Pokaż pełn± wersje : Probly z PC
Chessterr
10-06-2006, 13:17
yo. a nazij z zozuici co pisz. jK PISZ na klawiatuz lity to polacza si i jaki okinka. jak wlaczyc opcj z pisani na kani i jak to napawic.
@down
Nie popopisuj się! Mam problemy z kompem. Włączyłem klawiature ekranową i nie widziałem jak inaczej napisać. Jak wciskam na klwaiturze np E lub na gg to mi automatycznie pojawia się okienko z Ekploracja, a jak W to automatycznie wyszukuj. I nie mogę nic pisać. Prosze o pomoc.
Fire Necromacer
10-06-2006, 13:30
Modki, dajcie to do przyklejonych, poprostu gosciu wymiata xD
Fire Necromacer
10-06-2006, 13:30
Hehe, kurfa.. skasujcie TEN post. Rozpedzilem sie z przyciskiem ;P
zm tey zie ie royuyuezemy!11
Polecam format.
WtF? :P z Twojego posta wnioskuje ze masz problemy z klawiatura ;P ... polecam Ci podlaczyc inna i dopiero napisac w czym problem :P ewentualnie skorzystac z klawiatury ekranowaj (Start>Akcesoria>Ulatwienia dostepu>Klawiatura ekranowa) :D
Chessterr
10-06-2006, 13:41
WtF? :P z Twojego posta wnioskuje ze masz problemy z klawiatura ;P ... polecam Ci podlaczyc inna i dopiero napisac w czym problem :P ewentualnie skorzystac z klawiatury ekranowaj (Start>Akcesoria>Ulatwienia dostepu>Klawiatura ekranowa) :D
Wła¶nie z tej aktualnie korzystam. Może co¶ z plikami systemowymi?
Chessterr
10-06-2006, 13:46
Ale nie uważasz, że to forum o Tibii, napisz na jakim¶ o komputerach, bo tutaj Cię zjad±.
Pierwszy to temat o problemach z kompem?
slawekmag
10-06-2006, 13:58
Ale nie uważasz, że to forum o Tibii, napisz na jakim¶ o komputerach, bo tutaj Cię zjad±.
@down
Nie, ale wszystkie były objechane.
A nie uważasz że to dział o wszystkim i o niczym. No to my mówimy o wszystkim.
Probowales zrestartowac komputer? ; )
Ups, nie zauwazylem o ktorej to pisal ; p . Bye ; ]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.