zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia + TVN*****

Kamchal
14-06-2006, 13:04
http://rapidshare.de/files/23025340/tibia*****.html

Filmik jest spakowany WINrar'em. Od razu mówie, że filmik nie jest jakiś sliczny graficznie, bo nie chodziło mi o to. Bardziej chciałem się skupić nad przesłaniem. Po audycjach TVN'u o Tibii wiele się zmieniło. Dorośli inaczej patrzą już na tą gre, chociaż nie wiedzą, że wiele informacji podawanych przez TVN nie było prawdziwych. O tym właśnie jest piewsza piosenka. Druga piosenka, jest przesłaniem do osób patrzących na Tibiańczyków kątem tego.. ekhm.. inteligetnego chłopaka, który wydał o nas opinię całej polsce. Trzecia piosenka miała na myśli podtrzymanie na duchu osób wziąż grających w Tibie:)

@edit
LOL
Wiedzialem, ze bedzie biedna, ale nie spodziewalem sie, ze same napisy bedą i dwie, 10 sekundowe wypowiedzi. Czlowieku, jaja sobie chyba z nas robisz.
No widzicie... nie warto ściągać...

PS: Ja w tibię juz nie gram, wiec nie piszczcie, że następny fanatyk przeciwko mediom :P

AzAd
14-06-2006, 13:25
Mam taką propozycje dla ludzi którzy obejza ten filmik.
Wyslijcie go do TVN'u jesli wiecie jak;p
moze w koncu sie odpierdola...

p.s. filmik czysty skanowalem antyvirami.

Kamchal
14-06-2006, 13:36
Mam taką propozycje dla ludzi którzy obejza ten filmik.
Wyslijcie go do TVN'u jesli wiecie jak;p
moze w koncu sie odrzodkiewka jest supera...

p.s. filmik czysty skanowalem antyvirami.

A jak nie pozwole..?:p

AliEn125
14-06-2006, 16:18
Może ktos rehosta da :>?

Nieugiety
14-06-2006, 16:22
LOL
Wiedzialem, ze bedzie biedna, ale nie spodziewalem sie, ze same napisy bedą i dwie, 10 sekundowe wypowiedzi. Czlowieku, jaja sobie chyba z nas robisz.

Kamchal
14-06-2006, 18:04
LOL
Czytać ze zrozumieniem nie umiesz?

Od razu mówie, że filmik nie jest jakiś sliczny graficznie, bo nie chodziło mi o to. Bardziej chciałem się skupić nad przesłaniem.

Nieugiety
14-06-2006, 19:40
Czytać ze zrozumieniem nie umiesz?

Owszem, umiem. Rozumiem co chciales powiedziec poprzez filmik.
Ale czytając nie jest sliczny graficznie, nie wyobrazalem sobie, ze to beda napisy..... i jeszcze biedna muza.

Lord Pelar
15-06-2006, 11:29
Troche krotki ten film ale nawet niezly

Alexu
15-06-2006, 23:22
fajny filmik ;] troche za długie przejścia ale i tak w porządku :) liczy sie włożony trud :)

$0NG0
16-06-2006, 09:12
"dzieki za obejzenie" np (: