Pokaż pełną wersje : Druid walczy toporami?
Fipilapi
08-10-2003, 08:48
ja jako druid walcze toporami ktos mi tak podpowiedzial,po przeczytaniu tych postów nie jestem pewien czy dobrze robie.Pozatym czy wszystkie topory są oburęczne.Z góry dziękuje za odpowiedź.
Nie wszystkie toporyu są oburęczne, wejdź na www.tibia.pl/axe.php (http://www.tibia.pl/axe.php) tam jset napisane który jest ilo-ręczny. Druid walczy czarami i to naprawdę nie jest takie ważne jaką ma broń w ręku. To jeszcze zależy jakie masz skille. Wiele osób wychodzi z rooka z 15 club fighting i a inne po 10 więc walczą clubamii, ale jeśli na rooku zdobyłeś duży axe/sword fighting to lepiej walczyć tym.
EDIT
a nie tam nie ma iloręczny jest topór, musiałem widziec to gdzie indziej ale mi sie nie chce szukać
Z lepszych 1 recznych toporow sa:
Barbarian Axe - cena mniej wiecej jak C mace
Knight Axe - cena troche wyzsza od spiked sworda
Fire axe - cena gdzies 2 (lub wiecej) razy taka jak fire sword
Axe z punktu widzenia druida ma jedna powazna wade:
W chwili gdy SS i FS sa dosyc lekkie, FA jest kilka razy ciezszy, ale pozatym FA ma wiecej ataku niz FS, a Knight axe ma wiecej obrony niz FS.
A na pozniej to Dragon Lance jest sporo lzejsze od giant sword.
1 czy 2 znadziesz na www.tibia.de
Też jestem Druidem i walcze właśnie toporami . W chwili obecnej mam Fire Axe i bardzo dobrze sie spisuje Druid też może walczyć toporem i to z dużym powodzeniem :)
Oryginalnie dodany przez Yonas
Też jestem Druidem i walcze właśnie toporami . W chwili obecnej mam Fire Axe i bardzo dobrze sie spisuje Druid też może walczyć toporem i to z dużym powodzeniem :)
Czy ja mowilem ze nie moga?
Mowilem tylko ze sa znacznie ciezsze niz porownywalne bronie w pozostalych kategoriach.
U.T.I.T.E
13-10-2003, 22:13
Ja swoim druidem mam fire sworda i jestem bardzo zadawolony, jest bardzo lekki i ma duzo ataku
Sir Lukasz
14-10-2003, 16:25
a ja słyszałem, że dla sorcerów i druidów najlepsze są cluby... podobno są tanie, 1 ręczne...(skull staff) ...tak słyszałem tylko... :)
Pan Samochodzik
14-10-2003, 16:38
ja swojego maga trenuje odpoczatku na Swordach, obecnie na 8lvl ganiaim ze scamirem potem bedzie 2 handed i fs
Fipilapi
17-10-2003, 08:05
W tej chwili walcze już knight axe i jestem zadowolony,tak że znam już odpowiedź na zadane przez siebie pytanie.A pozatym to chyba bez różnicy czym się walczy ważne żeby skile w danej broni były ćwiczone od początku,już na rooku i aby były jak największe[choć trudno mówić w przypadku druida o wielkich skilach ja na 17 lvl mam 20/22-to mało czy dużo?trudno powiedzieć zważajac że mam 22mlvl]
Jeszcze raz dzięki za pomoc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.