zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pierwszy annihilator =)

Zao
15-06-2006, 10:18
Tak jak nazwa topicu mowi chłopcy z Inferny wykonali wczoraj pierwszego Annihilatora na tym świecie, zarazem jest to 2-gi wykonany Anni~ na świecie PvP-enforced. Filmiku niestety nie bedzie bo nikt nie chcial krecic, ale postaram sie o jakis screen shot chociaz ;-)

Team:
Tarin Rolam - Sword of Valor
Thorleif Trollhammare - Stonecutter Axe
Tengereken-Veszerzoedes - Demon Armor
Piky - Demon Armor

Koszyk
15-06-2006, 13:47
O.o wielkie GZ :P myslalem ze na pvp enfo zrobienie anni bedzie nie wykonalne ( powodu chyba nie musze podawac :P)

No to jeszcze raz ~Contratulations~

Xzonixek
15-06-2006, 13:56
Noo ładnie znałem kiedyś Piky...Pamiętam że lubiła biegać w ab krzyczała do mnie 'test hit sd':D

Ehh Luft Always in my hearth:D Bravo wiedziałem, że się wybijesz... Remember Rutek-Polaczek:D

Zalgadis
15-06-2006, 14:07
wielkie gratki
sam gralem kiedys na infernie ale jak nabilem 9 level to mnie zrookowali bo za duzy level mialem ;p;p;p

Siergiey
15-06-2006, 14:12
O.o wielkie GZ :P myslalem ze na pvp enfo zrobienie anni bedzie nie wykonalne ( powodu chyba nie musze podawac :P)

No to jeszcze raz ~Contratulations~
lol jak to niewyknalne? ;;
przeciez exhaust jest tam o wiele nizszy niz na innych swiatach, wiec wg mnie latwiej sie robi anni~ na epvp bo mozesz sie szybciej uhac ;pp

wogole gratz dla 1st anni ekipy na infernie ktrej sie udalo ; )

Olorion.
15-06-2006, 14:56
lol, anni zrobily najwieksze retardy :;;;;

*Vjefroon*
15-06-2006, 16:31
lol, anni zrobily najwieksze retardy :;;;;
pomyslales jakby któremuś z nich ****hiało sie zafragować i póścić sd w kolesia?

Matibu
15-06-2006, 17:38
lol jak to niewyknalne? ;;
przeciez exhaust jest tam o wiele nizszy niz na innych swiatach, wiec wg mnie latwiej sie robi anni~ na epvp bo mozesz sie szybciej uhac ;pp

wogole gratz dla 1st anni ekipy na infernie ktrej sie udalo ; )

Jedna tura ataku trwa 2 sekundy~ na kazdym typie serwera

Exhaust na uhy jest okolo 0.5 sekundy na kazdym typie swiata.

Exhaust na exori vis/mort/flam jest chyba mniejszy niz na runy ofensywne a przynajmniej takie odnosze wrazenie i wynosi okolo 1 sekundy.

Na pvp enforced mniejszy jest exhaust na Runy typu ofensywnego (sd, hmm~) i prawdopodobnie czary offensywne ( ue, e wave etc)
1.5 sekundy zamiast 2 sekund ~ (na swiatach pvp~~ i n pvp~~)

Wiec to ze swiat jest e pvp nie ma wplywu na uh speed, bardziej moze miec wplyw na ilosc Sd które mogli rzucic na mana shieldzie ~

Uhanie sie przez dluzszy czas z predkoscia 2-3 uhow na ture ataku ( 2 sekundy~) jest koszmarnie meczace i mimo tego ze z ta predkoscia (stojac w miejscu) uhac moze sie prawie kazdy bardziej doswiadczony gracz ( najlepsi dochodza do 4~~ na ture) Wiekszosc graczy decyduje sie na uh bota na annihilator gdyż zapewnia to "pewne" uhanie cały czas (zmeczona reka moze spowodowac ze uh nie trafi w postac/trafi postac obok etc)

W kazdym razie gratuluje osiagniecia.

Ciekaw jestem czy cała ekipa sdkowała na mana shieldzie na wstępie. czy ktoś mógłby mi na to pytanie odpowiedziec?

TeRcIk
15-06-2006, 18:15
Gratz Bro !!!
Wkoncu masz wymarzonego sova ;* ( Tarin Rolam )
Gl wbij 150 lvl :);)

Jinikao
15-06-2006, 22:55
Jedna tura ataku trwa 2 sekundy~ na kazdym typie serwera

Exhaust na uhy jest okolo 0.5 sekundy na kazdym typie swiata.

Exhaust na exori vis/mort/flam jest chyba mniejszy niz na runy ofensywne a przynajmniej takie odnosze wrazenie i wynosi okolo 1 sekundy.

