zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pierwszy 300lvl Seromontis czy Eternal???

Masacrathor
14-06-2006, 19:38
Postanowiłem zamieścić ten temat z dwóch powodów:
1)Ponieważ kumple się mnie pytają kto będzie miał pierwszy 300 lvl w Tibii."a kim ja jestem żeby to wiedzieć" :D
2)Jestem bardzo ciekawy!!! Może to będę ja:] :p ;) :cup:

PAnczop
14-06-2006, 19:43
No wiesz, EO więcej teraz expi, Sero jakby przestał. wejdz na www.erig.net i tam wszystko jak na talerzu. EO teraz na lvl potrzebuje OGROMNEJ ilości expa, a sero moim zdaniem na 260 wymięknie.

slawekmag
14-06-2006, 19:44
Oczywiście, że Seromontis. Trzeba było sonde zrobić.

Shatii
14-06-2006, 19:47
Seromontis na 99 % (bo 100 % nigdy się nie podaje) :cup:

Pacek
14-06-2006, 20:53
ludzie otrząśnijcie się seromontis ma 254 lvl czyli 269,332,442 expa a EO 276 lvl i 346,193,407 różnica jest znaczna a na 300 potrzeba 441,084,800 więc sami pomyślcie. A tak swoją drogą to co za różnica który znich będzie miał 300 lvl o ile wogóle będzie taki miał. Wam zwykłym szaraczkom niech wystarczy advance na 20 lvl

Łuk4sz
14-06-2006, 20:59
Eternal Oblivion

pawepek
14-06-2006, 21:00
ludzie otrząśnijcie się seromontis ma 254 lvl czyli 269,332,442 expa a EO 276 lvl i 346,193,407 różnica jest znaczna a na 300 potrzeba 441,084,800 więc sami pomyślcie. A tak swoją drogą to co za różnica który znich będzie miał 300 lvl o ile wogóle będzie taki miał. Wam zwykłym szaraczkom niech wystarczy advance na 20 lvl

Odezwał sie "nie-szaraczek"... :):)
@topic
Ja myśle ze EO... Seromontis teraz chyba bana ma czy coś (nie pamietam dokladnie)

Gazzik
14-06-2006, 21:02
Za 3 - 4 miechy EO to zrobi. Albo i mniej. A Sero~ w ogóle od ostatniego deda nie daje oznak życia. A może kochani chłopcy od taifuna devilry będą 1? ;]

Avager
14-06-2006, 21:16
A Wy nie macie normalnych tematow tylko o Tibii gadacie ?
To fajnie macie... (Kolejne dzieci Tibii = DZieci Neostrady) ;/ ...

Topic:

O Moj Ty Boze...
Taki temat moze obchodzic zawodowo maniakujacego gracza Tibii...
Nie normalnych ludzi, bo powiedz szczerze... komu normalnemu moze zalezec na jakims "pr0" czlowieczku co spedzil polowe zycia przy monitorze grajac w tak nie udana gre jaka jest Tibia ?
Ten normalny gracz bedzie bardziej myslec o Sobie a nie o jakichs ludzipodobnych stworzeniach (250 lvl + bo to juz ludzie nie sa = 0,5 Zycia ŚWIADOMEGO = Tibia)...

Czyli krotko i zwiezle.. 300 lvl bedzie mial ten kto go zdobedzie.. czyli .. zrozum se to jak chcesz.

pawepek
14-06-2006, 21:22

Topic:

O Moj Ty Boze...
Nie normalnych ludzi, bo powiedz szczerze... komu normalnemu moze zalezec na jakims "pr0" czlowieczku co spedzil polowe zycia przy monitorze grajac w tak nie udana gre jaka jest Tibia ?
Ten normalny gracz bedzie bardziej myslec o Sobie a nie o jakichs ludzipodobnych stworzeniach (250 lvl + bo to juz ludzie nie sa = 0,5 Zycia ŚWIADOMEGO = Tibia)...

Czyli krotko i zwiezle.. 300 lvl bedzie mial ten kto go zdobedzie.. czyli .. zrozum se to jak chcesz.

Zadam jedno pytanie... Co Twój post wnosi do tematu? Odpowiem! NIC!

Ozurtes
14-06-2006, 21:25
EO jest GODem więc zna wszystkie questy, etc., więc wiadomo, że niestety on będzie pierwszy. Jak chcecie wiedzieć skąd wiem, że to GOD, spytajcie to napiszę. Ale jutro :P

Hellraider
14-06-2006, 21:46
A co, "starzy" juz gonia do spania i nie masz czasu zeby wymyslec, co? hehe ja tez jestem GODem. Wiecej, jestem wspolautorem tej gry. Nie napisze wam jak to sie stalo, ze doszedlem tak daleko, ani wam tego nie udowodnie. Jednak nie ulega watpliwosci ze tak jest x]

@topic: Raczej eo, chociaz specjalnie mnie to nie obchodzi;]

Always hunted
14-06-2006, 21:58
topic@ Oczywiście Eternal...

2up@ skąd wiesz? a wiesz? to nie wiesz! Bo nie jest...

offtop@ Ej, a co was to obchodzi kto będzie 1st 300 lvl?! to już jest maniactwo, za bardzo sie wczuwacie w grę. Wiecie co? Mi to malowniczo zwisa i powiewa kto będzie pierwszym 300, 400, czy 1000 lvl!! A wiecie czemu? Bo ja traktuję Tibię jako grę, a nie drugie życie... prawdopodobnie w przeciwieństwie do was...

down@ lubisz besztać ludzi, huh? bardzo proszęm wybacz mi, że mam to okno "dodaj komentarz" otwartę ponad 1h, z powodu mojej siostry, i nie widziałem Twojego posta... nie bij plx plx i pay plx
I proszę, nie wyzywaj ludzi od "50<IQ" czy ludzi niedorozwiniętych umysłowo, bo to wygląda jakbys działał według zasady "skoro ja jestem niedorozwinięty to inni też muszą być! I dlatego będę wszystkich wyzywał od niedorozwojów"

<czeka na ultra głupi beszt w stylu "debil alert" który mnie zgasi na całe 0,2 sekundy>

Avager
14-06-2006, 22:00
topic@ Oczywiście Eternal...

2up@ skąd wiesz? a wiesz? to nie wiesz! Bo nie jest...

offtop@ Ej, a co was to obchodzi kto będzie 1st 300 lvl?! to już jest maniactwo, za bardzo sie wczuwacie w grę. Wiecie co? Mi to malowniczo zwisa i powiewa kto będzie pierwszym 300, 400, czy 1000 lvl!! A wiecie czemu? Bo ja traktuję Tibię jako grę, a nie drugie życie... prawdopodobnie w przeciwieństwie do was...

Ktos tam up co chcial se posta nabic z cytatem mojego posta, tu masz napisane w prostym jezyku (Bardziej przejzyscie).
Bo ty chyba zbytnio nie dorozwiniety byles by zakapowac ?
Aha, to nie offtopic... to nadal na temat ... gadamy nadal o najwiekszym lvlu .. a to ze wlaczamy nastawienie ludzi do tego to nie jest offtopic -.- .

Upierz
14-06-2006, 22:21
IMO EO (albo ja) hyhy

pawepek
14-06-2006, 23:40
Ktos tam up co chcial se posta nabic z cytatem mojego posta, tu masz napisane w prostym jezyku (Bardziej przejzyscie).
Bo ty chyba zbytnio nie dorozwiniety byles by zakapowac ?
Aha, to nie offtopic... to nadal na temat ... gadamy nadal o najwiekszym lvlu .. a to ze wlaczamy nastawienie ludzi do tego to nie jest offtopic -.- .

koles... ja poprostu napisałem co wuazam... uwazam ze eo pierwszy zrobi i tyle... to nie znaczy ze snie o tym dniami i nocami... tyle, poprostu przegladajac forum zoabczylem temat, wiec mysle sobie, ze sie wpisze, tyle...

PS Polemizowałbym kto tu jest "niedorozwinięty by zakapować"

Sorceverka of harmonia
15-06-2006, 00:00
eee to już są lepsi od cachera?ooo

Masacrathor
15-06-2006, 00:07
eee to już są lepsi od cachera?ooo
.::LOL::. widać jesteś bardzo dobrze poinformowana :baby:

Raks Ninja
15-06-2006, 00:16

Topic:

O Moj Ty Boze...

