Pokaż pełną wersje : Knight
HaszekManUtd
05-08-2004, 11:33
Yo all :)
Mam ważne pytnie dotyczace treningu knighta.
Powiedzcie mi czy jest sens trenowac knighta gdy atakuja mnie 2 dwarfy a ja je atakuje mieczem dagger.
Oczywiscie ustawielm typ walki na najslbaszy atak i na najlepsza obrone.
Czy urosna mi jakies skille Sword figihting i Shielding ??
Mam teraz 45/40
I mniej wiecej po jakim czasie urosnei jeden skils
Narazie ALL :)
Jasne że jest sens tylko powinneś tak ustawić wszystko żebyś je hitał raz lub dwa razy na 30 sek i będzie gitnie a skile ci będą rosnąć co jakies 30-40 minut zobacz w kalkulatorze skilli :)
HaszekManUtd
05-08-2004, 13:42
skad mam wziasc jakis kalkulatro skilow ??
Są od tego strony masz tu jedną >Klik (http://www.chojrak.host.sk/tibia/trening.php) <
Zibeones
13-08-2004, 21:02
zawsze jest sens ja mam knighta z dosc slabymi skillami bo nie cwicze sheling ani club tylko stukam war hammerem =] ale do 25 cluba czy cos to szybko dojedziesz, pamietaj ze chodz jestesmy wojki to i tak palkowi szybciej dystans przychodzi..
pozdrawiam.
Malutki :)
15-08-2004, 19:57
:o Na Twoim miejscu znalazl bym sobie kolege z podobnymi skillami, podobnym lv, poszedl bym sobie w jakies odludne miejsce wzial duzo hamow duzo rybek. Stanal bym afk, co jakis czas bym dogladal czy nic sie niestalo, zucic exure, i dalej afk, jak przyjdziesz po kilku godzinach bedzie duza niespodzianka jak zobaczysz ze wskoczy kilka skilli 8o
Pozdro:)
@malutki
zly przyklad dajesz, nie powinno sie nauczac ludzi afkowac.
@haszekmanutd
hmmm, w Twojej sytuacji zalozylbym knife i balance jak grasz na non-pvp serv
jesli grasz na pvp serv to oczywiscie znajdz kolege, zalozcie equip, zeby byl minimum 1 hit na minute i znajdzcie po 1 potworze zeby was dodatkowo bil
poszukaj czlowieka ktiry ma podobne skille :P
reputacja + plx
Poczytaj artykoly na temat skillowania.
Ale w wielkim skrocie, musza bic cie 2 potwory, ty ustaw tak, abys trafial minimum 2x/minute. Na takich skillach powinienes jeszcze na banalced bic, od ~52 mozesz na ful def probowac. Na takich skillach beda ci stosunkowo szybko skakac.
@axoh
raz na minute starczy i po co ustawiac na full def?
Grafficiarz
16-08-2004, 09:52
Jeden skil czi wskoczy jezeli raz na 30 chmurek walniesz blood hit (potforek/czlowiek straci troche zycia).
No to tyle :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.