Na pvp enforced mniejszy jest exhaust na Runy typu ofensywnego (sd, hmm~) i prawdopodobnie czary offensywne ( ue, e wave etc)
1.5 sekundy zamiast 2 sekund ~ (na swiatach pvp~~ i n pvp~~)

Wiec to ze swiat jest e pvp nie ma wplywu na uh speed, bardziej moze miec wplyw na ilosc Sd które mogli rzucic na mana shieldzie ~

Uhanie sie przez dluzszy czas z predkoscia 2-3 uhow na ture ataku ( 2 sekundy~) jest koszmarnie meczace i mimo tego ze z ta predkoscia (stojac w miejscu) uhac moze sie prawie kazdy bardziej doswiadczony gracz ( najlepsi dochodza do 4~~ na ture) Wiekszosc graczy decyduje sie na uh bota na annihilator gdyż zapewnia to "pewne" uhanie cały czas (zmeczona reka moze spowodowac ze uh nie trafi w postac/trafi postac obok etc)

W kazdym razie gratuluje osiagniecia.

Ciekaw jestem czy cała ekipa sdkowała na mana shieldzie na wstępie. czy ktoś mógłby mi na to pytanie odpowiedziec?

0.9 jest na uha

=Pekin=
15-06-2006, 23:55
Gz dla ekipy ! ;]
Uhac na infernie na 100% mozna sie szybciej niz na innych swiatach.
Lecz czy nie będa sie bali zakladac tych rarów na siebie ? xD
dla niewtajemniczonych na pvp enforced nie ma AOLi !!
jeszcze wypadnie im przy dedzie/kicku/lagu i zwinie jakis 30 lvl LOL :P

Blessów tez ni ma :]

zoom
16-06-2006, 00:37
@up
ahhah ahha hha ah hh hahha ha h ahha hah ah ah aha a
no i bede jutro szczesliwy

Matibu
16-06-2006, 01:49
Jinikao~~ mniej niz 0.9 , mozemy sie na iridii umowic
na pokaz :) Scottiemu juz udowadnialem

Aryn
16-06-2006, 09:02
Gz :D

Anihilatore Hardkore :>

EKWADORE HARDKORE :<< 2;0;(

Zao
16-06-2006, 09:58
@Matibu - nie, nie wszyscy sdkowali, bo 2 z nich to knight'owie ;-) ale Piky i Tengereken~ wystrzelili po okolo 3 sd na mana shieldzie

@Zoom - bedziesz szczesliwy bo... sam nie jestes w stanie zdobyc czegos takiego i zazdroscisz? dobrze kombinuje?

Btw. "Tibia to zło" - to co tu jeszcze robisz?

@Pekin - jak mniemam d-armory zostawia w domku na wystawkach, a Luft i TT raczej beda uzywac SCA'a i SoV'a

Siergiey
17-06-2006, 00:21

lol tarin i thorleif sa najtami a z tego co wiem to nie maja jeszcze 15 mlvla ;;

thorleif przerzuca sie na axe? ;;;

zoom
25-06-2006, 00:04
normlanie sa aole lol

Sir Emilio
25-06-2006, 00:07
@Matibu - nie, nie wszyscy sdkowali, bo 2 z nich to knight'owie ;-) ale Piky i Tengereken~ wystrzelili po okolo 3 sd na mana shieldzie

@Zoom - bedziesz szczesliwy bo... sam nie jestes w stanie zdobyc czegos takiego i zazdroscisz? dobrze kombinuje?

Btw. "Tibia to zło" - to co tu jeszcze robisz?

@Pekin - jak mniemam d-armory zostawia w domku na wystawkach, a Luft i TT raczej beda uzywac SCA'a i SoV'a

zapewniam cie, ze zoom moglby spokojnie cos takiego zdobyc ale dobra nvm

zoom
25-06-2006, 00:50
@up
emilio przed takimi sie nie obronimy :(

Valkyries_Flight
14-01-2007, 05:06
normlanie sa aole lol

Na e-pvp nie ma AOLi.

Pieczarek
14-01-2007, 23:16
Na e-pvp nie ma AOLi.

Stop Archeologom :)

Bourne
15-01-2007, 12:23
@up
emilio przed takimi sie nie obronimy :(

Zoom Napisal:

"@up
ahhah ahha hha ah hh hahha ha h ahha hah ah ah aha a
no i bede jutro szczesliwy"

Zoom Napisal:

"normlanie sa aole lol"

Hmm ... Typek z "Support - Współpracownik Tibi.pl ... Wipisuje takie glupoty, normalnie GZ dla ciebie ... !

Chyba wybieranie do Supportu nie bylo dokladne :)

PoZdRo

Ps: Normalnie zazdrosze ci twoich postow !! Sa wspaniale !!

Vevo
02-05-2007, 16:46
hehe spoko ja bym chcial juz is cna niego ale niestety dopiero 20 levelek :P

Uszatek_Jacek
02-05-2007, 18:26
hehe spoko ja bym chcial juz is cna niego ale niestety dopiero 20 levelek :P

tak cieszymy sie ale po co odswiezasz tak stary topic.......... ;)