Gadamy o Tibii bo od tego jest to forum pajacu.Wolalbym byc dzieckiem neostrady niz dzieckiem z przypadku jak ty.

neutralny16
15-06-2006, 00:21
http://www.erig.net/worldmostxp.php << z tego wynika,że Taifun osssttroo wrocil do expienia,EO jest "zaledwie" 9B) wiec wszystko jeszcze mozliwe;) narazie opłakuje wynik meczu;(

teletoobis
15-06-2006, 00:28
wg mnie ten temat wogle nie powinien się zacząć...to powinna być sonda czy coś bo zamiast wypowiadać się kto będzie miał 300 lvl pierwszy to sie tylko kłócicie jak dzieci ^.- W sondzie każdy by kliknął w magiczny przycisk i byłoby jasne a tak podniecacie się jak napy, które będą z podniety pisać do EO/Sero na pm "GZ MAN!" czy na trade dzielić się fantastyczną nowiną.

Taki post z nerwów po meczu mi wyszedł -.-'

Vanzi
15-06-2006, 08:19
Taifun Devilry. Odkąd wrócił robi ponad 2m expa każdego dnia, o ile wytrzyma takie tępo ma szanse na 300lv

sealorr
15-06-2006, 09:46
hehehe Vanzi, Wrocław mysli podobnie

kiedy EO bedzie miec 290~ lvl to taifun przebije sie przez trzysetkę takze krzyzyk na droge panowie ;]

paior
15-06-2006, 10:21
eo czy sam~
OCZYWISCIE ZE TAJFUN ;p

Sir legolas Palladyn
15-06-2006, 10:56
Eternal Oblivion, i NIE MA BATA!
Bo seromontis to nOOb zafajdany...

Ozurtes
15-06-2006, 11:40
EO jest GODem i będzie pierwszy, wpiszcie w tibia.com Steve zobaczycie ze to GOD, wpiszcie Eternal Oblivion zobaczycie ze rl name to St. Eve, poza tym słyszałem o tym gdzieś...
@down x2
Co nie wierzysz? To sprawdź noobie.

Pacek
15-06-2006, 11:40
~Pawepek a pewno że odezwał się nie szaraczek nie można być szaraczkiem tibijskim w nią nie grając moje największe osiągnięcie to 40lvl i uważam że jak na moją gre to dobrze papa

Always hunted
15-06-2006, 12:00
EO jest GODem i będzie pierwszy, wpiszcie w tibia.com Steve zobaczycie ze to GOD, wpiszcie Eternal Oblivion zobaczycie ze rl name to St. Eve, poza tym słyszałem o tym gdzieś...

br? xD owned...

nie mogłem się powstrzymać xD

Masterek Danio
15-06-2006, 12:18
Gadamy o Tibii bo od tego jest to forum pajacu.Wolalbym byc dzieckiem neostrady niz dzieckiem z przypadku jak ty.
Wyluzuj ! nie mozna miec wlasnego zdania ?
Ja tam mysle ze cip soft zrobil ograniczenie teraz do jakiegos 290 lvl moze za 1 rok bedzie 1st 290 lvl, a teraz to ja wam powiem ze mam to kto co i jak w dup**

Kooniq
15-06-2006, 12:20
Taifun bedzie pierwszy

Onori
15-06-2006, 12:33

Proponuje aby Twoje oczy popatrzyły jeszcze raz na post Avagera, wciąż twierdzisz, że Twój post jest mądry? tak? to czytaj jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz... dobra przestań bo Cię śmierć zastanie, on mówił o rozmawianiu z kolegami na podwórku (o ile się nie myle ;) ), no tak, to wymagało troche ruszenia główką...

Bo seromontis to nOOb zafajdany...

No nie! pierwsze osoba która mnie rozumie? Popieram to co powiedziałeś ;)

@topic

A pierwszy to będe ja, mam nadzieje, że wyczuwacie ironie.

Karrith
15-06-2006, 12:54
@down x2
hahahahhaha
czyli wg ciebie w tibie gra tylko jeden Steve?? 8o
a po drugie eternal co pare tygodni zmienia imie w swoim profilu..

@topic
jelsi taifun utrzyma takie tempo jak ostatnio to on bedzie pierwszy.

Always hunted
15-06-2006, 13:06
Proponuje aby Twoje oczy popatrzyły jeszcze raz na post Avagera, wciąż twierdzisz, że Twój post jest mądry? tak? to czytaj jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz... dobra przestań bo Cię śmierć zastanie, on mówił o rozmawianiu z kolegami na podwórku (o ile się nie myle ;) ), no tak, to wymagało troche ruszenia główką...

Echs, ty tez przeczytaj jego posty... Z jakiej racji nazywa nas "dziećmi neostrady (sam nie wiem skąd się wziął taki beszt... a ja sam neostrady nie używam) i "niedorozwojami"?

