Pokaż pełną wersje : Nadchodząca seria teaserów
Dobre wieści dla ciekawych tego co przyniesie tegoroczne lato - zasłona wkrótce opadnie.
Zaczynając od następnej środy, CipSoft rozpocznie serię teaserów wprowadzających Shattered Isles - nowy teren który będzie dodany w letnim udpate i który kryje wiele niespodzianek dla posiadaczy Premium Account. Już wkrótce weźmiecie udział w wyprawie na Morza Południowe, dowiecie się więcej o egzotycznych wyspach, gwarnym Liberty Bay i, oczywiście - o żądnych krwi piratach zamieszkujących te wyspy.
Z informacji podanych nam przez CipSoft wynika też (niestety?), że ów 'letni' update będzie nie wcześniej niż w sierpniu - na pocieszenie już wkrótce znajdziecie u nas pierwsze screeny nowych terenów.
Wow niesamowite. Już więcej było napisane w jakimśtam temacie o tych wyspach. Było napisane ile ich jest itp.
A będzie coś dla facc? Może jakieś nowe miejsca do odkrycia przez odkopanie stosu kamieni czy pick hole?
-=DanieL=-
14-06-2006, 16:51
Ciekawe czy dadzą jakieś potwory morskie albo Wather Elementale ;>? Wkoncu to musi miec coś wspólnego z wodą.
Już nie moge się doczekać nowych potworków :]
Sądze że dla facc wiele się nie zmieni ale może coś dodadzą...
Ciekawe jakie questy będą.. ;)
Pablosso
14-06-2006, 16:54
No ciekawie zapowiada się ten update, ale wszystko oczywiście tylko dla PACC.
IMO ten news w zasadzie tylko zachęca tylko do kupienia pacca...
Pewnie jak zwykle dla facc nic nie bedzie, bo wkońcu z pacc cipsoft sie utrzymuje i dla pacc robi wiecej :]
A pozatym znalazłem literówke :P
Dobre wieści dla ciekawych tego co przyniesie tegoroczne lato - zasłona wkrótce opadnie.
Zaczynając od następnej środy, CipSoft rozpocznie serię teaserów wprowadzających Shattered Isles - nowy teren który będzie dodany w letnim udpate i ktróy kryje wiele niespodzianek dla posiadaczy Premium Account. Już wkrótce weźmiecie udział w wyprawie na Morza Południowe, dowiecie się więcej o egzotycznych wyspach, gwarnym Liberty Bay i, oczywiście - o żądnych krwi piratach zamieszkujących te wyspy.
Z informacji podanych nam przez CipSoft wynika też (niestety?), że ów 'letni' update będzie nie wcześniej niż w sierpniu - na pocieszenie już wkrótce znajdziecie u nas pierwsze screeny nowych terenów.
Bofedojo
14-06-2006, 16:56
Eee.. tam :P dajcie wiecej informacji o updacie a nie tylko nazwy miast :D
Thor Nephihean
14-06-2006, 17:00
Żeby tibie utrzymac trzeba miec pięniądze,a pięniądze pochodzą głównie ze sprzedarzy PACC.
Ale naraście coś nowego!
Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC.
Cóż,ale narazie pomysł mi się podoba.
Pior'firebladde
14-06-2006, 17:04
tylko dla pacc, tylko dla pacc.... I DOBRZE co wy chcecie żeby cipsoft pracował kilka miesięcy i robił żeczy z których nic niema ??
MayGyver
14-06-2006, 17:07
IMO ten news w zasadzie tylko zachęca tylko do kupienia pacca...
i to najlepiej w firmie drom
Mr.Minister
14-06-2006, 17:07
No, ostatni raz chociaz kathedre zrobili, moze teraz tez cos zrobia? : )
Kaper2005
14-06-2006, 17:13
A kiedy będzie test server?
Coś mi się zdaje że już był jak robiłem przerwe od tibi.
P.S
Nie wiem co to teaser :baby:
hehe a akurat bede mial pacca w te miesiace w ktorym bedzie update wiec bedzie co zwiedzac :) Pozdro for all :p
zdzichxxx
14-06-2006, 17:25
Wie Ktos Cos O Nowych Swiatach ???
Kiedy Beda ???
trzmielu
14-06-2006, 17:36
a mi się jasna cholera w sierpniu PACC kończy affffX( X( X( X( X( ;( ;( ;(
zdzichxxx
14-06-2006, 17:39
ja mam pacc tylko aktywuja jak nowe światy wyjdą
WIE KTOS KIEDY BEDA ???
zdzichxxx
14-06-2006, 17:40
ja mam pacc tylko aktywuja jak nowe światy wyjdą
mi sie wyjdaje ze juz w tym miesiacu powinny byc bo zawsze wychodza co 5 góra 6 miesiecy :>
WIE KTOS KIEDY BEDA ???
Dwimenor
14-06-2006, 17:41
NIKT NIE WIE KIEDY BĘDĄ NOWE ŚWIATY, WIĘC PRZESTAŃCIE SIĘ PYTAĆ
Alor Arkar
14-06-2006, 17:44
i to najlepiej w firmie drom
Ehh... malkontenci zawsze byli i będą MayGyver :P
@Topic
Nono... może byc ciekawie. Zastanawiam się, jak silni będą ci piraci. Czy będzie to coś a'la orki, czy może raczej jak Hero i czy będą rózne "klasy" piratów, np. walczące w zwarciu, na dystans, lub magią (pirat walący magią ! <sic!>).
Evul Tibian
14-06-2006, 17:44
Najstarsi indianie wiedzą... Chuck zresztą pewnie też.
@topic
Co to tych piratów, ciekawe czy dostaną 'własne' sprity czy będą to potwory w stylu Smuggler, Bandit, Warlock etc. (ludzki outfit)
a ja tak mysle zeby pojechac do angli i zarobic troszke bedzie i na pacc i na figsy do lotra i wh40k
a co do tego mysle ze dla piratów zrobią nowe outfity bo niby jak ma wyglądać piracki kapelusz
Pan Jordi
14-06-2006, 18:07
Ciekawe czy zrobia jakieś lepsze ubranka naszych postaci ;p bo te juz sa nudne.
zdzichxxx
14-06-2006, 18:08
Żeby tibie utrzymac trzeba miec pięniądze,a pięniądze pochodzą głównie ze sprzedarzy PACC.
Ale naraście coś nowego!
Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC.
