Pokaż pełną wersje : Unit?
Master Vilum
14-06-2006, 09:57
Witam. Czy moze wiecie co sie dzieje z Unitem? Gaura, Latuz, Wayne Silver, Jahwk Free Acc, Boa The Stryporm gra na Selena nie mam pojecia czemu... Czlonkowie Unit coraz zadziej sie loguje wiecie moze czemu?Jak wiecie to piszcie.
Wasz Vilum....:)
Po prostu nie chce im się gra chwilowo na titani gdyż pobili wszystkich i nie ma dla nich sensu gra w tej chwili. Z moich źródeł wiem że częśc gra w World of Warcraft a reszta gdzieś indziej.
Może się wybiorą na nowy:p
To im pokaże moje miłe chęci do nich ;)
Masywny_Titania
14-06-2006, 13:45
No wiekszosc Unitu juz od dawna woooolno z lvl lecialo:P
Master Vilum
14-06-2006, 16:57
Po prostu nie chce im się gra chwilowo na titani gdyż pobili wszystkich i nie ma dla nich sensu gra w tej chwili. Z moich źródeł wiem że częśc gra w World of Warcraft a reszta gdzieś indziej.
Może się wybiorą na nowy:p
To im pokaże moje miłe chęci do nich ;)
No wiesz....mam podobne mysli jak ty dotyczace new serva xD
To bardzo dobrze :evul:
Oby wkońcu wyszły te serwery. Pierwsze wzmianki o update są i mówią że będzie ich wiecęj więc jestem raczej pewien że nowe serwery wyjdą pod koniec czerwca lub na samym początku lipca.
A więc pozostaje nam tylko czekac :confused:
Masywny_Titania
14-06-2006, 18:12
Miejmy nadzieje co do tych nowych servow ze przed upkiem wyjda;)
Master Vilum
14-06-2006, 20:42
To bardzo dobrze :evul:
Oby wkońcu wyszły te serwery. Pierwsze wzmianki o update są i mówią że będzie ich wiecęj więc jestem raczej pewien że nowe serwery wyjdą pod koniec czerwca lub na samym początku lipca.
A więc pozostaje nam tylko czekac :confused:
Slyszalem ze duzo osob idzie....:) Ja tez ide bo juz nie moge patrzec jak gra Unit... dzisiaj chyba chcieli mnie ubic bo sprawdzali czy mam SSA xD
A tak Btw... nowy Unit jest "Joel Backman" mi sie wydaje ze to jest Gaura :) co o tym sadzisz?
Master Vilum
16-06-2006, 09:52
Arn di'ghotia w Unitach i Johnny Gunsy Free Account no ciekawie sie robi
Byc moze nie chce im sie juz tu grac , pobili wszystkich i nie ma dla nich sensu granie tu i teraz , moze gdyby Kazadum zrobil jakies powstanie :] bylo by ciekawiej. Zauwazylem ze polowie unitu (np. sazzi phero nordraven ) zaczelo tzw. random pking :| juz polowalo na moich kumpli :( . tez chetnie przeszedlbym na inny server ;)
Pozdrawiam.
Z tego co wiem duzo unitow gra w WoWa, albo im sie poprostu nudzi i szukaja innej rozrywki bo niema wojen ani nic ;]
Master Vilum
27-06-2006, 09:41
Z tego co wiem duzo unitow gra w WoWa, albo im sie poprostu nudzi i szukaja innej rozrywki bo niema wojen ani nic ;]
Calkiem Mozliwe ze graja w WoW a Unitom poprostu sie nudzi i bija kogo sie da wiec trzeba uwazac na nich:)
Słyszałem,że unici prowadza tzn. "liste przedmiotów wraz z cenami"
Jeśli ktoś selnie dany przedmiot po niższej cenie niż oni mają na liscie to ma hunta :P
Pytanie czy to prawda:>
@up
Price liste prowadzi sie na wiekszosci swiatow przez gildie rzadzaca wiec smiem twierdzic ze na titanii tez takowa sie znajduje. Ja tam jestem za Kazadum chociaz nigdy nie gralem i nie zamierzam grac na titanii kolesie z Kazadum graja na Morganie i tutaj oni sprawuja wladze, ale random pk raczej nie widac u nich wiec mi oni nie przeszkadzaja :) end cya
Boa The Stryporm gra na selenie, ma juz 70 ms.
Master Vilum
28-06-2006, 17:37
Zna ktos wszystkie pk chary Unitow i ich kumpli ktorzy pkuja?:>
widzialem kiedys dawno na forum titani na tibia.com
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.