zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wurzel - Banished: until deletion because of macro use

Phoelerius
13-06-2006, 11:20
Hejaaaaaaaa

Smutne ale prawidziwe, czlowiek ktory cos znaczyl w tej grze prawdopodobnie zostanie skasowany...
Dalczego zapytacie? Chcial walczyc przeciwko oszusta i sam zostal potraktowany jako oszust - zbanowany.

Z 2 miesiace temu, wtedy jak byl ten smieszny baner do TibiaNG Bota na tibia.com skopiowal post z stronki z tym botem i wkleil go na forum(byla to instrukcja jak uzywac bota zeby nie zostac zbanowanym^^), dostal za to bana na miesiac + ostrzezenie odnosnie kasacji konta. Oczywiscie on tym postem nie chcial namawiac ludzi do oszukiwania, chcial tylko takiej glupiej firmie jak CIP SOFT uswiadomic jakim zagrozeniem sa boty i jakie maja one mozliwosci. Dzisiaj napisal nastepny post o oszustach i oszukiwaniu rezultatem tego jest:

Banished: until deletion because of macro use

Najsmieszniejsze jest to, ze on od czasu poprzedniego bana nie logowal sie do gry, wiec jak mogl uzywac macro nie grajac w Tibie. -.-

Jezeli sadzisz ze Wurzel powinien zostac odbanowany, zostaw swoj podpis w petycji na forum: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1264755

Bakuo
13-06-2006, 11:22
ooouuu wielka szkoda- zaraz sie tam wpisze, szkoda zeby jeden z lepszych graczy mial skasowane konto ;(

Dwimenor
13-06-2006, 11:30
Może byś tu zacytował co dokładnie Wurzel napisał? Bo z tego co czytam w linku który podałeś to wychodzi na to, że należał mu się ban.
A, że to jest kasacia...cóż-tak działa system. 3 bany i mówimy papa.

Phoelerius
13-06-2006, 11:35
Może byś tu zacytował co dokładnie Wurzel napisał? Bo z tego co czytam w linku który podałeś to wychodzi na to, że należał mu się ban.
A, że to jest kasacia...cóż-tak działa system. 3 bany i mówimy papa.

...ten ban ktorego Wurzel dostal dzisiaj byl jego drugim banem.

Skasowane all juz jest z forum, napisal posta w stylu:

Name: xxx
Sex: xxx
Profession: Master Sorcerer
Level: 60+
World: xxx
Residence: xxx
Guild membership: xxx
Last login: xxx

Real name: xxx
Created: near June

kupienie bota 9,95 Euro

+ cos tam jeszcze.

Raul
13-06-2006, 11:42
Dostałem bana za bardzo podobną rzecz. CipSoft poprostu nie pojmuje czegoś takiego jak ironia/sarkazm. Wątpię żeby coś zmienili w tej sprawie.

Shinjix
13-06-2006, 11:49
CipSoft wogóle ostatnio mało pojmuje. Raz na jakis czas zbanuje jakiegos high levela - tak dla przykladu. To wszystko. Ani im w glowie, zeby sie wziasc za to "na powaznie". Sa bardzo stronniczy i nieodpowiedzialni. Niestety, nic z tym nie zrobimy. Trzeba z tym zyc.

Lord Wlodek
13-06-2006, 13:30
Heh dziwna sprawa ;/ za walka przeciwko botterom sam moze miec usuniete konto.Szkoda mi go ale takie jest zycie wkoncu tibia to tylko gra

Trenei
13-06-2006, 13:40
Zlozylem juz podpis. Mam nadzieje ze ocenia go sprawiedliwiej niz do tej pory.

Keel
13-06-2006, 15:58
Ja juz sie podpisalem pod tym... mi go troche zal, nie ze swojej glupoty dostal bana tlyko przez CIPSOFT... czasami sa bardziej zalosni niz nooby=(

Grzesiek Magus
13-06-2006, 16:17
szkoda Go troche...:)

Grzesiek Magus
13-06-2006, 16:17

Phoelerius
13-06-2006, 16:23

Mi bardziej szkoda Cip Softu i tych ludzi co tam pracuja... Ten ban tylko pokazuje ze ta gra powoli schodzi na "psy"...

A co do Wurzela to watpie zeby go skasowali, na 90% cofna tego bana/deleta. :P

Pan Jordi
13-06-2006, 16:59
Niby że on ma 200+ i jest jednym z pierwszych graczy to powinny być wobec niego jakieś wyątki? Każdy jest równy czy masz 200+lvl czy 8lvl gracz to gracz. I powinno być sprawiedliwie wiec dlaczego on miał by dotać 2 szanse?

Phoelerius
13-06-2006, 17:21
Niby że on ma 200+ i jest jednym z pierwszych graczy to powinny być wobec niego jakieś wyątki? Każdy jest równy czy masz 200+lvl czy 8lvl gracz to gracz. I powinno być sprawiedliwie wiec dlaczego on miał by dotać 2 szanse?
Nie, ale kasowanie jego konta to glupota, tym bardziej ze on nie uzywal nigdy zadnego badziewia, chcial im tylko pokazac jak takie rzeczy "psuja" ta gre i zeby Cip Soft zaczal z tym wkoncu cos robic.

Powstaje sobie taki nowy swiat i po miesiacu all maja juz 60+lvle, a ich postacie sa non stop online... i co uwazasz ze to jest fair w stosunku do tych graczy ktorzy graja bez botow? Zobacz sobie czasy online niektorych osob na stronce pskonejott.com, all konta tych postaci co sa na pierwszej stronie powinny zostac skasowanie na dzien dobry... po 20+h/dzien online...

Zobacz sobie na liste dedow pana o nicku Grantifer. Grantifer to postac slynnego Mordoriona, jego brata sork - Chrantifer(zbanowany aktualnie) robiac 100lvl mial duzo dluzsza liste dedow. :P
Pewnie mi nie uwierzysz ze mozna bic hydry z botem, ale wlasnie za to niedawno zostal zbanowany Xitonic.

Albo wojny w Tibii, polowa osob co walczy na wojnach uzywa botow ktore oferuja party heal i SD combo... jak maja uczciwi ludzie walczyc z takimi robotami ktorych sie praktycznie nie da zabic?

Mithgar XX
13-06-2006, 17:54
Witam!

CipSoft daje bany za account sharing/trading, jeżeli napiszesz jakąś bzdurę na oficjalnym forum. Wystraczy, że napiszesz chociaż jedno zdanie nie tak i możesz mieć stracone konto na jakiś czas, lub pożegnać się z nim na zawsze.
Np. osławiany przez to forum Setzer Gambler dostał bana za account sharing, bo z jego postów na tibia.com CipSoft wywnioskował, że dzieli konto na wojnach.
Może to kogoś zainteresuje, ale w moim przypadku skończyło się banem sytuacja, w której napisałem na forum ,,I will not play on this account later in near future, maybe I'll create new xD. Bye" w temacie, w którym napisałem, że już nie będę grać na tym serwerze/blablala.
Tak więc CipSoft rozdaje bany wedle własnego uznania, nie patrząc na to, czy ci się to podoba, czy nie, ma również w dupie to, że ktoś wpadł na pomysł zorganizowania petycji w sprawie przywrócenia mu konta(?). Nie wiem, czy autor tejże petycji oraz osoby podpisujące się pod nią są świadomi, że nie ma to żadnego sensu i nic nie wskrórają takim zachowaniem.
Ktoś już zauważył, że nie ma znaczenia to, czy postać ma 200lvl, czy też 8lvl, jest równa pod każdym względem i obowiązują takie same zasady. Jest to prawda i nie podlega żadnej dyskusji.
Tak więc pisząc na oficjalnym forum obojętnie jaki temat/post dwa razy przeczytajcie, co napisaliście, gdyż może to się źle dla was skończyć.
W sprawie Wurzela....
Napisał na forum, jak przeciwdziałać botom, itp. ( nie wiem, nie czytałem
tego ), ale CipSoft nie uznaje takich rad i zdania graczy w tej kwestii, bo dla nich świat botów nie istnieje, a posty i tematy ludzi, którzy wypowiadają się w kwestii lighthacków/botów/macro świadczą o tym, że kiedyś mieli z nimi styczność i są nieźle poinformowani, co znaczy, że podżegają innych graczy do używania ich.