Cóż,ale narazie pomysł mi się podoba.
najwięcej pieniedzy cipsoft zarabia z wyjsciem nowych światów
bo wtedy każdy chce byc najlepszy :d
Cipy wiedza
Dwimenor
14-06-2006, 18:25
Cipy wiedza
Wagina a nie wiedzą. ;)
Gdyby najsilniejszy pirat był pokroju Smoka, a najsłabszy dwraf guarda....uuu ciekawie by było.
Jak piraci-to noże. I gdyby w loocie była ich sensowna ilość mogłaby się poprawić sytuacja z treningiem paladyna(lepszy nóż niż spear)
Andrealfus
14-06-2006, 18:39
tak moim skromnym zdaniem
Cipsoft powinien robic rzeczy te najlepsze na pacc ale facc tez sie cos nalezy.
A mi sie akurat pacc skonczyl -.-
no coz moze kiedys jeszcze kupie.
P.S zapowiada sie ciekawie
ciekawe czy beda jakies nowe outfity dla facc i pacc, ciekawe co sie znow zmieni dla poszczególnych profesji, heh ale to dopiero w ostatni miesiac wakacji ;/
PhIlIrMoS
14-06-2006, 18:56
Up:
Andrealfus, faccom sie tez cos nalezy?!
Moim zdaniem to niech oni sie ciesza, ze wogole moga grac za darmo:evul:
Jesli chodzi o samo update, to nipokoi mnie to, ze bedzie ono dopiero w sierpniu, wiec nie bedziemy
mieli za duzo czasu aby pozwiedzac nowe wyspy.
Ciekaw jestem tez, czy piraci beda jedynymi mieszkancami wysp i czy beda w stanie pokonac silniejszego i bardziej doswiadczonego gracza.
Mysle, iz piraci beda podzieleni na kasty, tak jak ci z legnd i opowiesci dla dzieci.
Millerus
14-06-2006, 19:18
Fajnie by było, gdyby nowe serwy pojawiły się wcześniej... Bo jak dopiero w sierpniu to ehh lipa :/
Ciechomix
14-06-2006, 19:23
NIe no wszystko dobrze bobrze, ale do stu tysięcy browarów czemu dla paccaka, wszystko pacc pacc i jeszcze raz paccX( !!
By dodali cos dla facc!!!!!!!
-=DanieL=-
14-06-2006, 19:27
uuu bez nerwów złość piękności szkodzi i tak ich nie powstrzymasz od tego pytania ;D
Jestem mile zaskoczony ten temat nie dotyczy tibia.pl a modki piszą dość często :)
Co do update to i tak wolałbym żeby powiększyli lodowe krainy :(
NIe no wszystko dobrze bobrze, ale do stu tysięcy browarów czemu dla paccaka, wszystko pacc pacc i jeszcze raz paccX( !!
By dodali cos dla facc!!!!!!!
ehm ale jak juz ktos wyzej napisal, Oni sie męczą kilka miesięcy nad up date'em po to aby na tym zarobic jakieś sensowne pieniądze a nie nie mieć z tego praktycznie nic. A skoro narzekasz ze wszsytko tylko dla pacc to dlaczego do cholery nie zaoszczędzisz sobie na pacc ? Przeciez to nie jest duzo te 80 czy 90 złotych można uzbierać, dostajesz po 2-3 zł na coś tam to zamiast wydac wszytsko wydaj połowę, reszte wsadź do skarbonki/portfela i trzymaj kase, uzbierasz na pacc i wszysscy bedą happy, forumowicze ze nikt nie pisze głupot w Twoim stylu a Ty ze masz pacc.
A co do up date to mysle ze piraci to bedą raczej jako taka ozdoba niz jako jakies lepsze potworki, moze cos pokroju Lizardów :)B)
Ciekawia mnie te wyspy czy bedzie dobry exp na 25 druidów.. a zco z tymi outfitami tez ciekawy jestem.. a jesli chodzi o pacc wlasnie dzis zamówilem! Oczywiscie przez Tibia.pl :)
Pff moim zdaniem nudny jest ten klimat tiquandy etc, wolalbym zeby wprowadzili jakies nowe stworki a'la dragon ktore wystepowalyby na normalnych terenach albo chociaz ank a nie ta pieprzona tiquanda X(
Borys Kicki
14-06-2006, 19:41
Ja tu czekam na Update. Mysle sobie pozwiedzam parw nowych wysp, a tu lipa za miesiac koniec pacc a Update w Sierpniu -.-'. Powinni go nazwac Jesienny Update a nie Letni.
zdzichxxx
14-06-2006, 20:13
uuu bez nerwów złość piękności szkodzi i tak ich nie powstrzymasz od tego pytania ;D
Jestem mile zaskoczony ten temat nie dotyczy tibia.pl a modki piszą dość często
Co do update to i tak wolałbym żeby powiększyli lodowe krainy
mnie juz skreca z nudów cociennie siedze i otswiezam tylko tibia.com
co sie podniecać pewnie znowu cos schrzanią i ten updae pogorszy jeszcze bardziej tibie czyli jak zwykle
S.T.E.K.
14-06-2006, 20:48
Wakacyjny update. Kupa śmiechu. Zanim usuną błędy wykryte na test serwerze bedzie wrzesień i akurat mi się pacc skończy. A kupiłem go specjalnie po to żeby updata dożyć.
Chociaż niemam Premium Account to i tak czekam na screeny :)
Mym skromnym zdaniem dobrze ,że nowe tereny będą dla PACC a nie FACC ze względów złodzieji...
Żal mi was jak sie tak awanturujecie <hauhuahua> nazbieraj 60* zł ( Na Tibia.pl 95zł )i kup sobie tego PACC'a , co do nowych strojów to się zgadzam :S ale lepiej dla facc bo te "PACCOWSKIE" są nudne i beznadziejne. I jeszcze jedno do ludzi "żucających" się o nowe servery. I tak NIE będziecie w top liscie ^.-
Pozdrawiam
Sowa.
I oto jeden z następnych powodów, który nakłania mnie do kupna PACC :]
Kto wie? Może już wkrótce...
w sierpniu to mi sie pacc skonczy........kur....a nie nie moge se jakiegos uroplu zroi ..jak ja bym chcial zeby tak bylo mozna se urpla zrobic.....no wezcie mi pomozcie ...zrobmy petycje o to zebym mial wiecej pacca ;] ..bo wkoncu zaplacilem raz..wiecej juz nie bede ...bo kasy niema ...stasi nie dadza na tibie bo mowia ze to nalog...a huja oni wiedzia
Ho ho ho letni update i dopiero w sierpniu ?:(
Teraz pewnie wprowadza na test serv co tydzien nowa wyspe ..
