Pokaż pełną wersje : Wyniki Egzaminow Gim...
Chcialbym sie zapytac jakie mieliscie wyniki z egzaminu gimnazjalnego ?
Ja mam 70 pkt (35hum, 35 mat) uwazam ze dobrze przy sredniej krajowej
mat 23 hum 31 :)
A jak wam poszlo?
oto moje wyniki :
human: 31
mat-przyr: 27
razem:58
wedlug mnie bardzo słabo ;(
PitiMaur
14-06-2006, 18:37
Ja mam 83 pkt - 46 z mat i 37 z hum :D
Też powyżej średniej krajowej :p
Elendart
14-06-2006, 18:44
74 - 38 humanistyczny i 36 mat-przyrodniczy
A gdzie oprócz szkoły można dostać hasło?
Thimburd
14-06-2006, 19:54
80 (39 matematyczno-przyrodniczy i 41 humanistyczny). Gorzej niż próbny, ale test był zdecydowanie trudniejszy.
Naprawdę średnia krajowa jest tak niska? To niemożliwe chyba... Przecież... To jest... żałosne?! U mnie średnia w szkole była zdecydowanie wyższa... No, ale moja szkoła ma wysoki poziom nauczania i nie ma tam idiotów bo dostać się jest trudno, więc może i tak jest... Przerażające. A ja nie wiem czy dostanę się do ulubionej klasy... Miałem z testu umiejętnosci językowych tylko(???) 52,25% (chociaż to 2 wynik w kolejności jaki znam, a znam z 10) więc... A oceny? Phu, same 4 i 3 :| Z czego dwie 3 wymagane do mojej szkoły wymarzonej :| Żałuję, że nie kułem ostro w tym roku...
Mówie uczciwie ze zdobyłem 69pkt
32 z humana i 37 z maty.
Sądze że połowa userów bedzie klamac....ale sram na nich
Pozdr0
Za moich czasow to taka srednia krajowa byla nie do pomyslenia... ach, te dzisiejsze dziatwy ^^"
80 (39 matematyczno-przyrodniczy i 41 humanistyczny). Gorzej niż próbny, ale test był zdecydowanie trudniejszy.
Naprawdę średnia krajowa jest tak niska? To niemożliwe chyba... Przecież... To jest... żałosne?! U mnie średnia w szkole była zdecydowanie wyższa... No, ale moja szkoła ma wysoki poziom nauczania i nie ma tam idiotów bo dostać się jest trudno, więc może i tak jest... Przerażające. A ja nie wiem czy dostanę się do ulubionej klasy... Miałem z testu umiejętnosci językowych tylko(???) 52,25% (chociaż to 2 wynik w kolejności jaki znam, a znam z 10) więc... A oceny? Phu, same 4 i 3 :| Z czego dwie 3 wymagane do mojej szkoły wymarzonej :| Żałuję, że nie kułem ostro w tym roku...
Taka jest prawda ze polacy glupieja srednia z matmy jest naprawde przerazajaca :P Zreszta z polaka tez :P
Emily Firehair
14-06-2006, 21:06
Ja tam może nie mam czym się chwalić, wiem, że stac mnie na więcej. Narzekać bynajmniej nie mam najmniejszego zamiaru.
Taka fajna liczba - 69 ;)
Z ocenami nawet myślalam, że bedzie gorzej. Średnia wyjdzie ~4,5
Sokochłap
14-06-2006, 21:17
38+39=77
z ocen będe miał 52 punkty (4*13)
w sumie daje to 129 punktów.
Ale egzamin zrypałem. :|
test 78pkt(40 mat, 38 human)
Kurfa a ja musze czekac do poniedziałku >.<
Ale poszukam gdzieś na jakiejs stronie OKE :)
39+39=78 żeby dostać się do najlepszego (najgorszego, pierwszego i ostatniego) liceum w moim miescie wystarczy 70 ptk rekrutacyjnych więc raczej się dostanę ^^
@up: mamy tak samo
Trochę mi szkoda, z Polaka na więcej nie liczyłem, z majzy to jednak wstyd =/
Testy wypadły tak słabo, że 39 z humana to wynik wysoki, a z m-p bardzo wysoki. To tak przy okazji.
