PDA

Pokaż pełną wersje : Stare dobre czasy....

Karlos
13-06-2006, 19:51
Zapewne niewielu jeszcze pamieta stare dobre czasy swietnosci Tibia.pl ten oczoj.e.b.ny niebieski design, pixelaste logo z dwoma ludzikami, kiedy na forum toczyly sie zazarte dyskusje, niepowstyawalo wiele bezsensownych tematow jak ten ktory oto czytacie, kiedy srednia wieku phpbb forum wynosila >=17 ;)
Czy ktos ma w zakamarkach swego dysku screenshot starego tibia.pl design ?:] (niebieski?)

pawepek
13-06-2006, 19:58
Zapewne niewielu jeszcze pamieta stare dobre czasy swietnosci Tibia.pl ten oczoj.e.b.ny niebieski design, pixelaste logo z dwoma ludzikami, kiedy na forum toczyly sie zazarte dyskusje, niepowstyawalo wiele bezsensownych tematow jak ten ktory oto czytacie, kiedy srednia wieku phpbb forum wynosila >=17 ;)
Czy ktos ma w zakamarkach swego dysku screenshot starego tibia.pl design ?:] (niebieski?)

Nie porównoj inteligencji etc uzytkownika do wieku... uwierz mi... są ludzie którzy maja 10 lat a są normalni i są tacy którzy maja po 20 lat a zachowója sie jakby mieli o 15 lat mniej... tak bywa :)

@topic
tez chetnie zoabcze ten design, bo go wczesniej nie widziałem :)

Gesior
13-06-2006, 20:23
Jak dawno był ten design?

Pamietam że widziałem jakiś przed tym Pro który mamy teraz ale nie mogę sobie przypomnieć jak wyglądał :<

Nikast Shynix
13-06-2006, 22:40
Ja pamiętam moją pierwszą wizyte na Tibia.pl tak:
Na środku news: Nowy layout (lub coś w tym stylu), po lewej sonda: jak ci się podoba nowy layout. Wiecej chyba mówić nie muszę.

Welshaire
13-06-2006, 22:57
http://web.archive.org/web/20040524094717/http://www.tibia.pl/

Avager
14-06-2006, 00:31
ahhh ....te czasy..... to bylo kiedy Tibia.org.pl (Teraz prv.pl bądź org.pl (nie pamietam dokladnie) polaczyla sie z xx.pl o ile mniemam...wczesniej to byly zupelnie inne strony) ... ze Tibia.##.pl byla znacznie lepsza od tibia.pl :P .
Na Tibia.pl bylo malo info i wogole... na tamtym duze forum (najwieksze Polskie forum o Tibii) + troche info (chyba wiecej niz na tibia.pl).
Potem na Tibia.##.pl wprowadzili oplate za korzystanie z forum o.O (po pewnej przerwie w dzialaniu serwisu)... wiekszosc odeszla... ja przyczolgalem sie na Tibia.pl.... Tibia.xx.pl (dzisiejsza Tibia.org.pl ale takze domena tibia.xx.pl dziala) byla wtedy mala stronka z hackami . I tak sie zaczelo :D.
2 lata bez zarejestrowania sie ;D.

Hail Tibia.pl .
Hail Old Users !
Non Hail New Users (Kids) !

ciemne dropsy
15-06-2006, 14:35
buehehehe afera z tostami ^^

Maximus89
15-06-2006, 14:42
buehehehe afera z tostami ^^

O co chodzi z tymi tostami??

Wufei
15-06-2006, 16:04
Ah tosty xDD , kto wtedy wygrał bo już zapomniałem xP (btw stary wygląd stronki kiedyś gdzieś w googlach w grafice widziałem :d ). Aż się łezka w oku zakręciła :s.

Vanhelsen
15-06-2006, 19:09
O co chodzi z tymi tostami??Teoretycznie całe forum objadało się TOSTAMI ^^ Jeszcze były Frytki, ale to już za nowego Layouta raczej :P Ale tosty to było to :D

Tahrus
15-06-2006, 19:15
Czy tibia.pl jest na Jportarze??