Outfity na 99% beda nowe wystarczy poczytac ostatnie newsy o update
I jak te wyspy maja byc cos jak tiquanda to moga wsadzic je sobie ...
Tiquanda taka duza a tylko pare dobrych expowisk /hydry/malpy/lizardy
i nic wiecej tylko pelno chodzenia i kupa smieci podrodze
Takie cos mnie wcale nie bawi :) lepiej by dali jakies questy na lvle +100+200
Bo po co sie gra po anni? 0 celów no chyba ten 150 czy 200lvl
A Monstery niech zrobia dobre i slabe :) lepsze od demonka by sie przydaly
Jedne co fajne to test serverki :) ahhh
Pozdro Falm~
Fajnie, update w najwczesniej w sierpniu a mi sie ostatniego dnia lipca PACC konczy ;(
no kurde moze przciez jakas prozbe do kolesi z cipa na[pisac..wkonccu opni tez maja serce..
no kurde moze przciez jakas prozbe do kolesi z żeński narząd płciowy na[pisac..wkonccu opni tez maja serce..
lol ci.pa napisalem a to mi przetlumaczylo na rzezniski ... xD
Rudziaczek
14-06-2006, 22:11
nono fajnie xD mogliby tylko cos dla facc zrobic :D:D lajtowo by bylo :P nie nudzilbym sie :D:D
Howi Fast
14-06-2006, 22:32
Ja powiem tak :]
Wiele osob ma Pacc i Cip za to sie utzrymuje ale nie tylko za to..
Ale Cieszy mnie yen new Update.. bo mnie to wali czy dla facc cos bedzie.. ja tylko zawsze only Forever PACC ! :D
Oby wyszly tez nowe servery ! ! ! i nowe potworki a nie tylko wyspy :]
KUPUJCIE PACC PRZEZ www.Tibia.pl ! ! !
jaroslawbeczek
14-06-2006, 22:35
WOW SWIETNIE
ANALOGICZNIE DO NEWS'A NOWY SWIAT WYJDZIE W SIERPNIU NAJWCZESNIEJ
A SZKODA CZYLI CI CO CZEKALI NA WAKACYJNY SERV ZAWIEDLI SIE
NO COZ P.I.E.R.D.O.L.E. JUZ TA GRE!! KONIEC Z TYM J.E.B.A.N.Y.M. NALOGIEM
POZDRAWIAM !! (polska niemcy 0:0 :) ) !! :]
ekhm nie zczailem go no ale niech mu tam będzie a ja i tak bede mial kase i akurat ta kase dostaje na początek sierpnia buhahaha(dostane tyle kasy ze na rok sobie kupie)
Może Być tylko też niech wejdzie coś dla free acount bo oni też są ludzmi którzy play w tibie :] A nie Pacc tylko ma sie cieszycz z update :( żeby free acount wszyscy nie grali i tylko pacc został by wogule tibi nie bylo :p bo ponad półowa ludzi z całego świata to Free Acount !!!!
Juziu II
15-06-2006, 00:09
.Pff moim zdaniem nudny jest ten klimat tiquandy etc, wolalbym zeby wprowadzili jakies nowe stworki a'la dragon ktore wystepowalyby na normalnych terenach albo chociaz ank a nie ta pieprzona tiquanda X(.
word ; - )
Materialisci ... materialisci .. materialisci .. cipy ;p
PS@
Po co kupowac w firmie Drom Pacce jak na tibia com masz 15zl taniej ... Nastepni materialisci ... OmG:baby:
Ludzie czasem nie myslą ... I nie mowcie mi ze na tibia.com pacc jest trudniejszy do kupienia ...
Słyszalem ze maja byc nowe outfity
Nieugiety
15-06-2006, 09:44
Update update'ami ale wie ktos czy będą wprowadzone nowe zabezpieczenia przeciw cheaterom?
Bo jesli tak, to znowu połowa graczy przestanie grac....
Viniciuus
15-06-2006, 10:39
Materialisci ... materialisci .. materialisci .. cipy ;p
PS@
Po co kupowac w firmie Drom Pacce jak na tibia com masz 15zl taniej ... Nastepni materialisci ... OmG:baby:
Ludzie czasem nie myslą ... I nie mowcie mi ze na tibia.com pacc jest trudniejszy do kupienia ...
off..
Geniusz, geniusz, geniusz... widzisz ten krzyżyk w rogu ekranu?? jeśli tak to naciśnij go ok? plx.
Dla wyjaśnienia Firma Drom oferuje sprzedarz paca za kwote 95 złotych, reszta z kwoty za kupno pacc idzie na konkursy, w których pewnie bierzesz udział albo kretyńsko krytykujesz jak firme Drom. Poza tym na tibia.pl znajduję sie wiele poradników dotyczących kupna paca, które niewątpliwie ułatwiają ten zakup osobą niedoświadczonym, pewnie takim jak Ty, jestem ciekawe czy umiałbyś zapłacić za paca przez tibia.com, niezbędna jest do tego znajomość języka angielskiego. To było by tyle
Edit: chciałem jeszcze dodać, że Firma Drom jest solidna, ludzie wiedzą co w niej mają robić i gwarantują bezpieczny zakup, więc jednym słowem POLECAM PRZEZ TIBIA.PL .
on..
a co do update to ciesze sie tymi zapowiedziami, bo wkońcu będą jakieś częste newsy na tb.pl , a co do Pana, który mówił do tych co czekają na "niu serv" i mówił ze i tak nie bedziemy w top liscie to odpowiem krótko:
kto nie będzie ten nie będzie :P
Pzdr
up@ do pana ktory jest super wymiataczem itp itd
gosciu czemu kogos krytykujesz skoro nic o nim nie wiesz??
jezeli ktos pisze ze zakup bezposrednio przez tibia.com jest abrdziej oplacalny dla kupujacego to chyba dobrze a nie jest to powod do objezdzania...
a skad wiesz co ten czlowiek soba prezentuje?? skad wiesz na jakim poziomie zna j.angielski??
wogole zrob sobie tabliczke jaka to firma drom jest cudowna solidna itp...pracujesz tam??wnioskuje ze nie, wiec skad mozesz wiedziec jaka jest naprawde??;]
@ i zeby nie bylo ze offtop
mam nadzieje ze cipsoft oprocz zabawy w piratow wprowadzi nowe miejsca do expienia ktore stana sie oplacalne...i moze wymysla jakiegos nowego potworka wlasnie na poziomie gs-a, draga ewentualnie guarda:D
Up:
Gdyby w Tibii wprowadzili coś w stylu abonamentu jak w WoW to nie sądze , że ktoś jeszcze chciałby w to grać... Na pewno Tibia nie zyskiwałaby nowych graczy. Zastanówmy się: Skoro Pacc w TAKIEJ grze kosztuje 20 euro (są o wiele fajniejsze gry 3D i do tego bardziej rozbudowane w których są co prawda premium itemy ale nawet one kosztują dużo, ale to dużo mniej) to abonament kosztowałby przynajmniej 15. Wychodzi sporo ponad 150 zł. To już nie opłaca. Ba... Nawet sam pacc nie się nie opłaca (w końcu 100 zł nie spada z nieba). :)
Takie moje zdanie.
