PDA

Pokaż pełną wersje : Tibia Adventures

Lord Czaja
06-08-2004, 19:01
Przeglądając to forum zauważyłem, że 100% filmów to zgrania prosto z TibiaCAM. Fakt, te filmy zajmują naprawde mało miejsca, ale żeby obejżeć ciekawy fragment trzeba je sporo przewijać...
Ostatnio ściągłem sobie nowe filmy z Q ]|[. Oglądając je wpadłem na pewien pomysł: może być tak stworzyć film avi na temat Tibii ? Wybrać najlepsze/najciekawsze/najzabawniejsze fragmenty i poskładać w całość... Mój pomysł ma już parę dni i trochę go przemyślałem. Doszłem do wniosku że większość grających w Tibie za "najlepsze/najciekawsze/najzabawniejsze" uznaje solowanie dragona, czy demon hunt. Dlatego postanowiłem stworzyć kilka filmów, każdy o innej tematyce, jednak pod wspólnym tytułem: Tibia Adventures (coś a'la serial :P). Pierwszy, według kolejności chciałbym zrobić o Rookguardzie ;)

Więc zamieszczajcie tu linki do swoich filmów z rooka i zbierajcie pomysły na kolejne części oraz piszcie co myślicie o tym pomyśle ;) Prosze też, żeby filmy należały do Was, a nie pierwsze lepsze ściągnięte z neta ?(

BTW: Pod linkiem do filmu prosze o zamieszczenie textu:
"Wyrażam zgode na użycie mojego filmu w celach rozrywkowo-edukacyjnych oraz orzekam, że film nagrywałem na mojej postaci" :D

Rogal
09-08-2004, 14:39
Masz fajny pomysł!!
Abyś potem umieścił ten cały filmik!!

Lord Czaja
09-08-2004, 20:04
Tak tak, obiecuje, że wsadze ten film na 102%, być może mój pomysł z rookiem nie wypalił, podajcie swoje pomysły ;) Dzięki Pebe za filmiki, czekam na wiecej ;) Najpierw dawajcie na 1 temat, na przykład same o smokach, DLach tip ;) Później np. orki, pk, minoski, zależy od filmu :)

BTW: Prosze jakiegos admina o oczyszczenie forum z offtopicu o warlockach :]

Sty!a
09-08-2004, 21:30
...mysle ze byloby spoko trzeba tylko naprawde zajebiste filmiki wybrac i je ladnie skleic.Ciezko bedzie,ale mysle ze warto.Powodzenia
p.s jak zrobie jakis fajny film to napewno ci go dam
p.s2 ciao:)

Josibu
10-08-2004, 00:16
przeciez Plastus~ nakrecil juz trzy takie filmy pt. tibiarewolucje, mozecie sobie zassac pod adresem www.plastus.neostrada.pl

Aversin
10-08-2004, 08:43
@Josibu - to nie jest to samo. Plastus zrobił trzy fajne filmiki ale są to najlepsze scenki z jego udziałem, tylko on w nich występuje. Tutaj chodzi o to, że każdy może wrzucić swój filmik, który uzna za najlepszy, pokazać swoją postać i swoje wyczyny.

@re down - co w tym dziwnego .. o to właśnie chodzi. Zobaczyć jakiegoś lvla 30 jak soluje Smoka i lvl 50 jak soluje Dragon Lorda. Jak ktoś chce mieć własny filmik, na którym 10 razy pokazane jak soluje smoka to proszę bardzo może sobie zrobić .. ale tutaj chodzi o wspólny projekt.

Josibu
10-08-2004, 11:13
byloby to troche dziwne i na pewno byloby sporo chetnych, takze mielibysmy rozstrzal od lvli setka plus do dziesiec i nizej ;p

Lord Czaja
10-08-2004, 17:54
No dobra, ale z czego mam robić ? :(

ancient kavu
10-08-2004, 19:06
Pomysł ciekawy. Ja chętnie bym się dołączył ale nie zabije nic mocniejszego od dwarf guarda i zerka :/

Lord Czaja
10-08-2004, 19:18
Pomysł ciekawy. Ja chętnie bym się dołączył ale nie zabije nic mocniejszego od dwarf guarda i zerka :/Kurde, właśnie chodzi mi o to że nie każdy film musi zawierać demony, warlocki i demony. :confused: