PDA

Pokaż pełną wersje : LUDZISKA RATUJCIE MNIE PROSZE!!!!!

pan Niewiadomski
06-08-2004, 22:21
LUDZIE MAM 2 PYTANIA

1.Do jakich skili najlepiej jest dobic na rooku walczac mieczem jesli chce sie byc magiem na mainie?
2.Ile kosztuje fire sword a ile skull staff na serwerze NOVA.

Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC

UlcialOver
06-08-2004, 22:31
1. Nie skilluje sie na rooku
2.Spytaj na game chacie "how much for skull staff?" lub cos w tym stylu

GASIOR
07-08-2004, 09:10
-Osobiście myślałem o tym, aby poskilować troszkę na rooku ale tego nie zrobiłem bo nie wiedziałem co to trening :)). Jak dasz rade zrobić 20/20 to jesteś dobry, na rooku niestety bardzo trudno sie trenuje ale to zawsze jakiś skrawem non-pvp i nie zabiją cię podczas afkowania.

-Niestety nie mam pojęcia o skulstafie, jeśli to ma być twoja broń to odradzałbym. Dla sorca wybierz raczej Axe. Cieżki ale Fire Axe ma 38 ataku. Jeśli zrobiłbyś skile po 20-25 i bił Fire Axem to możesz nieźle wymiatać jak taki rycerzyk na 15 levelu :)

Chomikvader
07-08-2004, 09:35
-Nie trenuj na rooku, lepiej idz na maina bo skile i tak rosna tak samo u sorca jak i na rooku, a lepiej przez ten czas poexpic gdzies lub gp pozbierac na jakichs slabych monsterkach ale przy 18/22 ja bije rotwormy (wlasciwie to bije je od 16/18 :) ), nie zapomnij najpierw nabic mlvla i jakies runy/czary leczace bo jak cie obleza to moze byc ciezko bez gfb itp.

-SS jest najlepszy dla sorca a nie fire axe gdyz fire axe wazy 40 a ss 17 ;) to duzo, chyba ze masz plany co do tego sorca np lvl 70+ w krotkim czasie... ale ja i tak wole ss bo lzejszy. a koszt... wejdz na trade i posiedz troche na pewno beda jakies oferty to zobaczysz ale mysle ze okolo 10k