P.S: NIE MÓWCIE ŻE CIPSOFT UTRZYMUJE SIE NA PACCACH! ONI NA PACCACH ZARABIAJA MILIONY!
zdzichxxx
15-06-2006, 12:59
a co do update to ciesze sie tymi zapowiedziami, bo wkońcu będą jakieś częste newsy na tb.pl , a co do Pana, który mówił do tych co czekają na "niu serv" i mówił ze i tak nie bedziemy w top liscie to odpowiem krótko:
kto nie będzie ten nie będzie
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
zdzichxxx
15-06-2006, 12:59
kto nie będzie ten nie będzie
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
ja bede napewno :]
kamil00s
15-06-2006, 13:15
LoL letni update w sierpnu chyba koncowo letni update :D
Strasznie mnie rozczarowało to iż update bedzie dopiero w sierpniu. W sierpniu to połowa graczy będzie w szpitalach na odwyku albo będzie spac przez 20h dziennie odsypiając ostry powergame'ing.
Dodam jescze, że ten update [tak jak juz wielu napisało] bedzie sklanial do kupna pacc, wiec zaryzykuje stwierdzenie za za jakis czas facc to będzie wersja "Demo" tibii. ENJOY8o
ekhm nie zczailem go no ale niech mu tam będzie a ja i tak bede mial kase i akurat ta kase dostaje na początek sierpnia buhahaha(dostane tyle kasy ze na rok sobie kupie)
Tak samo jak ja o kase na pacc nigdy sie martwic nie mushe ;D
Wystarczy grac w II lidzie w Tenisa Stołowego i 100 zł za punkt i stypendium sportowe od szkoly 80 zł/miesiecznie ;]]
Trenujce cos tępaki a nie tylko Tibia i "nie mam kasy na pacc"
Sport jest cool.B)
Szycha997
15-06-2006, 16:26
Uhmmm.Outfity zmienia na 100%.Apocalipsa dodadzaB)
By sie przydały jakieś nowe dobre expowiska dla h lvli przydaly bo praktycznie to po tym 150 lvl gra sie zaczyna nudzic(jakies qesty by sie przydaly czy cuś:] )
:( a mi sie własnie za 1 miecha pacc konczy;p ale urodzinki na koniec czerwca to sie cos zalatwi 8o .
A WIECIE MOŻE COŚ KIEDY DOKŁADNIE WYJDĄ NOWE ŚWIATY:p
Ps.Mój pierwszy post:] >>>nie krytykujcie plx :p
Roman Waleczny
15-06-2006, 17:14
A Ciekawe Czy Wraz Z nowym Updatem Wyjda Nowe Serwery :p
Moze Ktos Wie ?? :]
zdzichxxx
15-06-2006, 17:15
Uhmmm.Outfity zmienia na 100%.Apocalipsa dodadza
By sie przydały jakieś nowe dobre expowiska dla h lvli przydaly bo praktycznie to po tym 150 lvl gra sie zaczyna nudzic(jakies qesty by sie przydaly czy cuś )
a mi sie własnie za 1 miecha pacc konczy;p ale urodzinki na koniec czerwca to sie cos zalatwi .
A WIECIE MOŻE COŚ KIEDY DOKŁADNIE WYJDĄ NOWE ŚWIATY
Ps.Mój pierwszy post >>>nie krytykujcie plx
tylko cip soft wie kiedy beda ale już pod koniec tego miesiaca powinny byc bo juz 6 miesiecy minelo od wyjścia xereny i keltery
zdzichxxx
15-06-2006, 17:17
A Ciekawe Czy Wrac Z nowym Updatem Wyjdo Nowe Serwery
Moze Ktos Wie ??
nowe światy wyjda podkoniec tego miesiaca bo jak mial bym czekac do sierpnia to by mi sie juz odechcialo
Roman Waleczny
15-06-2006, 17:19
Huh.. Ja tez przypuszczam ze wyjda w czerwcu...
bo juz niemoge sie doczekac hauhau :D:cup:
Kompek13
15-06-2006, 17:35
Bardzo fajnie ale czy wkoncu zrobia cos dla facc??
[QUOTE=Thor Nephihean]Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC. [QUOTE]
Nadzieje mozesz mieć...
[QUOTE=Thor Nephihean]Mam nadzieje,że pojawią się potwory dostępne FACC. [QUOTE]
Nadzieje mozesz mieć...
Always hunted
15-06-2006, 18:18
powinni coś zrobić dla FACC. Choćby jeden nowy outfit. To godzina roboty, dla mnie, dla nich nawet nie pół.... i zrobiliby takie Tomby dla FACC :D znacznie gorsze, ale żeby były...
Plz....
up@ double post :<
Uhmmm.Outfity zmienia na 100%.Apocalipsa dodadzaB)
By sie przydały jakieś nowe dobre expowiska dla h lvli przydaly bo praktycznie to po tym 150 lvl gra sie zaczyna nudzic(jakies qesty by sie przydaly czy cuś:] )
:( a mi sie własnie za 1 miecha pacc konczy;p ale urodzinki na koniec czerwca to sie cos zalatwi 8o .
A WIECIE MOŻE COŚ KIEDY DOKŁADNIE WYJDĄ NOWE ŚWIATY:p
Ps.Mój pierwszy post:] >>>nie krytykujcie plx :p
Outfity jak juz to pewno dla PACC :confused: .
A jezeli chodzi o expowiska i, ze dla 150lvla gra sie zaczyna nudzic to OMG & n/c.
