Pokaż pełną wersje : Suggestia odnośnie działu INNE
Ano siedzę sobie o 0:30 przed kompem, nie chce mi sie spać, to many ppl online, no to forum przeglądam. No i w dziale inne, jeden, drugi, trzeci temat o hackach. To ja proponuję zrobić jeden topic pod tytułem "Hacknęli mnie", tam tytułem wprowadzenia wstawić linki co to zrobić po hacku i dać możliwość ludziom wyżalenia się na temat żalu i strat z powodu hacka.
--- re@down ---
Jestem tego świadom, ale jeżeli istniałby taki jeden temat to byłaby podstawa do kasowania reszty topiców na ten temat od razu bez słowa, ponieważ będzie "pamiętniczek" w którym mogą się wyżalić 8)
I wtedy i wilk syty (większy ład) i owca (ta ofiar(n)a) cała
Dr. Omader
06-08-2004, 01:58
W sumie pomysl jest dobry, ale ponownie problemem jest ludzka glupota...
Nikt nie czyta tematow waznych zanim zalozy swoj.... niestety ale jak patrz na forum to takie wrazenie odnosze. :/
Pomyslimy nad tym tematem.
Co reszta userow sadzi?
kotomaniak
06-08-2004, 07:14
Możnaby to zrobić, narazie na próbę. Ludzie i tak zaspamią nas tematami o hackach więc zawsze można spróbować. Jak to ktośtam mawiał: jestem na tak ;) .
MayGyver
06-08-2004, 07:36
dobry pomysl
mniej tematow bedzie dotyczacych hacka, bo mam nadzieje, wszyscy beda dopisywac sie w tym jednym
a jak nie to upomnienie dac i beda wiedziec co dalej
osobiscie dodal bym jeszcze w tym temacie sprawy dotyczace pk i zlodzieji w tibii, w sumie to podobne sprawy a forum bardziej prejrzyste by bylo
czego w obecnej chwili powiedziec nie mozna, kiedy po kilku godinach wracam z pracy i widze 25 nowych tematow w dziale inne z czego 50% o wyzej wspomnianych sprawach
nalezy wziac przyklad z tematow "co najcenniejszego znalezliscie...." oraz cannot connect to the game..."
TheNatoorat
06-08-2004, 08:49
Ja też jestem na TAK.
Mam propozycję: Dodać jakiś punkt w regulaminie który zabraniałby pisania tematów o takiej treści, a tym, którzy by tego nie przestrzegali wlepiać upomnienia. Kary powinny być wymierzane częściej, bo tibia.pl będzie jak polski sąd - sprawa ciągnie się latami i winny np. morderstwa jest wolny...
$corcerer
06-08-2004, 10:36
Nice try...
Mozna sprobowac :>
Znaczy chodzi wam, że byłby dział "zostałem zchakierowany" i tam byłyby przyklejone FAQ wszystkie o hackowaniu, a ludzie by zakładali tematy których nikt by nie czytał, a żaden moderator by tym działem się nie zajmował i w ogóle wszyscy by to olewali? Świetnie!
Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
Znaczy chodzi wam, że byłby dział "zostałem zchakierowany" i tam byłyby przyklejone FAQ wszystkie o hackowaniu, a ludzie by zakładali tematy których nikt by nie czytał, a żaden moderator by tym działem się nie zajmował i w ogóle wszyscy by to olewali? Świetnie!
Ojoj, panie, ladnie to tak niedokładnie czytać?
Napisałem wyraźnie, założyć topic w dziale inne(zapomniałem wspomnieć o przyklejeniu, to miałem w domyśle).
Nadal twierdzę że to dobry pomysł, bo sam się nieraz przekonałem, że człowiekiem w takim momencie miotają różne uczucia i ma ochotę poskarżyć się całemu światu. Niektórzy założą nowy topic, inni przemilczą. A takto jeżeli istniałby jeden konkretny przyklejony topic to można by tak śmiało wpisać, bez narażania na zbluzganie typu "co z tego, ja straciłem więcej", a ktoś kto nie chce tego czytać po prostu nie będzie odwiedział tego przyklejonego tematu.
eee. ja jednak bylbym za subforum 'hack'. Dzieki temu hacknieci beda czuli sie 'wazni' (bo kazdy ma swoj temat ;), a osoby niezainteresowane nie beda musialy czytac tego co ich nie interesuje....
Wilk syty i owca cala. No chyba ze chcecie rozwiazanie silowe (ban dla kazdego kto napisze poza tematem), tylko po co meczyc moderatorow i stresowac biednych graczy ;)
Vanhelsen
07-08-2004, 21:33
Może być, niejedyny masz dosć tematów "hackneli mnie". Ja już takich nawet nieprzeglondam :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.