Dr.Unknown
14-06-2006, 23:17
Sam w zeszłym roku nie wypadłem rewelacyjnie, ale tegoroczna średnia krajowa jest godna pożałowania...
<edit>
Szkoda, że całyczas są te testy na wiedze, a nie na inteligencje...
Baron Kaldrick
15-06-2006, 00:03
Ja pieprzę... Ja w tamtym roku miałem 84 punkty (39 mat/45 hum) i to był bynajmniej nie powalający wynik... Społeczeństwo się stacza?
43 human 33 matprzyr razem 76 + oceny 35 pkt = 111 pkt
Rethfing on Aldora
15-06-2006, 01:08
Unknown zgadzam się w 100%!
Ja uczciwie przyznaje, że miałem zawrotną liczbę punktów... 56 ;) średnia 4.0...
Troche tego nie czaje, do tego wkurza mnie, że wszędzie zwracają taką uwage na ten test. Przecież (jak już poniekąd powiedział Dr.) ten test nie ukazyje naszej inteligencji.
Olorion.
15-06-2006, 01:15
Ja pieprzę... Ja w tamtym roku miałem 84 punkty (39 mat/45 hum) i to był bynajmniej nie powalający wynik... Społeczeństwo się stacza?
to ty dzieciaczek jestes? :D
45 z humana, i porazajacy wynik z matmy - 29 -.- Ogolnie porazka
:S
Dr.Unknown
15-06-2006, 11:16
Unknown zgadzam się w 100%!
Ja uczciwie przyznaje, że miałem zawrotną liczbę punktów... 56 ;) średnia 4.0...
Troche tego nie czaje, do tego wkurza mnie, że wszędzie zwracają taką uwage na ten test. Przecież (jak już poniekąd powiedział Dr.) ten test nie ukazyje naszej inteligencji.
Wiesz, byle podrzędny kujon nauczy się na pamięć regułek, pojęć, itp. Mimo wszystko, zauważyłem, że te "orły" wybrały raczej słabe licea, licząc na zachowanie pozycji, niż lepsze, i zostać zgniecionymi przez ludzi inteligentnych.
38 humanistyczny. 35 matematyczno-przyrodniczy. Łącznie 73. Z wyników testów jestem zadowolony.
Ze średniej ocen już zadowolony nie jestem. Uczyć się nie chciało i 3.5 będzie -.-
Tak btw. Dlaczego testy gimnazjalne nazywane są egzaminami? Egzamin to jest próba, którą można zawalić i nie zdać a przecież jak ktoś napisze źle testy to tak czy tak przejdzie dalej!
Nosferatu
15-06-2006, 13:39
40 human i 48 mat czyli lacznie 88 , srednia klasy 90,3~ czyli jestem ponizej ;/
Ja mam z matmy 38 a z humana 42 ogolnie jestem uatysfakcjonowany. Srednia bedzie 4.78 a razem z ocenami i paskiem bedzie 148pkt. w sumie ciesze sie z tego wyniku bo u mnie to jeden z najlepszych
84 punkty: 50 z humanistycznego i 34 z matematyczno - przyrodniczego.
Cóż mogę powiedzieć? IMHO od zawsze lepiej szło mi z przedmiotów ścisłych, niż humanistycznych, tak więc ten wynik zupełnie nie odzwierciedla moich prawdziwych umiejętności. Test humanistyczny był tylko i wyłącznie na inteligencje, natomiast w matematyczno-przyrodniczym sprawdzano wiadomości ucznia. Teraz trochę żałuję, że w ogóle się nie uczyłem, bo na drugim teście za dużo pytań było związanych z fizyką i niestety nieznajomość wzorów popsuła mi wynik.
Wg. mnie jest to test czysto na inteligencje. Moje oceny są złe (3.0 średnia) a wiedza raczej znikoma jednak testy zawsze dobrze pisałem (76pkt). W zeszłym roku test był prostszy przez co wyniki były wyższe, nie porównujcie ich bo to nie ma sensu.
