Pokaż pełną wersje : PK 90 RP,86 EK, 86 ED, 50 RP, 50 EK, and more
Adii Getes
10-06-2006, 12:50
filmik przedstawia co robia polacy na BR servach... mamy hunta wiec PKujemy taka mala wojna ;p oczywiscie wygralismy ta walke...
http://rapidshare.de/files/22688005/adii_big_team.rec.html
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9257
PS: pozdro my team
na tibie tibie 7.72
filmik przedstawia co robia polacy na BR servach... mamy hunta wiec PKujemy taka mala wojna ;p oczywiscie wygralismy ta walke...
http://rapidshare.de/files/22688005/adii_big_team.rec.html
PS: pozdro my team
Na jaką tibie to ??
ciekawy filmik xD nawet Ci Br dobrze graja = o ciekawe ile osob dalo loga = o
Danubia_drut
10-06-2006, 14:19
Szkoda ze pod koniec zabrakło boltów... ;p. Po za tym mogliśącie ich na lajcie skopać a tak to ich dwóch padło i was chyba też dwóch ;/. Ale i tak wielki GZ... jak by nie Ty Adii to Twoja ekipa by all padła ;]. Widać że doświadczony gracz B)
Adii Getes
10-06-2006, 14:32
Szkoda ze pod koniec zabrakło boltów... ;p. Po za tym mogliśącie ich na lajcie skopać a tak to ich dwóch padło i was chyba też dwóch ;/. Ale i tak wielki GZ... jak by nie Ty Adii to Twoja ekipa by all padła ;]. Widać że doświadczony gracz B)
dzieki za koplement...boltow nie zabraklo tlyko SDkow :/
nNe moglismy ich skopac zrobilismy cos ie da tam byli 100+ knighci Palime 119 i mial black hp
po za tym musielismy uciekac bo nowi nadbiegali :D a balismy sie by nam druida nie zabili
wzuc to na cos innego niz rapidashe bo tam so durne limity ;/
Adii Getes
10-06-2006, 15:39
wzuc to na cos innego niz rapidashe bo tam so durne limity ;/
np na co mam umiescic? daj linka i powiedz jak sie umieszcza
1. Light hak
2. Aim bot
3. Raczej wojna a nie pk
Miltoner
10-06-2006, 16:08
Moim zdaniem troche slaba organizacja tymbardziej ze to bylo przed ss.
Adii Getes
10-06-2006, 18:00
1. Light hak
2. Aim bot
3. Raczej wojna a nie pk
1. light hack - tak
2. aim bot - nie, jestem master pvp ;p :D
3. wojna - to nie jest wojna bo w wojnie sa rowne szanse a my nie mamy szans walczyc w rowni poniewaz nie mamy h lvl i jest nas 3x mniej.
Adii Getes
10-06-2006, 18:01
Moim zdaniem troche slaba organizacja tymbardziej ze to bylo przed ss.
no to moze wytlumaczysz mi co bylo nie tak z naszą organizacją?? Daj mi pare lekcji mistrzu. Od nas padl tlyko jeden 50 level a oni mieli 140....
Jemu chodzi o to ze nie byliscie zgrana grupa, jeden lecial w jedna strone a reszta w inna.Zreszta nie dziwie se ze padl od niech ten high level jak miales aimbota i reszta chyba tez, pozatym light hak.Dowodem jest to ze po ciemku waliles w typow z sd i ani razu nie spudlowales.
