se reseta, bo film fajne pokazje jak to Polaczki popisują się swoja potęgą na świecie non-pvp bo na pvp pewnie by dostali od nawet takich 60-70 lvl sami posiadając 100-120 B)

Ta ja nie gralem nigdy na pvp... sadze ze wyjedziesz mnie na tescie.
Skoro tak jak wszyscu uwazaja ze gracze z non-pvp sa noobmi etc. najlepszym przykladem jest Imergam z furory on tez na non-pvp gral z nami ale dla was pewnie tez to cienias jest.

Izull
10-06-2006, 13:47
Ta ja nie gralem nigdy na pvp... sadze ze wyjedziesz mnie na tescie.
Skoro tak jak wszyscu uwazaja ze gracze z non-pvp sa noobmi etc. najlepszym przykladem jest Imergam z furory on tez na non-pvp gral z nami ale dla was pewnie tez to cienias jest.

Imargam w gwoli ścisłości B) A czy ja mówię, że ja bym Cie pojechał na teście ? Zauważ, że ja sam grałem na refugi(non-pvp)tylko po to żeby pograć sobie dla przyjemności bez żadnych pk wojen i tego typu. Ale kwaso np. swoim tekstem, że pizgnął by UE i by wszyscy padli potwierdza, że raczej w pvp dobry nie jest. Może Ciebie się to nie tyczy może i masz dobre pvp, ale po huja tak żeś się znęcał nad tymi szwabkami ? Mogłeś ich wywalić w bardziej przemyślany sposób. Taka moja własna opinia B)

Xerc
10-06-2006, 14:08
:D :D :D :D

Mahuahu Dobre Ziomek... Żal mi Ciebie

@ Bro~ Dobrze Mowisz :) Je*** Noobów...

Wszystko na ten temat...

Pozdro Scorp :]

Czas dorosnąć. Jezeli tobie jest żal ludzi, to najpierw popatrz na siebie, prawda jest taka, że kupileś chara jak mial 95 lv, grasz pół roku i wbiles 30lv~, myślisz, ze jak grasz na non-pvp to jesteś dobry, dam głowę, że na pvp byś sobie nie poradził (najpierw trzeba przejść rookgard) Tyle. :):):)

Oddaj EQ Sloxowi złodzieju.

Browek
10-06-2006, 15:26
Oversoul Exodus bo o nim mowa co go zobacze na hydrach obiecuje ze bedzie mial cieplo niedos ze zlodziej to jeszcze przylazi i roz*******a hunty wiec jesli ktos idzie z nim niech sie liczy ze ja albo ktos z mojich znajomych wpadnie na hydry i bedzie lurowanie

Clifford_Guardia
10-06-2006, 15:39
Filmik je good.
Przedstawia to co robia Szefowie.(wszyscy wiedza kto jest szefem xD)

Kwas nie pierdol w kolo "Bro Bro Bro Bro Bro"
Je jebe kolegow szukasz?
Sezon Pg sie zaczol to sie okaze 'Kto jest Mistrzem Pokemon i zlapie je wszyskie'

-+Joka-+
10-06-2006, 15:56
Portmann: "POLS ARE NOOBS IN FOOTBALL AND IN TBIA"

Może i jesteśmy słabi w piłke nożną , ale w tibi mamy bynajmniej gracza z 200lvl+, a niemcy ??

Więc nie jesteśmy AŻ takimi noobkami.

Pzdr.

Łuk4sz
10-06-2006, 16:16
Guardia - legowisko noobów
Grałem na Guardii (lootbaga mi ukradli zaraz jak wyszedłem na powierzchnie).
Nie przejmowałem się tym, ale zdarzył się juz pewien noobowski incydent, który spowodował, ze przestałem tam grać.Stałem sobie z kumplami pod depo.Wyłożyliśmy itemy na ziemie(myslałem, ze mogę zaufać polakom).No i oczywiście wchodzi polak(Seza-mek) i bierze mojego fire sworda (wtedy wart był 20k).
I przestałem grać na tym świecie.
Zastanów się zanim zaczenisz grać na świecie non-pvp(a zwłaszcza na Guardii)

Polacy są lepsi od Niemców w Tibie.Co prawda mamy ogromną ilość noobów, ale tez mamy duzo silnych i porządnych graczy.

Kokio
10-06-2006, 16:30
@Joka
Tak sie skalda ze Niemcy tez maja 200 lvl (Hesperides). Moze natuarlizowany ale zawsze jest Niemcem. ;]
@Topic
Trzeba sobie jakos radzic na non-pvp, skoro nie mozna sie nawzajem zabijac to stosunkowo niskie lvl 40-70 zgrywaja kozakow i jak Browek powiedzial roz****dalaja hunty itd. wiec pozostaje lurowanie bloczenie bo raporty nic nie daja zazwyczaj... -.-
@Pankarcy
Widze ze jestes wrozką skoro oceniasz ludzi widzac ich zachowanie tylko na 1 filmiku... Moze Browek i reszta mieli jakas prywatna zwade miedzy sobą i chcieli sie poprostu odwdzieczyc?
@Xerciosa
Skąd mozesz wiedziec ze to Kwas hacknal Sloxa, sluchasz glupich plot a potem rozpowiadasz..
@Luk4sz
Oh moje szczere kondolencje bardzo to madre zeby klasc itemki na ziemii... A lootbagi nie kradna tylko na non-pvp ale na wszystkich servach bo jest to poprostu sposob na szybki i latwy zarobek.
@down
Bylo cheatowac, dostales delete to opusciles ;)

Garino Ardielowan
10-06-2006, 16:31
Browek - typowa ku*wa (że przypomnę mój pierwszy Hydra hunt, je*iemy sobie hydry, przybiega Browek (dalej "pedał"), stoi w miejscu, ja się pytam "po co tu stoisz?" a on "żeby głupi miał o co pytać", później nam zaczął lurować...). N/c, poza tym, żałuję, że rzeczywiście ta ci*a nie dostała Rooka, pamiętam jak mi ktoś opowiadał, co było jak Browka hacknęli, podobno płakał, respect, stary. :) O Kwasie nie wspomnę, kupił chara, oje*ał Sloxa i kozaczy... Xetor w sumie jest ok, często mi pomagał, mimo że lekki z niego asslicker... Z tego całego towarzystwa "hajd leweli gółardi" najnormalniejszy mi się wydaje Scorp, a widziałem już wiele, jestem na Guardii od roku... Pozdrawiam i pamiętajcie, to tylko gra, ja sam nawet cieszę się, że byłem zmuszony opuścić pieprzoną Guardię. :)

Browek
10-06-2006, 17:20
Browek - typowa ku*wa (że przypomnę mój pierwszy Hydra hunt, je*iemy sobie hydry, przybiega Browek (dalej "pedał"), stoi w miejscu, ja się pytam "po co tu stoisz?" a on "żeby głupi miał o co pytać", później nam zaczął lurować...). N/c, poza tym, żałuję, że rzeczywiście ta ci*a nie dostała Rooka, pamiętam jak mi ktoś opowiadał, co było jak Browka hacknęli, podobno płakał, respect, stary. :) O Kwasie nie wspomnę, kupił chara, oje*ał Sloxa i kozaczy... Xetor w sumie jest ok, często mi pomagał, mimo że lekki z niego asslicker... Z tego całego towarzystwa "hajd leweli gółardi" najnormalniejszy mi się wydaje Scorp, a widziałem już wiele, jestem na Guardii od roku... Pozdrawiam i pamiętajcie, to tylko gra, ja sam nawet cieszę się, że byłem zmuszony opuścić pieprzoną Guardię. :)

1) K.rwe znajdz se w rodzinie
2)1lurowanie jakie bylo bylo wlasnie w ten dzien wiec zamknij pysk albo daj jakis dwod
3)C.pe to mozesz znalezc u sieboe w kroku
4)Skad wieszze jak dostalem haka to plakalem czyzbym cie rzno.l w du.e wtedy ze wiesz?
5)Zobaczymy jak cos bedziesz chcial mistrzu

Browek
10-06-2006, 17:23

2)1lurowanie jakie bylo bylo wlasnie w ten dzien wiec zamknij pysk albo daj jakis dwod
3)C.pe to mozesz znalezc u siebie w kroku
4)Skad wieszze jak dostalem haka to plakalem czyzbym cie rzno.l w du.e wtedy ze wiesz?

Garino Ardielowan
10-06-2006, 17:27
1) Ok, już szukam.
2) Nie mam pyska.
3) Ok, już szukam.
4) Czy ja powiedziałem, że wiem? Powiedziałem, że słyszałem, a to ogromna różnica, ale Ty raczej tego nie pojmiesz. :)
5) Nie wiem, czy kiedykolwiek będę od Ciebie czegoś chciał, bo nie gram na Guardii. :)

Browek
10-06-2006, 17:36
Poszukaj dobrze:)
Skoro nie wiesz to po co piszesz??
Postac moze jest sprzedana nie pomyslales?? (pytanie retoryczne <- znajdz sobie w slowniku co to znaczy)

Łuk4sz
10-06-2006, 19:27
Oh moje szczere kondolencje
Dziękuję.

bardzo to madre zeby klasc itemki na ziemii...
Myslałem, że moge zaufać rodakom -.- To tak jakbys się bał zasnąć we własnym domu.

