zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wykopywanie Scarabów na pustyni

Fire Knight
15-06-2006, 18:22
Witam!

Film przedstawia miejsca na pustyni kolo ank, gdzie łopatą można wykopać scarabki i rzadko scarab coin ;)
Narazie jest tylko część pierwsza z pond połową miejsc (resztę nakręce potem, bo sie nie zrespily :P).

a tu link:

http://rapidshare.de/files/23129961/sc1.rec.html

Czekam na komentarze, a II część pojawi się wkrótce :)

Maagot
15-06-2006, 18:51
Jakie to ekscytujace! Nie ma to jak scaraby na pustyni, tyle w tym pasji, przygod, niebezpieczenst...

Jak robisz jakis film to nie glupie scaraby na pustyni tylko idz to cave'a gdzie jest ich pelno a nie 4 na calej pustyni LOL

matkow21
15-06-2006, 19:24
O niech mnie liczyłem na coś lepszego :/

123
15-06-2006, 19:35
Dzięki za filmik.
@Maagot & matkow21
Na pustyni są miejsca, w których są scaraby i tylko w tyc miejsach dokładnie się one respią więc nie narzekajcie. Na takich światach jak np. furora 1 osoba zajmuje całe scaraby więc niektórym osobą to się przyda.

Kokio
15-06-2006, 22:11
Ladnie ;] Niezle 4 scarab coiny wykopane w kilka minut. Chcialem sie zapytac czy to jest regularny resp i czy zawsze one sie respia w tych miejscach?
@Maagot
Radze ci zmienic sygnaturke bo ta troche za duzo zajmuje i dostaniesz piekny punkcik karny :P

Texterus
15-06-2006, 22:27
Prosze Cie bardzo czy moglbys wrzucic ten filmik na megaupload bo nigdy nie moglem sie polapac gdzie kopac te scaraby, a byloby to dla mnie bardzo uzyteczne gdyz zazwyczaj wszystkie 4 cavy sa pozajmowane przez hlvli.