Pewno sie zaczyna nudzić bo taki 150 lvl bierze demona solo na hita i w ogóle.
Fakt jest juz łatwiej ale nie tak znacznie.
Co do questów to tez mam taka nadzieje, więcej takich dla 150lvli +, oraz dla 20/30. :)
światy? moim skromnym zdaniem to w połowie wakacji [tak dziwnie jakos ;/].
pozdro
jaroslawbeczek
15-06-2006, 23:27
zdichh xx ... mam sytuacje podobna
gram w tibie 2 lata i mi sie juz nudzi ( nie gram od 4 miesiecy czekam na nowy swiat )
i jezeli wyjdzie pozniej niz pod koniec czerwca to ja i spora grupa moich kumpliu przestaniemy grac w ta badziewna a zarazem i wciagajaca i genialna gre :]
powinni coś zrobić dla FACC...
Tak ja sie całkowicie z tym zgadzam X(
za darmo to boli gardło... zapłać - będziesz miał nowości. Pozostań graczem facc - bedziesz mogł się co najwyżej pobawić nowymi itemkami, jak gracz pacc Ci sprzeda.
prosta kalkulacja - kto nie płaci ten nie dostaje.
No i cos fajnego.... ale znowu dla pacc'ow!!!!!!!X( X( X( To niesprawiedliwe;(
gram w tibie 2 lata i mi sie juz nudzi ( nie gram od 4 miesiecy czekam na nowy swiat )
i jezeli wyjdzie pozniej niz pod koniec czerwca to ja i spora grupa moich kumpliu przestaniemy grac w ta badziewna a zarazem i wciagajaca i genialna gre
Wielkie gratz... wytrzymales 2 lata xD ja 2 tygodni wytrzymac ni moge :]
zdzichxxx
16-06-2006, 10:23
i jezeli wyjdzie pozniej niz pod koniec czerwca to ja i spora grupa moich kumpliu przestaniemy grac w ta badziewna a zarazem i wciagajaca i genialna gre
:p :p :p :p :p mam to samo co ty nudy same ale ja nie gram od roku bo na kyrze nie mialem okazji i czasu pograc a xerena szkoda gadac bez sensu tak szybko wpuscili
Ja chce nowy świat non pvp :( Ciekawe czy doczekam tego update czy juz bede w woju :P Co tam pacc kupie, najwyżej sie zmarnuje xD Pooooozdro ziioooooooooom! xD
A jezeli chodzi o expowiska i, ze dla 150lvla gra sie zaczyna nudzic to OMG & n/c.
Pewno sie zaczyna nudzić bo taki 150 lvl bierze demona solo na hita i w ogóle.
Eeee.. to ma byc ironia? Jeszcze mi sie nie zdarzylo zobaczyc 150 lvl'a biorącego demona na hita...
A co do new outfitów :) Bardzo bym poprosil o nowe tak z 2 ,dla PACC ofc :P
Nowe swiaty i nowe swiaty... I po co one wam tak bardzo? Smiesznie bedzie jak wyjda nowe swiaty pod koniec czerwca i obydwa bedą PvP-enforced :) Wtedy niektorym odechce sie grac :P
Btw. Mam nadzieje ze na tych wysepkach bedzie cos godnego uwagi (chocby nawet ci piraci..) a nie Tiquanda 2 -.- . I mogliby dorzucic jeszcze 1 lub 2 respy hydr bo o ten 1 na Tiq zawsze jest walka i klotnia...
zdzichxxx
16-06-2006, 14:37
Eeee.. to ma byc ironia? Jeszcze mi sie nie zdarzylo zobaczyc 150 lvl'a biorącego demona na hita...
A co do new outfitów Bardzo bym poprosil o nowe tak z 2 ,dla PACC ofc
Nowe swiaty i nowe swiaty... I po co one wam tak bardzo? Smiesznie bedzie jak wyjda nowe swiaty pod koniec czerwca i obydwa bedą PvP-enforced Wtedy niektorym odechce sie grac
Btw. Mam nadzieje ze na tych wysepkach bedzie cos godnego uwagi (chocby nawet ci piraci..) a nie Tiquanda 2 -.- . I mogliby dorzucic jeszcze 1 lub 2 respy hydr bo o ten 1 na Tiq zawsze jest walka i klotnia...
jak sie gra na no pvp to sie nie ma pojecia o tibi pewnie masz bardzo dobre pvp xDDD a new servy beda i maja byc No PvP ;d
To juz nie do wytrzymania ciongle tylko PACC PACC i PACC a dla facc gówno sie zmieniX( ;( :(
Moim zdaniem CipSoft ma bardzo dobrą politykę.Chociaż sam nie posiadam PACC uważam że prawie wszystkie te nowości powinny być dla PACC'ów.Muszą w końcu jakoś zarabiać.A co do outfitów to powinny jakieś być(Dwa skromne dla FACC i kilka ciekawych dla PACC)
..:AGATA:..
16-06-2006, 16:25
Jestem mile zaskoczony ten temat nie dotyczy tibia.pl a modki piszą dość często :)
Co do update to i tak wolałbym żeby powiększyli lodowe krainy :(
tak , lodowe krainy ...zgadzam sie kaktusy sa juz toche nudne...zielona trawka w edron tez ;/ ...dzungla tez juz sie nudzi...wszedzie jakies dziury (niewidzalne)i co chwile sumony do nich wpadaja ...Ciekwe. co bedzie w piratach...moze zlowieszczy piotrus pan i zaloga ;]
juz wkrotce w kinach ..zreszta akurat bede miala koniec pacca
Ja bym sie tak tym updatem niepodniecał, bo sie rozczarujecie, jak zwykle dojdzie makutki teren, kilka zwierzątek, poprawią kosmetychne grafiki itd..
I tym razem nie będzie <B>REWOLUCJI</B>
Ja tam updata nie oczekuje, ponimo, że nawet pacc mam. Generalnie żecz biorąc update mi zwisa, chociaż foajnie by było jakby dodali dźwięki w grze i zrobili ją na nowym engine, tak aby grafika była przynajmniej przyzwoita (wiecie, ja lubie jak niema pixelozy i animacje mają więcej niż 2 klatki);
Jezu...zrozumcie to lub nie...CipSoft ma w poważaniu tych faccow...Oni zrobili z tej gry maszyne do robienia pieniędzy.Dla nich liczy się jedynie zysk.