Adii Getes
10-06-2006, 19:01
Jemu chodzi o to ze nie byliscie zgrana grupa, jeden lecial w jedna strone a reszta w inna.Zreszta nie dziwie se ze padl od niech ten high level jak miales aimbota i reszta chyba tez, pozatym light hak.Dowodem jest to ze po ciemku waliles w typow z sd i ani razu nie spudlowales.
mowie ci ze nie mam aim bota chodz na supeerland.no-ip.org zmienne runki itp tibia 7.6 sprawdzisz moje pvp.
gram 4 lata w tibie i mam opanowane strzelanie z runek nie potrzebny mi aimbot jedynie co uzywam to tibi gG poniewaz nie mam kupionego utevo gran luxa UHEHUUHEUHEUHE
a co do uciekania
w inne strony to wszystko bylo ustalone bo gadalismy na skype caly czas, ja z Van Watermanem mamy duzo hp wiec wzielismy ich do siebie a druid uciekl jak widac na filmiku dobrze bylo bo druid nie padl :D
Lokacja: Scotland/Aberdeen jestes ze szkocji ?XD
Super to wygląda chodźby małą wojna :P:P pięknie te bohy se wziełeś hehe :P:P, a ten Palime mnie dziwił ciągle sie pchał na was a was było 5 albo 6 hehe a on ciekawostka jest Senior Tutorem zauważyłem =p kurcze tylko ten bot na światlo >.< Ogółem dobry film tylko szkoda, że padło chyba dwóch waszych
Rafiki10
10-06-2006, 21:18
np na co mam umiescic? daj linka i powiedz jak sie umieszcza
nie wiesz co to jest megaupload?? http://www.megaupload.com/ Czy znajdzie się tu jakiś mądry człowiek i da rehosta??
Adii Getes
10-06-2006, 21:38
Super to wygląda chodźby małą wojna :P:P pięknie te bohy se wziełeś hehe :P:P, a ten Palime mnie dziwił ciągle sie pchał na was a was było 5 albo 6 hehe a on ciekawostka jest Senior Tutorem zauważyłem =p kurcze tylko ten bot na światlo >.< Ogółem dobry film tylko szkoda, że padło chyba dwóch waszych
Jeden nasz padl...
ps. zapowiadam ze beda nastepne czesci.... :D
To dawaj następne ja jestem z xanty i lubie ogladac filmiki ale hatori to nie ja :) :]
Skromny pacyfista
10-06-2006, 22:47
407 pobran..... cos mi tu smierdzi -,- no ale skanowalem i nic nie bylo..
Adii Getes
11-06-2006, 12:12
407 pobran..... cos mi tu smierdzi -,- no ale skanowalem i nic nie bylo..
No to co marudzisz jak nic nie wykryło....
DaNiO149
11-06-2006, 12:19
Ładna paczka na pk tylko przydałby sie jakiś porządny count down. Mozna bylo sie zgrac na private channel i ten koles co go trapneliscie przy wejsciu na deserta nie mialby szans... Filmik spoko ... Może jakieś mass logi?:>
Jucha Furora
11-06-2006, 19:16
mam na kompasQ Twój filmik jak jeszcze grales addim of darkness tylko hak.;/ale i tak wielkie GZ!!B)
Adii Getes
11-06-2006, 20:31
mam na kompasQ Twój filmik jak jeszcze grales addim of darkness tylko hak.;/ale i tak wielkie GZ!!B)
ta? serio? umiesc je tutaj tylko w rec nie pakuj nic :D
Ale fuksa mieliscie :P
Tylko zazdroscic
Naprawde zgrani jestescie tylko troche mnie to zmartwilo ze jak stawiales pole enegrii to czy nie dednal twoj 2 kolega ale raczej nie :)
NAPRAWDE SUPERR!!!! 6!
Sir-Wojtek Hiberna
12-06-2006, 01:45
Troche nie bardzo wiecie gdzie uciekac na desercie ;]
Tam mozna tak zamotac ze "sziok"
btw... poproscie jakis kumpli, niech nobami stoja wylogowani w przejsciach..
pot lub parcel za siebie i juz macie troche czasu ;]
Podstawowa zasada nie strzelac w kajtow za duzo sdkami i trzymac sie
zawsze razem.
Sneak Attack plx ;] na huntach ich dopadajcie...+ propaganda na forum ;]
i robcie wojne.
espectro
12-06-2006, 10:46
;ddd
I liked it.
