Pokaż pełną wersje : Mały DueL i Pekowanie =] good loot xD
To moj pierwszy filmik umieszczony na tym forum =] Chcialem nakrecic jak niszcze kumpla w duelu noob charem =] xD. Potem wybralismy sie na pk I dobilem 21 SORCA!! (wyskoczyl mi RS) ;/ Niespodziewany Loot z tego sorca =] ale sie cieszylem xD BO Bedzie kasa na Sd XD i NASTEPNE filmiki xD
LINK: http://rapidshare.de/files/22685957/Plota_lol.rec.html
Ty, co sie za bardzo jarasz, wydaje mi sie ze to keyloger wlasnie skanuje, zobaczymy czy to key...
@edit
spox, to nie jest keylog ^^
@tapyk
PKowanie beznadziejne... szczególnie w twoim wykonaniu. Do końca nie oglądałem, bo mi się nie chciało. Widziałem jednak tego good-loota. Kolejny n00b miał szczęście i tyle.... Nie polecam.
PS: dla dociekliwych, to zlootował (zaznacz tekst, jeśli chcesz wiedzieć TUTAJ ->)crown armora z jakiegoś nooba co miał laga...
@edit
PS: dla dociekliwych, to zlootował crown armora z jakiegoś nooba co miał laga...
mmm moze mial farta ale nie powinienes zdradzac loota nawet jak glupi ten film xP
mmm moze mial farta ale nie powinienes zdradzac loota nawet jak glupi ten film xP
Zrobione :P. Trzeba podkreślić tekst żeby się dowiedzieć. Mógłbyś sam usunąć loota z cytatu...
To byl noob char!!!! A nawet co z tego ze mial laga!! skoro na 4 ihah daleko by nie uciekl bo z tym samym kumplem dzien szybciej dojebalem 28 sorca i 27 knighta !!!
To byl noob char!!!! A nawet co z tego ze mial laga!! skoro na 4 ihah daleko by nie uciekl bo z tym samym kumplem dzien szybciej douwielbiam jeść bananyalem 28 sorca i 27 knighta !!!
OMG 28 i 27 awesome owned plax 1!1!! Filmik beznadziejny, widać że nie umiesz się uhać,bo uhnąłeś się dopiero na deep redzie. Co do loot to po prostu niefart tego sorca.
@Down
Jeżeli dla Ciebie red to czarne hp to życzę szczęścia, no ale w końcu grałeś knightem i nie raz blokowałeś [rotfl].
Uhac sie potrafie!!!!!!!!! wkoncu gralem knightem!!!!i blokowalem juz nie raz!!! A to z uhem to chcialem na RED bo mialem 1 uha!!!!! a postaci mi nie szkolda!!
Skra Avar
11-06-2006, 21:26
Pk zwalone ... Locik w miare ;]
@Majok
I co z tego że zabiłeś 56 druta jak on był afk i to w dodatku rl kumpel (Żałosne)
Lipny Filmik ale loocik ci dopisał ...B)
@Skra Avar
Tesz sądze ze to było zalosne!X(
Ten 56 druid nie był pierwsza jego ofiara z rl...
Jeszcze kilka osób padło od nego
@Majok
Cieszył byś sie gdyby cie RL ziomki Zabiły?
PzdRo Dla Ziomków ;)
Wielki Mancyz
12-06-2006, 09:08
To byl noob char!!!! A nawet co z tego ze mial laga!! skoro na 4 ihah daleko by nie uciekl bo z tym samym kumplem dzien szybciej douwielbiam jeść bananyalem 28 sorca i 27 knighta !!!
28 i 27 ???.... żal to jest chańba dla polskich pekerów człowieku jak ja kiedys gralem na hibernie to żyłem z pekowania i ubiłem raz 34 lvl ( miałem wtedy 7 lvl ) i widzisz jaka roznica ?? 27 lvli asz a ty ubiles 27 i 28 na 20+ lvlu...
ale c-arma ci gratuluje :D
1.To nie był duel tylko koles dal sie zabic zeby ci stanol
2.Biedny typ mial laga a ty go ubiles, jakby nie byl zlagowany to by szybko z toba skonczyl.Nawet nie miales runek tylko wanda dla 7lvl.
Żal mi bylo patrzec na ciebie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.