PDA

Pokaż pełną wersje : Wakacje 2006 - Co planujecie ??:>

Kwaso
12-06-2006, 14:00
Wakacje tuż tuż :D Nie ma co, każdy na to czekał i na pewno nie bedziemy tęskinić za szkołą. Chociarz zawsze jest co wspominac, wybryki , wspolne wagary czy pierwsza voda xD (przynajmiej u mnie :P).
Teraz może kazdy powie co planuje na tegoroczne wakacje hmm..??
Czy wyjeżdżacie gdzies, czy zamulacie sie w swoim miescie ??
Pojdziecie szalec na jakas impreze, czy tez bedziecie sie szykowac do szkoly na nastepny rok -.- ??
Pochwalcie sie waszymi planami i cieszmy sie razem z wakacji już teraz :)

Ja mam zamiar zacząć chodzić na dyskoteke do Ambry , siłownie , poszukac dziewczyny , poznac nowych ludzi i oczywiscie duzo pic :D (kubusia oczywiscie xD)

Pozdr0 Ludki B)

Yoh Asakura
12-06-2006, 14:03
Jadę do ciotki do Czech a potem jeszcze do wujka w Słowacji. Pod koniec (25-27 sierpień) wrócę do domu. Ot, moje skromne plany.

Baron Kaldrick
12-06-2006, 14:05
Woodstock FTW \m/ Do tego parę koncertów, jakieś wyjazdy - jeziorko, czy coś.

joey
12-06-2006, 14:08
Krynica M, Iława, Gdańsk(ogólnie to całe trójkątmiasto) byćmoże małe zmiany planów nastąpią

Grigor
12-06-2006, 14:08
hmm..1 miesiac bede na wsi,a drugi w drugim miesiacu jade nad morze ;]
i wracam kolo 23/24 sierpnia .TYLE.

Belvedor
12-06-2006, 14:10
Przepalic, przepic, przecpac ( no co? To takie modne... )
Aha i jeszcze zaliczyc jak najwieciej lasek, zeby potem sie licytowac z kumplami ile jednej nocy mialem wsadow - to tez takie.... nowoczesne? -.-

No i moze przeczytam pare lektur do 3 LO miedzy ruchanskiem a piciem. Ale to moze, bo chce byc modny a nie pozer buahahah

Duke Dran
12-06-2006, 14:18
Praca Praca, dla przyjemności coś sobię zarobię :p HA!

Kwaso
12-06-2006, 14:20
UP@
Dobry pomysł :D
Chyba też sobie poszukam pracy....w polu hehe :D
Przydałaby sie gotówka ;)

Zamor1
12-06-2006, 14:37
jak sie tylko zaczna wakacje to na stawy :D a 3 sierpnia wyjezdzam do ustronia morskiego na kolonie ;]

milych wakacji forumowicze :D

Grue
12-06-2006, 14:38
Darmowe wakacje na koszt państwa (czyt. wojsko). I sie z tego bardzo ciesze :)

Vekegi
12-06-2006, 14:43
...oczywiscie duzo pic :D (kubusia oczywiscie xD)...

Chyba pod ' Kubusiem ' xd
Ja siedze w domu ... No niestety ; - ) Ale na przyszłe wakacje gdzies sie wybiore (nie mówie o koloniach czy czymś podobnym bo nie lubie takowych wyjazdów)

Slay
12-06-2006, 14:44
Rozwalic leb pewnemu naziolowi.

...Zeck
12-06-2006, 14:57
Planuje wyjazd na Woodstock i nie bede tu pieprzyl ze bede cale lato pił,bo nie cale:P
A tak to planuje dobrze sie bawic w swoim miescie

Iron
12-06-2006, 15:06
Pod koniec lipca wyjeżdzam na 14 dni do Sopotu.A resztę wakacji to się zawsze jakoś spędzi byle nie przed kompem.

Dr.Unknown
12-06-2006, 15:51
Obóz.
Jezioro Olszanowskie Duże.