Van Rebeliant
13-06-2006, 16:45
Nie no, zarąbiste to, GRATZ PVP, marze o tym żeby takie mieć ;]
genialna była ta akcja z tym pokoikiem gdzie slimy, na początku pomyślałem se "co to za kretyn, mógł iść na skos i uciekać, ale fakt postawili by mwalla" a tak łaziłeś w góre i w dół i zrobiłeś ich w bambuko :D
ta? serio? umiesc je tutaj tylko w rec nie pakuj nic :D
A ja bylem z toba na Elf Fort quest (zek archer) ;)
MJowitek
13-06-2006, 19:04
HEHehe dobry temat. :)
Adii Getes
14-06-2006, 11:30
A ja bylem z toba na Elf Fort quest (zek archer) ;)
No To umiesc Z tego filmik chetnie sobie ogladne ;p
Lokacja: Scotland/Aberdeen jestes ze szkocji ?XD
Może odpowiesz na jego pytanie?;) Mnie też to ciekawi
Adii Getes
14-06-2006, 21:33
Może odpowiesz na jego pytanie?;) Mnie też to ciekawi
Tak jestem ze szkocji, a co w tym takiego "ciekawego"
Vesper Drago
16-06-2006, 09:40
Teraz oni nie mają szans xD
Vesper Drago i Etrius Drago nadchodzi wam na ratunek....
Już nie długo pewnie kolejna część , Mass Logi 20 minut przez ss roX :D
Adii Getes
22-06-2006, 17:27
Teraz oni nie mają szans xD
Vesper Drago i Etrius Drago nadchodzi wam na ratunek....
Już nie długo pewnie kolejna część , Mass Logi 20 minut przez ss roX :D
taa ty i etrius to tacy walczeni jestescie.....
zAkLiNacZ
22-06-2006, 20:23
tyyyy ... ty sam tego chara robiles czy ci ktos pomagal ? bo z filmiku wynika ze nie zbyt jestes doswiadczony
Adii Getes
22-06-2006, 23:45
tyyyy ... ty sam tego chara robiles czy ci ktos pomagal ? bo z filmiku wynika ze nie zbyt jestes doswiadczony
LOl ty masterze tibijski to powiedz co ja zlego robilem??
daj mi rade UHEhuEuhE
ktos moze podac mi link do nowego tibicam na tibie 7.72? z gory dzieki
Adii Getes
25-06-2006, 01:15
ktos moze podac mi link do nowego tibicam na tibie 7.72? z gory dzieki
tibia cam jest taka sama jak na tibia 7,71 a znalesc ja mzoesz ja glownej stronie tibi cam.
Jak mnie to wkur**a jak jakies noby co maja 20lvl+ daja rady i mówią że coś żle zrobiliśmy -.- akcja byla zajefajna szkoda tylko że Johny padl a tak to kozak.
zAkLiNacZ
Chyba Bóg Cie opuscił albo matka nie kocha -.-" Pochwal sie swoim osiagnieciem w tibi, 20lvl max, no no no to jestes wymiatacz
Do tego pana co mówił że aimbot
Cieciu niedorobiony ty na takiej akcji bys narobil z 5kg w majty i nawet bys nie wiedzial na jaka runke nacisnac, że twoje pvp = 0- to nie znaczy że każdego też.
Do wszystkich
Prosiłbym o nie pisanie uwag że coś żle zrobilismy, bo wątpie czy w naszej sytuacji byscie coś wiecej zdziałali.
Yours Shi~
1. Light hak
2. Aim bot
3. Raczej wojna a nie pk
ad1 Light (Hack) nie hak...
ad2 Nie aim bot.. wystarczy się przypatrzeć
ad3 Ten co nigdy na wojnie nie był się odzywa ^.- , nie tak wojna wygląda =]
see ya
Habadaja
26-06-2006, 10:05
Niezle Adi, zarypiscie ich wykolowales xD, filmik moim zdaniem najlepszy jak dotychczas:) :cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.