Pokaż pełną wersje : Magic shield dla palladyna
Pomozcie mi, bo zastanawiam sie, czy grajac palladynem warto jest kupic magic shield. Mam juz kupione exura vita i to jest chyba lepsze, bo za 80mana daje 250hp, a mana shield daje za 1 mana 1 hp plus mana na rzucenie. tak wiec poradzcie cos. Gram palladynem oczywiscie.
I czy oplaca sie kupic Great light? Czy jest lepsze od zwyklego czy mozna sie obejsc?
Pozdrawiam
Great Light nie kupuj bo to strata pieniędzy i many. A co do magic shield to warto kupić bo wydasz mane ale zaoszczędzisz życie co niejednokrotnie może uratowac życie. Wyobraź sobie dopada cie 5 potworków - bijesz sie z 1 uleczysz sie a tee pozostale 4 cie zaraz zasiekają- MAGIC SHIELD jest dobrym czarem wartym kupna :]
Ja odnosnie magic shield mam troche inne zdanie, do 30 poziomu niema sensu go kupowac paladynem bo masz za malo many, a pozniej masz dosc hp zeby wytrzymac kilka sekunda pomiedzy exura vita.
Ale jesli masz dosc kasy to najlepiej wykupic wszystkie czary, nigdy nie wiadomo co nagle moze sie okazac przydatne.
kotomaniak
12-10-2003, 12:46
Popieram człowieka który się nademną wpisał. Jak chcesz używac magic shielda to tżeba bylo zostać druidem albo sorcem.
Mi narazie wystarczy Exura gran troche daje w sam raz na doleczanie sie :D
Kabraxis
12-10-2003, 16:44
.. uwazam ze sie oplaca a jak masz Bronze Amulet to w ogle wypas :P :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.