zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mały DueL i Pekowanie =] good loot xD

Mocix
10-06-2006, 12:30
To moj pierwszy filmik umieszczony na tym forum =] Chcialem nakrecic jak niszcze kumpla w duelu noob charem =] xD. Potem wybralismy sie na pk I dobilem 21 SORCA!! (wyskoczyl mi RS) ;/ Niespodziewany Loot z tego sorca =] ale sie cieszylem xD BO Bedzie kasa na Sd XD i NASTEPNE filmiki xD

LINK: http://rapidshare.de/files/22685957/Plota_lol.rec.html

Borowik
10-06-2006, 12:39
Ty, co sie za bardzo jarasz, wydaje mi sie ze to keyloger wlasnie skanuje, zobaczymy czy to key...

Sindbat
10-06-2006, 12:40
@edit
spox, to nie jest keylog ^^
@tapyk
PKowanie beznadziejne... szczególnie w twoim wykonaniu. Do końca nie oglądałem, bo mi się nie chciało. Widziałem jednak tego good-loota. Kolejny n00b miał szczęście i tyle.... Nie polecam.
PS: dla dociekliwych, to zlootował (zaznacz tekst, jeśli chcesz wiedzieć TUTAJ ->)crown armora z jakiegoś nooba co miał laga...

*Wube*
10-06-2006, 13:36
@edit
PS: dla dociekliwych, to zlootował crown armora z jakiegoś nooba co miał laga...

mmm moze mial farta ale nie powinienes zdradzac loota nawet jak glupi ten film xP

Sindbat
10-06-2006, 13:53
mmm moze mial farta ale nie powinienes zdradzac loota nawet jak glupi ten film xP
Zrobione :P. Trzeba podkreślić tekst żeby się dowiedzieć. Mógłbyś sam usunąć loota z cytatu...

Mocix
10-06-2006, 14:05
To byl noob char!!!! A nawet co z tego ze mial laga!! skoro na 4 ihah daleko by nie uciekl bo z tym samym kumplem dzien szybciej dojebalem 28 sorca i 27 knighta !!!

Midarth
10-06-2006, 14:19
To byl noob char!!!! A nawet co z tego ze mial laga!! skoro na 4 ihah daleko by nie uciekl bo z tym samym kumplem dzien szybciej douwielbiam jeść bananyalem 28 sorca i 27 knighta !!!
OMG 28 i 27 awesome owned plax 1!1!! Filmik beznadziejny, widać że nie umiesz się uhać,bo uhnąłeś się dopiero na deep redzie. Co do loot to po prostu niefart tego sorca.

@Down
Jeżeli dla Ciebie red to czarne hp to życzę szczęścia, no ale w końcu grałeś knightem i nie raz blokowałeś [rotfl].

Mocix
10-06-2006, 15:05
Uhac sie potrafie!!!!!!!!! wkoncu gralem knightem!!!!i blokowalem juz nie raz!!! A to z uhem to chcialem na RED bo mialem 1 uha!!!!! a postaci mi nie szkolda!!

Skra Avar
11-06-2006, 21:26
Pk zwalone ... Locik w miare ;]
@Majok
I co z tego że zabiłeś 56 druta jak on był afk i to w dodatku rl kumpel (Żałosne)

Gese
11-06-2006, 21:41
Lipny Filmik ale loocik ci dopisał ...B)
@Skra Avar
Tesz sądze ze to było zalosne!X(
Ten 56 druid nie był pierwsza jego ofiara z rl...
Jeszcze kilka osób padło od nego

@Majok

Cieszył byś sie gdyby cie RL ziomki Zabiły?

PzdRo Dla Ziomków ;)

Wielki Mancyz
12-06-2006, 09:08
To byl noob char!!!! A nawet co z tego ze mial laga!! skoro na 4 ihah daleko by nie uciekl bo z tym samym kumplem dzien szybciej douwielbiam jeść bananyalem 28 sorca i 27 knighta !!!

28 i 27 ???.... żal to jest chańba dla polskich pekerów człowieku jak ja kiedys gralem na hibernie to żyłem z pekowania i ubiłem raz 34 lvl ( miałem wtedy 7 lvl ) i widzisz jaka roznica ?? 27 lvli asz a ty ubiles 27 i 28 na 20+ lvlu...
ale c-arma ci gratuluje :D

Maagot
12-06-2006, 20:30
1.To nie był duel tylko koles dal sie zabic zeby ci stanol
2.Biedny typ mial laga a ty go ubiles, jakby nie byl zlagowany to by szybko z toba skonczyl.Nawet nie miales runek tylko wanda dla 7lvl.
Żal mi bylo patrzec na ciebie