Pokaż pełną wersje : Skillowanie
Serraffin
16-06-2006, 18:00
Mam pytanie jak mnie atakują 2 roty i przyjdzie 3 daja wiecej czy na shielding wchodza tylko 2 ??
a czytałeś poradnik? tam wszystko pisze -.-
Tylko 2 potwory możesz przyjąć na tarcze, więc 3 rotworm jest zbędny.
tam wszystko pisze -.-
Jest napisane.
Xzonixek
16-06-2006, 18:19
Jest napisane.
Użytkownik napisał-.- Tak pozatym przeczytaj poradnik 'Skille Knighta'
Edit: Sprawdziłęm, i obie nasze wypowiedzi są porpawne:)
sir Tifejo
16-06-2006, 18:39
Użytkownik napisał-.-
Pierdzielisz rowno. Byloby to poprawne jesliby user napisal: xxx user napisal ten poradnik, dot. tego i tego", "poradnik zostal napisany przez xxx usera" itp, ale w tym przypadku "jest napisane".
@Topic: Nie, nie bedzie Ci rosl szybciej.
Masterek Danio
16-06-2006, 18:41
Ummm..... Jest napisane i tyle :p.
A wiecie co ??!!
na nastepnej stronie byl ten sam problem i go zamkneli a nie usuneli to nie mogl sprawdzic chociaz tam ??Modki robia wszystko zeby nie bylo takich tematow a tu nic ;(.
@topic:A powiem ci skrycie ze najlepiej trenic na...
...Dragonach -.-
@down: musze sprubowac :creature: !!1111!!!oneone xP
@morwi: nom moze za ostro
Użytkownik napisał-.- Tak pozatym przeczytaj poradnik 'Skille Knighta'
Nie zrozumiałeś mnie.Chodziło mi o to, że morwi źle to napisał gramatycznie.
tam wszystko pisze -.-
Nie powinno być "tam wszystko pisze", tylko "tam wszystko jest napisane".
Mam nadzieję, że zrozumiałeś Xzonixek.
Dragonach
Kumpel mi mówił, że skilluje na Orshabaalach na edron.Jak się pojawią to sobie 2 luruje i zasłania się parcelami, żeby 3 nie doszedł i skilluje. [/JOKE]
omfg zrobiłem błąd a tu wpada banda 'polonistów' i się kłócą jak to ma być napisane -.- "
sir Tifejo
17-06-2006, 11:11
omfg zrobiłem błąd a tu wpada banda 'polonistów' i się kłócą jak to ma być napisane -.- "
To zle ze Cie poprawiamy? Czlowiek najwiecej sie uczy przez pisanie i wlasnie poprawianie. I nie zycze sobie zeby mnie nazywano "banda"
lol nazywam cię bandą ? jak jużto 'polonista' a to że poprawiacie to może i dobrze, ale to znaczy że trza tyle postów pisać i kłócić się o to ? chyba nie
sir Tifejo
17-06-2006, 11:19
lol nazywam cię bandą ? jak jużto 'polonista' a to że poprawiacie to może i dobrze, ale to znaczy że trza tyle postów pisać i kłócić się o to ? chyba nie
Tyle postow bylo, bo jakis pan poprawil cos, co bylo dobrze napisane. Imho ten pan wyszedl na debila.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.