A lootbagi nie kradna tylko na non-pvp

Na pvp już wiele razy szedłem przez zatłoczone depo z lootbagiem i nikt mi nie podskoczył, więc lootbagi kradną głównie na non-pvp.

Thomas'Dark
10-06-2006, 19:59
Myslałem, że moge zaufać rodakom -.- To tak jakbys się bał zasnąć we własnym domu.

Na pvp już wiele razy szedłem przez zatłoczone depo z lootbagiem i nikt mi nie podskoczył, więc lootbagi kradną głównie na non-pvp.

To co piszesz jest poprostu smieszne...

Co do tematu:
Takto jest na swiatach non-pvp. Trzeba sie liczyc z tym ze moze ktos przyjsc i popsuc ci hunta. :)

@2xDown
Dalej nierozumiesz? Ehh.. Jak mozna porozrzucac swoje itemy po ziemi i to jeszcze wtedy kiedy "fire sword chodzil po 20k"... Na swiatach pvp ludzie zabijaja sie zeby zarobic "chociaz" 20k, a ty zostawiasz itemy na ziemi i myslisz ze ci ich nikt nieruszy?! A co do lootbagow to nieraz na swiatach pvp targalem lootbaga, a za mna leciala banda noob'ow, ktorzy mieli nadzieje ze sie do niego dorwa. Mam nadzieje ze wiesz juz czemu twoja wypowiedz byla dla mnie smieszna. ;)

Xerc
10-06-2006, 20:21
@Xerciosa
Skąd mozesz wiedziec ze to Kwas hacknal Sloxa, sluchasz glupich plot a potem rozpowiadasz..

Ty chyba nie byłeś na guardii nigdy. Kto mowił, że ktoś zhackował Sloxa, akurat shackowaliby go, ale to już inna historia (dziękuje mi za to :)). Ty głupoty gadasz, bo Sloxa nie mial nigdy haxa. Pozatym sam Slox wie kto jest temu winnien.

Łuk4sz
10-06-2006, 20:24
To co piszesz jest poprostu smieszne...
Niezmiernie się cieszę, że mogłem Cię rozbawić, chociaż nie widze w tym nic śmiesznego.

Xerc
10-06-2006, 20:25
Poszukaj dobrze:)
Skoro nie wiesz to po co piszesz??
Postac moze jest sprzedana nie pomyslales?? (pytanie retoryczne <- znajdz sobie w slowniku co to znaczy)

Nie będę już mówił ile osob ma do tego konta passy, jak z resztą do większości charow z Nobles (sharley, szu'ja, galateia sa nielicznymi którzy nie rozdaja swoich "numerkow"), dobra mniejsza z tym.

No Browek nie spodziewałem się tego po tobie (stary Kwasotto Gravedigger), jestescie all noobami na maxa, bo passy rozdajaecie, apotem jest "płacz", że wam konta kradna inni ownerzy. Tylko poklaskać, mi też możecie, bo jestem kretem :) tak już bywa lole :(

Xerc
10-06-2006, 20:33
Dziękuję.

do ostatniego zdania dodalbym słowo (Guardia), kto rządzi tym badziewnym swiatem? jakis pl o niku ancienciq, ktory marwi sie o dobro shinsen ( jego tibijsiej milosci) i siebie?, moge was wszytkich oje.bać(w sensie okrzyczeć), ale zajęło by mi to caly dzien, a szkoda mi go :( all jesteście poryci bo gracie na tym osranym swiecie (za duzo polusow, ktorzy nie potrafia sie rzadzic i patrza na sibie a nie o dobro serva) zaluj, ze wybralem guardie, bo to granie na tym gownie tylko psuje nerwy i sprawia kłopoty potem jest tylko coraz gorzej, bo malo jest osob takich jak Sharley, ktory jest najuczciwszy z tego zasranego swiata, mozecie sobie gadac, ale nie widzialem jeszcze szweda ktory mi cos ukadl na nakimkolwiek swiecie, pamietam jak wymienialem kase w banku, na ziemie wywalilo mi z 230k (jebane backpacki), obok mnie stali w turnie pl i swe, swe oddal mi wszystko co zdolal udzwignac, a pl zjebal i tyle go widzialem, byl z gili kwasotta o ile pamietam, czy nawet z gildi ancienciqa NOOB SPIER<DALWAĆ Z TEGO SWIATA, POLACKS ATTACK, BR MASS ATTACK :confused:

Kokio
10-06-2006, 21:33
Ty chyba nie byłeś na guardii nigdy. Kto mowił, że ktoś zhackował Sloxa, akurat shackowaliby go, ale to już inna historia (dziękuje mi za to :)). Ty głupoty gadasz, bo Sloxa nie mial nigdy haxa. Pozatym sam Slox wie kto jest temu winnien.

A to sry, napisałeś: "Oddaj EQ Sloxowi złodzieju." więc pomyśałem że osądzasz go o hacknięcie Sloxa :P
Btw. Tak sie składa że byłem i jestem nadal na Guardii ;)
A co do tego że jest to jeden z najgorszych servów bo większość Polaków to takie nooby że szkoda gadać, to się zgadzam... może jednak i nie żałuję że wybrałem ten server, ale coś się powinno zrobić z ludźmi którzy uprzykrzają innym życie. Np. Celesta lub Calmera też są światami non-pvp, a można tam normalnie grać. Może w przyszłym czasie sie to zmieni kto wie, narazie musimy grać na takiej Guardii jaka jest.

Snajperov
10-06-2006, 21:44
co wy gadacie ze kwas i browek to noobki

!!
gadalem w tym czasie z browkiem i on mi powiedzial ze oni hunca na dole i ze mam nie mysles ze jest wolne LOL wjebali sie na respa szwaby i maja bylo zajete

Vil
10-06-2006, 21:51
Może i jesteśmy słabi w piłke nożną , ale w tibi mamy bynajmniej gracza z 200lvl+, a niemcy ??

My mamy graczy, a Niemcy z nas polew. BTW, Wurzel zdaje sie jest GER prawda ?

Tak sie skalda ze Niemcy tez maja 200 lvl (Hesperides). Moze natuarlizowany ale zawsze jest Niemcem. ;]

ekhm, Ukraina ?

@topic:

Nie znam sie na sytuacji politycznej Guardii, leje na wasze antypatie, ale trzeba przyznac ze cala ta pseudo-dyskusja dajecie wyraz swojemu noobostwu.

Kokio
10-06-2006, 21:56
@up
Tak, Ukraina ale jest tez w czesci niemcem, przeczytaj wywiad z nim na www.tibiabr.com ;)

Moze masz racje ze czas zakonczyc ta idiotyczna dyskusje, w ktorej jest wiecej bluzgow i oskarzania niz normalnej rozmowy?

scorp
10-06-2006, 22:14
Ehh...ja bym prosil modka o zamkniecie tego tematku, za duzo tutaj plotek (?)
to ze na swiecie non sa nooby np. ancienciq co kradnie mi loota(sb,rhs i roznorodne tam rzeczy)hehe, gralem z nim na wczesniejszym swiecie myslalem ze wporzo jest... dobra co ja tam bede sie rozgadywal, nie gram juz w tibie pozdro for all ;*

btw. dzisiaj JAGIELLONIA wygrala 2;1 z sosnowcem i bedzie grala o baraze do 1 ligi HAIL :P

Bonhert
10-06-2006, 23:07
Widze ze rozmowa schodzi na ogolna charakterystyke klimatu Guardii i dziwi mnie niezmiernie fakt iz sami Guardianie narzekaja tak bardzo na sutyacje ktora oni tworza. Jak kazdy serwer tak i nasz ma swoje zalety i wady..

Jesli chodzi o Browka to znam go dosyc dobrze i wiem ze zachowanie jest poprzedzone przyczyna i dalby Bog aby wiecej bylo tego typu ludzi na Guardii a zycie tam byloby sielanka niemalze. Gdyby kazdy byl pewny swojej bezkarnosci na non-pvp byly by to bez zwatpienia najgorsze serwery.

Mózgu
11-06-2006, 00:07
No ale wam wparowali, 5 hydr zlurowali nieciekawie niestety tak bywa na non-pvp, ale potem jakoś poexpiliście se na dragach :)

Browek
11-06-2006, 01:49
Nie będę już mówił ile osob ma do tego konta passy, jak z resztą do większości charow z Nobles (sharley, szu'ja, galateia sa nielicznymi którzy nie rozdaja swoich "numerkow"), dobra mniejsza z tym.

