Pokaż pełną wersje : Gorąca prośba
Coraz wiecej pojawia sie filmow WMV. A w nich bardzo dobre, zeby nie nazwac cudowne piosenki. ;p I tu pojawia sie moja prosba...
Mianowicie, zeby wszyscy ktorza robia te oto filmy zamieszczali nazwy piosenek oraz jesli to mozliwe wykonawcow. Nazwy mozna zamieszczac pod linkiem albo na koniec filmu w napisach koncowych. Jest jeszcze trzecia mozliwosc, aby zamiescic je na jakims serverze (np. rapidshare) i dac linki do utworow.
Jesli macie do czegos zastrzezenia lub wskazowki, to prosze zamieszczac je w tym temacie.
Alexe the dark paladin
15-06-2006, 17:17
Ten pomysł z zamieszczaniem piosenek w servach jest raczej nie najlepszy , ponieważ byłoby to nielegalne : )
Always hunted
15-06-2006, 17:25
ale to żeby podawać tytuły piosenek w poście/napisach końcowych, to bardzo dobry pomysł. Jest tyle zaczepistych piosenek w filmach ****** których za cholerę nie moge znaleźć....
ale to żeby podawać tytuły piosenek w poście/napisach końcowych, to bardzo dobry pomysł. Jest tyle zaczepistych piosenek w filmach ****** których za cholerę nie moge znaleźć....
Ogólnie się z Tobą zgadzam, jednak jeśli masz dobre ucho ^^ to wystarczy wklepać w gugle kawałek tekstu piosenki w cudzysłowie (np. "I wanna slit your throat and fuck the wound") i Ci wyszuka piosenkę (może nie zawsze, ale po wpisaniu podanego przeze mnie kawałka wyskakują linki do tekstów piosenek opatrzonych tytułem, w tym przypadku Disasterpiece Slipknota).
Ten pomysł z zamieszczaniem piosenek w servach jest raczej nie najlepszy , ponieważ byłoby to nielegalne : )
Dzisiaj prawie nikt nie zastanawia sie elgalne/nielegalne ale fakt - masz racje :) Chyba ze sam bedzie autorem danej piosenki to wtedy moze z nia robic co zechce...
No prawda, moznaby wrzucic tytul piosenki w napisach koncowych lub w poscie pod linkiem, ale mozesz poprostu zapytac sie autora o tytul piosenki na PW :P .
Metal Slug Rox
15-06-2006, 23:00
po co wogole robic ***** skoro jakies 80 % ludzi ma tak wolnego neta (w tym ja -.- ) ze taki filmik sciaga ponad 30-1h zalezy jak duzy on jest dla mnie to jest beznadzieja jak widze na forum ***** to nawet nie klikam bo dla mnie strata czasu ... zreszta na forum ostatnio wogole filmow nie wiadc chyba jest tylko 1 na 3dni jakos .. kiedys noontoper po 5 na h a teraz lipa .. Hackerzy czatuja ...
po co wogole robic ***** skoro jakies 80 % ludzi ma tak wolnego neta (w tym ja -.- ) ze taki filmik sciaga ponad 30-1h zalezy jak duzy on jest dla mnie to jest beznadzieja jak widze na forum ***** to nawet nie klikam bo dla mnie strata czasu ... zreszta na forum ostatnio wogole filmow nie wiadc chyba jest tylko 1 na 3dni jakos .. kiedys noontoper po 5 na h a teraz lipa .. Hackerzy czatuja ...
ahieaaiehaiehaie!! dobry jestes;d mowisz ze 4/5 uzytkownikow tego forum ma wolnego neta...pff nawet z netem 128kb/s 50megowy film sie sciaga +/- 20 minut..no ale to jest wkoncu jakis tam WMV...wiec troche to zajmuje...jak cos nie pasi to sobie kup lacze 2mb i se filmy bedziessz sciagal w 3 minuty.
Always hunted
15-06-2006, 23:26
Wcale tak nie jest. Nawet ja mam transfer 500kb/s, a jak ja mam, to reszta populacji musi mieć powyżej 1mb/s, bo nawet ja czasami taki mam
ahieaaiehaiehaie!! dobry jestes;d mowisz ze 4/5 uzytkownikow tego forum ma wolnego neta...pff nawet z netem 128kb/s 50megowy film sie sciaga +/- 20 minut..no ale to jest wkoncu jakis tam WMV...wiec troche to zajmuje...jak cos nie pasi to sobie kup lacze 2mb i se filmy bedziessz sciagal w 3 minuty.
Kupisz mi neta 2 MB? Prooooooszę!! xD
Bardziej poważnie, u mnie nie ma skąd wziąć neta 2 Mb/s. Jedyne, co dało się załatwić, to 250 kb/s, co więcej strasznie nierówne...
Wcale tak nie jest. Nawet ja mam transfer 500kb/s, a jak ja mam, to reszta populacji musi mieć powyżej 1mb/s, bo nawet ja czasami taki mam
Ja mam 250 kb/s wahające się od 230 do 250, z tym, że w grach przez neta to działa jakby to było 100 kb/s, tylko przy ściąganiu się utrzymuje te 250 (30 kB/s, właściwie 30 kB to 240 kb, ale to już takie szczególiki ; P).
Metal Slug Rox
16-06-2006, 00:16
ja mam neo 128 i mam transfer po 20~ kb i ciekawe jak kurwa mam w 20 min to zassac .. a jak jestes taki bogaty kup i lacze 2mb .. a nie pierdolisz glupoty bo ma dsl 4mb na 10 i cyni s*****el i nie wywyzszaj sie
Always hunted
16-06-2006, 14:53
ej,ale jakiej przeglądarki używacie?Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale...
Kiedy używałem IE miałem transfer ~20kb/s
W tym samym momencie odpaliłem ściąganie Mozzila/Firefox i miałem transfer 800kb/s
o.O!
Metal Slug Rox
16-06-2006, 15:14
W tym samym momencie odpaliłem ściąganie Mozzila/Firefox i miałem transfer 800kb/s
o.O!
przegladarka nic nie ma wspolnego mialem firefoxa a teraz mam IE to nie ma zadnej roznicy jak dla mnie no moze troszke lepsze jest firefox bo ma wbudowane wspomaganie do sciagania czego brakuje IE zreszta na BItCommet tez mam transfer max po 20 kb .. PO PROSTU NEO JEST DO DUPY ale co zrobic :/ jakos w tibie czeba grac :P
o.O!
Firefox. Transfer ~30 kB/s (jest różnica pomiędzy kb a kB, bo 1 kB to 8 kb).
przegladarka nic nie ma wspolnego mialem firefoxa a teraz mam IE to nie ma zadnej roznicy jak dla mnie no moze troszke lepsze jest firefox bo ma wbudowane wspomaganie do sciagania czego brakuje IE zreszta na BItCommet tez mam transfer max po 20 kb .. PO PROSTU NEO JEST DO DUPY ale co zrobic :/ jakos w tibie czeba grac :P
Się ciesz. Ja na BitComet mam transfer w granicach 1 kB/s.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.