Zobacz sobie czasy online niektorych osob na stronce pskonejott.com, all konta tych postaci co sa na pierwszej stronie powinny zostac skasowanie na dzien dobry... po 20+h/dzien online...
Ok, ale CipSoft nie powinno interesować to, ile kto na dzień jest online, bo to nie jest nigdzie ustalone i każdy może grać w Tibię tyle, ile mu sie podoba,a CipSoft zgarnia kasę za pacci i jest zadowolony i ma w dupie to, ile kto gra na dzień. Poza tym zazwyczaj GMy nie mają możliwości sprawdzić, czy dana osoba sharuje konto.

Phoelerius
13-06-2006, 18:10
@Mithgar XX

Czasami Cip Soft jednak slucha graczy, najlepszym przykladem na to jest:
http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=2229

chesek
13-06-2006, 19:05
CipSoft wywnioskował

Wnioskować każdy może. CipSoft powinien dawać bany, JEŚLI MA DOWODY. Powinien być fair w stosunku do graczy (tak, wiem nie wszyscy są fair w stosunku do Cipów). A takie wnioskowanie pokazuje jacy ludzie pracją w Cipsofcie.

d3m0drAss
13-06-2006, 23:33
Hmm... piszecie ze ludzie z cip softu sa nie fair dla graczy itd ale i tak gracie wiec te slowa nie znacza chyba zbyt wiele i skoro gracie dalej nie beda oni wyciagac z tego wnioskow i dalej beda banowac kogo im sie chce po za tym to sa tylko ludzie i do tego niemcy... ;]

Tuhamiid
14-06-2006, 16:03
@up

No i co z tego ze Niemcy ? Co w tym takiego ze to Niemcy ? To tez sa ludzie..

@Topic
Naprawde szkoda Wurzla...Moze go odbanuja...moze nie...Poczekamy, zobaczymy.

Pan Jordi
14-06-2006, 19:01
Jeśli nie urzywał Macro to dlaczego Banna dostał za wlaśnie to? Po drugie jeśli mówił ze Macro psuje gre to dlaczego dostał za Macro banna?

d3m0drAss
15-06-2006, 11:23
@up

No i co z tego ze Niemcy ? Co w tym takiego ze to Niemcy ? To tez sa ludzie..

@Topic
Naprawde szkoda Wurzla...Moze go odbanuja...moze nie...Poczekamy, zobaczymy.

Ludzie? moze i tak ale teraz widzimy jacy

Fenza
15-06-2006, 11:31
_/ Wurzel . niemcy Do Pieca

Mithgar XX
15-06-2006, 12:47

Fajna nazwa użytkownika ^^.

co ja tu robie
15-06-2006, 13:44
Hejaaaaaaaa

Smutne ale prawidziwe, czlowiek ktory cos znaczyl w tej grze prawdopodobnie zostanie skasowany...
Dalczego zapytacie? Chcial walczyc przeciwko oszusta i sam zostal potraktowany jako oszust - zbanowany.

Z 2 miesiace temu, wtedy jak byl ten smieszny baner do TibiaNG Bota na tibia.com skopiowal post z stronki z tym botem i wkleil go na forum(byla to instrukcja jak uzywac bota zeby nie zostac zbanowanym^^), dostal za to bana na miesiac + ostrzezenie odnosnie kasacji konta. Oczywiscie on tym postem nie chcial namawiac ludzi do oszukiwania, chcial tylko takiej glupiej firmie jak CIP SOFT uswiadomic jakim zagrozeniem sa boty i jakie maja one mozliwosci. Dzisiaj napisal nastepny post o oszustach i oszukiwaniu rezultatem tego jest:

Banished: until deletion because of macro use

Najsmieszniejsze jest to, ze on od czasu poprzedniego bana nie logowal sie do gry, wiec jak mogl uzywac macro nie grajac w Tibie. -.-

Jezeli sadzisz ze Wurzel powinien zostac odbanowany, zostaw swoj podpis w petycji na forum: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1264755

Używał na innej postaci, a Wurzelem tylko sie przyznał i dobrze wiedział co mu za to grozi.
OOC: Phoe(cos tam), mozesz przestac robic jakas (tu sie prosi uzyc przeklenstwa) furore na forum noobow w stylu ze kupiles g helma za rl cash i sie nim jarasz w nieboglosy. Kazdy kogo obchodzi ta sprawa wejdzie sobie na tibia.com forum i sie dowie, po cholere to kopiujesz? Druga sprawa, przestan kopiowac zachowanie niektorych ludzi z anticy (chodzi mi to o Elrika, nie w tym poscie). Z forum na tibia.com masz doczynienia od kilku miesiecy, poniewaz zostalo ci niejako uniemozliwione expienie na orc landzie (wojna ktora pieknie przegrywacie). To ze nie masz nic innego do roboty to nie znaczy ze musisz spammowac wszystkie fora swoimi glupawymi (dziecinnymi) spostrzezeniami na temat dark side, szkoda tylko ze nie wymieniasz cheaterow z alliance, ktorzy to zostali PRZYLAPANI na uzywaniu mc i dzieleniu konta. Nie masz zadnych dowodow na temat grantifera/mordoriona/xiotnica wiec sie nie odzywaj. Roznica jedynie jest taka ze kazdy cheater z dark side zostanie usuniety/zbanowany a z alliance "ostrzezony". To wlasnie dlatego jest wojna. Mowisz ze wurzel zostal niesprawiedliwe usuniety, polemizowalbym. Kupil bota i go uzywal, dlaczego mialby nie zostac za to ukarany? Nie wazne co chcial przez to udowodnic, w tibia rules jest wyraznie napisane ze jest to ZABRONIONE. Zlamal zasade - zostal ukarany. Mowisz dalej ze jest to jego drugi ban - nie prawda, jest to jego TRZECI ban, pierwszy byl na tydzien (bylo to jakis czas temu, normalka ze nie wiesz o tym bo wtedy jeszcze byles uzalezniony od siedzenia na orc landzie), drugi na miesiac i teraz usuniecie, wiec wszystko sie zgadza. Co innego ze czlonkowie cytadelicy zostali od razu usunieci...(tak, za co innego ale to nie ma znaczenia).
Sam nie wiem dlaczego weszlem na to forum, ale kiedy zobaczylem ze na tym forum rowniez "noobujesz" nie moglem sie powstrzymac od zalozenia konta i napisania tego posta. Zrozum czlowieku ze jak ty sobie napiszesz jakiegos posta to jeszcze ktos musi go przeczytac, a to boli, naprawde. Po prostu mam juz dosyc twojego ciaglego probowania bycia "na topie" i powtarzania po innych (madrzejszych od ciebie). Moja szczera rada, od serca... jak nie masz co robic - wyjdz na dwor, przeczytaj ksiazke, idz na silownie, na rower... da sie inaczej spedzac czas, naprawde.
Nie odpisuj mi bo nie ma zamiaru wchodzic na to forum ponownie. Do widzenia.

[edit] Nie zachowuj sie jakbys znal wszystkich high-leveli z anticy... Wurzela nie znales wiec nie pisz ze byl kims wartosciowym. Wiem ze chcesz pokazac ludziom na tym forum ze jestes super extra znasz wszystkich najlepszych graczy i wogole. Szkoda tylko ze dalego tu od prawdy i juz raczej nikt (procz alliance i noobow ktorzy szukaja friendow) nie chce z toba rozmawiac.

Tuhamiid
15-06-2006, 19:04

Bah..Rasisci do pieca...a tak wogóle to Wurzel to tez jest Niemiec -.-"

Fillipex
15-06-2006, 20:07
Używał na innej postaci, a Wurzelem tylko sie przyznał i dobrze wiedział co mu za to grozi.
OOC: Phoe(cos tam), mozesz przestac robic jakas (tu sie prosi uzyc przeklenstwa) furore na forum noobow w stylu ze kupiles g helma za rl cash i sie nim jarasz w nieboglosy. Kazdy kogo obchodzi ta sprawa wejdzie sobie na tibia.com forum i sie dowie, po cholere to kopiujesz? Druga sprawa, przestan kopiowac zachowanie niektorych ludzi z anticy (chodzi mi to o Elrika, nie w tym poscie). Z forum na tibia.com masz doczynienia od kilku miesiecy, poniewaz zostalo ci niejako uniemozliwione expienie na orc landzie (wojna ktora pieknie przegrywacie). To ze nie masz nic innego do roboty to nie znaczy ze musisz spammowac wszystkie fora swoimi glupawymi (dziecinnymi) spostrzezeniami na temat dark side, szkoda tylko ze nie wymieniasz cheaterow z alliance, ktorzy to zostali PRZYLAPANI na uzywaniu mc i dzieleniu konta. Nie masz zadnych dowodow na temat grantifera/mordoriona/xiotnica wiec sie nie odzywaj. Roznica jedynie jest taka ze kazdy cheater z dark side zostanie usuniety/zbanowany a z alliance "ostrzezony". To wlasnie dlatego jest wojna. Mowisz ze wurzel zostal niesprawiedliwe usuniety, polemizowalbym. Kupil bota i go uzywal, dlaczego mialby nie zostac za to ukarany? Nie wazne co chcial przez to udowodnic, w tibia rules jest wyraznie napisane ze jest to ZABRONIONE. Zlamal zasade - zostal ukarany. Mowisz dalej ze jest to jego drugi ban - nie prawda, jest to jego TRZECI ban, pierwszy byl na tydzien (bylo to jakis czas temu, normalka ze nie wiesz o tym bo wtedy jeszcze byles uzalezniony od siedzenia na orc landzie), drugi na miesiac i teraz usuniecie, wiec wszystko sie zgadza. Co innego ze czlonkowie cytadelicy zostali od razu usunieci...(tak, za co innego ale to nie ma znaczenia).
Sam nie wiem dlaczego weszlem na to forum, ale kiedy zobaczylem ze na tym forum rowniez "noobujesz" nie moglem sie powstrzymac od zalozenia konta i napisania tego posta. Zrozum czlowieku ze jak ty sobie napiszesz jakiegos posta to jeszcze ktos musi go przeczytac, a to boli, naprawde. Po prostu mam juz dosyc twojego ciaglego probowania bycia "na topie" i powtarzania po innych (madrzejszych od ciebie). Moja szczera rada, od serca... jak nie masz co robic - wyjdz na dwor, przeczytaj ksiazke, idz na silownie, na rower... da sie inaczej spedzac czas, naprawde.

[edit] Nie zachowuj sie jakbys znal wszystkich high-leveli z anticy... Wurzela nie znales wiec nie pisz ze byl kims wartosciowym. Wiem ze chcesz pokazac ludziom na tym forum ze jestes super extra znasz wszystkich najlepszych graczy i wogole. Szkoda tylko ze dalego tu od prawdy i juz raczej nikt (procz alliance i noobow ktorzy szukaja friendow) nie chce z toba rozmawiac.

co za typ...
nie bede sie rozpisywal bo nie ma po co... tylko powiedz mi skad wiesz czy Phoe~ nie znal Wurzela? I skad wiesz te wszystkie rzeczy o nim ze gada glupoty itd?! W tym co napisales krytykujesz wszystko co napisal Phoe~ ... pokazujac tym samy jaki to Ty wlasnie jestes zajebisty i wszystko wiesz...
1 po 2 to po co wpieprzasz tutaj sprawy jakis gildii i wojny... tu nie o to chodzi tylko o sprawe Wurzela...
wedlug mnie to Ty poprostu nie lubisz go, masz jakis zal albo poprostu przegrywasz wojne (przypuszczenie) dlatego tak piszesz....
ja nie jestem z Antici... nie znam tamtejszej sytuacji... ani nie szukam friend.. bo zaraz pewnie tak napiszesz... poprostu bez zadnych dowodow krytykujesz to co napisal Phoe~

A jesli chodzi o sprawe Wurzela... to jesli jest tak jak napisal Phoe~ to Wurzel zostal niesprawiedliwie zbanowany.. no ale jak juz tu pisano.. nic z tym raczej nie zrobimy...

Phoelerius
15-06-2006, 23:12
Wurzel napisal posta w ktorym chcial pokazac Cip Softowi jak dalego to juz zaszlo... nikt nie uwierzy kto znal Wurzela, w to ze on naprawde kupil bota za 9,95 Euro i zrobil za pomoca bota 60+ lvl sorcem... LOL!
OOC: Phoe(cos tam), mozesz przestac robic jakas (tu sie prosi uzyc przeklenstwa) furore na forum noobow w stylu ze kupiles g helma za rl cash i sie nim jarasz w nieboglosy.
Takkkkk, a majtku kupuje za platynki...
Kazdy kogo obchodzi ta sprawa wejdzie sobie na tibia.com forum i sie dowie, po cholere to kopiujesz?
Nie kazdy czyta forum Anticy/GM, wiec nie kazdy sie moze dowiedziec o tym ze Wurzel ma bana z "until deletion". Na pierwszej stronie tibianews.net jest nawet o tym news, tez bedziesz ich o to krytykowal?
Druga sprawa, przestan kopiowac zachowanie niektorych ludzi z anticy (chodzi mi to o Elrika, nie w tym poscie). Z forum na tibia.com masz doczynienia od kilku miesiecy, poniewaz zostalo ci niejako uniemozliwione expienie na orc landzie (wojna ktora pieknie przegrywacie).
Nie moge kogos z innego forum tutaj zacytowac? Co w tym zlego?
To ze nie masz nic innego do roboty to nie znaczy ze musisz spammowac wszystkie fora swoimi glupawymi (dziecinnymi) spostrzezeniami na temat dark side, szkoda tylko ze nie wymieniasz cheaterow z alliance, ktorzy to zostali PRZYLAPANI na uzywaniu mc i dzieleniu konta. Nie masz zadnych dowodow na temat grantifera/mordoriona/xiotnica wiec sie nie odzywaj.
Cyrus Blackheart zostal zbanowany, jezeli to o niego ci chodzi. Oszukiwal wiec zostal za to ukarany miesiecznym banem.
Roznica jedynie jest taka ze kazdy cheater z dark side zostanie usuniety/zbanowany a z alliance "ostrzezony".
Tak, tak, Cip Soft jest skorumpowany i evul Guido zbanowal/skasowal biednych DS. Z Alliance tez pare osob zostalo skasowanych na poprzedniej wojnie, np: Delta Offset. Co tym razem to DS przekupilo Cip Soft?
To wlasnie dlatego jest wojna. Mowisz ze wurzel zostal niesprawiedliwe usuniety, polemizowalbym. Kupil bota i go uzywal, dlaczego mialby nie zostac za to ukarany? Nie wazne co chcial przez to udowodnic, w tibia rules jest wyraznie napisane ze jest to ZABRONIONE. Zlamal zasade - zostal ukarany. Mowisz dalej ze jest to jego drugi ban - nie prawda, jest to jego TRZECI ban, pierwszy byl na tydzien (bylo to jakis czas temu, normalka ze nie wiesz o tym bo wtedy jeszcze byles uzalezniony od siedzenia na orc landzie), drugi na miesiac i teraz usuniecie, wiec wszystko sie zgadza.
Drugi to byl jego ban, pierwszego dostal na miesiac za namawianie do oszukiwania(skopiowam ze stronki z TibiaNG Bot jak uzywac bota by nie zostac przylapanym, nie powinien on zostac za to zbanowany, bo przeciez Cip Soft sam ta strone reklamowal banerem na tibia.com<g>). Prawda jest to ze Wurzel dawno temu mial bana za bodajze Offensive statement, ale jak bys nie wiedzial to criminal record znika po 6 miesiacach
Co innego ze czlonkowie cytadelicy zostali od razu usunieci...(tak, za co innego ale to nie ma znaczenia).
Ma i to duze, zostali skasowani za Sharing.
Sam nie wiem dlaczego weszlem na to forum, ale kiedy zobaczylem ze na tym forum rowniez "noobujesz" nie moglem sie powstrzymac od zalozenia konta i napisania tego posta.
Straszne...
Zrozum czlowieku ze jak ty sobie napiszesz jakiegos posta to jeszcze ktos musi go przeczytac, a to boli, naprawde. Po prostu mam juz dosyc twojego ciaglego probowania bycia "na topie" i powtarzania po innych (madrzejszych od ciebie).
Wyjdz.... zakompleksiony dzieciaku...
Moja szczera rada, od serca... jak nie masz co robic - wyjdz na dwor, przeczytaj ksiazke, idz na silownie, na rower... da sie inaczej spedzac czas, naprawde.
To po jakiego <blabla> wszedles no to forum i napisales tego posta?
Nie zachowuj sie jakbys znal wszystkich high-leveli z anticy... Wurzela nie znales wiec nie pisz ze byl kims wartosciowym. Wiem ze chcesz pokazac ludziom na tym forum ze jestes super extra znasz wszystkich najlepszych graczy i wogole. Szkoda tylko ze dalego tu od prawdy i juz raczej nikt (procz alliance i noobow ktorzy szukaja friendow) nie chce z toba rozmawiac.
WOW, ale jakos ty ze mna rozmawiasz? Napisales togo posta do mnie, wiec napewno przeczytasz tez moja odpowiedz, jestem naprawde pod wrazeniem ze slynny pan o nicku "co ja tu robie" forum rozmawia ze mna<uklony>