Pacek i pawepek@
Nie lvl zdobi człowieka, widziałem więcej noobów na 100+ niż na 40-50...

pawepek
15-06-2006, 13:06
~Pawepek a pewno że odezwał się nie szaraczek nie można być szaraczkiem tibijskim w nią nie grając moje największe osiągnięcie to 40lvl i uważam że jak na moją gre to dobrze papa

Nie będe komentował, bo to dalej pociągnie dyskusje i bedzie spór itp i to sie źle skończy... Ale skoro na 40 lv myślisz ze jestes juz KIMS na tyle WIELKIM zeby oceniac innych...

Shaman
15-06-2006, 13:12
@down x2

Steve to niemiec, a EO to szwed? xd

Onori
15-06-2006, 14:06
Echs, ty tez przeczytaj jego posty... Z jakiej racji nazywa nas "dziećmi neostrady (sam nie wiem skąd się wziął taki beszt... a ja sam neostrady nie używam) i "niedorozwojami"?

A to z kolegami to teraz tylko się rozmawia o Tibi, tak? On tak nazywa ludzi bo potrafią 5 godzin przegadać na temat Tibi będąc z kumplami a kolejne 5 przegrać...

sir Tifejo
15-06-2006, 14:18
http://dziecineo.prv.pl/

OnTopic: ja tam stawiam na Taifuna (Taifunow?:P)

dawidbroda
15-06-2006, 18:28
hmmm niewiem kto bedzie pierwszy ale mam nadzieje że wkoncu znajde tu jakiegos zioma który powie mi dlaczego nie moge włonczy tibi na xp.
błagam pomurzcie

pawepek
15-06-2006, 18:39
A to z kolegami to teraz tylko się rozmawia o Tibi, tak? On tak nazywa ludzi bo potrafią 5 godzin przegadać na temat Tibi będąc z kumplami a kolejne 5 przegrać...

Wybacz, ale to juz problem tych ludzi... co sie w ich zycie meiszac? jak chca siedziec 23/dobe przed tibia to niech siedza...

Mendeza
15-06-2006, 22:55
Oczywiscie ze Nie bedzei to Seromontis ^^ ostani padl widzilaem to sam !!!
Seromontsi jest Troche noobem poniewarz on pada i potem nie gra!!Boi sie isc na wojny .Jak padl dopiero chodzil na wojny.Eteranal bedzie pierwszym 300lv w tibi!!!Zycze mu tego:cup: :cup: :cup:

Always hunted
15-06-2006, 23:56

ekhem, skąd ci się wzięło że 5h gadam o tibii, a drugie 5h gram w Tibię? To że mam "aktywyny gracz" pod avatarem, nie znaczy że gram więcej niż 3h dziennie...
daj któryś link do strony na której była wyszukiwarka, jak sie wpisało imię gracz to wychodziło ile gra dziennie, tygodniowo, miesięcznie, i rekord, oraz średnia czasu... to było jakoś "pskjjonet" albo coś takiego...

PS: Dzięki za tą stronkę o dzieciach neostrady :P

down@ podpisuję się pod tym obiema rękami, obiema nogami, głową, zębami i palcami u stóp

PS: Najpierw podnieta Bubble, potem EO, a jak Taifun zdobędzie 300lvl jako pierwszy, od razu będą tematy "Gdzie expi Taifun" Taifun player wszech czasów" itd itp, jak już było z Bubble i EO (tematy były identyczne, tyle że cyferki i imiona inne) I będziecie srać w gacie bo plxplx Taifun rox plx fritanz
Napawacie mnie obrzydzeniem

Nikast Shynix
16-06-2006, 08:19
Do wszystkich, którzy uważają, że to będzie sero:
Ludzie. W jakim świecie wy żyjecie? Seromontis loguje się do tibii raz na 3-4 dni i wbija max 500k expa. Jedynymi osobami które sie w tej chwili liczą do wyścigu o 300 lvl to EO i Taifun.

@topic:
Na 300 lvl potrzeba 441 084 800 expa.
Taifun ma 172 003 405 expa.
Więc do nabicia pozostaje mu ~270 000 000 expa
Dziennie wbija ~2 000 000 expa
Co daje nam ~135 dni
Co w tygodniach wynosi ~19
EO ma 347 167 057 expa
Więc brakuje mu ~100 000 000 expa
tygodniowo wbija ~4 000 000 expa
co daje w tygodniach: ~25

Chyba więcej już nie muszę mówić

@osoby które maniakalnie obserwują poczynania hi-lvli: opanujcie się
Ja zaglądam na statystyki od czasu do czasu, jak mi się nudzi. Czasem sobie jeszcze robię takie wyliczenia jak wyżej żeby sobie to poćwiczyć, bo kiedyś może mi się to w życiu przydać. Ale jak ktoś zagląda na statystyki i ma w gaciach pełno* jak taki obcokrajowiec przegania naszego, albo leci mu po nogawkach* jak zobaczy że polak przesciga obcokrajowca, to przepraszam bardzo, ale na odwyk go.

* przepraszam za brzydkei wyrażenia. Inaczej tego nie mogłem ująć.

Masacrathor
17-06-2006, 07:50
Wileu użytkowników prosiło mnie w swoich postach o Sondę:] WIĘC JĄ K....A MCIE :) wykażcie sie:evul: Wiem, że troche późno...:)

bombek
17-06-2006, 09:03
w tej sondzie zaglosowalo 7 osob (raazem ze mna dalem na taifuna:P) a w topicu napisalo chyba z 15-20 osob posty :D nie musze reszty tlumaczyc

kosior15
17-06-2006, 17:08
Na 90% taifun wbije pierwszy 300 lvl. On jest 24/h online. Każdy wie, że gra nim conajmniej 3 kolesi. :]

Jojo Ninja
17-06-2006, 21:36
Taifun Devilry. Stawiam na Październik 2006.

~Yours Jojo

Spalony
18-06-2006, 10:54
Zadam jedno pytanie... Co Twój post wnosi do tematu? Odpowiem! NIC!
a Twój co wnosi ? :) :P ;)

Eternal.

Zuper Hero
18-06-2006, 18:17
Jestem bardzo ciekawy!!! Może to będę ja:] :p ;) :cup: - nie to nibedziesz tyB)
Eternal zdobędzie pierwszy ma 277 lvl a sermontis wejdzcie na erig.net on przez ostatni tydzien zdobyl ok 650 expa lol?

Masacrathor
19-06-2006, 18:59
- nie to nibedziesz tyB)
Eternal zdobędzie pierwszy ma 277 lvl a sermontis wejdzcie na erig.net on przez ostatni tydzien zdobyl ok 650 expa lol?
TY TEZ NIEX( Face off

Cafe
19-06-2006, 19:36
Nie mogłem sie powstrzymac, zeby nie odpowiedzic.

Wiecie. Jestescie maniacy. Moze nie wszyscy. Ale skoro juz ktos uwierzyl ze EO to GOD. No ludzie, jak EO był by GOD'em to nie sadzicie ze jak byk by to pisało na info o nim na tibia.com? Czy to takie trudne? Ludzie MYSLEC, MYSLEC.
Juz było tyle plotek, EO ma firme, Bubble ma meza GM ktory resetuje jej postac gdy ta padnie. EO to GOD. CipSoft cos tam inni cos tam. Maniacy Cachero czy jakiegos innego typka, "On gra sam, to on gra z innymi", "Mój kolega zna Cachero, Bubble, i ta mu mówiła, ze on jej z nim co tam kolo tgo razem z nimi zrobili to". Ludzie do kurwy nedzy, MYSLEC, MYSLEC, MYSLEC i do kvrwy nedzy MYSLEC.

Zeby nie było, pirwszy 300lvl wg. mnie zdobedzie Komandor-Tarkin, a co ;]]]]]]

Jahakka
19-06-2006, 19:49
ale zjebane dzieci pisza na tym forum pffffffffff!!!!!111111

Jahakka
19-06-2006, 19:50
ale zjebane dzieci pisza na tym forum pffffffffff!!!!!111111

Keel
20-06-2006, 21:04
Pierwszym 300 lvl bedzie Diggle Myth!!!
A tak na powaznie to EO

Legendary Soul
20-06-2006, 21:34
Zdecydowanie i bezsprzecznie Taifun Devilry - co za tempo expienia :D

Kiza Miza
22-06-2006, 10:13
Taifunem grajo 2 osoby
On i jego brat rodzony !!
sam wiem bo ich z nam z RL :evul:

Always hunted
22-06-2006, 10:58
Taifunem grajo 2 osoby

Owned. Jak widzę takich nupków to nie wiem czy się śmiać, czy płakać... jak to widzę, przypomina mi się jeden z moderatorów tego forum,
poziom IQ na Ziemii jest stały, a liczba ludzi rośnie
Musiałem to napisać :confused:

damtob
22-06-2006, 10:58
Zauważcie że Taifun Devilry zbiera exp codziennie i to w bardzo dużych ilosciach
2 000 000~codziennie wiec wiecie jednak moze to on byc 1 300lvl.
http://www.erig.net/xphist.php?player=Taifun+Devilry

Theo Prayer
23-06-2006, 01:00
Drobna kalkulacja:
Taifun Devilry ma obecnie 185 mln expa. Potrzebuje 441 mln. A zatem, potrzebuje 256 mln. Jeżeli utrzyma tempo, to zajmie mu to 128 dni. Powiedzmy, że to 4 miesiące z groszem.

Eternal Oblivion ma obecnie 349 mln expa. Potrzebuje 441 mln. Po odjęciu wychodzi to mniej więcej jakieś 92 mln. Licząc, że średnio robi 800k dziennie, a tyle mniej więcej jest, to zrobienie 300 lvla zajmie mu 115 dni.

Do tej pory Eternal raczej nie zwalniał z expem, nie licząc jednej przerwy, na bodajże 249 lvlu, a więc bardzo prawdopodobne jest, że obydwaj będą bardzo blisko 300 lvla jednocześnie. Jeżeli Taifun utrzyma to tempo i zafunduje sobie pare dni ostrzejszego pg, to myślę, że ma szanse.

Z drugiej strony... czy to tak ważne, który z nich będzie pierwszy? Jeżeli to będzie Polak, to fajnie, jak nie, to trudno.

Khazul
23-06-2006, 01:35
Na 90% taifun wbije pierwszy 300 lvl. On jest 24/h online. Każdy wie, że gra nim conajmniej 3 kolesi. :]

A ty jestes głupi.

www.pskonejott.com

Furora
Taifun Devilry MS

15h45m
14h15m
13h45m
13h30m
14h0m
14h15m
12h0m
11h15m

Widzisz tu gdzies 24/h na dobę? rownie dobrze moze to byc 1 osoba ktora jak ja gra po kilkanascie godzin dziennie... Czyli co moją postacią graja 3 osoby? N/C

Adner
23-06-2006, 08:11
@up

Może i nie trzy, ale jeden maniak ;-D Ja nie wiem, jak można ponad 10 godzin w Tibii siedzieć... bleee...

Ownage
26-06-2006, 10:14
Taifunem grajo 2 osoby

Zwlaszcza ze Taifun aka. Łukasz nie ma brata... rofl :baby:

=Pekin=
26-06-2006, 10:24
@up

Może i nie trzy, ale jeden maniak ;-D Ja nie wiem, jak można ponad 10 godzin w Tibii siedzieć... bleee...

10 h to u niego mało -.- on tam siedzi po 15 h i next day po 14 xDD
ahahahah

D Rookmaster
26-06-2006, 12:11
A gdzie Cachero i Bubble?
Ale i tak EO, Seromontis prawie nie gra, a jak pare dni temu sprawdzałem na erig.net to Cachero przez tydzien nabil 611 expa

Jojo Ninja
29-06-2006, 11:13
Miesięczne zestawienie Expa by Erig.net :
1. Taifun Devilry Furora Sorcerer 230 +58,811,879
6. Eternal Oblivion Amera Knight 279 +16,359,704
Hmm, Seromontis? Brakło go na liście ;)

~Yours Jojo

Darthziutek
29-06-2006, 13:31
Z wielkim zalem i choc nie chcialem, musze przyznac ze Eternal jest lepszy od Seromontisa;( A ci ktorzy pisza ze i tak Sero ich wyprzedzi co do lvl to tylko dlatego ze Seromontis to polak. Wystarczy wejsc na erig.net i tak jak ktos jush wczesniej powiedzial "wszystko jest na talerzu"

Szaryy
29-06-2006, 14:03
Taifun devilry

Orshabaall Drugi
29-06-2006, 14:06

Topic:

O Moj Ty Boze...

Jak zazrościsz, to się zamknij i wyjdź. Nienawidzę takich mądrali.

Dregar
29-06-2006, 14:34
Taifun devilry <-- do konca wakacja moze scignie EO w lvl :P

Masacrathor
01-07-2006, 23:10
Zastanawiam się nadal nad EO ale widząc to co wyrabia Taifun mam nadzieje, że on bedzie First 300 lvl :mag: :D

Jabad
04-07-2006, 12:21

Tibia jest normalnym tematem... a przynajmiej tak samo "przyziemnym" jak każdy temat o grach komputerowych. Dzieci neostrady? A tobie kto neta założył? Nadziany tatuś? Ja sie ciesze, że przynajmniej te neo mam i dziekuje za to rodzicom.

Topic:

O Moj Ty Boze...
Taki temat moze obchodzic zawodowo maniakujacego gracza Tibii...Nie normalnych ludzi, bo powiedz szczerze... komu normalnemu moze zalezec na jakims "pr0" czlowieczku co spedzil polowe zycia przy monitorze grajac w tak nie udana gre jaka jest Tibia ?

Skoro ten temat obchodzi tylko "zawodowo maniakujacego gracza Tibii" to po co tutaj zaglądasz? Czy ktoś powiedział, że im zależy?? Haha Tibia nieudana grą? To po jakiego ch*** w nią grasz/grałeś?? A może hunta za noobostwo dostałeś i teraz graczy i grę obrażasz?

O_o widze, że psychikę człowieka masz opanowaną w jednym paluszku... naprawde jestem pod wrażeniem<szok> A kim oni są jak nie ludźmi? Bydłem na pastwisku za twoim domem? Takich ludzi jak ty to na tym forum nie potrzebują więc oszczedź nam kabaretu i idź na te łąki porośnięte soczystą trawką <mniam>

A co do tematu:
Myśle, że EO będzie pierwszym 300 lev (chyba, że w elektrowni prądu zbraknie:D). Oczywiście trzymam kciuki za Seromontisa.

xedhgyr zezathyn
04-07-2006, 16:45
pierwszy 300lvl to napewno będzie Eo (bo jak ktoś wyżej wspomniał jest GOD'em<ironia jakby co>)
a tak na serio tajfun może expi szybciej ale dlatego bo puki co EO sobie odpuścił
a Seromontisa,tego cwaniaczka można sobie odpuścić

Morun Kous
05-07-2006, 12:51
Ja stawiam na EO, bo skoro do tej pory prowadzi, to chyba 1 bedzie mieć ten 300lvl, o ile wogóle do niego dociągnie...

@DOWN: Podnieciłeś się już ?? ^.-

Jabad
05-07-2006, 15:13
@up

Morun Kous wiesz do czego służy mózg?? Aż mi niektórych ludzi szkoda...;( W tym temacie już kilka razy był wymieniony pełen nick Taifuna, a Ty i tak się pomyliłeś:

Miesięczne zestawienie Expa by Erig.net :
1. Taifun Devilry Furora Sorcerer 230 +58,811,879
6. Eternal Oblivion Amera Knight 279 +16,359,704
Hmm, Seromontis? Brakło go na liście ;)

~Yours Jojo

EO naprawde mało expi w porównaniu z Taifunem, ale gdy tylko poczuje jego oddech na plecach weźmie się za granie i zdobędzie pierwszy ten 300 lvl.

Adamek-graczpiechota
05-07-2006, 15:23
Eternal bardzo szybko expi i myślę że bedzie pierwszym graczem który osiągnie 300 level i bedzie próbował wbic 400 :)
Seromontis nie ma szans bo ma o wiele słabszy level i jakoś nie widze (lecz może sie mylę) żeby tak szybko expil jak EO.B)

Spatrax
05-07-2006, 15:25
Eternal bardzo szybko expi i myślę że bedzie pierwszym graczem który osiągnie 300 level i bedzie próbował wbic 400 :)
Seromontis nie ma szans bo ma o wiele słabszy level i jakoś nie widze (lecz może sie mylę) żeby tak szybko expil jak EO.B)

O lol 400^^ za kilka lat juz tysięczne będą. :P

Jinthin
06-07-2006, 01:24
Moi zdaniem pierwszy ktory wbije 300 lvl to Eternal, ale, ale Pierwszy który bedzie mial 400 lvl to już jakis sorc Sero~ albo Taifun ~ Ale raczej Taifun. Ja tylko czekam na kogos z 100 magic levelem i knighta z 15 magickiem :). Bo z pallem to nie wiem co na nic nie czekam :P