Rinnaroc
12-06-2006, 15:54
Codziennie mam zamiar skakać i czasami jeździć nad jeziorko skuterami z ziomami ;] Ze starymi to do Chorwacji chyba.

She_
12-06-2006, 15:56
[szpan]
Plener
Spotkać się ze Stryjkiem *.*
Zlot Skautów Słowiańskich ; \
Byczenie się przed kompem.
Wyskoczenie gdzieś z kimś.

I w międzyczasie odwiedze: Mysłowice, Wrocław, Katowice, Gdańsk. PH34R.

hoomik
12-06-2006, 16:58
Przelezec bezproduktywnie najblizsze 2,5 miesiaca zaczynajac od jutra.

rads0n
12-06-2006, 16:59
ja całe wakacje 17/24 przed kompem ;p ew. jakies łączenie sie zrobi ;p

Caer
12-06-2006, 17:02
Ja już roboty szukam... ;d Zawsze się trochę kasy przyda, a w wolnym czasie będe leżał i się lenił :P

Dr.Unknown
12-06-2006, 17:27
[szpan]
Plener
Spotkać się ze Stryjkiem *.*
Zlot Skautów Słowiańskich ; \
Byczenie się przed kompem.
Wyskoczenie gdzieś z kimś.

I w międzyczasie odwiedze: Mysłowice, Wrocław, Katowice, Gdańsk. PH34R.
Miałaś też do Krakowa jechać, ale ciesze się, że zmieniłaś zdanie ;d.
P.S: I tak mnie nie ma cały lipiec.

Koman
12-06-2006, 17:42
cały lipiec "przebimbam" z kuzynem nad morzem ( ustaka ), bedziemy grac na kompie w noge i leniuchować na plaży!!
uwielbiam to...
no i jeszcze noga noga noga!!:cup:

Antyhak
12-06-2006, 17:54
na pewno nie spedze wakacji przed komputerem, bo to jest szczyt głupoty ludzkiej.Najlepiej powiedzieć, że nic sie nie ma do roboty i łupać w tibie...

PUPISEM
12-06-2006, 19:16
od 10-24 lipca Zakopane Obóz. A potem to juz albo bede zamulal albo jakies wypady z ekipa xD

Luthi
12-06-2006, 19:21
Jak dla mnie:
Będę czekac na ogłoszenie wyników czy się dostanę do wymarzonego LO.
Spływ kajakowy.
Wyjazd do Chorwacji.

W międzyczasie:
Wbije solidny lvl na nowym pacc,
poszukam jakiejs miłej kolezanki,
posmigam ostro na rowerze.

Pozdrawiam zimno, w ten gorący dzień.

She_
12-06-2006, 19:25
Miałaś też do Krakowa jechać, ale ciesze się, że zmieniłaś zdanie ;d.
P.S: I tak mnie nie ma cały lipiec.

Kraków też, ale to jako przystanek na zlocie.
Tylko nie wiem czy bede tam pod koniec lipca czy w srodku pazdziernika ;p
Powiem Ci dokladnie przed wyjazdem :)

Lord Evad
12-06-2006, 19:31
Obóz Sportowy :p
Chorwacja (zadar,3 sierpnia)
Jeżeli na obozie dostane sie do kadry to do czech xD:)

Evil Maul
12-06-2006, 19:32
Wakacje tuż tuż :D Nie ma co, każdy na to czekał i na pewno nie bedziemy tęskinić za szkołą. Chociarz zawsze jest co wspominac, wybryki , wspolne wagary czy pierwsza voda xD (przynajmiej u mnie :P).
Teraz może kazdy powie co planuje na tegoroczne wakacje hmm..??
Czy wyjeżdżacie gdzies, czy zamulacie sie w swoim miescie ??
Pojdziecie szalec na jakas impreze, czy tez bedziecie sie szykowac do szkoly na nastepny rok -.- ??
Pochwalcie sie waszymi planami i cieszmy sie razem z wakacji już teraz :)

Ja mam zamiar zacząć chodzić na dyskoteke do Ambry , siłownie , poszukac dziewczyny , poznac nowych ludzi i oczywiscie duzo pic :D (kubusia oczywiscie xD)

Pozdr0 Ludki B)

Ambra suxxx , Blue lepsze :) a co do moich planów to mam mase rzeczy do zrobienia :)

Szymex
12-06-2006, 19:41
oto moje skormne plany:
wyjechać na obóz żeglarski
wyjechać do Zakopanego

$corcerer
12-06-2006, 20:26
1 lipca wyjazd do Wroca na Satrianiego
15-31 lipiec oaza II stopnia
Sierpien opierniczansko
Wrzesien kampania wrzesniowa

vaviec
12-06-2006, 20:53
Jestem pewien tylko jednego...18 lipca ide do dentysty. Ahh...ta polska sluzba zdrowia.

Kwaso
12-06-2006, 21:06
Ambra suxxx , Blue lepsze :)
Nie wiem nie wiem :D w Blue jeszcze nie byłem ,ale kto wie xD
W Wakacje wszystko może sie zdarzyc ;) Może do Malibu albo do Kina sie jeszcze pojdzie xD

emilok
12-06-2006, 22:19
A ja już niemam wakacji :(

OnlyM(PL)
12-06-2006, 22:33
Pojade na wies jak zwykle, bardzo milo spedze tam czas z super ludzmi, dostane skuter, hmm szykuja sie calkiem nowe i super wakacje. Jak sie dostane tam gdzie chce to bedzie jeszcze lepiej.

Cafe
13-06-2006, 00:23
@up
Do jakiej podstawowki chcesz sie dostac ?

@topic
ja tam sie nie ciesze na wakacje, nie bede mial sie czego uczyc, i co ja bede robil ? :/ W dodatku, zajebalem sobie szkołe, liczyłem na srednia conajmniej 5,8 a tu 5,2, i gdzie ja teraz pójde? ;/ Chyba do jakies zawodówki, na operator maszyn skrawajacych. No ale nic, moze jakies słabe licuem mnie przyjmie.
Tak w ogóle to planuje juz przerobic przez wakacje cały materiał dla klasz pierwszych, znowu bede opkuty, dostane wpie.r.do.ol od kogos ze sie wymadrzam na lekcjach, ale co z tego, ja bede mial znowu same 5 i 6, a te barany same 3 ! muahahah ! mhrok jest wszedzie !!!!!!!!111

@down
to nie był komplement. A jakie zestaw grabków kupujesz?
Wez ze soba stołek, albo taboret, bo wkoncu chyba masz jakis kumpli ?
Elo ziom, twoje br jest poprostu takie ziomalskie, ze dalsza konwersacja z toba, jest zbędna.
Staram sie zrozumiec, wasz tok myslenia, ale to na nic.
Nie, nie, nie. Poprostu nie mam łopaty.
A żelazne zabawki juz sprzedajesz?

OnlyM(PL)
13-06-2006, 00:24
@up Nie dosiegam nad lade jeszcze wiec nici :S
Owszem, mam cala podworkowa Elite!
P.S br?
A po huj zaczynales?
Za wysoki eh? Nie martw sie, moze jak podsrosniesz.
A ja musze nowe grapki zalatwic
Nie, ale znam kogos kto Ci sprzeda.
yyy ja ide do przedszkola dopiero :D Dzieki uznam za komplement ;*

Yassek
13-06-2006, 00:31
Lipiec - syty miesiąc, potem woodstock
Sierpień - kij wie, ale gdzieś mam jechać : /

Nieugiety
13-06-2006, 09:02
Gała, dwor, mnustwo wolnego czasu, odpoczynek przedewszystkim, chorwacja. A potem znów szkola.. ;)

Magus
13-06-2006, 11:59
Przystanek woodstock, może jeszcze Castle Party. Sierpień ma byc u nas chłodny więc postaram sie zwiedzić Irlandie.

Keel
13-06-2006, 16:23
A ja mam zamiar poderwac fajna laske... mam ja caly czas na oku:))

Allatar
13-06-2006, 17:07
Przepalic, przepic, przecpac ( no co? To takie modne... )
Aha i jeszcze zaliczyc jak najwieciej lasek, zeby potem sie licytowac z kumplami ile jednej nocy mialem wsadow - to tez takie.... nowoczesne? -.-

No i moze przeczytam pare lektur do 3 LO miedzy ruchanskiem a piciem. Ale to moze, bo chce byc modny a nie pozer buahahah
Swój chłop.

Oscarius
13-06-2006, 17:16
17 lipca wylatuje na stale do USA, New York :) Bede tesknil :P ;(

Oscarius

Serr~
13-06-2006, 18:23
Na wakacje wroce do Polski ;<

Johanes19
13-06-2006, 18:45
Oto moje plany:
-Jade do Chorwacji(najprawdopodobnie bo z moimi rodzicami nigdy nic nie wiadomo:P)
-wracam do domu i jak bendę mugł to gram w Tibie lub w Americas Army(fajne gry^_^)B)

Xallin
13-06-2006, 19:15
moje plany..
- 04.07-12.08 : Irlandia ;) ( Oczywiście nie na mój koszt kuzyn r0x :* )
- Reszte mam nadzieję miło spędzic z kumplami (Koleżankami ^.- )
- Trochepogram w tibie ;o mój słaby lvl'ek :(( :baby: 8o

MiodUs
13-06-2006, 19:18
Grecja, kumple, kumpele (kumpela:P), Polska. To by bylo na tyle. Mam nadzieje ze te wakacje nie benda gorsze od innych. A i wam zycze "eVuL hOlYdAyS" :D

Pedziej
13-06-2006, 19:34
Schudnac i troche przypakować <główny cel>;)
Pojade do Łeby, moze poroznosze ulotki
Reszte czasu spedze na osiedlu z kumplami
To wszystko
Zycze wam wszystkim udanych wakacji:browar:

Karlos
13-06-2006, 19:44
Ja zadeklarowalem starym ze spedzam 27/h na dobe przed kompem 9 dni w tygodniu. Ucze sie PHP i C++ - do matury:p

Dwarf
19-06-2006, 15:57
Ja na poczatku wakacji zostaje w domu, potem jade na wies do domku letniskowego, pozniej moze do siostry do Walii. ;)

-=Timon=-
19-06-2006, 16:10
Ja to se bede siedzial z chlopakami w Płocku na Skarpie za winklem jaral ziolo i popijal browarkiem, mmm.. moze jakas dupe wyrwe no i to wszystko, przejde sie nad kanal poopalac sie i oblookac fajne dupki i to wszystko, moze dojebie jakiemus 30 latkowi zajebie mu portfel z hajsem i pojde balowac cala noc z ziomami z pod bloku,
Pozdro dla moich ziomali z pod bloku Skarpa h00l's numer 16 ;];]
~~Timon ^^

ari2423
19-06-2006, 16:10
Bede grał w Tibie na new serwie rookstayerem, schudne ( ze 101 kg do 80kg), bede jeździł na ryby,nudził się, oraz świetnie się bawił !

Hellraider
19-06-2006, 16:28
Jak to jakie plany?? Ofc <evul fanfare> PRZEJAC NEW SERV MUHAHAHAHAHAHA </evul fanfare>

A tak na serio to poczatek wakacji nie zaplanowany, jeszcze sam nie wiem co bede robil :D, pozniej w polowie lipca oboz, pozniej przyjezdza best kumpel z anglii i sie zaczna impry popijawa i szlajanie sie po parafii, oczywiscie na basenik porozgladac sie za suniami (ma sie ten bajer zara sie zbiegna i cialko tez mam zajebiste ^^). Ograniczyc kompa do max 1-2h/day i zapomniec o tej durnej tibii. Pzdr 4 all i oczywiscie udanych holidaysow ;]

Matilus
19-06-2006, 18:34
Wypady z ziomkami na jeziorka, lasy, polany, rzeki itp. Może nad nasz wspaniały i czyściutki Bałtyk. ; ) Ogólnie zapowiada sie niezła biba. ; ]

spider-bialystok
19-06-2006, 18:44
A ja wakacje spedze jak co roku w Bialymstoku \,,/ nie liczac wyjazdu z ojcem na tydzien.