Szkoda, że całyczas są te testy na wiedze, a nie na inteligencje...
Haha. No pewnie - m.in pytania dotyczace odczytywania danych z wykresow byly bardzo "na wiedze" :D Chyba wiedza to tylko do zadan z fizyki byla potrzebna...A conajmniej polowa pytan byla "na chlopski rozum".
Spoleczenstwo sie stacza juz od dawna. Ja kilka lat temu mialem 94.
A ja nie znam wyniku, bo się nie mogę zalogować :D.
Juz mam wyniki :D.
Częśc humanistyczna 40
Część matematyczno-przyrodnicza 50
Kumagoro
17-06-2006, 01:23
Plagiator!!11jedenjeden
Miałem identyczne wyniki ;]
Część humanistyczna - 43 punkty
Część matematyczno-przyrodnicza - 48 punktów :D
Razem 91 punktów. Niezły wynik, drugi w klasie. A średnia krajowa jest bardzo niska :|
OnlyM(PL)
17-06-2006, 13:09
Z testow 64, nie wiem czemu tak slabo, ale nie bede lamentowal -.-'
Oceny 52/55 (zalezy jaki Licek) + pasek = 123/126. Nie taki jak chcialem ale raczej sie dostane.
Descartes
18-06-2006, 06:46
45 z hum i 29 (...) z mat-przyr. Spie_rzyłem strasznie, no ale 74pkt razem ujdzie.
Silverkin
18-06-2006, 16:31
72
Hum: 42
Mat-Przyr: 30 ;/
Ogólnie na moje możliwości to słabo mi poszło :/ Mogłem mieć przynajmniuej 80 (38 z mat). Ale nic stało się:(
40 hum
42 mat-przyr
82
Jeśli mam być szczery, to uważam, że stać mnie na DUŻO więcej...
Ale średnia 5.07, punktów do liceum 150, czyli powinienem sie dostać bez problemu.
Łącznie 60. 30 tu i 30 tam.
Nie będe nikogo okłamywał. Średnia naszej klasy to 43..
spider-bialystok
19-06-2006, 12:04
Jak na wybitnie humanistycznego debila matematycznego: 36 z mat-przyr i 34 z hum. czyli 70 z egzaminu + 32 z ocen co daje zawrotna liczbe 102 pkt przy sredniej ~3.3 [jeszcze nie liczylem]. Najlepsze jest to, ze w zadaniach zamknietych czesci humanistycznej popelnilem 1 blad, 1 pkt stracilem w zadaniu z wersami, wiec ostro pojechano mi po rozprawce, ktora na probnym mialem najlepsza w klasie [rozprawki zwykle pisze na 5]. Jutro bede mial haslo i zobacze ile pkt w ten sposob stracilem. Ogolnie nie jest najgorzej, ale po cichu liczylem na ~75 [myslalem, ze zawalilem otwarte w mat. ;p]
Nie wiem czy 100 to zawrotna liczba .
To byla ironia >.< Tak poza tym to 102!
Nie wiem czy 100 to zawrotna liczba :P :).
39 - egzamin z czesci humanistycznej, 41 - czesc mat.-przyrodnicza
Razem:80
Ogolnie jestem zadowolony (probny wypadl slabiej-76pkt.)
Do tego dochodza ocenki: 4 przedmioty punktowane, z ktorych mam 3 piatki i jedna czworeczke(j.polski ofkors) + 8pkt. za swiadectwo z paskiem wychodzi razem ~157pkt.
Hm. No niesamowite, same mózgi, minimum 75pkt. Ale jak przychodzi sie wykazac, to cisza. A teraz przyznajcie sie, o ile okantowaliscie ? Ja miałem łącznie 50pkt. Nic rewelacyjnego. No ale cóz.
@Rothes
Szczerze? Może i troche masz racji, ale to nie taka zazdrosc, ze wszyscy mieli min. 75pkt, bo i tak wiadomo ze wiekszosc kantuje. Powiedzmy ze to taka zlosc na siebie, bo znajac zycie, gdybym sie pouczyl mialbym napewno lepszy wynik.