No Browek nie spodziewałem się tego po tobie (stary Kwasotto Gravedigger), jestescie all noobami na maxa, bo passy rozdajaecie, apotem jest "płacz", że wam konta kradna inni ownerzy. Tylko poklaskać, mi też możecie, bo jestem kretem :) tak już bywa lole :(

Mozesz byc kretem czy kim chcesz ja gram sobie dla zabawy nie musze udawadniac swojej wartosci czy czegos w grze. Tacy ja ty biora tibie jak prawdziwe zycie tylko problem jest taki ze ludzie ktorych ty nazywasz "przyjaciolmi" w tej grze pojada Cie jak tylko beda mieli okazje a ty sie zalamiesz.Ja jestem na 100% pewnien ludzi z ktorymi sie przyjaznie na guardi znamy sie nie od dzis i kazdy jest siebie pewnien.

Btw. Wyjasnij mi czemu jestem noobem skoro ty jestes takim "wzorowym tibijczykiem" do wiekszosci w tej grze doszedlem sam zato ty zasuwasz i zerujesz na innych. Teraz moge Ci zapewnic jedno skoros taki madry zajme sie twoja postacia odpowiednio czas mam wiec looz zobaczymy ilu obroncow twojej postaci sie znajdzie:)

Ka sia czek
11-06-2006, 08:50
Wszyscy sie sraja na tych "polaczkow" jak to ladnie o rodakach mowicie ...

A tych 3ch swe to nie n00by ?

Skad macie pewnosc ze niepodpadli ?
Przecierz to no pvp ! mogli podpieprzyc lootbaga ... krasc loot etc etc.

Ale nie wszyscy tutaj pr0 playerze wola jechac po rodakach ...

tyle mam wam do powiedzenia ...
http://i3.photobucket.com/albums/y61/kasiaczek/stfu8hi.jpg

Nieznacie sprawy a sie sracie jakbyscie byli jednym z tych swe -.-.

Czepiacie sie polskiego pvp ... ktore nie jest takie zle !.
Bo ogolnie w tibi nietrzeba skilla ... trzeba duzej grupy ludzi ktora walnie ladne combo ! Ot tez mi pvp skill pfff !

Xerc
11-06-2006, 09:33
Mozesz byc kretem czy kim chcesz ja gram sobie dla zabawy nie musze udawadniac swojej wartosci czy czegos w grze. Tacy ja ty biora tibie jak prawdziwe zycie tylko problem jest taki ze ludzie ktorych ty nazywasz "przyjaciolmi" w tej grze pojada Cie jak tylko beda mieli okazje a ty sie zalamiesz.Ja jestem na 100% pewnien ludzi z ktorymi sie przyjaznie na guardi znamy sie nie od dzis i kazdy jest siebie pewnien.

Btw. Wyjasnij mi czemu jestem noobem skoro ty jestes takim "wzorowym tibijczykiem" do wiekszosci w tej grze doszedlem sam zato ty zasuwasz i zerujesz na innych. Teraz moge Ci zapewnic jedno skoros taki madry zajme sie twoja postacia odpowiednio czas mam wiec looz zobaczymy ilu obroncow twojej postaci sie znajdzie:)

Przyznaj się publicznie, że sharujesz konto :), czy ja mówiłem, że jestem "wzorowym tibijczykiem" ? chyba ty chciałbyś nim być, ale nic z tego, ty potrafisz tylko w ch/uja walić. AHA 1000000 osób z br, swe, pl mnie straszylo huntem, nie padlem ani razu i chyba nie padne kthxbye lol ! :D

Xerc
11-06-2006, 09:40
Specjalne pozdrowienia dla Sharleya!

Nie wiem dlaczego, ale ty kolegujesz się z Browkiem i resztą z tych dziwnych typów. Może ty sobie nie zdajesz z tego sprawy, ale jeśli chcesz mieć porządną gildie, to wywal sharerow, cheaterow, sam wiesz kto co uzywa, z kim dzieli konta itd. Mówiłeś, że nie chcsz mieć gildi typu Brazilian Armat Forces ~czy jakoś tak, ale właśnie ją masz, bo w tej gildi są sami cheterzy, sharerzy itd. Ja wiem, że ty powiesz, że nie mam racji, bo Browek to spoko ziom, ale dlaczego nie zareportujesz go, że dzieli konto ? Przyjaciel, jeżeli chcesz być uczciwy to wez go zareportuj, jak dostanie bana to poznasz jego oblicze kumpla:)

Edited: NON-PVP ŚMIERDZI GÓWNEM ! NIE GRAĆ TAM, BO TO STRATA CZASU, A GM WIE, ŻE GDY DA KILKA BANóW TO NIC NIE ZMIENIA, DLATEGO JEST TAK DUżO SHAREROW, MACROEROW ITP. S*******Ać Z TAMTąD, PL ATACK, BR MASSTTACK!!!!!11111111111 HALP !!1111 :(

scorp
11-06-2006, 10:31
Ymm... Xerciosa jak dla mnie, gildia NOBLES to najlepsza i najporzadniejsza gildia na guardii. moge tylko tyle powiedziec, ze bys tak nie skakal zeby to bylo pvp bo bys zobaczyl nie raz, a pare razy milutki napisek...wiec zachowuj sie normalnie, a nie jedziesz po wszystkich "sharer,booter halp?"

PROSZE MODKA O USUNIECIE TEGO TEMATU ALBO ZAMKNIECIE...

Garino Ardielowan
11-06-2006, 14:36
jakis pl o niku ancienciq, ktory marwi sie o dobro shinsen ( jego tibijsiej milosci)

Dodajmy - w realu starszej od niego o około 15 lat, mającej ponad trzydziestkę na liczniku. Słodkie. :)

Hydro
11-06-2006, 15:12
browek gz kultury ja nawet jak ktos mnie wkurza nie jezdze mu po rodzinie ,ani nawet mniejszym lvl nie luruje setki potworow by co z nich wypadlo a pozniej nie prowokuje ich do wejscia tam .Jestem sklonny zobaczyc po twoim szacunku do forumowiczow ,ze za nic im te hydry lurnales.

Bonhert
11-06-2006, 19:35
@Xerciosa:
To ze juz nie jestes czlonkiem the Nobles nie upowaznia cie do publicznego oczerniania naszych czlonkow, a sharering w gildii praktykowaliscie ty i twoj brat grajac na zmiane najpierw postacia brata - Lill Maanus a potem twoja - Xerciosa. Teraz zaluje, niestety nie tego ze juz nie ma cie znami ale tego iz popelnilem kiedys blad przyjmujac cie.
Sprzedales kumpli - sprzedales siebie. Powodzenia w Niemczech~

Browek
11-06-2006, 23:49
Dodajmy - w realu starszej od niego o około 15 lat, mającej ponad trzydziestkę na liczniku. Słodkie. :)

Masz racje to nie normalne ze ludzie sie przyjaznia( widze ze skoro roznica wiekowa ma dla Ciebie az takie znaczenie to masz samych kolegow 15~ dla wiadomosci Ci powiem ze kolo 20 roznice juz sie zacieraja pozyjesz zobaczysz:)). Wy odrazu robicie z tego jakies wielkie halo znam i ancieq i shin sa oni jednymi z niewielu osob na guardi ktore naprawde lubie i wiem ze w razie potrzeby mi pomoga a ja im. Nie sa falszywi jak polowa z was. Wnioskuje to po czytaniu waszych kolejnych poustow jeszcze pamietam jak pisalicie do mnie o jakias pomoc teraz wiem ze juz nie zaufam zadnej postaci z owerem co ma 13-14 lat bo jestescie poprosu niedojrzali. Ale jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.

@2x up
Nie wiem czemu sie wypowiadasz skoro nawet mnie nie znasz a tymbardziej nie znasz sytulacji na Guardi. Wiesz co to jest wytrzymalosc nerwowa?? Co bys zrobil jak dzien w dzien te same w wiekszosci nooby spamuja Cie i prosza o cos?

Dziekuje za wypowiedzi kolejnych Guardian przynajmniej wiem co o was myslec i jak postepowac dalej w grze. Poprostu wykasujcie mnie ja was nie znam wy mnie. Nie liczcie juz na pomoc w questach badz tansze itemy.Nie proscie o zejscie z expa bo brakuje wam 2% expa badz macie tylko 1h i ze sobie wroce jak skonczycie.Bedziecie przeszkadzac ja bede lurowal

Pozdrawiem wszystkich prawdziwych przyjaciol
Cya Browek dla mnie temat zamkniety

osaell
12-06-2006, 01:43
Ja o Browq nie powiem zlego slowa.
Nieraz widzialem go w Ankh i Edron. Zawsze mozna z nim pogadac dobrze na priv. A po jednym filmiq to nie wiecie jak zle zdanie o nim macie...

Vil
12-06-2006, 09:54
dla wiadomosci Ci powiem ze kolo 20 roznice juz sie zacieraja pozyjesz zobaczysz:)). Wy odrazu robicie z tego jakies wielkie halo znam i ancieq i shin sa oni jednymi z niewielu osob na guardi ktore naprawde lubie i wiem ze w razie potrzeby mi pomoga a ja im. Nie sa falszywi jak polowa z was.

