Pokaż pełn± wersje : Mlvl u knighta
-=WOLF=-
14-06-2006, 19:14
Mam pytanko, ile many trzeba spalić aby awansować z 5mlvl na 6mlvl?????
Mikhalov
14-06-2006, 19:34
388 800 many :) 10 znaków jak cos
Usr** sie można zanim to sie zrobi;)
-=WOLF=-
14-06-2006, 19:37
OMFG!!!! :o
Nie zadużo????
Ehh wcale nie trwa to tak dlugo jak sie wydaje, mi zostalo juz kilka procent a to dlatego, ze uhy poszly w odstawke-mana fluidy<- tego nalezy uzywac do leczenia sie! Gdy leczy sie manasami 1% wskakuje mi na ukrytych scarabach co 1h~ a leczac sie uhami 4h... Wybierajcie sami
Fire Knight
14-06-2006, 21:05
Knight powinien cały czas nosić food i spalać mane. Wbijesz mlvl zanim sie obejżysz :), pociesz się że z 6 na 7 mlvl potrzeba 3x wiecej many ;(
A ja polecam jedn± z supported tibia fansite - www.erig.net, link do liczenia czasu/many potrzebnej na następny mlvl na www.erig.net/mlvl.php :)
A ja przypominam że Knight nie jest magiczn± postaci± i poziom magiczny jest b. mało ważny u niego.
ale do uzywania runek np. explosion, ktore raczej kinoghtowi sa potrzebne :)
King Mati
15-06-2006, 02:33
na poczatku pasuje zrobic szybko 4 m lvl potem 5 i 6 zeby miec exori (jesli sie ma pacc ) i uzywac explo :)
A ja przypominam że Knight nie jest magiczną postacią i poziom magiczny jest b. mało ważny u niego.
Moze dalesze rozwijanie m lvlu to zbedna rzecz, ale sa 2 progi u knighta: 4 i 6 mlvl... od 4 mozna uhy, a od 6 explo o ile sie nie myle... :) Dlatego to takie wazne, zeby miec min. 6 mlvl, explo czesto sie przydaje gdy idziemy na cos solo, trzeba cos dobic etc Pozdro :)
na poczatku pasuje zrobic szybko 4 m lvl potem 5 i 6 zeby miec exori (jesli sie ma pacc ) i uzywac explo :)
z tego co wiem to exori jest od 35 lvla a nie od 5 mlvl... mlvl nie ma tu znaczenia :)
teletoobis
15-06-2006, 11:29
z tego co wiem to exori jest od 35 lvla a nie od 5 mlvl... mlvl nie ma tu znaczenia :)
jest od 5 mlvla i 35 lvl ;]
Fire Knight
15-06-2006, 12:27
A ja przypominam że Knight nie jest magiczn± postaci± i poziom magiczny jest b. mało ważny u niego.
Wręcz przeciwnie. Mlvl dla knighta jest bardzo potrzebny, ponieważ leczysz sie lepiej co jest bardzo przydatne na długich huntach kiedy co jaki¶ czas muszisz sie uh'n±ć, dzięki temu można zaoszczędzić uh i dłużej expić ^^
jest od 5 mlvla i 35 lvl ;]
Na serio? Bo mi sie zdawało, ze po update mozna kupic i uzywac dopiero na 35 lv niezaleznie od magic lvlu (po update chyba tylko progi "mlvl-owe" zostały do uzywania run)... Nie wiem, moze sie myle, moze sie ktos wypowiedziec? mi sie zdaje ze to tlyko lv jest potrzebny :)
Wręcz przeciwnie. Mlvl dla knighta jest bardzo potrzebny, ponieważ leczysz sie lepiej co jest bardzo przydatne na długich huntach kiedy co jaki¶ czas muszisz sie uh'n±ć, dzięki temu można zaoszczędzić uh i dłużej expić ^^
I tu się z Tob± nie zgodze od tego ile sie uh'asz zalez Twój poziom a nie mlv ponieważ robiłem test z 6 mlv na 7 mlv uhałem sie wiecej aż o 7 hp 8o
mlv u Knighta nie jest tak bardzo ważny ale ten minimum 6 należy mieć B)
Sozemego
15-06-2006, 14:37
@up
Wlasnie zaprzeczyles samemu sobie ; o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.