Pokaż pełną wersje : Annihilator
tibia zone
16-06-2006, 16:47
Z tego co wiem aby wejść do pokoju, z ktorego jesteśmy teleportowani do annihilator roomu trzeba przejść przez dwa drzwi.
Pierwsze przepuszcza tylko tych, którzy mają100+lvl.
Drugie dają się otworzyć tylko raz w naszym Tibijskim życiu.
Czy jeżeli zginę i nie uda mi się zrobić annihilatora, będe miał jeszcze szanse na to, aby go wykonać?
mlodysiwek
16-06-2006, 16:51
oi każdy qest można wykonać 1xxxxx razy tylko raz jest nagroda :P
mozesz otwierac te drzwi ile chcesz i robic anihilator ile ci sie podoba ale nagrode mozesz wziasc tylko jedna i tylko jeden raz
Cragmorton
16-06-2006, 16:58
Do Anihilator Rooma można wejść nieskończoną ilość razy, dopuki go nie przejdziesz. Kiedy weźmiesz nagrode drzwi są już dla ciebie zamknięte.
Do Anihilator Rooma można wejść nieskończoną ilość razy, dopuki go nie przejdziesz. Kiedy weźmiesz nagrode drzwi są już dla ciebie zamknięte.
Bądź dopóki nie wyteleportujesz się na zewnątrz.
Cragmorton
16-06-2006, 19:20
Bądź dopóki nie wyteleportujesz się na zewnątrz.
Hehe no tak;] Ale chyba jak już ktoś się przebije przez demonki to weźmie nagrodę:P
tibia zone
16-06-2006, 19:47
Sprawa wyjaśniona.;]
Thx
To znaczy że ja jak zrobie z jakimiś kolesiami a mój kumpel bedzie miał 99lvl i on wbije 100 to już z nim nie moge iść??
Cragmorton
16-06-2006, 22:21
No dokładnie:) Jeśli już ukończyłeś to nie możesz już wejść drugi raz.
a ja mam pytanie.W annihilatorze sa 4 nagrody,jedna z nich jest prezet co on daje?bo na wyspie nowych prezet zamienia sie na legion helmet. mysle ze mnie zrozumieliscie
@up
W prezencie jest Annihilator Bear, zwykła ozdoba.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.