Te 90 zł za pacc wole przeznaczyć na karnet na siłownie albo na basen, bądź inny aktywny wypoczynek.Wtedy chociaż wiem, że robie coś dla siebie...a nie marnuje swojego czasu na gre,za ktorą musze dodatkowo zapłacić...A jeśli gram...to za darmo i dla odpręzenia...nie dla levelu i skili.
Pozdrawiam
Oby ten update był pierwszym krokiem w kierunku "naprawy" Tibii, a nie jak od up* 7.6 :/ Tylko psuli :/ Cytuje pewnego gracza z Isary: "Ile bym dał, aby odkrywac tą grę na nowo".... I taka prawda, ale cóż- pozyjemy zobaczymy.... Cip postarajcie się xD
Wczesniej ktos pisal ze robia to zeby zachecic do kupienia pacca imoim zdaniem udalo im sie to bo znam paruludzi, ktorzy wlasnie z tego powodu planuja zakupic pacca. Tak ode mnie to nie oczekuje z nieciepliwoscia tego update, poniewaz posiadam tylko facc wiec i tak sieza bardzo nie zmieni.
a co z nowymi servami czy tez planuja je wprowadzic dopiero w sierpniu??
Up:
Boże widzisz i nie grzmisz, gdyby tibia była dostępna tylko dla pacc, czyli wtedy była by grą płatną, a na 100% wtedy gdybyś o tej grze usłyszał pomyślał byś sobie: "fajna ale płatna pewnie mi się nie spodoba nie będe wywalał kasy znajde se innego crpg'a"
@edit: Jak ktoś ma za dużo kasy, to niech się zgłasza do mnie z chęcią zaopiekuje się paccem.. no co Bóg kazał się dzielić...
Bardzo się cieszę, że nowe tereny będą tylko dla PACC. Przynajmniej będzie można poexpić. Brawa dla Cipsoftu, który tym razem poszedł po rozum do głowy, bo poprzedni update i dodanie Dark Cathedral to nie był trafiony pomysł Cipsoftu. Prawdę mówiąc, nikt na nim nie skorzystał, bo siedzi tam przynajmniej 10 osób o każdej porze dnia. Ani FACC'e nie mają dzięki temu więcej expowisk, ani PACC'e nie expią tam, a poziom -2 tej katedry to szczyt idiotyzmu ze strony Cipsoftu, bo ja na 129 levelu nie daje tam rady. (Ogromna strata kasy, exp przeciętny.) Dark Cathedral się nadaje jedynie do robienia awansów z 9 levela na 10 level. Są tam stanowczo za słabe potwory na parterze i pierwszych poziomach w górę i w dół. Sprawia to, że nooby mogą spokojnie sobie tam pójść (zwłaszcza, że po drodze jest kompletny brak potworów) i zajmować miejsce. Dark Cathedral jest przydatna jedynie dla początkujących PK, którzy mają szansę wybrać się tam na swoje pierwsze "polowanie" na postacie z levelami od 10 do 20.
Niestety podobnie jest z wieloma innymi expowiskami, które Cipsoft stworzył zupełnie bez głowy. (Banuta dla przykładu.)
Będę więc żył nadzieją, że podobny los nie spotka nowych terenów z najbliższego update'a i będzie można na nich jakoś expić.
Rahimologik
17-06-2006, 00:31
Ogólnie jest fajnie dowiadywac się,ze cos sie zmienia....mam nadzieję,e na lepsze:]
pozdro
pfk.:)
Smiesznie bedzie jak wyjda nowe swiaty pod koniec czerwca i obydwa bedą PvP-enforced
Chętnie bym sobie pograł na takich światach. Przynajmniej noobów tam nie spotkam. (czyli Polaków)
Paladyn Dusz
17-06-2006, 09:54
ehhh...czemu wszytko dla pacc;(
ehhh...czemu wszytko dla pacc;(
Bo oni utrzymują cipsoft...........dają ręce, która ich karmi.
Ciesz sie, że możesz se pograć w demo wersję (tzw. FACC) tibii za darmo i bez ograniczeń czasowych... .
Swoją drogą facc jak demo każdej gry ma na celu zachęcenie do kupienia pełnej wersji (PACC)
Chętnie bym sobie pograł na takich światach. Przynajmniej noobów tam nie spotkam. (czyli Polaków)
Jestem Polakiem i za nooba nie uważam się. Ty jesteś też Polakiem, tyle, że ty siebie i wszystkich Polaków uważasz za noobów. To zjawisko zwało się chyba antymegalomanią. Wiesz wytłumacze ci, są polscy noobowie, ruscy noobowie, brazylijscy noobowie, i tak w każdym kraju nooby są.
Kryształek
17-06-2006, 11:04
Dobra wiem, ze was to nie interesuje, ale wypowiem sie co mnie wkurza w Cip'ach. Wkurza mnie to, ze ludzie grajacy w tibie nie zawsze mają pieniadze na PACC'a (np. 100+zl) i co teraz? Musza siedziec na terenach dla FACC i nie moga sie cieszyc z nowych terenow do expienia i musza siedzieć na np: przepelnionej Catedrze. I moim skromnym ( :P ) zdaniem Cip Soft powinien wprowadzić troszke więcej rzeczy/terenów dla FACC, bo czemu tylko po przekazaniu 100zl + mozna porzadnie pograc sobie w tibie? Bez sensu ;/
Pozdrawiam.
Szczepan
17-06-2006, 11:04
fajnie by bylo jak by powstaly nowe pvp enfo swiaty, bo ich jest smiesznie malo, jednak na tych nie bedzie tak latwo jak na poprzednich (pamietam jak wtedy te swiaty powstaly to bylo strasznie "pusto" wszedzie) i latwo bylo bic exp.
zdzichxxx
17-06-2006, 12:28
fajnie by bylo jak by powstaly nowe pvp enfo swiaty, bo ich jest smiesznie malo, jednak na tych nie bedzie tak latwo jak na poprzednich (pamietam jak wtedy te swiaty powstaly to bylo strasznie "pusto" wszedzie) i latwo bylo bic exp
teraz jak by takie wyszły to byś se nie pograł by było 2x gorzej nż na No PvP
ale dobrze czasem tak pomazyc ;) :confused:
Ard Carraigh
17-06-2006, 13:57
No cuż ... poczekamy zobaczymy :) Nie wiem po co wszystkim te nowe swiaty, skoro na starych nie potraficie sie wybić to co będzie na nowych, ale niektórzy lubią mieć armie 15 poziomowych postaci na jednym koncie ;) ... no mogli by poszerzyc repertuar potworków a nie dodać takie co mają kilkaset pkt. życia a dają marne doświadczenie i loot to tylko do ozdoby domku w koncu kto chodzi w tych maskach z dworków ( choc widziałem jak koleś chodził z jedna zmiast tarczy ) czy uzywa tarczy z jaszczurów ? ... jakieś uzyteczne itemki by sie przydały, no ale koniec tej listy życzeń :)
Poczekamy zobaczymy :P
ehhh...czemu wszytko dla pacc
Temu, że PACC płaci za grę, a FACC nie płaci.