True, dorosli z definicji sa ludzmi myslacymi ( nieliczne wyjatki potwierdzaja regule ) i mozna na nich polegac w przeciwienstwie do gromadki dzieciakow naduzywajacych slowa 'ziąą'. Wole 1 znajomego 25+ ( tu uklon w strone Essene i Becki z Valorki ) niz 20 typowych 14latkow.

Than
12-06-2006, 12:59
Tak trzymaj Browek ;)

A do tych co sie użalają. Zrobiłbym to samo. Freezer to jedna z wiekszych mend na Guardii (złodziej, oszust i lurer) i cieszy widok, ze nie tylko u mnie ma pozamiatane :D

@ do tego co stracil fa i lootbaga
Właśnie z takich numerów słynie Freezer

@ Ka sia czek
Słuszna uwaga

Browek
12-06-2006, 13:40
ale nie widzialem jeszcze szweda ktory mi cos ukadl na nakimkolwiek swiecie

No no Xerciosa skoro swe nigdy nic Ci nie zabral to masz niezlego farta...

pamietam jak wymienialem kase w banku, na ziemie wywalilo mi z 230k (uwielbiam jeść bananyane backpacki), obok mnie stali w turnie pl i swe, swe oddal mi wszystko co zdolal udzwignac, a pl zuwielbiam jeść bananyal i tyle go widzialem, byl z gili kwasotta o ile pamietam, czy nawet z gildi ancienciqa

Xerc~ czeto miewasz mokre sny?? 230K na raz zdajesz sobie sprawe ile to jest cap??

Ka$z3r
12-06-2006, 14:47

Własnie udowodniłeś jaki z ciebie dorosły...żal mi słów na twój popis kultury, kto cie tego nauczył? Z kolegami sie wymieniacie tekstami...

Poza tym nie wierze w to, że taki pyskaty szczeniak mogł sam zrobić 100 lvl...z iloma kolegami gracie?

oVer.

Nieugiety
12-06-2006, 15:30
Polacy i non pvp. Czegoz innego sie spodziewac?.

Izull
12-06-2006, 15:48
Tak trzymaj Browek ;)

A do tych co sie użalają. Zrobiłbym to samo. Freezer to jedna z wiekszych mend na Guardii (złodziej, oszust i lurer) i cieszy widok, ze nie tylko u mnie ma pozamiatane :D

@ do tego co stracil fa i lootbaga
Właśnie z takich numerów słynie Freezer

@ Ka sia czek
Słuszna uwaga

Tia nie ma to jak sie podlizywaćB)
Może i mi dupke poliżesz co ??
A skoro wszyscy mówiecie, że browek ma taka dobrą reputacje to dlaczego co 2 mieszkaniec Guardii mówi, że to złodziej, lurer itp.
Modki zamknijcie ten temat bo to już się robi nudne :baby:

Than
12-06-2006, 17:25
A skoro wszyscy mówiecie, że browek ma taka dobrą reputacje to dlaczego co 2 mieszkaniec Guardii mówi, że to złodziej, lurer itp.
Modki zamknijcie ten temat bo to już się robi nudne :baby:

Hmm. Widzisz chłopcze. Rożnimy się nie tylko w sposobie myślenia, ale i wysławiania. Z zasady nie polemizuje z g....rzami, ale tu wypada zrobić wyjątek i nie myśl, że sprowokowaly mnie Twoje dziecinne wypowiedzi. Swiadczą one tylko o poziomie Twego wychowania (swoją drogą ciekaw jestem reakcji Twoich rodziców po zapoznaniu się z językiem ich syna, no chyba że takie dialogi prowadzicie u siebie w domu - wspułczuję ).
Proponuję byś zajrzał na forum Guardii i znalazł choć 1 post, w ktorym ktoś narzeka na Browka. Przeciez wedlug tego co insynuujesz, powinno ono pękać w szwach od tego rodzaju topiców. Możesz też pokusić się o poszukanie postów dotyczących Freezera (z tym nie sądze abyś mial problemy)
Oto pierwszy z brzegu:
@ Freezer of Death (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1229905)
Sądzę, że to w zupełności wyjaśnia całą sprawę.

Krzysztof Kocienda
12-06-2006, 18:47
Hehe.. sławny jestem B)
Nawiązując do tematu mi osobiście Browek nic nie ukradł, nic nie zlurował itp...
Ale o ile dobrze pamiętam raz nam sie wpieprzył na hydry :(
Ale napewno robi to rzadziej od Kommander'****a i innych....

PS: Głupia cenzuraX(

Browek
12-06-2006, 19:31
Własnie udowodniłeś jaki z ciebie dorosły...żal mi słów na twój popis kultury, kto cie tego nauczył? Z kolegami sie wymieniacie tekstami...

Poza tym nie wierze w to, że taki pyskaty szczeniak mogł sam zrobić 100 lvl...z iloma kolegami gracie?

oVer.

Zanim cos napiszesz przeczytaj caly temat i zobacz kto kogo pierwszy zaczol obrazac jak napsalem gdzies wyzej nikt mnie nie bedzie obrazal a szczegulnie 13-14 latki zwac od k.rew mnie nie beda. Widze ze ty super dorosly jestes. Teraz skoro ja jestem szczeniakiem zdefiniuj mi co to oznacza skors taki dorosly widze 19 na karku to napewno wiesz wiec czekam na odpowiedz prosze pana. Osobiscie mnie nie obchodzi wasze zdanie czy sharuje czy tez nie. Kazdy kto mnie zna wie jak jest i to mi w zupelnosci wystarcza.

Powiem tyle nie znasz mnie grasz na innym swiecie to po co wogule sie tu wypowiadasz co do mojego domniewanego shara?? A jesli juz piszez ze sharuje prosze napisz mi ilu owerow ma jak maja na imie?? Skoro tak jest to zaje.... expa od dlugiego czasu chyba musze z nimi pogadac ostro bo po 20K dzinnie to chyba z 10 nas tu gra bo sam nie wiem jak to solo da sie zrobic...

Btw. Moge napisac tak samo ze sharujesz ktory ower robil Ci tutora o ile wogule go masz w co ostro watpie <-- i ma to jakos wage nie bo to wszystko wyssane z palca pisac kazdy se moze masz dowody pisz nie masz przemilcz sprawe

Garino Ardielowan
12-06-2006, 19:38

Nawet nie licz, nie masz 100+ lvla. ;)

Hmm. Widzisz chłopcze. Rożnimy się nie tylko w sposobie myślenia, ale i wysławiania. Z zasady nie polemizuje z g....rzami, ale tu wypada zrobić wyjątek i nie myśl, że sprowokowaly mnie Twoje dziecinne wypowiedzi. Swiadczą one tylko o poziomie Twego wychowania (swoją drogą ciekaw jestem reakcji Twoich rodziców po zapoznaniu się z językiem ich syna, no chyba że takie dialogi prowadzicie u siebie w domu - wspułczuję ).
Proponuję byś zajrzał na forum Guardii i znalazł choć 1 post, w ktorym ktoś narzeka na Browka. Przeciez wedlug tego co insynuujesz, powinno ono pękać w szwach od tego rodzaju topiców. Możesz też pokusić się o poszukanie postów dotyczących Freezera (z tym nie sądze abyś mial problemy)
Oto pierwszy z brzegu:
@ Freezer of Death
Sądzę, że to w zupełności wyjaśnia całą sprawę.

OMG, jakich on to mądrych słów używa, brawo, brawo, "polemizować, insynuować, etc.".
A "współczuję" nie potrafi poprawnie napisać. ROTFL ^^

Izull
12-06-2006, 20:46
Nawet nie licz, nie masz 100+ lvla. ;)

I w najbliższym czasie pewnie nie będe mial bo w Tibie nie gram, chyba, że powstalby jakiś nowy świacik B) Ale polizać i tak może:D

OMG, jakich on to mądrych słów używa, brawo, brawo, "polemizować, insynuować, etc.".
A "współczuję" nie potrafi poprawnie napisać. ROTFL ^^

Nie wysyfaj go, bo on psecież zabija sfoim umyzłem B)
Than już byś lepiej poszukał w internecie jakichś "intelektualnych" tekstów, a nie wysilasz swój rozum panie super stary człowieku. A tak apropo ile masz lat? 20-25 ? Może czas przestać grać w Tibie, a zacząć interesować się płcią przeciwną, no chyba, że mama w zupełności Ci wystarczyB)

Krzysztof Kocienda
12-06-2006, 21:09
To może ja proponuje założyc osobny temat, w którym byśmy na siebie powrzucali, a nie kłucić się przy każdej sposobnej sytuacji, robiąc z forum jeden wielki śmietnik.

Ka$z3r
12-06-2006, 22:37
Zanim cos napiszesz przeczytaj caly temat i zobacz kto kogo pierwszy zaczol obrazac jak napsalem gdzies wyzej nikt mnie nie bedzie obrazal a szczegulnie 13-14 latki zwac od k.rew mnie nie beda. Widze ze ty super dorosly jestes. Teraz skoro ja jestem szczeniakiem zdefiniuj mi co to oznacza skors taki dorosly widze 19 na karku to napewno wiesz wiec czekam na odpowiedz prosze pana. Osobiscie mnie nie obchodzi wasze zdanie czy sharuje czy tez nie. Kazdy kto mnie zna wie jak jest i to mi w zupelnosci wystarcza.

Powiem tyle nie znasz mnie grasz na innym swiecie to po co wogule sie tu wypowiadasz co do mojego domniewanego shara?? A jesli juz piszez ze sharuje prosze napisz mi ilu owerow ma jak maja na imie?? Skoro tak jest to zaje.... expa od dlugiego czasu chyba musze z nimi pogadac ostro bo po 20K dzinnie to chyba z 10 nas tu gra bo sam nie wiem jak to solo da sie zrobic...

Btw. Moge napisac tak samo ze sharujesz ktory ower robil Ci tutora o ile wogule go masz w co ostro watpie <-- i ma to jakos wage nie bo to wszystko wyssane z palca pisac kazdy se moze masz dowody pisz nie masz przemilcz sprawe

Poziom na jakim chcem przeprowadzić z tobą dyskusje to najwidoczniej dla ciebie za dużo, masz całkowita racje, że cie nie znam...ale jeśli widze jak sam zniżasz sie do poziomu takiego 14-latka to nie musze mowić, że jesteś na takim samym poziomie co oni i to właśnie świadczy o tym, że za wysoko mierzysz...

Co do mnie...ogólnie nie moge wywnioskować nic z twojego posta...bo piszesz coś o mnie po chwili zmieniasz temat... Wystarczy tego...nie prubuje cie obrazić,lecz pokazać ci, że zachowując sie identycznie jak te dzieciaki...robisz sie do nich podobny.

oVer.

Kokio
12-06-2006, 22:59
To może ja proponuje założyc osobny temat, w którym byśmy na siebie powrzucali, a nie kłucić się przy każdej sposobnej sytuacji, robiąc z forum jeden wielki śmietnik.

Moze jednak nie zamykajmy tego tematu, niech sie wszyscy wyżalą jaka ta Guardia jest głupia, niedobra... Niektorzy ludzie uslysza kilka gorzkich ale czesto prawdziwych słów, zreszta widze ze nabiera on coraz wiekszej popularnosci, wypowiadaja sie juz ludzie z innych serverów.

osaell
12-06-2006, 23:52
heh.. przez to co sie tu dzieje, wstydzę się, iż gram na Guardii.... a co do noobowania to nie Browka sie czepiajcie lecz Commander'Hell'a ....8o

Megallion
12-06-2006, 23:57
nie bede komentowal bo gralem na guardi od startu serwera do odescia Tirv~~ na furore gdzie pozniej gralem a nastepnie wrocilem od tak sobie na guardie i widac zmiany...
ten serwer jest stracony jak celesta sensu gry tam nie widze chyba ze masz znajomosci wsrod tej inteligencji jak komar na celescie czy tam pl.by z guardi to na tyle ;f

co do ludzi nie bede wymienial wszystkich bo szkoda mi czasu...

@Scorp
Ty z Białegostoku jestes ?

Kaper2005
13-06-2006, 00:00
Najgorsze jest to że takich noobów na Guardii jest więcej!X( Też tam grałem ale odszedłem na Luminere. Na Lumie mało noobów...:cup:

Browek
13-06-2006, 00:15
@Ka$z3r

Moze i mnie ponioslo z wyzwiskami, moze znizam sie do ich poziomu ale do nich inne slownictwo nie trafia. Co bys zrobil gdyby 13 latek podszedl do Ciebie i powiedzial Ci "twoja stara to k.rwa" ( ja codziennie mam po 100 takich wiadomosci na msg) mi by nerwy puscily i dal bym mu w pape bo puki ktos wyzywa mnie to sobie przecierpie ale nikt nie bedzie wyzywal mojej rodziny i bliskich jak robia to osoby bronione tu przez Ciebie.

Sa 2 mozliwosci albo pochodza z jakiejs patologicznej rodziny albo nie wiem czego ich ucza w szkolach o ile do nich chodza a nie graja w tibie. Jakos nie przypominam sobie abym znal takie epitety majac 13 lat.

Wydaje mi sie ze powinienes zalozyc postac na guardi i zobaczyc jak to naprawde wyglada sadze ze wystarcza Ci 2-3 dni przebywania na tym swiecie aby przekonac sie czy stajesz po wlasciwej stronie na tym forum.

Megallion
13-06-2006, 00:23
@Browek
Ty sie znizasz buahahahahaha// film pokazuje to co jest 1/100 tego co tam sie dzieje... zreszta te kwasy i inne nic tylko sie nie przejmowac zostawic ich samych na serwie z 20 bedzie max wtedy online i zobacza co to jest za gra wtedy ;]
23:42 Browek: musze ich zgnoic// you made my day ... buahahahahahahahahah
omg nie wyrobie ogladam 3 raz filmik i taka jazde mam ze hoho...
23:44 Oversoul Exodus: browke have very little penis
23:44 Browek: your mother 2
ehmmm inteligetna odpowiedz na rownie inteligetna wypowiedz
23:45 Browek: lurne im z 5
inteligetne posuniecie ... a ja myslalem ze to jest lamanie zasad tiby
23:46 Kwasotto Gravedigger: ME SHARER !!!
przyznal sie ide z tym to GM'a !!@$#!@%#
23:49 Browek: nawet 3 nie bloknie
23:49 Browek: ten najt
(alez ja musze byc fajny jak luruje 5 co nie xD?)
23:50 Browek: go up
23:50 Browek: scary
23:50 Browek: oh
23:51 Browek: gogo up
(ehmmm a ja sie nie balem bo krzeslo przy sobie mialem ^^)
23:51 Browek: 55 lvl omg
23:51 Browek: you are king
23:51 Browek: muhauahuahauha
23:51 Browek: sux eq
23:51 Browek: sux lvl
23:51 Browek: sux lvl frined
(hahahaha jestem fajny mam 100 lvl + full set fajnych friendow i jestem krolem swojego zamku )
23:52 Kwasotto Gravedigger: ur lvl sux ur eq sux ur name sux
23:52 Kwasotto Gravedigger: ur mother sux very big bitch
tego nie nalezy komentowac wczesniej to tylko sie smial i pisal glupoty...
23:53 Browek: you ay 25k and i stop
(czyz nie jestem straszny ];> radze placic bo nie przestane !$@%)

23:54 Kwasotto Gravedigger: bym ich piznol z ue to huj by padli wszyscy

(specjalnie oddzielone bo zasluguje na specjalne wyroznienie ten cytat ;p) dziecko cieszy ryjek bo kupil postac i ktora grac nie umial... moze sie nauczyl tego nie wiem bo tam nie gram... zreszta na pvp by dlugo sie nie utrzymal (wbiega w tlum wali ue i banned ;p)

23:55 Oversoul Exodus: I log on my 141rp GL freezer
23:55 Kwasotto Gravedigger: AMAHUAHA
23:55 Kwasotto Gravedigger: 14 rp?
(cieszy ryjek bo sam postac kupil... czyz to nie zalosne kupywac cos za prawdziwe pieniadze do glupiej gry... sh.thead)
(ehmmm pisze ze teleport illegal ale przeciesz lurowanie na non-pvp jak wczesniej juz pisalem jest niezgodne z przepisami)

@topic
co do filmu musze przyznac ze byl bardzo fajny i w ogole lux...
pokazuje polakow zapoznanych co do "rule playing games"(tak to sie pisze ?bo nie mam czasu sprawdzic)
ich poziom inteligecji
ich zasob slownictwa
itp itd zreszta sami obejzyjcie ;]

Izull
13-06-2006, 00:26
@Ka$z3r

Moze i mnie ponioslo z wyzwiskami, moze znizam sie do ich poziomu ale do nich inne slownictwo nie trafia. Co bys zrobil gdyby 13 latek podszedl do Ciebie i powiedzial Ci "twoja stara to k.rwa" ( ja codziennie mam po 100 takich wiadomosci na msg) mi by nerwy puscily i dal bym mu w pape bo puki ktos wyzywa mnie to sobie przecierpie ale nikt nie bedzie wyzywal mojej rodziny i bliskich jak robia to osoby bronione tu przez Ciebie.