Mewtu
06-07-2006, 02:06
@up
Kolejne dziecko neostrady , Seromontis to ek a nie ms , btw chyba nie ma az takich idiotow aby cisnac do 400 lvlu , ale w swiecie tibi wszystko mozliwe
@topic
pierwszy 300 lvl wbije taifun , chyba ze bedzie retired

Dyngus
06-07-2006, 02:35

Tylko jakby nie patrzec Seromontis jest w stanie expic tak jak Taifun on od 190 do 230 lvl robil po 2 lvl dziennie wiec to cos oznacza... Jak sie sprzezy to kto wie moze przegoni EO w ca watpie poniewaz ostatnio nie gra zbyt wiele

Masacrathor
07-07-2006, 18:20
To nie jest temat o 400lvl++. Ludzie jeszcze 300 niema a wy juz o 1000-nym myślicie... A pozatym nabijanie dużego lvla chwile trwa a Tibii za rok może nie być... Kto wie co sie może stać:spam:

Masacrathor
07-07-2006, 18:24
Tibia jest normalnym tematem... a przynajmiej tak samo "przyziemnym" jak każdy temat o grach komputerowych. Dzieci neostrady? A tobie kto neta założył? Nadziany tatuś? Ja sie ciesze, że przynajmniej te neo mam i dziekuje za to rodzicom.

Skoro ten temat obchodzi tylko "zawodowo maniakujacego gracza Tibii" to po co tutaj zaglądasz? Czy ktoś powiedział, że im zależy?? Haha Tibia nieudana grą? To po jakiego ch*** w nią grasz/grałeś?? A może hunta za noobostwo dostałeś i teraz graczy i grę obrażasz?

O_o widze, że psychikę człowieka masz opanowaną w jednym paluszku... naprawde jestem pod wrażeniem<szok> A kim oni są jak nie ludźmi? Bydłem na pastwisku za twoim domem? Takich ludzi jak ty to na tym forum nie potrzebują więc oszczedź nam kabaretu i idź na te łąki porośnięte soczystą trawką <mniam>

A co do tematu:
Myśle, że EO będzie pierwszym 300 lev (chyba, że w elektrowni prądu zbraknie:D). Oczywiście trzymam kciuki za Seromontisa.

Szczera prawda ;]:]

Freddd
08-07-2006, 14:33
Moim zdaniem pierwszym 300lvl'em bedzie taifun i jego ownerzy zobaczcie ile taifun dziennie robi expa ponad 2mln a Eo niecaly 1mln tak wiec po moich obliczeniach jeszcze troche Taifun bedzie najlepszym graczem:cup: :cup: 8o

Pacera12
08-07-2006, 14:36
Mam nadzieje ze Seromontis bedzie pierwszym 300lvl'em bo polak

Raditz Saiya-jin
29-08-2007, 14:07
Kto by pomyślał, że to będzie ktoś inny... ^^

ErAgOg
29-08-2007, 15:02
:D Obudził temat po roku :P Ja myślę że pierwszym 300 lvlem będzie MDW :P O patrzcie on już ma 341 lvl :cup: A spośród tych o których była mowa pierwszy 300 lvl osiągnął Seromontis EO ma jeszcze 292, a taifun 272 :D

Nyksus
29-08-2007, 15:08
Ja tam ciągle mam nadzieję, że to ja będe 300lvl :)

Duke Dran
29-08-2007, 15:18
Teraz trzeba założyć temat pt. Kto pierwszy zdobędzie 400 lvl!!!

Barniakos
29-08-2007, 15:30
Teraz trzeba założyć temat pt. Kto pierwszy zdobędzie 400 lvl!!!

Albo kto szybciej wyleci z tego forum 8o

Ancient900
29-08-2007, 17:19
stawiam na tajfuna o/

Raditz Saiya-jin
29-08-2007, 17:32
Kto pjerfszy fbije 1337 lefel?

dawid000
29-08-2007, 19:45
Kto by pomyślał, że to będzie ktoś inny... ^^

archeolog plz?

Ancient900
29-08-2007, 21:25
archeolog plz?

Yhy, ale on w jakimś celu to odświeżył-.-

Movement
29-08-2007, 21:37

Topic:

O Moj Ty Boze...

btw. to jest forum.tibia.pl to o czym mamy gadac ???
A Ja mysle ze EO Wbije 300 lvl i zycze mu Powodzenia...

Gravler
30-08-2007, 13:30
Eternal Oblivion. Jedyna chluba mojego servera :D 292 lvl jak sie nie myle, juz nie dlugo ^^