zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Orichalcum Pearls... New Item???

=Midnight=
15-06-2006, 08:21
No wiec tak, przechadzałem sie moim n00b charem w poszukiwaniu RSow itp. i natknalem sie na taki przedmiot :

http://i52.photobucket.com/albums/g15/lifely/orichalcumpearlsjpg.jpg

Chcialbym sie dowiedziec, do czego to sluzy, ozdobka czy moze jakis quest? Moze czesc z Explorer Society, wiem ze w tym quescie sa rozne dziwne przedmioty typu Ectoplasm Container itd. Jesli to jest quest to nie musicie mi dawac solucji bo QS :P Z gory dzieki.

PS. Zapomnialbym ;) Dla tych przemadrzalcow co mowia "było, szukaj", to chyba nie na tym forum ;]

Wiadomość forum.
Żaden wynik nie został znaleziony. Spróbuj użyć innego wyrażenia.

PharadoX
15-06-2006, 09:54
Można kupić od NPC na port hope , związane są z explorer quest. K , thx , bye. Następnym razem jak znajdziesz "coś nowego" wciśnij przycisk "szukaj" i broń Boże "nowy temat".

=Midnight=
15-06-2006, 10:24
No co za n00b... a slepy to ty przypadkiem nie jestes?

PS. Zapomnialbym Dla tych przemadrzalcow co mowia "było, szukaj", to chyba nie na tym forum ;]

Cytuj:
Wiadomość forum.
Żaden wynik nie został znaleziony. Spróbuj użyć innego wyrażenia.

pawepek
15-06-2006, 10:27
PS. Zapomnialbym Dla tych przemadrzalcow co mowia "było, szukaj", to chyba nie na tym forum ;]

zle wpisujesz... czasami trzeba jakies inne skojarzenie walnąc... wpisz golden boots i nic ciekawego nie wyjdzie, ale jak juz wpiszesz rare to wedy wyskoczy m in o golden bootsach... :) Pozdro :)

Arathorn
15-06-2006, 10:29
Tylko po co ci hełm w ręku? :)

kostooch
15-06-2006, 11:30
Tylko po co ci hełm w ręku? :)
Owned. Mysli pewnie, ze to tarcza :D.

Vanzi
15-06-2006, 11:34
Owned. Mysli pewnie, ze to tarcza :D.
Spadłem z krzesła, rotfl !