Pokaż pełną wersje : Mundialowe emocje w Tibi!
Matekneo
09-06-2006, 23:36
Mundial 2006.... Dzisiejsze emocje w wirtualnym swiecie Tibia, na serverze harmonia :D:D:D
http://i5.photobucket.com/albums/y196/matekneo/Inne/PolscyKibole.jpg
Nasi Polscy kibice :]
Jesli cos dzialo sie na waszych serverach, macie z tego zdjecia, filmy lub cokolwiek innego, chociaz zwykle opowiadania - piszcie ;)
Dalem ten temat tutaj poniewaz nie wiem gdzie go zamiescic :>
mario devil
09-06-2006, 23:48
A po meczu jak sie ubieracie, może na czarno? Stałem w dp podczas meczu to w default message same bluzgi. A przed meczem wszyscy dopingowali i ubrani byli w narodowe barwy......:(
Taaaaa, ja mam jakoś dosyć takiego "kibicowania". Tylko polacy zaśmiecali trade chanel na guardii swoimi bezsensownymi "polska x ekfadór 100:0", a gdy Ekwadorczycy strzelili gola można było pooglądać istny pokaz rasizmu i pseudozdań głównie złozonych ze słów "męski narząd płciowy" (przez "h" ofkorz) i "dupa". Wstyd i hańba...
A jak rzuciłem "Polska jest do dupy, Ekwador roxor" to miałem upadek na podłoge i skurcze brzucha przez następną godzinę :D.
P.S Przeprawszam za słownictwo, ale taka prawda xD
Na Valorii całe dp Carlin było przed meczem zawalone barwami biało-czerwonymi. Jak Ekwador strzelił gola to zamienili na barwy Ekwadoru...że niby kibicie Ekwadoru żeby hunta nie mieć od br :/ Tacy sa nasi kibice, dzieci jak ich malo;)
Taa, a później gamechat wygląda jak jedno wielkie śmietnisko. Doszło kilkanaście ignorów już podczas pierwszego meczu ;)
Diego'Odin
11-06-2006, 12:43
a fajnie też było na finale ligi mistrzów kiedy fosfik z kumplami biegał po thais i pytał sie czy jestes za barca czy arsenalem
dedow było od cholery
Masterek Danio
13-06-2006, 11:26
JA-NAS NIE WIDZE :D W MUNDIALU NIEDLUGO W TIBI BEDZIE OPCJA ROBIENIA FALI xd
Gdy są jakieś zawody piłkarskie to Tibia staje sie zbiegowiskiem ludzi niekulturalnych którzy obrażają narodowości inne np. jak gra Brazylia vs Polska to polacy obrażają br a br polaków...bez sensu
Ja widzialem akcje, w Thais, daleko od depo.
Gosc (6-10lvl) pytal sie jakiegos tez low lvl: pl?
Tamten powiedzial :no , br.
A jak ten mu zaczal jezdzic po polsku tekstami typu: "daj telefon do swojej starej bo chce na czwarty zadzwonic", to malo sie nie zlalem.
Podchodze do typka i mowie: "on nie rozumie".
<Nie mialem bialo-czerwonego outfitu>
No to ten do mnie cos w stylu :" a tu h*j sie znasz".
Zaczal mnie wyzywac i zrobil na mnie skula, a tamten br zbil go do reda wiec kibic uciekl :)
Pfff dla mnie takie cos to zwykle robienie z siebie noobow w oczach obcokrajowcow > tylko jesli oni to widza bo tu na forum raczej znaczenia nie ma.
Piotrek Marycha
15-06-2006, 01:33
Ci co grali po meczu z ekwadorem moga tylko sobie wyobrazic sobie cos ie dzialo po meczu polaska-niemcy.