Ciesz sie, że możesz se pograć w demo wersję (tzw. FACC) tibii za darmo i bez ograniczeń czasowych... .
Trudno nawet nazwać to wersją demo, bo przecież FACC posiada 90% możliwości PACC'a, a wersje demo w innych grach zawierają nie więcej, jak 10% wszystkich możliwości pełnej wersji.
Jestem Polakiem i za nooba nie uważam się.
Żaden Polak nie uważa siebie za nooba.
Ty jesteś też Polakiem, tyle, że ty siebie i wszystkich Polaków uważasz za noobów.
Ja uważam większość Polaków za noobów, a nie wszystkich.
Wiesz wytłumacze ci, są polscy noobowie, ruscy noobowie, brazylijscy noobowie, i tak w każdym kraju nooby są.
Ale w Polsce jest najwięcej noobów.
Wkurza mnie to, ze ludzie grajacy w tibie nie zawsze mają pieniadze na PACC'a (np. 100+zl) i co teraz?
Jak ktoś nie ma pieniędzy to po prostu nie kupi sobie PACC'a. Tak samo jest w życiu - jak ktoś jest biedny, to nie będzie posiadał własnego helikoptera.
Musza siedziec na terenach dla FACC i nie moga sie cieszyc z nowych terenow do expienia i musza siedzieć na np: przepelnionej Catedrze.
Zawsze lepiej ma ten, który za coś płaci, od tego, który za to samo nie płaci. Normalne. W życiu jest tak samo.
I moim skromnym ( ) zdaniem Cip Soft powinien wprowadzić troszke więcej rzeczy/terenów dla FACC, bo czemu tylko po przekazaniu 100zl + mozna porzadnie pograc sobie w tibie?
Dlatego, że Cipsoft by zbankrutował, jakby grało więcej FACC'ów,
a mniej PACC'ów niż teraz, a wtedy byś już w ogóle sobie w Tibię nie pograł, nawet za darmo.
Bez sensu ;/
Bez sensu to jest twój post. Przypomina mi on "plaxowanie" noobów strapowanych w Mino Hell.
fajnie by bylo jak by powstaly nowe pvp enfo swiaty, bo ich jest smiesznie malo, jednak na tych nie bedzie tak latwo jak na poprzednich (pamietam jak wtedy te swiaty powstaly to bylo strasznie "pusto" wszedzie) i latwo bylo bic exp.
O to właśnie chodzi, żeby panowała na takim serwerze równowaga sił, a nie rządziła jedna grupka kolesi, którzy sobie expili na pustym serwerze.
teraz jak by takie wyszły to byś se nie pograł by było 2x gorzej nż na No PvP
Z PACC'em nie byłoby na takim serwerze trudno zrobić jakiś przyzwoity level.
Nie wiem po co wszystkim te nowe swiaty
Nowe światy są po to, aby expowiska były mniej przeludnione i uważam tworzenie nowych światów za bardzo mądry pomysł.
skoro na starych nie potraficie sie wybić to co będzie na nowych
Ja potrafię się wybić na każdym świecie, a im więcej będzie światów, tym lepiej będzie się expiło na każdym świecie.
jakieś uzyteczne itemki by sie przydały
Itemów i tak jest już w Tibii wystarczająco dużo, natomiast zdecydowanie za mało jest expowisk.
@up.
Moim skromnym zdaniem z deka egoistycznie podchodzisz do sprawy. Ktoś pisze, że nei ma kasy na PACC, a ty od razu z uniesieniem odpowiadasz- jeżeli ty masz kase, to się ciesz, że ci się udało życ tak, a nie inaczej X( Tutaj bez aluzji- nie wszyscy gracze, lub ich opiekunowie dorabiają się na przekrętach :P
Itemów i tak jest już w Tibii wystarczająco dużo, natomiast zdecydowanie za mało jest expowisk.
Za mało expowisk, i tu się zgodzę. Ale itemów też niewiele jest, brakuje przedewszystkim artefaktów, i przedmiotów magicznych, słabych, ale po proztu żeby były, mogli by wprowadzić, np: aby poison dager zatrówał (po 1 hp 5 razy, ale zawsze to coś), fajnie było jak wprowadzili wandy, ale to ZA MAŁO!!! Jednego mi jeszcze brajuje, a mianowicie za mało wydarzeń losowych, jak żadko są plagi to każdy wie, i nie potrzeba ich wcale więcej, tylko weźmy np: rotwormy koło venore, idziesz, mordujesz tysiącami aby poexpić i tyle, a wg. mnie powinnien raz na jakiś szas aby było ciekawiej pojawiać się rot z statystykami dragona... to by było ciekawiej, nie było by już tylko i wyłącznie nudnego expienia.
leetiger
17-06-2006, 16:25
Omg ile mozna czekc :) B) kur...... wiecie moze w konicu czy bedzie ten czar ofensywny dla kiny nowy ?? bosie zastanawiam a zreszta i tak ostanio nie gram..Tired
Maciasty
17-06-2006, 22:45
update bedzie w sierpniu czyli nowe światy tez powstana w sierpniu?? bo kazdy mowi ze dopiero jak bedzie update powstana czy to chodzi o jakis wczesniejsze mniejsze update techniczne?
zdzichxxx
17-06-2006, 22:52
Nowe Światy wyjda pod koniec tego miesiaca albo na poczatku nastepnego tak jak zawsze na wakacjach....
mam taka nadzieje ;)
Nom super :) -.- dobrze ze juz niedlugo pacc kupuje ;pp
Nowe Światy wyjda pod koniec tego miesiaca albo na poczatku nastepnego tak jak zawsze na wakacjach....
mam taka nadzieje ;)
Nie umiesz Czytać!?
"Z informacji podanych nam przez CipSoft wynika też (niestety?), że ów 'letni' update będzie nie wcześniej niż w sierpniu "
Po co nowe swiaty? nie zaduzo macie juz tych ? Idzcie sobie na jakies swiaty tam gdzie nie ma 130 lvl+ i bedzie spoko -.-.