Ja tam nie wnikam w to co o mnie pisza takie noobki jak ty, pisz sobie dalej co chcesz, nawet mozesz zakladac sobie w tym celu nowe konta... nie wnikma... powodzenia.

btw, pewnie zrobilem odpisujac z 1337 literowek/ortografow i itp, neichce mi sie tego czytac od nowa i sprawdzac, jestem zmeczony ide spac, papa.

ahhh jeszcze jedno, przynajmniej sie nie ukrywam pod post charem jak ty. :)

Zami
15-06-2006, 23:55
F~, ej koles... bo umre ze smiechu :)
P~, i dobrze, ze nie wiesz kto to ;] Jednego jestem pewien, zna on Wurzela lepiej od Ciebie. Jakbys nie opieral sie tylko na tym co ludzie pisza na forum albo zmyslaja w grze a zasiegnal opiektywnych informacji z pewnych zrodel to bys nie robil takiego zamieszania.

Zami
16-06-2006, 00:13
sorki, double post - wykasowac

BOtter
16-06-2006, 00:50

Ahhh pan Scratch?
Jak to nie mozna rozpoznać jego pisma? huh
Krystian gdzie ty siedzisz ze ja Ciebie w Olecku znaleść nie moge?

@Jeszcze mnie to dobija "Phoe kupił g-helmet za rl cash" <haha>
Dwa-rok temu widziałem film jak "okradali" Sattora...skad mial Demon Helmet, E plate, G Legi, Mms...itp.?
Non-stop nocki na rotach?^.-
Znam rozwiązanie...kupił za rl kase od mamusi ( Mamo blagam, chce byc lepszy od innych )

Zami
16-06-2006, 14:44
To nie Scratch :)

A co do zarobkowania:
2 godziny =~ 13k robiac uhy i lootbaga na senji
4 godziny dziennie i masz 26k
Grajac przez miesiac 4 godziny na dzien masz 780k.
Po 2 miesiacach masz 1560k.

Zajebisty problem.... Tylko expa szybko tak nie wbijesz...
Co innego wtapiac majatek na UHaki i dalej miec skads kase.

Phoelerius
16-06-2006, 18:17

A co do zarobkowania:

Zauwielbiam jeść bananyisty problem.... Tylko expa szybko tak nie wbijesz...

780K * 12 miesiecy = 9360K, i zaraz zaczniecie mi zarzucac ze sprzedaje kase... pozatym co ten temat ma do zarabiana kasy?

Robiac glupie 50K expa dziennie mozna zrobic w rok ponad 18M expa, cos kolo 107-110 lvla to bedzie.

A co do lamania Tibia rules, kupowania/sprzedawania kasy: Nie dosc ze sam lamnisz Tibia rules to na dodatek jestes Senior Tutorem, ladnie to tak?
Wiesz moze nie czepiaj sie innych jak sam nie jestes idealny, tym bardziej ze nei masz dowodow... pozatym pisz sobie co echcesz, mam to gleboko gdzies co sobie tutaj o mnie napisze ty i twoi koledzy... Jezeli sadzisz naprawde ze lamnie Tibia rules, dlaczego mnie nie zraportujesz? Tutory maja jakies nawet specjalne forum od tego, napisz tam twoja teorie o zarabianiu kasy i itp, moze akurat ktos ci uwierzy. -.-

Xzonixek
16-06-2006, 18:29
CipSoft wogóle ostatnio mało pojmuje. Raz na jakis czas zbanuje jakiegos high levela - tak dla przykladu. To wszystko. Ani im w glowie, zeby sie wziasc za to "na powaznie". Sa bardzo stronniczy i nieodpowiedzialni. Niestety, nic z tym nie zrobimy. Trzeba z tym zyc.

Hah...Jak na ironie, na tym forum są takie grupy, krórych modki nie ostrzegają/banują, a poprostu ignorują...Prosta stronniczość:)Nie potraficie rozróżnić poważnego złamania prawa, od ironi/sygnalizacji...Szkoda że taki ktoś dostał bana za takie coś...

Plaboy
16-06-2006, 19:40
a co ty p***** cwaniaku. sam teraz udajesz takiego kozaka. nie wierzcie dla tego j**** pholeriusa. mój brat nazwał sie podobnie jak on a ten nasz wielki "pcholerjus" nawmaszczał że on mój brat obrazał go, wyzywał itp. JEBAC TEGO KOZAKA!!!!!!!!!!!!!!! SPIERDAALAJ ŚMIECIU STĄD.

Zami
16-06-2006, 23:53
780K * 12 miesiecy = 9360K, i zaraz zaczniecie mi zarzucac ze sprzedaje kase... pozatym co ten temat ma do zarabiana kasy?

Robiac glupie 50K expa dziennie mozna zrobic w rok ponad 18M expa, cos kolo 107-110 lvla to bedzie.

A co do lamania Tibia rules, kupowania/sprzedawania kasy: Nie dosc ze sam lamnisz Tibia rules to na dodatek jestes Senior Tutorem, ladnie to tak?
Wiesz moze nie czepiaj sie innych jak sam nie jestes idealny, tym bardziej ze nei masz dowodow... pozatym pisz sobie co echcesz, mam to gleboko gdzies co sobie tutaj o mnie napisze ty i twoi koledzy... Jezeli sadzisz naprawde ze lamnie Tibia rules, dlaczego mnie nie zraportujesz? Tutory maja jakies nawet specjalne forum od tego, napisz tam twoja teorie o zarabianiu kasy i itp, moze akurat ktos ci uwierzy. -.-

Ja lamie Tibia Rules? Mwahhhahhhahhha. Ok :) Nie mamy specjalnego forum. Mnie tez pi.erdoli co ty sobie piszesz :) Przykro mi, ze nie mozesz dalej expic i musisz odreagowywac na forum. Ale nie martw sie, za pol roku wojna sie skonczy bo sie wszystkim znudzi. BTW zawsze mozesz zaplacic ;D
BTW 2. zapomnialem, ze jak wojna sie skonczy to bedzie pare osob na Ciebie polowac.