I ty mówisz, że wkurza Cie jak Ci jadą na rodzine? A sam popatrz jak ty się zachowujesz. I nie mów mi, że masz po 100 takich takich wiadomości od tak sobie bo jakies 13-14 latki chcą Ci powrzucać. Skoro Ci wrzucają w dodatku na rodzine(może inaczej nie umieją, czego ja nie popieram bo jeżeli coś do Ciebie ma to powinien wrzucać na Ciebie)to zapewne mają jakiś powód, np. ukradłeś im coś albo zlurowałeś. Sam widzisz, że zaprzeczasz własnym słowom. Mówisz, że nie kradniesz, lurujesz etc., a noobki wjeżdżają Ci od tak sobie? Napewno musiałeś im coś zrobić.B)

-=DanieL=-
13-06-2006, 01:37
Łał, takimi postami i tak nic nie zdziałacie, nic nie udowodnicie. Poprostu trzeba grać na normal pvp, a nie potem narzekać, że ktoś wam dokucza bo jak wiemy cfaniaki bo non-pvp na normal-pvp za takie coś browek byś 10lvl w dół miał.

scorp
13-06-2006, 07:11
@Megallion

Powiem Ci tylko tyle że spokowiowałes same wypowiedzi browka, a skopiuj tamtych, czyż oni nie mówili fuck u, itp itd? Wydaje mi sie że poprostu zazdroscisz dla browka , kwasa lvl itd , wiesz... pokaz mi swoja fotke na rl, browek np moze przyjechac do ciebie i moze sobie pogadacie, bo tutaj jezdzisz po wszystkich, ze jest cfaniakiem... Nie grales na guardii, nie znasz sytuacji nie wypowiadaj sie i nie wal jakis debilnych tekstow typu; tak tak, kupil chara a teraz kozaczy

- Scorp

Than
13-06-2006, 07:29
............ Może czas przestać grać w Tibie, a zacząć interesować się płcią przeciwną...........

Ty jak widzę przestałeś grać. Czyżby z powodu zainteresowania tą samą płcią? 8o

O boże jakie gówno. Mogłeś mu chociaż plaska z a j e b a ć, albo coś a nie głaskać go po nogach i po brzuchu. Na drugi raz dajcie może filmik jak sie pakujecie w dupe będzie ciekawiej.

Gz odwagi, że piszesz o tym tak oficjalnie :)

Browek
13-06-2006, 13:04
Łał, takimi postami i tak nic nie zdziałacie, nic nie udowodnicie. Poprostu trzeba grać na normal pvp, a nie potem narzekać, że ktoś wam dokucza bo jak wiemy cfaniaki bo non-pvp na normal-pvp za takie coś browek byś 10lvl w dół miał.

Tak sie sklada ze gralem na paru pvp i nikt mnie nie jezdzil. Na pvp nie bylo by takiej sytulacji poniewaz dumna ekipa stojaca na dole bala by sie wejsc na gure. Na non-pvp czuja sie bezpiecznie dlatego sobie "kozacza"

Megallion
13-06-2006, 13:44
@Megallion

Powiem Ci tylko tyle że spokowiowałes same wypowiedzi browka, a skopiuj tamtych, czyż oni nie mówili fuck u, itp itd? Wydaje mi sie że poprostu zazdroscisz dla browka , kwasa lvl itd , wiesz... pokaz mi swoja fotke na rl, browek np moze przyjechac do ciebie i moze sobie pogadacie, bo tutaj jezdzisz po wszystkich, ze jest cfaniakiem... Nie grales na guardii, nie znasz sytuacji nie wypowiadaj sie i nie wal jakis debilnych tekstow typu; tak tak, kupil chara a teraz kozaczy

- Scorp
jak moge im czegos zazdroscic w grze w ktora nie gram ?
powiedz czy ty bys sie nie wkurzyl nie dosc ze z czego wiem to hydry 24h/24h sa zajete i tylko dostep maja do nich wybitnie urodzeni czyt:Browek i reszta z tej paczki

co do twojej wypowiedzi ze nie gralem na guardi jest ja gówno prawda jesli masz kontakt do Bulikuli/Bulikuliqu/Lord Bulikuli itp itd spytaj sie go albo Sir Tequil'a moja stara postac to Anarki sorcerer later Nikczemny Gumis nowa San chez (dlugo tam nie wytrzymalem bo szybko i w krotkim czasie zostalem ojebany na 150k;o i to nie byl hack ;p co to Anarki sorcerer postac dawno ale to bardzo dawno temu bo w wakacje tamtego roku oddalem dla ziom'a Nikczemny Gumis ma deleted :p)

zreszta co mam opisywac innych skoro na filmie chyba o nich chodzi ?

Warmendes
13-06-2006, 14:49
nie no polacy pokazali tu wioche, do tego jeszcze nie znaja dobrze angielskiego i mysla ze sa master prze.... mysla ze jak to jest non-pvp to wszystko im wolno. TO SĄ NOOBY - i tak powiem

Izull
13-06-2006, 15:27
Ty jak widzę przestałeś grać. Czyżby z powodu zainteresowania tą samą płcią? 8o

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie musze przestawać grać, żeby interesować się płcią przeciwną. Radze sobie bardzo dobrze grając i spotykając się z dziewczynami. Ale sorrki jak ktoś rodzi się z taka twarzą jak ty to nie dziwie się, że gra w Tibie, bo wie, że w życiu realnym po prostu by...B)
Dobrze wiesz o jakim zdjęciu mówie Than. Bajer na nim wyszedłeś B)

Gz odwagi, że piszesz o tym tak oficjalnie :)

O czym piszę oficjalnie? Tiaaa dokładne czytanie ze zrozumieniem szfankuje. Może jakis kurs naukowy czy coś. Chociaż wątpie, żeby cokolwiek to pomoglo. Napisałem, żeby oni pokazali film jak się...a nie, że ja to robię matołku :baby: A tak pozatym to po co, zamieszczasz tu moje cytaty z innych tematów nie dotyczących tego o czym tu piszemy? Rozumiem, że nie wiesz co masz do mnie powiedzieć i nie masz mi niczego do zarzucenia, albo nie umiesz dobrze sformułować zdania, tak aby mogło mi to zaszkodzić, ale cytatów z innych tematów nie masz co zamieszczać bo po prostu to jest zagranie 10 latka gz "inteligencji" :baby:

A to do wszystkich udzieljącyh się w tym temacie. Nie piszcie, że Browek i spółka to lurerzy, złodzieje etc. bo to każdy już wie. Wystarczy tylko przeczytać ten teamt i każdy dowie sie jacy są naprawdę. A Modki mogły by już zamknąć ten temat bo to powoli robi się już nudne. Browek i tak nie przyzna się, że robi źle, ale to już jego sprawa. Niech się tylko nie zdziwi, gdy ktoś kiedyś hacknie go za swoje przewinienia.

Than
13-06-2006, 15:52
.......Napisałem, żeby oni pokazali film jak się...a nie, że ja to robię matołku .......

LOL
Ja nie napisałem, że to robisz. Z wypowiedzi jasno wynika, iż to Cię kręci, więc dalszy ciąg każdy sobie dopowie.

To wolny kraj.
Pisz co chcesz (nawet bzdury), kochaj jak chcesz (nawet inaczej), tylko pozwól żyć innym

Izull
13-06-2006, 16:03
LOL
Ja nie napisałem, że to robisz. Z wypowiedzi jasno wynika, iż to Cię kręci, więc dalszy ciąg każdy sobie dopowie.

"Głodnemu chleb na myśli". Ty o tym zacząłes wspominać i cytować dawne moje słowa, a więc nie będe wnikal co Ciebie kręci B)

To wolny kraj.
Pisz co chcesz (nawet bzdury), kochaj jak chcesz (nawet inaczej), tylko pozwól żyć innym

Co to miało znaczyć, bo nie bardzo kapuje B) Kochaj jak chcesz nawet inaczej? Spojrzyj na powyższe przysłowie. Znowu myślisz o tym, co tu napisałeś? Gratuluje B) A co do tego "pozwól żyć innym" to stary oświeć mnie bo bez kitu Cie nie jarze teraz B) Może za długo przesz Tibią czasu spędzasz :) ?

Browek
13-06-2006, 16:24
Ale sorrki jak ktoś rodzi się z taka twarzą jak ty to nie dziwie się, że gra w Tibie, bo wie, że w życiu realnym po prostu by...B)

O.o
To wykazales sie inteligencja. Sam to wymysliles czy pomogli Ci koledzy z piaskownicy?

Moze wklej swoja fote Don Juanie z dopiskiem w ktorym zamku straszysz.

Than
13-06-2006, 16:31
...... stary oświeć mnie .....

Sporo osób już tu próbowało Cię oświecić, ale myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną, więc próżny i mój trud

Izull
13-06-2006, 16:35
O.o
To wykazales sie inteligencja. Sam to wymysliles czy pomogli Ci koledzy z piaskownicy?

Moze wklej swoja fote Don Juanie z dopiskiem w ktorym zamku straszysz.

Ty nie masz lepszej, twoją fote też widziałem B) Masz rzeczywiście wporzo kolegów.

Sporo osób już tu próbowało Cię oświecić, ale myślenie nie jest Twoją najmocniejszą stroną, więc próżny i mój trud

Ty rzeczywiście jesteś jakimś maniakiem. Może czas najwyższy odstawić komputer na bok i wyjśc na ulice, na świeże powietrze.

