zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Liga piłkarska

slawekmag
14-06-2006, 19:41
Najpierw prosiłbym moderatorów o nie przenoszenie tematu do innych działów bo tam mało kto zagląda. A teraz do rzeczy.:)

Z uwagi, że zaczął się mundial proponuje utworzyć ligę piłkarską. Aby wszyscy mogli grać ze wszystkimi mistrzostwa odbędą się na świecie SOLERA na ROOKGARDZIE. Mecze będą trwały 10 minut i będą 3v3. Każdy musi mieć 1 lvl. Data nieustalona, zależy ile graczy się zgłosi.
Będzie osiem drużyn. Każda będzie miała kapitana nazwę i strój. A teraz tabelka:
http://img455.imageshack.us/img455/7672/tabela8zv.png

Zgłaszać się!

Masterek Danio
16-06-2006, 15:41
Przepraszam za offtopa ale czym bedziesz gral??
Bo nie za bardzo wiem czy masz pilke na rooku.
Jezeli bedzie wiecej osob to ja tez sie dolacze:)
mozemy grac wooden shieldem ;p

Aster666
16-06-2006, 16:34
swietny pomysl jak beda chetni to ja tez gram :P

slawekmag
16-06-2006, 18:02
Przepraszam za offtopa ale czym bedziesz gral??
Bo nie za bardzo wiem czy masz pilke na rooku.
Jezeli bedzie wiecej osob to ja tez sie dolacze:)
mozemy grac wooden shieldem ;p
Napewno nie wooden shieldem. Czym co się nie będzie dało podnieść. Podejrzewam, że bagiem wypchanym rzeczami które sporo będą warzyć. A tak wogóle to w średniowieczu nie było piłek tylko takie wypchane śmieciami skórzane torby ;)

ProCZOP
16-06-2006, 18:25
tylko ze baga mozesz zucic przez caly ekran. czyli np. z połowy strzelasz gola a bramkarz nie ma żadnych szans. piłke da się przesunąć tylko o kilka pól, więc jest dużo ciekawiej.

poza tym tabela troche nieskładnie narysowana.
Ogólnie jestem za. Tyle że trzebaby zastanowić się nad tą piłką.

Masterek Danio
16-06-2006, 18:50
moze zagramy stolikiem ??
Ja sie juz zglaszam w takim razie :)

Knight mathoff
20-06-2006, 08:19
Możliwe, że powtarzam czyjeś słowa... nie mam czasu cztać całego tematu.

Piłka nożna na rooku się nie sprawdza. Za dużo złodziei i innych... (nie będę przeklinał).

Na Antice były mistrzostwa. Wszystko odbywało się na Fibuli, pod ochroną guildii Mercenarys. Łatwo było nie wpuścić nieporządanych. W piłkę grały wtedy WSZYSTKIE najważniejsze guildie na Antice. Z tego co pamiętam to wygrało... nie, nie pamiętam. Niemniej w ustawianiu boiska pomagał sam GM Nietzshe.

Ps: Fajnie było... wszyscy najsławniejsi ludzie Antici dopingujący ile sił w klawiaturze. B)

Reggie Rayner
15-07-2006, 12:08
Dobrze byloby zagrac beczka. Slyszalem ze na jakims swiecie byly mistrzostwa grane wlasnie beczka.

p.s. wreszcie cos sie bedzie dzialo na tym swiecie :D

Keel
15-07-2006, 13:32
Dobrze byloby zagrac beczka. Slyszalem ze na jakims swiecie byly mistrzostwa grane wlasnie beczka.

p.s. wreszcie cos sie bedzie dzialo na tym swiecie :D

Yyy ten temat byl zalozony na poczatku mundialu, a ten juz sie skonczyl. Nie widzisz czy jaka cholera -.-?