42 i 42 czyli w sumie 84, bardzo jestem zadowolony z tego wyniku, chociaz gdybym sie pouczyl mialbym na pewno wiecej :p
Lacznie bede mial 149 punktow
..::QRAS::..
20-06-2006, 09:29
tez mi sie nie chce wierzyc ze wiekszosc ponad 75... wkret jak nic bo co forum to mozna poklamac a w Rl to pewnie max 60. Ja sie przyznam jak chodzilem do gim to z testu mnalem hum. 30 a z matmy 20 i nie placze bo teraz ide do 2 tech.handlowego :D
Hm. No niesamowite, same mózgi, minimum 75pkt. Ale jak przychodzi sie wykazac, to cisza. A teraz przyznajcie sie, o ile okantowaliscie ? Ja miałem łącznie 50pkt. Nic rewelacyjnego. No ale cóz.Możliwe, że niektórzy zawyżyli swoje wyniki (choć nie wiem czemu miałoby to służyc - może chęć dowartościowania samego siebie?). Ja podałem prawdziwe wyniki i wcale nie jestem z siebie dumny, bo stać mnie było na dużo więcej.
I nie wiem, być może to tylko moje odczucie, ale wydaje mi się, że za Tobą i ..::QRAS::.. przemawia czysta zazdrość (sam wypadłem kiepsko, więc nie wierzę, że innym poszło lepiej). Mam rację?
..::QRAS::..
20-06-2006, 10:34
up
To nie zadna zazdrosc jedynie pokazanie ze ja nie jestem zadnym geniuszem ale miejsza z tym gim juz dawno skonczylem :P
Hmm 59 pkt nie napisalem tego testu rewelacyjnie mogło być o wiele lepiej ,ale trudno się mówi trzeba żyć dalej.. byle by się do szkoły dostać i zapomnieć o gim..Nie rozumiem ludzi którzy piszą nie prawdziwe wyniki albo piszesz prawdę albo nie piszesz nic... co chcecie aby inni wam takiego wyniku zazdrościli? Ten egzamin jest podobny do testów szkolnych,piszesz masz szczęście dostajesz dużo pkt ,piszesz słabiej dostajesz mało punktów.
Nie jest to obowiązkowy temat dla wszystkich piszących w tym roku egzamin dlatego pisz prawdę,albo nie pisz nic i nie oszukuj innych.
spider-bialystok
20-06-2006, 11:09
I nie wiem, być może to tylko moje odczucie, ale wydaje mi się, że za Tobą i ..::QRAS::.. przemawia czysta zazdrość (sam wypadłem kiepsko, więc nie wierzę, że innym poszło lepiej). Mam rację?
Nie tylko twoje ;]
Nie rozumiem po co sie przejmowac nawet jesli ktos sobie zawyzyl wyniki. Jego sprawa jesli chce zaszpanowac. Jak dostane te zaswiadczenie o wynikach zrobie fote/skan zeby nie bylo gadania :\
Arrivald
20-06-2006, 14:09
Czesc matematyczna - 27 punktow, czesc humaniustyczna - 46 pkt, lacznie 73 z czego jestem calkiem zadowolony.
ja miałem 64 pkt (35 hum , 29 mat)
BAAAAD
niewiera
20-06-2006, 23:46
Moje wyniki to : 47 humanistyczny i 45 matematyczno - przyrodniczy - w sumie 92B)
Aval'yah
21-06-2006, 10:35
43 z części humanistycznej (myślałem że będzie lepiej : | Chyba rozprawke spieprzyłem), 40 z matematczno-przyrodniczej. Razem z ocenami itede mam 147 punktów. Może być.