Pozdrawiam
Sowa.
zdzichxxx
19-06-2006, 13:11
nowe światy moga wyjsc nawet przed update tak jak nieraz bywalo jak sie nie znasz to sie nie odzywaj
Ja tam sie cieszę bo kupuje pacca.
Szycha997
19-06-2006, 18:53
Ale ty Sowa naprawde jestes poje**nyX(
Nie dosc ze obrazasz ludzi to sam nie potrafisz doczytac informacji albo nie wiesz co to znaczy "nowy swiat" w tibi....:baby: X(
P.s Rada dla ciebie na przyszlosc-NIE WKUR***J LUDZIX(
Sprobujcie zrozumiec FACC,nie kazdy ma pieniadze(ktore z reszta staly sie najwazniejsze w naszym swiecie :( ).Ja osobiscie cenie sobie Tibie za to ze moge pograc w nia zadarmo.Mam pieniadze(moje oszczednosci.Mi sie nie wiedzie tak dobrze jak to ktos napisal "PACC 4 ever" czy jakos tak)ale ludzie to jest tylko gra !! Za 5 lat bedziecie zalowac ze wydaliscie te 100 czy 200 zl na gre.A co do update mysle ze kazdy powienien dostac po rowno.PACC dostaje nowa wyspe,FACC moglby dostac jakies nowe miejsce do expienia.Rozumiem PACC placi-PACC wymaga,prosze bardzo z tego co slyszalem macie lepsze respawny(czy jak to sie pisze) potworow.Jesli dla FACC nic sie nie zmieni to ludzie zaczna grac tylko z PACCem i Tibia stanie sie nastepna platna gra typu WoW.Czy to ma sens...?
nie wiem czy mnie zrozumiecie
Radomski
20-06-2006, 15:59
Dobre wieści dla ciekawych tego co przyniesie tegoroczne lato - ZASŁONA wkrótce opadnie
Mówi się kurtyna :D
zdzichxxx
21-06-2006, 02:21
muwi sie zasłona noobku
kurtyna moze sie podniesc ;>
Andrealfus
21-06-2006, 07:15
muwi sie zasłona noobku
kurtyna moze sie podniesc ;>
mówi !!!!!!!!
Andrealfus
21-06-2006, 07:16
Sprobujcie zrozumiec FACC,nie kazdy ma pieniadze(ktore z reszta staly sie najwazniejsze w naszym swiecie :( ).Ja osobiscie cenie sobie Tibie za to ze moge pograc w nia zadarmo.Mam pieniadze(moje oszczednosci.Mi sie nie wiedzie tak dobrze jak to ktos napisal "PACC 4 ever" czy jakos tak)ale ludzie to jest tylko gra !! Za 5 lat bedziecie zalowac ze wydaliscie te 100 czy 200 zl na gre.A co do update mysle ze kazdy powienien dostac po rowno.PACC dostaje nowa wyspe,FACC moglby dostac jakies nowe miejsce do expienia.Rozumiem PACC placi-PACC wymaga,prosze bardzo z tego co slyszalem macie lepsze respawny(czy jak to sie pisze) potworow.Jesli dla FACC nic sie nie zmieni to ludzie zaczna grac tylko z PACCem i Tibia stanie sie nastepna platna gra typu WoW.Czy to ma sens...?
nie wiem czy mnie zrozumiecie
Tez tak uważam, zaniedlugo wzyscy na paccu beda i nie bedzie juz free tibi bo sie nie bedzie oplacala
ja mialem pacc ale wygralem go w konkursie (nie na tibia.pl)
Andrealfus, posty sie edytuje, niekultularne jest pisanie dwóch postów jeden za drugim w tak małym odstępstwie czasu.
tylko dla pacc, tylko dla pacc.... I DOBRZE co wy chcecie żeby cipsoft pracował kilka miesięcy i robił żeczy z których nic niema ??
Zgadzam się z tobą Ziomek!!!:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
WEDŁUG MNIE dobrze że tylko dla pacca bo powiedzmy że na moim serwerze nie będzie więcej graczy z paccem to większe tereny = większe rozproszenie graczy = więcej expowisk (czy jakoś tak :p). Ale z drugiej strony to przykre że facc ma tak mało fajnych expowisk (jw.). Zaczyna mnie wnerwiac że tylko ja i mój kumpel mamy pacce a inni cierpią i płaczą :D :D :D
PS. jak czegoś nie rozumiecie to wasz problem :P :P :P
PPS: nie wiem co to znaczy ale fajnie przmi :D :D
Wlasnie znalazlem takie cos: w reklamie na pewnej brazylijskiej stronie jest reklama premium account w tej reklamie na tle sa przedmioty(no i jakas wzmianka o updacie ale br za dobrze nie znam)... ale jakies inne, lepiej wygladaja, jak chcecie to zalookajcie sobie www.tibiabr.com ;) myslicie ze te itemki wejda po updacie? bo jesli tak to fajnie mogliby zmienic pare itemkow np... bright sword
tu wam pokaze ta reklame : (ten napis SLEPOTO do kolegi byl wiec :P )
http://img215.imageshack.us/img215/2439/uo00020px.jpg (http://imageshack.us)
Mam takie pytanie kiedy nowe servery wyjda ;/;/;/ bo juz dawno nie wyszly jak by ktos cos wiedzial niech napisze
zdzichxxx
21-06-2006, 11:59
niedlugo będą
mam nadzieje ze w tym miesiącu jeszcze ;>
hecio152
15-07-2006, 16:17
Zgadzam sie z kolagz z gory ja nie mam tyle kasy zeby tracic kase na pacc sobie gram w tibie za darmo i nie wiem czy ma sens pacc
Diego'Odin
15-07-2006, 16:20
i po co odswierzasz ten temat ktory na dodatek jestn nieaktualny?
zastanow sie... wiem ze to trUTne
Zaczynając od następnej środy, CipSoft rozpocznie serię teaserów wprowadzających Shattered Isles - nowy teren który będzie dodany w letnim udpate i który kryje wiele niespodzianek dla posiadaczy Premium Account. Już wkrótce weźmiecie udział w wyprawie na Morza Południowe, dowiecie się więcej o egzotycznych wyspach, gwarnym Liberty Bay i, oczywiście - o żądnych krwi piratach zamieszkujących te wyspy.
Znalazlem literowke:D...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.