Cossma
19-06-2006, 19:32
Dla mnie w tym roku wakacje skończyły się zanim jeszcze się na dobre rozpoczęły :]

Do moich wakacji można zaliczyć cały MAJ ( nie uwzględniając egzaminów maturalnych), gdyż od czerwca zostałem zatrudniony w bardzo znanej międzynarodowej formie produkującej telewizory(LCD, PDP) i różnorakie monitory na stanowisko koordynatora planu produkcyjnego. Obecnie umowę mam podpisaną na okres próbny, czyli do 23 sierpnia, ale nie wykluczone, że będę chciał ją przedłużyć, aby studiować zaocznie i wreszcie uniezależnić się finansowo od rodziców :]

Wiec w tym roku skończą się wyjazdy (melanżowanie) na mojej działce nad jeziorkiem, skończą się wypady z przyjaciółmi na browarka, yyyy o qurwa to już się skończyło 8o

Czarna_Mamba
28-06-2006, 14:53
Hmmm... Wakacje już się rozpoczęły, a ja nic nie robiłam oprócz siedzenia i spania.

W programie:

- Robienie jaj.
- Włóczenie się po Białymstoku.
- Podbijanie Wyżyn przez Jaroszówkę !! Ludzie lasu atakują :)
- Naklejanie Naklejek Jagiellonii na głupie nazwy ulic. ( Rumcajsa jeszcze może być, ale Cypiska nie wytrzymam. )
- Tłumaczenie gdzie leży druga część ul. Przytulnej ( nie, nie koło Czerwonego Kapturka i nie, ulice Przytulne nie są połączone ), bo koleżanki nigdy nie trafiają -.-
- Wspinanie się na drzewa.
- Kolonie.
- Chodzenie po Silikatach.
- Nowodworce, Przewięź, Augustów.
- Odkrywanie innych części Białegostoku wraz z kolegami.
- Las. ( Tu jest duużo możliwości :) )
- Kreta.

A teraz pomijając kolonie i Kretę. Jak można się nudzić w Białymstoku?

Miłego Dnia.

Stożek
02-07-2006, 13:52
W wakacje bende jezdzil do tyrki(pracy) u ojca na zakladzie... mam dobra stawke godzinowa , czego chcec wiencej? W tibie nie pogram wogole.W sierpniu lece gdzies na pare dni w gory (fakt z bielska nie mam daleko ;) ) i oczywiscie troche na rowerze pojezdze (jak mam wolne to robie po kilkadziesiad kilometrow)
W tym roku ogolnie nie odpoczne, ale co tam zawsze w zimie mam swobode ze hej! Jeste przynajmniej zadowolony ze kaski sie uzbiera pare tysi.

Grigor
02-07-2006, 13:58
Ja oczywiście jak co roku jade na wieś i ide nad Wisłę rybko łowić ;]

M@rcin
02-07-2006, 14:50
wypady z kumplami nad jeziorko , picie piwa
siedzenie w domu ( szkoda , że mundial się kończy ) , może jakiś wyjazd do Świnoujścia

Nikast Shynix
02-07-2006, 21:44
Huh? Ja? Eee.... Raz, dwa, raz dwa... ?
Dobra: ja mam całą serię wyjazdów. 9-14 lipca - Zieluń, 16-29 lipca - Serpelice, 1-10 sierpnia - Zakopane. No a reszta w domu, głównie siedzenie nad KiunoAdventure i na forum.tibia.pl, pomagając obłąkanym (głównie psychicznie, choć nie tylko) duszom (szkoda, że nie uduszonym :/).

@początek posta: nie wiedziałem jak zacząć, żeby było bardziej dramatycznie :]

Tasior
02-07-2006, 22:00
A ja pewnie bede, kurwa, czereśnie zbierał. ;<