Phoelerius
17-06-2006, 00:09
Ja lamie Tibia Rules? Mwahhhahhhahhha. Ok :) Nie mamy specjalnego forum. Mnie tez pi.erdoli co ty sobie piszesz :) Przykro mi, ze nie mozesz dalej expic i musisz odreagowywac na forum. Ale nie martw sie, za pol roku wojna sie skonczy bo sie wszystkim znudzi. BTW zawsze mozesz zaplacic ;D
BTW 2. zapomnialem, ze jak wojna sie skonczy to bedzie pare osob na Ciebie polowac.
Kupowanie pacca za platynki to lamanie Tibie Rules... moze i za RL kupujesz, nie wiem, i nie udowodnie ci tego.:P A co do wojny i expienia, to przed wojna jakos nie expilem.
btw, Kto ma mnie niby huntowac? I za co?

Edit:
Czemu nie zrobisz nowego tematu: "Phoelerius j jego przygoty" tylko robisz offtopic w tym temacie?

Zami
17-06-2006, 11:14
Kupowanie pacca za platynki to lamanie Tibie Rules... moze i za RL kupujesz, nie wiem, i nie udowodnie ci tego.:P A co do wojny i expienia, to przed wojna jakos nie expilem.
btw, Kto ma mnie niby huntowac? I za co?

Edit:
Czemu nie zrobisz nowego tematu: "Phoelerius j jego przygoty" tylko robisz offtopic w tym temacie?

Zaczne od edita. Odp: Bo lubie :)

Kupowanie pacc za platyne nie lamie Tibia Rules! Poczytaj a sie dowiesz.
A to kto ma cie huntowac to tylko pogloski, wiec nie bede wiecej sie wypowiadal.

See you in September. Irlandia wita.

Phoelerius
17-06-2006, 15:08

A to kto ma cie huntowac to tylko pogloski, wiec nie bede wiecej sie wypowiadal.

Czyli mozna pisac na trade: "Buy 90 day premmy for 120K"? O_0

BOtter
17-06-2006, 18:58

A co do zarobkowania:

Zauwielbiam jeść bananyisty problem.... Tylko expa szybko tak nie wbijesz...

Pozwól, że sproszcze ...

1. www.allegro.pl
2. W wyszukiwarce wpisujemy: Antica :)
3. Szukamy pewnego sprzedawcy z dobra oferta
4. Klikamy w "Kup Teraz"
5. Wysyłamy pieniądze
6. I mamy towar, który nabyliśmy :)

Pisz odrazu prosto z mostu bo wiele ludzi nie lapie o co chodzi :confused:,

@Tak btw...kumpel lecial przez miesiac czterema druidami i robil uhy i jakos mu "okolo" tych 780k nie wychodzilo

Sir Emilio
17-06-2006, 19:17
Sam nie wiem dlaczego weszlem[tak ja tez weszlem i wyszlem z tego forum bo nie lubie patrzec na takie bledy] na to forum, ale kiedy zobaczylem ze na tym forum rowniez "noobujesz" nie moglem sie powstrzymac od zalozenia konta i napisania tego posta. Zrozum czlowieku ze jak ty sobie napiszesz jakiegos posta to jeszcze ktos musi go przeczytac, a to boli, naprawde. Po prostu mam juz dosyc twojego ciaglego probowania bycia "na topie" i powtarzania po innych (madrzejszych od ciebie). Moja szczera rada, od serca... jak nie masz co robic - wyjdz na dwor, przeczytaj ksiazke, idz na silownie, na rower... da sie inaczej spedzac czas, naprawde.

tak a gdybyś byl troche bardziej zorientowany to wiedzialbys ze bany redukuja sie po pół roku wiec nie wypowiadaj sie miszczu jezeli nie znasz sie na tym...

watpie zeby ta petycja dala co kolwiek ale zawsze mozna probowac

Wan
17-06-2006, 22:51
Powiem tak:
ClipSoft to czasami takie NooB-y ze głowa mała!i!i!i!i!i;(
że sie tak spytam KAJ ROZUM?????:baby:

Pan Jordi
18-06-2006, 00:43
Wnioskuje o zamknięcie tematu bo już 'odbiegliśmy' od głównego wątku.

Tuhamiid
18-06-2006, 01:26
@up.

No to od tego jest report bad post. Bo akurat twój post nic nie wniósl do tematu.

@topic
Petycja moze cos dac...ale male szanse sa na to :/

Zami
18-06-2006, 16:22
Czyli mozna pisac na trade: "Buy 90 day premmy for 120K"? O_0

Nie. Ale co z tego?

Tuhamiid
18-06-2006, 17:36
Cipsoft i tak bedzie mial z tego kase czy to zostanie sprzedane za gp. itemy albo chu* wi co ;p

Berry
18-06-2006, 18:27
Współczuje Wurzelowi... 214 lvl to nie lada wyczyn. A tu deleted... Wszystko na co się pracuje można stracic w ułamek sekundki...

Mithgar XX
18-06-2006, 18:37
Nie. Ale co z tego?

A nie chodzi o to, że jak ktoś kupuje (czyli zamawia) u kogoś pacc za gp, to osoba kupująca i tak wydaje na pacc rl kasę, ale dostaje gp od klienta w Tibii.

?

Eny the Noob
18-06-2006, 19:48
1. Wurzel nie zasłuzyl na to ale CipSoft to sa matoly. Sa stronniczy jak holera.
2. Up! Chodzi o to zebys Ty (jako klient CipSoftu) nie zarabial na ich pomyslach. Nie wazne ze dostajesz za to gp- gp zawsze mozna sprzedac na Allegro czy gdzies indziej.
3. A co do kupowania Paccow - czy nie mozna tak tego zinterpretowac?
Ktos mi kupuje pacca bo mnie lubi, a ja jestem jego kolega wiec mu "pozyczam pieniadze"?. Moim zdaniem cale TibiaRules powinny pojsc do smieci.

Pytanie do tutorow(ktorzy moze to czytaja):
1. Czy osoba o nicku Kotku powinna zostac znamelockowana?

Roman Waleczny
18-06-2006, 20:22
Troche mi go szkoda bo wiem co to znaczy...
niby on ma durzo wiekszy lvl ale ja tez dostalem deleta 68 Elder Druid za napisanie br noobs :/

Zami
18-06-2006, 21:14
A nie chodzi o to, że jak ktoś kupuje (czyli zamawia) u kogoś pacc za gp, to osoba kupująca i tak wydaje na pacc rl kasę, ale dostaje gp od klienta w Tibii.

?

Tibia Rules mowia, ze nie mozna OGLASZAC takich transakcji. Bana nie dostaje sie za kupowanie lecz za tzw. ADVERTISING.

BTW
Eny, nie. Ten nick jest OK.

siey1984
19-06-2006, 09:54
Chociaz nie gram na Antice to jest mi go szkoda ale z drugiej strony moze akórat naprawde uzywal tego boota nigdy sie tego nei dowiemy on sam zna prawde.

Pytanko do tutora: czy moze byc nik Lizon powraca??

Samuelos
19-06-2006, 13:17
Temat:

Coz, cala ta akcja z Wurzelem to jego "sprytny" plan walki ze Strinnem i cheaterami. Jak wiemy Strinn jako nowa postac Zu byl huntowany przez prawie cala Antice. Jednak Wurzel jako jego rl mate zaoferowal mu miejsce w Satori i ochrone. Po pewnym czasie Strinn zaczal sie wymakac spod kontroli i gdy stwierdzil ze jest dostatecznie silny przeniosl sie do BD. W pozniejszym czasie jak juz rozpoczela sie wojna zaczal wybijac wszystko i wszystkich dookola w tym DS'ow, wiec Wurzel uniosl sie honorem i postanowil z nim walczyc. Wtedy to pojawil sie ten nieszczesny banner z reklama TibiaNG. Wurzel wlazl na stronke, skopiowal tekst jak uniknac zbanowania i wkleil na tibia.com doskonale wiedzac jak to sie skonczy. W czasie 1 miesiecznego bana mial duzo czasu wiec kupil tego bota i za jego pomoca stworzyl sobie 60 lvl sorca na faccu. Po uplywie bana "pochwalil" sie swoim osiagnieciem, myslac ze wywrze na CiPSofcie jakies wrazenie (pewnie nawet uwagi nie zwrocili ...). Jako, ze ten post byl wbrew Tibia rules automatyczny sytem wlepil mu delete i tym samym jego plan sie wypelnil. Ot cala historia...

Do tych co wiecznie maja do siebie problemy (Phoe~ i spolka):

Smieszni jestescie, non stop jak jest jakis temat dotyczacy Anticy to sie obrazacie. Ze ten niby kupil g helma za rl kase, tamten kupil pacca za platynki. Po prostu nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... dorosnijcie bo to juz robi sie smieszne...

Ps. Swoja droga to ciekawe jak zareaguja wielcy sprzymierzency Ds 'ow Sattor i Piomos na zabicie Lejdy Ewy prze SaT ? Umieram z ciekawosci ;] ...

Zami
19-06-2006, 18:15
@up
Co do PS. A czego sie spodziewasz? Chyba nie placzu? ;D

Phoelerius
19-06-2006, 18:29
@Samuelos

Co do Lejdi Ewy to powiem tylko 1 slowo: Darkness!

@Zami

Jezeli jest zakazane pisanie: "buy pacc", to czemu ma byc legalne go kupowanie "po chichu"? Jezeli to bylo by legalne to, Cip Soft by zrobil safe trade do tego...
To ze w jakiejs ustawie, jest luka prawna nie znaczy ze to sie powinno wykorzystywac, ale ty jestes i tak najmadrzejszy, zawsze wiesz najlepiej.

Napisz moze na forum post ze kupiles pacca za platynki, ciekawe jak na to Cip Soft zareaguje. Najlepiej zeby post nie byl bezsensu napisz tak: Kupilem niedawno od xxx pacca na 3 miechy za 120K, sadze ze cena za pacca powinna ulec obnizeniu(za 19,95 na 15 Euro) poniewaz 120K to jest stanowczo za duzo.

BOtter
19-06-2006, 18:35
Temat:

Coz, cala ta akcja z Wurzelem to jego "sprytny" plan walki ze Strinnem i cheaterami. Jak wiemy Strinn jako nowa postac Zu byl huntowany przez prawie cala Antice. Jednak Wurzel jako jego rl mate zaoferowal mu miejsce w Satori i ochrone. Po pewnym czasie Strinn zaczal sie wymakac spod kontroli i gdy stwierdzil ze jest dostatecznie silny przeniosl sie do BD. W pozniejszym czasie jak juz rozpoczela sie wojna zaczal wybijac wszystko i wszystkich dookola w tym DS'ow, wiec Wurzel uniosl sie honorem i postanowil z nim walczyc. Wtedy to pojawil sie ten nieszczesny banner z reklama TibiaNG. Wurzel wlazl na stronke, skopiowal tekst jak uniknac zbanowania i wkleil na tibia.com doskonale wiedzac jak to sie skonczy. W czasie 1 miesiecznego bana mial duzo czasu wiec kupil tego bota i za jego pomoca stworzyl sobie 60 lvl sorca na faccu. Po uplywie bana "pochwalil" sie swoim osiagnieciem, myslac ze wywrze na CiPSofcie jakies wrazenie (pewnie nawet uwagi nie zwrocili ...). Jako, ze ten post byl wbrew Tibia rules automatyczny sytem wlepil mu delete i tym samym jego plan sie wypelnil. Ot cala historia...

Do tych co wiecznie maja do siebie problemy (Phoe~ i spolka):

Smieszni jestescie, non stop jak jest jakis temat dotyczacy Anticy to sie obrazacie. Ze ten niby kupil g helma za rl kase, tamten kupil pacca za platynki. Po prostu nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... dorosnijcie bo to juz robi sie smieszne...

Ps. Swoja droga to ciekawe jak zareaguja wielcy sprzymierzency Ds 'ow Sattor i Piomos na zabicie Lejdy Ewy prze SaT ? Umieram z ciekawosci ;] ...

Hah to jak to :D
Mnie to cieszy, że góóóówno im zrobią :D

HEJKA XDDD

Orneryboy
19-06-2006, 21:08
@Phoelerius

Skoro dalej sie upierasz, przeczytaj prosze ten temat na forum tibia.com

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1227706

Czarno na bialym jest napisane, ze mozna "kupic" od zaufanego gracza pacc za gps. Poniewaz on robi dla ciebie payment, ty mu w ramach zadoscuczynienia dajesz gps.

Jednakze, reklamowanie tego na trade chacie, w grze, czy na forum jest calkowicie zabronione. Dlatego Zami nie moze napisac, ze kupil pacc od tego i tego za tyle i tyle, bo to juz zakrawa na reklame. Dziekuje i pa.

Phoelerius
19-06-2006, 22:38
@Phoelerius

Skoro dalej sie upierasz, przeczytaj prosze ten temat na forum tibia.com

Czarno na bialym jest napisane, ze mozna "kupic" od zaufanego gracza pacc za gps. Poniewaz on robi dla ciebie payment, ty mu w ramach zadoscuczynienia dajesz gps.

Jednakze, reklamowanie tego na trade chacie, w grze, czy na forum jest calkowicie zabronione. Dlatego Zami nie moze napisac, ze kupil pacc od tego i tego za tyle i tyle, bo to juz zakrawa na reklame. Dziekuje i pa.

Albo ta gra staje sie coraz glupsza, albo ona juz taka byla tylko ja tego nie widzialem kiedys...<rolleyes>

Tak czy inaczej takie dawanie paccow jest dla mnie lamaniem jednak tego nieszczesliwego Tibia Rules... przeciez to, to samo jak bym sprzedal kase na allegro/ebay, a potem kupil pacca za ta kase... no ale przeciez on mi dale tego pacca za darmo!<g>
Niedlugo boty beda pewnie legalne tez, bo Cip Soft stwierdzi po co to ma byc nie legalne jak i tak kazdy je uzywa. Przynajmniej jak bot bedzie do sciagniecia na tibia.com mniej ludzi bedzie padalo ofiara "Tibijskich hakerow". xDDD

Orneryboy
20-06-2006, 01:35
Coz, Gm wyraznie napisal, ze to nie jest illegal ale nie jest tez supported way. Ani highly recommended. Poniewaz istnieje ryzyko oszustwa. Identycznie sprawa sie ma z trade'ami stuffu pomiedzy swiatami. Sprzedawanie acc za rl kase to juz lamanie zasad.
Z twojego postu wynika, ze sprzedawanie itemow za rl kase nie rozni sie zbytnio od kupowania pacc za gps. Niby masz troche racji. Ale przedstawiajac to w innym swietle, wyglada to tak: jezeli ktos daje troche gps znajomemu - ktory ma nota bene dol finansowy - by w zamian dostac prezent w charakterze pacc, jest to czyn w gruncie rzeczy nieszkodliwy. A przypominam, ze nie kazdy moze sobie na niego pozwolic, a przeciez chce korzystac zdobrodziejstw pacc. Mamy mu tego zabronic, tylko dlatego, ze nie ma prawdziwych pieniedzy? Hmmm osobiscie uwazam, ze nie. Ale osoba notorycznie kupujaca rzeczy na aukcjach internetowych, uprawia czyste lamerstwo. Btw psuje sobie tylko zabawe. Pozdro.

Samuelos
20-06-2006, 15:53
@Temat
Wurzel dal deleta ... :| mozna powiedziec, ze skonczyla sie pewna epoka na Antice...

@Phoe~
Cos ty sie tak tego pacca uczepil ? Przeciez w mercach jest nawet kolo co sprzedaje pacce za gp i to glownie kumplom z mercow, czy teraz Alliance. Tak bylo jest i bedzie...

notop
21-06-2006, 02:51
najglosniej beczy krowa dajaca najmniej mleka

jak dostal bana znaczy urzywal a znam takich ludzi ktorzy sie zaprzysiegali na wszystko ze nieurzywaja ani mc ani lighthackow a po update pisali mi"notop mc plx"

Knight mathoff
21-06-2006, 08:33
Notop... dosyc pobierznie, niemniej znam troche Wurzela, i jestem 100% pewien ze nie uzywa.B)

d3m0drAss
21-06-2006, 10:38

Kupowanie pacca za platynki LAMIE ZASADY TIBI. I myslisz ze duzo wiesz a tak nie jest ;)

Piotrek~
21-06-2006, 13:00
@up
klamiesz

malkolm
21-06-2006, 13:21
@up
klamiesz
http://www.tibia.com/community/?subtopic=tibiarules&rule=2c
"Please keep in mind that also Premium Accounts are real money. Consequently, advertising the trade of Premium Accounts for Tibia items is prohibited."

