Pokaż pełną wersje : na co chodzic na moim levelu i skilami??
lukaszgo3
06-08-2004, 09:34
Mam palladyna 17 level skile 50/38 wyposarzenie stell helmet, plate armor, plate legs, leather bots moge bic ze wszystkiego tarcze jakby co mam beholder shield. Z góry dzieki:lucznik:
Musiales zalozyc az dwa tematy?? Po za tym istnieje juz temat "na czym expic ze skillami xx/xx"
Mozesz sobie pojsc na poh i spokojnie zabijac cyce,ds'y,skeletony ;) i ghule.
Pozdro.
Hellscream
09-08-2004, 10:53
A ja mam sorc 12 lev 23 m lev na co moge chodzic żeby szyko exp dosyć szybko lecial??
Jezeli masz ciankie graty to rob hmm i trade. Prawdziwy exp zaczyna sie jak masz najmniej p-seta, dwarven shielda i dobra bron zadajaca > niz 24 damagu ( idzie wtedy szybciej i mniej ci zbieraja hp ). Jezeli masz dobre graty to expij na rotach i minoskach. Zawsze miej ze soba bp of hmm, bo magom czasem troche trudno sie obronic ( mag na 50 leviema takie skille jak knight po kilku godzinach max expienia ). Ja swoim najtem robie na rotach leva w jakies 2-3 godziny przy slabym respawnie i przy duzej konkurencji na darashii ( moj rekord 1k expa w 6!!! minut -> full attack i dawaj ) problem na twoim levie polegac bedzie na tym, ze jak cie zlapie spawn 5-6 rotow to mozesz miec kwasno... ja nosilem do 15 leva 3 parcele na wszelki wypadak, po ataku 8 rotow kiedy mi zostalo 15 hp po 3 exurach...)
Palkowi i Sorcowi radze się wybrać do HellGate. Palek na ghule, DSy i szkielety a sorc na roty. Bardzo szybki resp. Tylko musicie uważać, żeby na do GSka nie wpaść. Jak gracie na Danubi to moge was tam zaprowadzić.
Tolben w 100% sie zgadzam hg to extra expowisko dla pala polecam pierwszy lvl
ALE zaponilaes dodac zeto bardzo koszztowna wyprawa dla pala!! mam racje:P
Loot z wyprawy to HG powinien pokryć koszty wyprawy. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.