A średnia krajowa jest faktycznie lekko przerażająca :/
ja jestem nawet zadowolona z moich wynikow, bo 80 pkt to nie najgorzej :P
45 z humana i 35 z matematyczno-przyr. o zgrozo ja wole matme!! xD
a ze srednia to bad, bo olewam sql ;] srednia krajowa zostawiam bez komentarza :D
Chopkers
21-06-2006, 22:36
Eee... a jakie to ma znaczenie, ze wiesz ile kto ma punktów ? zeby sie pochwalić Swoją inteligencja? eee... tu chyba chodzi o podsumowanie swoich umiejetnosci i wiadomosci... z czym się wiąze jakies kryterium brane pod uwage podczas rekrutacji. ja osobiscie mialem 38 z matmy, i tylko 33 z humana.. (a wydawalo mi sie ze human był prosty :S)... ale.. kogo to obchodzi? :>
Moje wyniki: 45 humanistyczny, 35 matematyczno-przyrodniczy.
Razem ze świadectwem itd. 134 pkt.
viper555
26-06-2006, 10:37
heh na początku se pomyślalem że coś tu jest nie tak wszystcy pisza ze przynajmniej powyżej 75 pkt mieli a w tibi lvl powyzej 60 co się wiąze z duża strata czasu ale sobie pozniej uswiadomilem ze ten test faktycznie trzeba bylo brac na chlopski rozum i tylko zadania z fizy przeszkadzaly jezeli ktos malo uczęszczal do szkoly:) z testu mialem 74 pkt 32 hum 42 mat w porownaniu do tych wszystkich na forum to malo ale za to jak dolicze swiadectwo ;) to wyjdzie 142 :]
Nightwalker
26-06-2006, 16:51
43 mat-przyr
43 hum
LO 9 we Wrocławiu otwiera przede mną swoją bramę ;]
W sumie 77 rekrutacyjnych
Same tu debile i kujony na tym forum :(
Nie obrazaj 90% ludzi na tym forum :D (marny joke z mojej strony ale mnie kusiło żeby napisac)
@topic
Ja miałem 35 z matmy i 41 z humana. Średnio jak na mnie chyba:(
Elendart
07-07-2006, 10:20
84 punkty: 50 z humanistycznego i 34 z matematyczno - przyrodniczego.
Cóż mogę powiedzieć? IMHO od zawsze lepiej szło mi z przedmiotów ścisłych, niż humanistycznych, tak więc ten wynik zupełnie nie odzwierciedla moich prawdziwych umiejętności. Test humanistyczny był tylko i wyłącznie na inteligencje, natomiast w matematyczno-przyrodniczym sprawdzano wiadomości ucznia. Teraz trochę żałuję, że w ogóle się nie uczyłem, bo na drugim teście za dużo pytań było związanych z fizyką i niestety nieznajomość wzorów popsuła mi wynik.
(sam wypadłem kiepsko, więc nie wierzę, że innym poszło lepiej)
aha spoko- Tobie wypadly kiepsko testy tak ?
ciuekawe jak zdobyles te 50 z humana - no chyba ze LAU to sorry
a za Toba przemawia czysta skromnosc ;)
noobowaty mistrz
07-07-2006, 10:50
41 polak+46 matma=87 punktow
Wynik zawdzięczam swoim zdolnościom i inteligencji, bo do praciusiów nie należę i niewiele się uczę, do testów w ogóle się nie uczyłem. ;)
Test humanistyczny był tylko i wyłącznie na inteligencje, natomiast w matematyczno-przyrodniczym sprawdzano wiadomości ucznia.
Nieprawda. Test matematyczno-przyrodniczy był nawet bardziej na inteligencję niż test humanistyczny, gdzie trzeba było umieć pisać wypracowania, streszczenia i ogłoszenia.
Teraz trochę żałuję, że w ogóle się nie uczyłem, bo na drugim teście za dużo pytań było związanych z fizyką i niestety nieznajomość wzorów popsuła mi wynik.
Nie trzeba było znać wzorów, żeby rozwiązać na tym teście zadania z fizyki. A już na pewno niewiele z fizyką miało wspólnego to otwarte zadanie o prądzie, bo to była jedynia prosta matematyka do pomnożenia.
TehRegent
08-07-2006, 13:04
Slaaaaaaabo....
37 human i 31 mat-przyr.
Lacznie: 114
I to wystarczylo abym dostal sie do szkoly priorytetowej :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.