I nie siej glupot.

Palek Demon
21-06-2006, 14:28
"klamiesz" to chyba byla ironia ; d

Keel
21-06-2006, 16:10
"klamiesz" to chyba byla ironia ; d

klamiesz...

Piotrek~
21-06-2006, 23:35
@malkolm
to czerwone pod nickiem nie robi z Ciebie kogos lepszego

było wczesniej, przeczytaj post Judi~

i nie siej głupot

edit: aha, panie mądry, chodzi o fakt sprzedaży a nie reklamowania, naucz się czytać

@down
jeśli byłem uszczypliwy to sry, po prostu chciałem potwierdzić swoje słowa

@draz tam na dole
to jest raczej temat o Wurzelu, jak sama nazwa wskazuje, rozumiem twoje zazenowanie Phoe~ (nie wiem czy sluszne, nie wnikam) ale mozesz to napisac gdzie indziej

malkolm
22-06-2006, 08:35
@malkolm
to czerwone pod nickiem nie robi z Ciebie kogos lepszego

Nigdy tak nie twierdziłem.

było wczesniej, przeczytaj post Judi~

Słusznie, masz racje.

Drazharm
22-06-2006, 18:23
Phoelerius nic nie robi tylko siedzi w pz i przeglada fora z zamiarem pojechania komus i tym samym dowartosciowaniu sie jako, ze swojego noob knighta ma huntowanego. Zrobil go na runach i eq kupionych za rl kase. To jest dopiero waste. hahaha, zalosny frajer

Piotrek~
22-06-2006, 20:49
Dziwi mnie w tej sprawie jedna rzecz, albowiem Wurzel juz jest "skasowany" a na erigu nadal tego nie ma zaznaczonego, jak w przypadku Bekki z Mythery. Czyżby błąd w automacie Eriga? (confused)

http://img338.imageshack.us/img338/8198/uo06815xs.jpg

Fire glutek
26-06-2006, 21:39
Ciekawe co on przezywa 5 lat grania poszlo gdzies ja bym chyba popelnil samobojstwo :(

...Zeck
26-06-2006, 21:47
Ciekawe co on przezywa 5 lat grania poszlo gdzies ja bym chyba popelnil samobojstwo :(
to wlasnie pokazuje czym dla ciebie jest tibia;p

Phoelerius
26-06-2006, 23:06
Phoelerius nic nie robi tylko siedzi w pz i przeglada fora z zamiarem pojechania komus i tym samym dowartosciowaniu sie jako, ze swojego noob knighta ma huntowanego. Zrobil go na runach i eq kupionych za rl kase. To jest dopiero waste. hahaha, zalosny frajer

Odezwal sie wielki tibijczyk, ktory potrafi tylko pisac glupoty na temat innych, przeczytales pare postow napisanych przez jakis tam noobow i teraz piszesz razem z nimi glupoty na moj temat... zalosny jestes.... jaka ta cala twoja gildia i ten wasz "price list".
Zrobcie sobie temat: "Phoelerius i jego przygody w Tibii i RL", i tam napiszecie all co wiecie o mnie? Oki? Jestem naprawde ciekawy co o mnie napiszecie, niektorzy twierdza nawet ze jestem hakerem. oO
A teraz badz tak uprzejmy i zamilcz, bo chcem poplakac w spokoju ze musze w PZ kampic...:(

@draz tam na dole
to jest raczej temat o Wurzelu, jak sama nazwa wskazuje, rozumiem twoje zazenowanie Phoe~ (nie wiem czy sluszne, nie wnikam) ale mozesz to napisac gdzie indziej

Wiesz, jak juz panowie z napisem "Tibia.pl support" pod nickiem, nie potrafia przeczytac o czym jest dany temat, to nie ma sie co dziwic ze 90% postow na tym forum to offtopice. Oby tak dalej.^^

Tuhamiid
26-06-2006, 23:16
@Phoe~

Sam zes jest noob...

Dregar
26-06-2006, 23:54
Gdzie nie wejde i nie poczytam to widze jak jezdzicie Phoelerius co on wam kurwa zrobil, jezeli to prawda to huj ci do tego ze kupuje itemy na allegro albo ze siedzi w PZcie i jest huntowany co was to kurwa obchodzi stac go na to niech se kupuje boze, a jak cos ci nie pasi to zraportuj go zawsze sie jakies dowody znajada a jak nie masz dowodow i muwisz to bezpodstawnie to zadkaj ryj i idz spac -.-

@topic
Zal mi kolesia napracowal sie gral 5 lat i co delete i teraz albo zuci tibie albo zacznie gdzies grac dalej tylko czekac az Cipsoft zbanuje kolejna osobe z elity tibijskiej...

EDIT

kkurwa mac poczytajdzie jeszcze co to jest noob na forum albo wpiszcie sobie w wikipedia jak kurwa nabil 130 lvl + to raczej nie moze byc noobem chyba ze wbil ten lvl na
rabitach<--"ironia"

@down
To powiedz czemu sie myle podaj jakis powud albo cos ... czekam na odpowiedz na Priv albo w ponizszym poscie Dobranoc -.-" <Zbulwersowany>

Mithgar XX
27-06-2006, 00:55
jak kobieta lekkich obyczajówa nabil 130 lvl + to raczej nie moze byc noobem

Mylisz się.

Fire glutek
27-06-2006, 08:40
to wlasnie pokazuje czym dla ciebie jest tibia;p
Ty bys sie ku**a nie wsciekl tyle lat grania taki duzy lvl ja jakbym wiedzial ze mnei po 5 latach zbanuja to bym sie nawet tibia nie zajmowal a gral w inne gry:baby:

emilok
27-06-2006, 09:21
Przed graniem następną postacią niech sobie dokładnie poczyta zasady oficjalnego forum.

...Zeck
27-06-2006, 09:26
Ty bys sie ku**a nie wsciekl tyle lat grania taki duzy lvl ja jakbym wiedzial ze mnei po 5 latach zbanuja to bym sie nawet tibia nie zajmowal a gral w inne gry:baby:
No prosze,a ja myslalem ze popelnil samobojstwo.
Wscieklbym sie,ale tylko lekko i olalbym ta gre ...

BOtter
27-06-2006, 11:30
Dra~ ekhm... opier*****sz innych za to, że wyzywają siebie i robią posty nie na temat a SAM TO ROBISZ -.-
Obrażasz użytkowników tego forum bo dzielisz konto z bratem i masz duży level to kozak? huh?
Sam jesteś noob i tyle !!!
Też masz podniete, że wyrobiłeś sobie plecy i moge kozakować ile chcesz co?
Zrób na Antice postać i zobaczymy kto jest twardy i kto kogo będzie nazywać noobem... :)
By Ciebie szwedzi gnoili równo na prawo i lewo >.<

@Pan Tateos znany jako MR.LUBIĘ SIĘ BULWERSOWAĆ
Co ja czytałem na Sarmantach forum...ojojo
No tam to jak GM sie poczuwasz...Krytykujesz ludzi za nicki :confused:
A zresztą burak jesteś i tyle

Temat jest o Wurzelu a nie o Phoeleriusie

Jak będzie temat : PHOELERIUS - BANISHED: Cuz he was suppressor of noobs

To możecie sobie pisać o Phoe

TU jest o Wurzelu i tu piszecie o Wurzelu -.-

Wron
27-06-2006, 11:55
Siemano ja mialem prawie taki sam przypadek napisalem na forum z 3 miechy temu tak:
Swiat:Celesta
LVL:34
Uzywanie botuw:)
Glupstwo

I gm-owie uznalito za namawiani ludzi do uzywania botow,a tam przeciez pisalo ze uzywanie botow to glupstwo.I gm-owie dali mi za to delejt postaci(niehce urazac gm-ow ale to noobki)
__________________________________________________ __________
Pic znaczy zyc i tyc:)
http://radosci.amnezja.org/128x128/tapeta_128x128_049.jpg

dubros
27-06-2006, 12:20
Siemano ja mialem prawie taki sam przypadek napisalem na forum z 3 miechy temu tak:
Swiat:Celesta
LVL:34
Uzywanie botuw:)
Glupstwo

I gm-owie uznalito za namawiani ludzi do uzywania botow,a tam przeciez pisalo ze uzywanie botow to glupstwo.I gm-owie dali mi za to delejt postaci(niehce urazac gm-ow ale to noobki)
__________________________________________________ __________
Pic znaczy zyc i tyc:)
http://radosci.amnezja.org/128x128/tapeta_128x128_049.jpg

@up
br?

