Pokaż pełną wersje : Czy używasz teleport?
Tak jak w temacie... Oczywiście nie chodzi o teleport na statku tylko ten np w dp
<CIACH>
<ModEdit>: ja ci dam...
Ja sie nie teleportuje z miasta do miasta, ten teleport po prostu jest mi niepotrzebny :)
Nie jestem typem podróżnika, jak zostane w jakims miescie posiedze tam spory czas
A kiedy juz ide do innego miasta zwykle na stałe :)
To jest nielegalne??pierwszo słysze mam pac ale niekiedy bez kasy (naprawde 0)teleportuje się ale jeśli to nielegalne to już nie będę.Ale czekam na wypowiedzi innych.
Dark Trigger
07-08-2004, 09:08
Ja mam pacca iwec plywam statkiem
ale gdy mam plynonc z do thais wole sie teleportowac i zaoszczedzic 130gp
ale nie za czesto plywam do ab ;D
hmm....o jaki chodzi dokladnie o ten nielegalny czy te na statku ipt.?
<CIACH>
<ModEdit> Ja ci dam...
hmm...aaaaaaa więc chodzi o ten nielegalny.NIE
a ja tam nie będe ściemniał i przyznam się że owszem, zdarza mi się korzystać z tele kiedy idę coś sprzedać do Thais, Veno i nie chce mi się wracać
Ghost Nieudany
07-08-2004, 15:19
A ja nie używam... Siedzę w jednym mieście i tylko skaczę czasami raz do np. Carlin jak potrzebuję jakiegoś zaklęcia (w głupim Kaz nie ma gildii palów, ale się stamtąd nie ruszę, bo po co? Za fajnie mi się expi :))).
Royal Dee
07-08-2004, 16:36
Zdaża mi się wyjść z Hell Gate dzięki Teleportowi czy tam jak ide sprzedac rózne badziewia w Thais:D:D:D
Duunadan
07-08-2004, 18:10
Mam pacc ale jesli chce isc do tego miasta w ktorym jestem "zameldowany" czyli aktualnie darama to uzywam teleportu bo dlaczego nie?? nie rozumiem po co mam tracic marne iles tam gp (chociaz to male sumy) skoro moge isc za darmo... oczywiscie do innychm iastach plywam statkami.
pozdro
Master Mela
07-08-2004, 21:24
Ja wole statek, albo cos takiego jak latajacy dywan. :P
Jest to mily sposob i full legal !
Dlaczego niby nielegalne? nielegalne by bylo naprzyklad przekupywanie kapiana statku (nie mozliwe doz robienia) a tp jest tylko wykorzystywaniem zaleznosci i zalozen tibii. Jest to ulatwianie sobie zycia.
$corcerer
07-08-2004, 23:11
Dobra, koniec jaj.
JESZCZE RAZ ZOBACZE KOGOS KTO SIE PYTA/ODPOWIADA JAK TO ZROBIC=upomnienie
To jest BUG a jego wykożystywanie jest karane BANEM na tibii.
osobiście NIE używam tego, na czasie mi deko nie zalezy (nie zostane kopniety na 100%, nikt mnie nie PKnie (non-pvp) a mana sie odnawia.
Temat zostawiam bo sam w sobie nie jest przeciwko zasadom, ot, taka sonda.
ALE NIECH MI KTOS JESZCZE SPROBUJE, TO POŻAŁUJE
Rule 3a
Exploiting obvious errors of the game ("bugs"), for instance to duplicate items. If you find an error you must report it to CipSoft immediately.
Comment:
A bug, contrary to a game weakness, is an obvious error of Tibia, which is surely not intended to be that way - for example if the firewave of dragons would suddenly heal you instead of damaging you, or if creating a Sudden Death rune would all of a sudden cost 22 mana instead of 220 mana. Those are definitely bugs which you are required to report to CipSoft via mail or to a gamemaster as soon as you noticed and verified this bug. Please try to reproduce the bug and give as many details as possible when reporting it, so that CipSoft is able to locate the source of this problem more easily. If you abuse the bug secretly instead, e.g. for creating hundreds of backpacks of Sudden Death runes while they are accidentally cheap to create, your account will be banished or in severe cases, deleted.
Genesis 007
07-08-2004, 23:32
Mógłbyś olśnić.. :)) To był żart ;)
Vanhelsen
08-08-2004, 09:44
Ja sie teleportuje w 1 przypadku. Kiedy wracając z darashi wysle z lootem caly kesh i niemam na statek :P
Wszystko pieknie po tym update forum ale mam problem z nikiem i jeszcze mi sonda znikla :[
Pexazowe
10-08-2004, 13:15
jak siem tego teleportu ushywa?odpowiedzcie plz!
E ja tam jeszcze nigdy nie uzywalem. Pacc mam wiec jak co to statkiem, a jak nie ma kasy to z buta zasowam :P Bo jakos nigdy az tak mi sie nie spieszylo zebym musial z tego skozystac. Piechtobus rulez! :P
Heh... ale gdzie jest sonda?? bez sondy to można już zamknąć posta bo będą sie powtarzayły pytania w stylu a co to jest jak sie używa...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.