1/2 kanalu trade to bylo KUR************************AAAAAAA, JEB***E H***E , JEB***C SZWABOWX( , WOJNA X( !! ITP. to co oni wystawili to byl skandal, zagadalem do takiej jednej pani która bardziej sie wyrózniala z tlumu txtami rasistowskimi i zaczelem bronic niemcow i tp a on zaczela mi wyskakiwac z txtami typu ze nie ejstem polakiem, ze sie zze szwabami zmówilem, ze pewnie nosze okulary i ucze sie germanistyki, ze mam kompleks malego fiutka (8o ) itp no doslownie zatkalo mnie i dalem ignora.... a potem polacy zdziwieni ze dostaja deady za bialo czerwony outfit;( ... wstyd przyznawac sie do bycia polakiem ;/ ;( :(
PS: typ z xywa Braxator (a po co mam go kryc) zaczal strzelac wiazankami typu "polska sux, nie umiala wygrac nawet z bandą małp z ekwadoru" (org: Equador bounch of monkeys) 8o 8o
EDit:
00:54 Fury Royalt: OSAMA BIEN LADEN THE BEST SOCCER PLAYER IN THE WORLD <--- koles mial farta ze ma duzo uhów bo juz wczesniej chcialem go ubic jak skandowal HAIL HITLER....(dla zainteresowanych 25 lvl sroc z "niby" plecami tzn jak napisalem typom co odwalal to powiedzieli ze ma tylko 15 lat i zebym dal mu ignora <lol> )
Taka Tuca
15-06-2006, 02:07
Nic dodac, nic ujac:
http://img160.imageshack.us/img160/2611/niemcy4uc.jpg
Mr_Meteor
15-06-2006, 05:09
Łazili kolesie z white i red skullami i mówili coś takiego: " Na kogo głodujesz ?? Na Niemcy ?? To masz rooka. " :P
I zgineło około 15 ludzi. :D w tym prawie ja.
Always hunted
16-06-2006, 15:04
to kibicowanie w Tibii i te emocje to kurde totalny pokaz chamstwa rasizmu, i (sic!) faszyzmu. Polacy byli gorsi niż Brazylijczycy. Oni przynajniej nie spamują wulgaryzmów... Polacy non-stop spamowali. "je.bać niemców" "ch.uj w dupe niemcom" "niemcy popierd.olone je.bane dziw.ki" "niemcy niedorozwoje" I kto tu kobieta lekkich obyczajówa mać jest niedorozwojem?! Ja od niemców usłyszałem tylko rzeczy w stylu 'You played very good" "nice game" etc, i to nie ironicznie, a 80% polaków z czymś takim do nich.... W końcu się w*****łem, zawołałem znajomego tutora(w negatywnym sensie słowa "znajomy"), przetłumaczyłem co krzyczą, i 15 osób ma teraz bany na 30 dni....
Jeśli macie zamiar prezentować wasze menelowo-sklepowe zachowania, to nie na Julerze, a już na pewno nie w Thais, bo jak się kurde w*****ę,... mam już dosć waszych "je.bać niemców! to my przegraliśmśmy, to nasza wina a nie niemców!kurde, bez tych mundialowych "emocji"
Przepraszam za to duże coś, ale mam nieco zrąbany humor (nie, nie mundialem, mam go głęboko w dupie)....
malyjanek
16-06-2006, 15:09
up
nie drzyj sie
Rusza was ze jakis 10-12 latek napisze "j**** Niemcuw" (z bledami dzieci pisza) ????
bo mnie nie
Masterek Danio
16-06-2006, 15:16
[...] (nie, nie mundialem, mam go głęboko w dupie).... Rozumiem cie.
Ostatio kumpla zrookowali za to ze jest polak :([nic nie mowil]
ale to nic nie da przeciez jak beda #$%#$% tych szwabow to i tak sedzia nie zmieni wyniku -.-
Always hunted
16-06-2006, 16:30
up
nie drzyj sie
Rusza was ze jakis 10-12 latek napisze "j**** Niemcuw" (z bledami dzieci pisza) ????
bo mnie nie
Nie. Nie rusza mnie to "je*** niemców"
Wkurza mnie to, że dziesiątki osób to spamuje non-stop, przynajmniej w miastach. I nie da się pogadać...
I ok, już będę cicho :confused:
Mnie cholernie wnerwiają te emocje mundialowe. Cały trade zawalone głupimi odzywkami Polaków, najczęściej po polsku (no tak, to światowy język, na całym świecie go znają, więc czemu mielby nie pisać na trade po polsku ;/?). Na szczęście gram na non-pvp, bo już pewnie byłbym na rooku. Najbardziej boli to, że to właśnie h-lvle najczęściej tak się "emocjonują"...
Pele też pyka w Tibie i dlatego tak opierdzielał polaków ;d
Wstyd i hańba.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.