@topic.
szkoda wurzela ale trudno

Red Kliff
30-06-2006, 15:29
No to mam jeszcze jeden powod zebym nadal kontynuowal uzywanie macro - cipsoft smieje sie z frajerow ktorzy graja uczciwie!

Keel
30-06-2006, 15:49
No to mam jeszcze jeden powod zebym nadal kontynuowal uzywanie macro - cipsoft smieje sie z frajerow ktorzy graja uczciwie!

On macro nie uzywal.

Red Kliff
30-06-2006, 15:56
On macro nie uzywal.
no to wlasnie napisalem ze on macro nie uzywal a cipsoft sie smieje z takich frajerow jak on ktorzy graja recznie i robi se z nich jajca banujac konta bo macro rzadzi tibia a nie uczciwa gra! Uczciwosc do lamusa!

Keel
30-06-2006, 15:59

;] aaaaaaaa

[QUOTE=Red Kliff]no to wlasnie napisalem ze on macro nie uzywal a cipsoft sie smieje z takich frajerow jak on ktorzy graja recznie i robi se z nich jajca banujac konta bo macro rzadzi tibia a nie uczciwa gra! Uczciwosc do lamusa![/QOUTE]

Red Kliff
30-06-2006, 16:18
czlowieku gdzie ty masz te szkla kontaktowe z kosmitami
napisalem wyraznie ze ja mastah tibii uzywam macro i dlatego gram dalej a wurzel nie uzywa macro a takich frajerow ktorzy recznie graja sa banowani wiec ja gram a wurzel juz nie

Michal90
01-07-2006, 11:28
Nie tyle że Gmy to nooby! Wiecie, pamiętam pewną sytuację, kiedy to Bubble była najwiekszym lvlem w całej tibi. I gdy Cachero ją wyprzedził dostał bana na miesiąc. Powód? Gmy oczywiscie sobie go wymyśliły, bo głównym powodem było to ze Wyprzedził lvlem Bubble!! Tak samo dziwne było to, ze Bubble nie logowała sie przez jeden dzień, a przypłyneły jej w ten dzień lvle? To nie dziwne? No pewnie ze nie, zona Gmmastera poprostu dostała pare lvlów wiecej.

Myślę że głównym powodem zbanowania Wurzela jest to ze mocno podgonił Bubble! Nie udało się im utrzymać bubble najwiekszym lvlem w całej tibi, ale za to zrobią wszystko by Bubble była najsilniejsza na Antice!!

Cóż życie :P Korupcja niedość ze w piłce (nie tylko w POlsce bo i we włoszech) to jeszcze korupcja w Tibi :P:P hehe

Tuhamiid
01-07-2006, 12:36
@up
Kretyn,Debil,Palant etc...

Phoelerius
02-07-2006, 00:11
Nie tyle że Gmy to nooby! Wiecie, pamiętam pewną sytuację, kiedy to Bubble była najwiekszym lvlem w całej tibi. I gdy Cachero ją wyprzedził dostał bana na miesiąc. Powód? Gmy oczywiscie sobie go wymyśliły, bo głównym powodem było to ze Wyprzedził lvlem Bubble!! Tak samo dziwne było to, ze Bubble nie logowała sie przez jeden dzień, a przypłyneły jej w ten dzień lvle? To nie dziwne? No pewnie ze nie, zona Gmmastera poprostu dostała pare lvlów wiecej.

Myślę że głównym powodem zbanowania Wurzela jest to ze mocno podgonił Bubble! Nie udało się im utrzymać bubble najwiekszym lvlem w całej tibi, ale za to zrobią wszystko by Bubble była najsilniejsza na Antice!!

Cóż życie :P Korupcja niedość ze w piłce (nie tylko w POlsce bo i we włoszech) to jeszcze korupcja w Tibi :P:P hehe

Po 1, to pomysl... jesli potrafisz...

Po 2, Cachero dostal bana za sharing, i jak najbardziej slusznie. Pierw dostal go na 1 miesiac, po 2 dniach jego ban zostal skrocony do 1 tygodnia, poniewaz Cachero nie byl "dzielony", zalogowala sie Avril(czy jak ta postac sie nazywala - jego dziewczyna w grze, moze i w RL tez) tylko raz na jego postac, gdy mial kicka z wiadomego powodu(niechcial pasc i tracic 2 lvli), Cip Soft przyjal jego tlumaczenie i uznal ze to prawda wiec jego ban zostal skrocony z 1 miesiaca do 1 tygodnia. Koniec histori.

Po 3, badz tak uprzejmy i wyjdz ...

Eny the Noob
02-07-2006, 00:59
Po 1, to pomysl... jesli potrafisz...

Po 2, Cachero dostal bana za sharing, i jak najbardziej slusznie. Pierw dostal go na 1 miesiac, po 2 dniach jego ban zostal skrocony do 1 tygodnia, poniewaz Cachero nie byl "dzielony", zalogowala sie Avril(czy jak ta postac sie nazywala - jego dziewczyna w grze, moze i w RL tez) tylko raz na jego postac, gdy mial kicka z wiadomego powodu(niechcial pasc i tracic 2 lvli), Cip Soft przyjal jego tlumaczenie i uznal ze to prawda wiec jego ban zostal skrocony z 1 miesiaca do 1 tygodnia. Koniec histori.

Po 3, badz tak uprzejmy i wyjdz ...

Po 1! Dostal niesprawiedliwie, gdyz nie sharowal a chcial tylko uniknac odrabiania strat.
Po 2! Tak! Ta dziewczyna nazywala sie Avril i pochodzila z Meksyku.
Po 3! To jest forum publiczne i kazdy ma sie prawo wypowiadac, chocby pial tu glupoty jakie chce. A od kontrolowania tresci postow sa moderatorzy, nie ty.

~Eny.

Piotrek~
02-07-2006, 11:27
@up
dostał sprawiedliwie, gdyż nawet podanie komus swoich passow jest zabronione (nawet jak ktos ma kicka na 666 demonach)

Tuhamiid
02-07-2006, 11:32
Po 1! Dostal niesprawiedliwie, gdyz nie sharowal a chcial tylko uniknac odrabiania strat.
Po 2! Tak! Ta dziewczyna nazywala sie Avril i pochodzila z Meksyku.
Po 3! To jest forum publiczne i kazdy ma sie prawo wypowiadac, chocby pial tu glupoty jakie chce. A od kontrolowania tresci postow sa moderatorzy, nie ty.

~Eny.

Eny ty naprawde jestes noob...Poczytaj to co napisal Michal90 a nie pierdolisz bez sensu -.-

borcio992
08-08-2006, 08:52
i co z tym wurzelem zostanie odbanowany czy nie ?

Keel
08-08-2006, 22:33
i co z tym wurzelem zostanie odbanowany czy nie ?

Nie wydaje mi sie.

Freddd
09-08-2006, 19:11
Wlasciwie dostelam bana za podoba sprawe otóz na trade chanel koles pisal nazwwe stronki i pisal ze mozna na min wygrac eq a na napisalem na trade "nazwa stronki free hack" i na nastepny dzien zobaczyłem napis Your account is banished :( ale zkoda ze wurzel dostal delate hara zaraz sie wpisze na tibia.com