Browek
13-06-2006, 16:39
Ty nie masz lepszej, twoją fote też widziałem B) Masz rzeczywiście wporzo kolegów.

Ciesze sie ze widziales nie napiszesz nic na jej temat?? (chyba zaczysz sie starzec:()

Izull
13-06-2006, 16:45
Ciesze sie ze widziales nie napiszesz nic na jej temat?? (chyba zaczysz sie starzec:()

"Zaczynasz". Kup sobie słownik :)
Nie, nie będe nic pisal na jej temat, bo nie chce Cie publicznie, aż taki beee nie jestem B)

Garino Ardielowan
13-06-2006, 17:16
@Ka$z3r

Sa 2 mozliwosci albo pochodza z jakiejs patologicznej rodziny albo nie wiem czego ich ucza w szkolach o ile do nich chodza a nie graja w tibie. Jakos nie przypominam sobie abym znal takie epitety majac 13 lat.

Wydaje mi sie ze powinienes zalozyc postac na guardi i zobaczyc jak to naprawde wyglada sadze ze wystarcza Ci 2-3 dni przebywania na tym swiecie aby przekonac sie czy stajesz po wlasciwej stronie na tym forum.
Eee... Od kiedy ku*wa to epitet? :o

Krzysztof Kocienda
13-06-2006, 17:18
LOL.. Na początku było o zachowaniu Browka (wszystko najgorsze), a teraz o Waszym wyglądzie....

Gratuluje, i zachęcam do dalszej dyskusji

Than
13-06-2006, 17:37
LOL.. Na początku było o zachowaniu Browka (wszystko najgorsze), a teraz o Waszym wyglądzie....

Gratuluje, i zachęcam do dalszej dyskusji

:)
Nie ma się co dziwić. Isull kocha inaczej, więc kolekcjonuje fotki fajnych facetów :cup:

Izull
13-06-2006, 23:38
:)
Nie ma się co dziwić. Isull kocha inaczej, więc kolekcjonuje fotki fajnych facetów :cup:

tia znowu kłania się czytanie ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem, że kolekcjonuje jakieś zdjęcia? Po prostu widziałem wasze fotki od waszych szanownych kolegów i miałem niezłą polewe. A nawet jeśli bym kolekcjonował to twojej by tam nie było bo nie jesteś fajny B)

Browek
13-06-2006, 23:43
tia znowu kłania się czytanie ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem, że kolekcjonuje jakieś zdjęcia? Po prostu widziałem wasze fotki od waszych szanownych kolegów i miałem niezłą polewe. A nawet jeśli bym kolekcjonował to twojej by tam nie było bo nie jesteś fajny B)

Polewe to bysmy mieli my jak bys nam swoja udostpnil:). Ja ani Than nie mielismy kompeksow aby swoje udostepnic moze wyjasnisz nam czemu ty swojej nie pokazesz. Masz jakies kompleksy ?? Nie martw sie kazdy czlowiek na swoj sposob jest piekny ty tez;)

Izull
13-06-2006, 23:48
Polewe to bysmy mieli my jak bys nam swoja udostpnil:). Ja ani Than nie mielismy kompeksow aby swoje udostepnic moze wyjasnisz nam czemu ty swojej nie pokazesz. Masz jakies kompleksy ?? Nie martw sie kazdy czlowiek na swoj sposob jest piekny ty tez;)

A kto powiedział, że ja swojej nie udostępniłem? Po prostu masz za mały móżdzek, żeby ją znaleźć. Szkoda móglbyś popatrzeć na mnie i zastanowić się dlaczego Pan Bóg tak okrutnie Cie skarał B)

Browek
14-06-2006, 00:03
A kto powiedział, że ja swojej nie udostępniłem? Po prostu masz za mały móżdzek, żeby ją znaleźć. Szkoda móglbyś popatrzeć na mnie i zastanowić się dlaczego Pan Bóg tak okrutnie Cie skarał B)

Taki okrutny ze dal Ci tak malego ptaszka i nie wyjsciowa buzie a na domiar zlego odmienna orietacje??

Izull
14-06-2006, 00:12
Taki okrutny ze dal Ci tak malego ptaszka i nie wyjsciowa buzie a na domiar zlego odmienna orietacje??

Boże Browek ty jednak idiota jesteś B) Gupi to za mało powiedziane. Kończe udzielanie się w tym temacie bo ty naprawdę nie zasługujesz na to, żeby nawet się z tobą kłócić. Szkoda mi Ciebie B)

Browek
14-06-2006, 00:14
Boże Browek ty jednak idiota jesteś B) Gupi to za mało powiedziane. Kończe udzielanie się w tym temacie bo ty naprawdę nie zasługujesz na to, żeby nawet się z tobą kłócić. Szkoda mi Ciebie B)

To samo zdanie mam o tobie. Thx z wypowiadanie sie Cya

Izull
14-06-2006, 00:19
To samo zdanie mam o tobie. Thx z wypowiadanie sie Cya

Ja przynajmniej używam mniej skomplikowanych i bardziej zrozumiałych zdań oraz argumentów. A ty po prostu ciskasz jak mały gówniarz. Dlatego mi Ciebie szkoda. I nadal mi nie odpisałeś na posta, w którym zaznaczyłem jak wyrażasz się ładnie na rodzine. Napisałeś, że jakieś noobki cały czas cisną Ci na PM, a ja na to, że pewnie mają jakiś powód np ukradłeś im coś, lurnałeś, albo inną recz. Ty zaś nie odpowiedziałeś na to, dlatego śmiem twierdzieć, że naprawdę masz hujową opinię na Guardi i zachowujesz się jak bachor. Tyle. B)

Browek
14-06-2006, 00:36
Skoro tak bardzo Cie interesuje:

1) Nikogo nie oradlem na tym swiecie nie wierzysz mozesz sie popytac ludzi jesli twierdza inaczej niech powiedza co kiedy i dadza jakis dowd

2)Lurowanie sie zadarzalo ale nigdy bez przyczyny. Wyjasnie Ci to dokladniej:
a)za wpadanie na miejsce gdzie hunce zabieranie loota i razwalanie hunta(nie jednokrotne przynajmniej 2-3 razy) bez zastanowienia gdy widze taka postac luruje
b)za zabijanie stworow na ktorych expie badz podkradanie mojego loota takze luruje (mozesz sie spytac ludzi ze zawsze gdy widze ze ktos pierwszy jest na spocie danych stworkow wychodze uprzednio pytajac sie za ile konczy i czy ktos jest nastepny w kolejce)
c)postacie takie jak ten niemiec bedace na black liscie (za kradzieze, wpychanie sie na spota) tez staram sie utrudnic im zycie

Mowiac o hydrach na guardi aby tam pohuncic czekalem 4 dni poniewaz ludzie wstaja o 5 rano i siedza do 24~. Sa kolejki czyli kazdy wie po kim ma wejsc najwieksze problemy sa gdy przychodzi jakas ekipa i zamiast spytac sie za ile bedzie wolne zaczyna sie wpychac na "hama". Ja czasem przychodze w poniedzialek zaklepac kolejke a miejsce znajduje sie dopiero w srode o 17 i jakos grzecznie czekam nie wypychjac nikogo. Jak to w zyciu bywa kto 1szy ten lepszy.

Btw. Filmik nie pokazuje co sie dzialo 15 min wczesniej gdy ten niemiec odsowal atakerow i uniemozliwial im zabicie hydry. Chcial pohuncic mogl poczekac widocznie chcial nas wygonic i sam zajac niestety nie udalo mu sie.

Izull
14-06-2006, 00:45
Skoro tak bardzo Cie interesuje:

1) Nikogo nie oradlem na tym swiecie nie wierzysz mozesz sie popytac ludzi jesli twierdza inaczej niech powiedza co kiedy i dadza jakis dowd

2)Lurowanie sie zadarzalo ale nigdy bez przyczyny. Wyjasnie Ci to dokladniej:
a)za wpadanie na miejsce gdzie hunce zabieranie loota i razwalanie hunta(nie jednokrotne przynajmniej 2-3 razy) bez zastanowienia gdy widze taka postac luruje
b)za zabijanie stworow na ktorych expie badz podkradanie mojego loota takze luruje (mozesz sie spytac ludzi ze zawsze gdy widze ze ktos pierwszy jest na spocie danych stworkow wychodze uprzednio pytajac sie za ile konczy i czy ktos jest nastepny w kolejce)
c)postacie takie jak ten niemiec bedace na black liscie (za kradzieze, wpychanie sie na spota) tez staram sie utrudnic im zycie

Mowiac o hydrach na guardi aby tam pohuncic czekalem 4 dni poniewaz ludzie wstaja o 5 rano i siedza do 24~. Sa kolejki czyli kazdy wie po kim ma wejsc najwieksze problemy sa gdy przychodzi jakas ekipa i zamiast spytac sie za ile bedzie wolne zaczyna sie wpychac na "hama". Ja czasem przychodze w poniedzialek zaklepac kolejke a miejsce znajduje sie dopiero w srode o 17 i jakos grzecznie czekam nie wypychjac nikogo. Jak to w zyciu bywa kto 1szy ten lepszy.

Btw. Filmik nie pokazuje co sie dzialo 15 min wczesniej gdy ten niemiec odsowal atakerow i uniemozliwial im zabicie hydry. Chcial pohuncic mogl poczekac widocznie chcial nas wygonic i sam zajac niestety nie udalo mu sie.

No to mogłeś nie wrzucać i nie lżyć na tego szwabka, tylko po prostu olać go i zlurować mu już te hydry, a oglądającym wyjaśnić wcześniej dlaczego tak postąpiłeś i nie było by tej całej awantury, jeżeli twoje słowa są oczywiście prawdą. Ale dzisiaj jestem bardziej skłonny uwierzyć tobie niż Niemcom, gdyż gramy jutro z nimi B)Bo po co wyzywać się z nim i cisnąć mu na mame np. skoro on i tak nie zrozumie, albo oleje to. Masz dużo większy lvl a kłocisz się z kolesiem o 50-60 lvl mniejszym. Ale dręczy mnie jeszcze jedna rzecz. Film zaczyna się jak te szwabki huncą sobie na Hydrach. Widać, że są wolne bo żadnych zabitych hydr, ani krwi i nagle zjawiacie się wy z środka respu Hydr.
I powiedz mi w jaki sposób wy się tam znaleźliście i czy w takiej sytuacji Hydry należą się wam czy im? Was przecież nie było i oni nie wiedzieli o tym, że tam daliście loga.

Browek
14-06-2006, 00:52
dlatego śmiem twierdzieć, że naprawdę masz męski narząd płciowyową opinię na Guardi i zachowujesz się jak bachor. Tyle. B)

Piszesz ze mam taka opinie ile osob sie wypowiedzialo z tego swiata.

Ty mi mowisz ze ja zachowoje sie jak bachor popatrz na swoje zachowanie zabraklo Ci argumetow to na nasz wyglad zaczoles jechac (bardzo dorosle z twojej strony) a my zaczelismy "odbijac pileczke"

W sumie ten temat zawiera nasza klutnie a nie to co powinien zawierac. Takie jest moje zdanie

Than
14-06-2006, 00:54
..Ja przynajmniej używam mniej skomplikowanych i bardziej zrozumiałych zdań oraz argumentów...........

Mimo, iż tak się starasz to nie zmienia faktu, że jesteś g..niarz. Bo jak inaczej można Cię określić, skoro w jednych postach pochwalasz pkowanie (np 5 na 1 :( ), a na świecie non pvp, gdzie istnieją inne formy walki ze złodziejami i oszustami, już to ganisz. Typowo rozchwiany umysł i chęć zabłyśnięcia na forum swoją elokwencją (patrz w/w cytat). Wystarczy jednak rzucić okiem Twoje wcześniejsze posty, by poznać jak przewrotne jest to co napisałeś. Może wzorem z Tibii, masz tu dwóch ownerów na koncie?

Co do tego kończenia. Próbujesz skończyć już od kilku postów. Nawet Modka wzywasz na pomoc. Skoro potrafisz nawarzyć piwa, to naucz się najpierw je pić, a nie usiłujesz komuś zamknąć usta. Zaatakowany ma prawo do obrony, więc zapomnij, że Twoje bezmyślne uwagi pozostaną bez echa.

Na zakończenie jedno pytanie. Czemu tu się wykazujesz taką aktywnością, a na swoim serwie, gdzie blacklista liczy 38 stron :o wcale Cię nie widać? Gdzie się podział obrońca "uciśnionych". Czyżby obawa przed skutkami???

Browek
14-06-2006, 00:59
Ten niemiec dreczy mnie juz od paru dobrych tygodni kazde spotkanie z nim konczy sie tak samo wyzwiskami lurowaniem itd. chcial bym zauwazyc ze w ten dzien byl mecz wiec tez sobie dalem "gazu" z okazji mistrzostw i zaliczonego egzaminu (stad moja super poprawna pisownia)

Hydry byly nasze kolejna ekipa widziala ze zwalniamy je wraz z rozpoczeciem sie meczu.

Izull
14-06-2006, 01:10
Mimo, iż tak się starasz to nie zmienia faktu, że jesteś g..niarz. Bo jak inaczej można Cię określić, skoro w jednych postach pochwalasz pkowanie (np 5 na 1 :( ), a na świecie non pvp, gdzie istnieją inne formy walki ze złodziejami i oszustami, już to ganisz. Typowo rozchwiany umysł i chęć zabłyśnięcia na forum swoją elokwencją (patrz w/w cytat). Wystarczy jednak rzucić okiem Twoje wcześniejsze posty, by poznać jak przewrotne jest to co napisałeś. Może wzorem z Tibii, masz tu dwóch ownerów na koncie?

Co do tego kończenia. Próbujesz skończyć już od kilku postów. Nawet Modka wzywasz na pomoc. Skoro potrafisz nawarzyć piwa, to naucz się najpierw je pić, a nie usiłujesz komuś zamknąć usta. Zaatakowany ma prawo do obrony, więc zapomnij, że Twoje bezmyślne uwagi pozostaną bez echa.

Na zakończenie jedno pytanie. Czemu tu się wykazujesz taką aktywnością, a na swoim serwie, gdzie blacklista liczy 38 stron :o wcale Cię nie widać? Gdzie się podział obrońca "uciśnionych". Czyżby obawa przed skutkami???

Bo jak zauważyłeś w niektorych postach wystarczy napisać kilka głupich zdań i użytkownicy ucichną i nie będą więcej pisać, a w takich jak ten należy wysilić się i rozmawiać w sposób kulturalny, wyrafinowany, aby nie zostać zgnojonym i uznanym za jakiegoś noobka. Może i poparłem te pkowanie 5:1, ale tylko dlatego, że można było zobaczyć np. zgranie pkujących, albo to że na 8-10 lvl ubili 20 lvl tylko, że było ich nieco więcej, ale i tak dali rade. A tu, że ganiam taki sposób walki ze złodziejami na światach non-pvp to się mylisz. Obejrzyj dobrze jeszcze raz ten film i zobacz jak to wygląda dla przeciętnego użytkownika(załóżmy szweda, albo niemca)oglądającego ten film 1-raz:
Siedzi sobie grupka niemców na hydrach lvl 50-70 i nagle wpada banda noobów polaków(zauważ jaką opinie mają polscy gracze, sami złodzieje, pkerzy i tym podobne)którzy za nic lurują hydry słabszym od siebie graczom. I co taki szwedek ma sobie pomyśleć? Ze Browek dobrze zrobił lurując je, czy zwyzywać go bo zlurował je za nic. Oglądając ten film nie wiadomo, za co Browek zlurował im te hydry. Jeszcze jego pierwszy tekst, że sobie poczeka żeby och zgnoić. To już wogóle stawia ich w najgorszym świetle. Stąd wzięła się ta kłotnia o to czy postąpił źle czy dobrze i czy jest lurerem. A co do Refugi i Black Listy to nie udzielam się tam z dwóch powodów. Po pierwsze nie gram już od bardzo dawna, a po drugie sam jestem albo byłem na tej liście B)

Ten niemiec dreczy mnie juz od paru dobrych tygodni kazde spotkanie z nim konczy sie tak samo wyzwiskami lurowaniem itd. chcial bym zauwazyc ze w ten dzien byl mecz wiec tez sobie dalem "gazu" z okazji mistrzostw i zaliczonego egzaminu (stad moja super poprawna pisownia)

Hydry byly nasze kolejna ekipa widziala ze zwalniamy je wraz z rozpoczeciem sie meczu.

No dobra to już o tym Szwabie wiem co nie co, ale powiedz mi skąd wy wzięliście się tam wewnątrz respu Hydr. Nagle wybiegliście sobie jak gdyby nigdy nic.

Browek
14-06-2006, 01:47
Od dawna nie uzywam tibia cam.
Z tego co sobie przypominam bylismy po prawo wewnatrz spota bo tam ukrywamy loot z powodu noobow ktore zabieraja badz wyzucaja go do wody. Pozatym nawet gdybym dopiero co przyszedl i zobaczyl free~ postapil bym tak samo. Tak czy inaczej ten czlowek ma u mnie przegrane bede mu rozwalal wszystkie hunty jak on mi bez znaczenia gdzie i kiedy.

-=DanieL=-
14-06-2006, 02:01
Przysięgam na wszystko co istnieje w życiu nie widziałem takiego spammu dwa usery izull i browek tak napier***acie tymi postami, że pracownice hiper-marketów "biedronka" są przywas pikusiami. Jezu, to jest forum czy chat? Macie gadu-gadu wymieńcie sie numerami i sobie gadajcie ile można wałkować ten sam temat i udowadniać sobie kto jest niewychowany a kto jest!?!?!?!?!!?!?!?!!!???????????????!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!???????????????????????????????????????? ??????!!!!!!!!!