zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Konkurs SMS!

bosal
17-06-2006, 23:08
Wreszcie udało nam się stworzyć projekt, który już od dawna rysował się w naszych planach. Jest to stały konkurs SMS, gdzie do wygrania jest PACC. Zwycięzca wybierany jest losowo przez komputer.

sms.tibia.pl (http://sms.tibia.pl)

Jak to działa?
Na odpowiedni numer wysyłasz SMSa, dostajesz kod, wpisujesz go i odpowiadasz na krótkie pytanie. Po losowaniu wszyscy biorący udział w konkursie zostaną poinformowani o jego wynikach. Im więcej SMSów wyślecie tym większe wasze szanse. Zaraz po wylosowaniu zwycięzcy, aktywuje się nowe losowanie (wszystkie jest od nowa).

Co się dzieje z kasą?
Otóż pierwsze losowanie będzie trwało 2 tygodnie. Jeśli nie uda nam się uzbierać sumy która wystarczyłaby na PACC, przedłużymy je do miesiąca.
Zarobione pieniądze zostaną wydane na utrzymanie serwerów, a to, co zostanie, na kolejne konkursy organizowane przez nas.

[EDIT]
Już teraz wiadomo, że będzie więcej nagród, kto wie może przed 1 lipca będzie jezscze więcej.

1. PACC na 180 dni
2. PACC na 90 dni
3. PACC na 90 dni
4. PACC na 90 dni
5. Nagroda specjalna - PACC na 90 dni za Najwiecej wyslanych sms

OnlyM(PL)
17-06-2006, 23:13
;o to mnie zaskoczylo

@ Pozytywnie ;o

bosal
17-06-2006, 23:16
Pozytywnie czy negatywnie ? ;]

pregusia
17-06-2006, 23:17
Ja tam uważam że ten konkurs to fajny pomysł. Wiecej ludzi będzie miało możliwośc wygrania PACC. Oby tak dalej Tibio.Pl :P

Skrzat
17-06-2006, 23:18
Re up:

Mysle ze pozytywnie ;p :)

P.S konkursik sie przyda bo chyba wiekszosc ma telefony a co to za problem 1sm'sa wyslac ;p aha i jaka oplata za sms ?

bosal
17-06-2006, 23:19
Obecnie 6 zł :/ drożej nie będzie tanej obecnie też nie... No Ale z tego 40% mamy... No Ale Pacc kosztuje ponad 100 na 6 miesiecy

acha pytania zrobilismy w miare proste, ale musza byc, bo inaczej musielibysmy miec koncesje na gry losowe ;]

Sir Tibiak
17-06-2006, 23:21
Szkoda, że kosztuje aż 6zł bo myślałem, że 1-2zł, ale pewnie inaczej byście nie uzbierali kasy na pacci. A jutro i tak wyśle smska ;]

Sharphis de'Moon
17-06-2006, 23:23
Odrazu jak tylko zobaczyłem newsa wysłałem SMS-a. Pewnie i tak nie wygram, a być może (patrz: niżej) wspiorę trochę tibia.pl.

Ogólnie fajny pomysł, tylko czy będzie dostatecznie dużo SMS-ów żeby uzbierało się na PACCa za każdym losowaniem?

PS. I znowu 2 newsy w krótkim odstępie czasu, prawie nie zauwazylem tego o Goo... tfu, tfu, Tibian Earth.

bosal
17-06-2006, 23:25
jak działać to działać :P no tak czy siak staramy sie jak mozemy

Catum
17-06-2006, 23:35
Nom niezły pomysł z tymi Smsami :D Może akurat szczęście do mnie przyjdzie ? :p

Btw. Więcej takich konkursów ! :)

Magnus Arthur
17-06-2006, 23:35
Czy w grę wchodzą pacce tylko na 180 dni ? Czy również na 360 lub 90.

bosal
17-06-2006, 23:36
na razie na 180 dni, jak bedzie lepiej szlo to zmienimy na roczne wszystko zalezy od Was...

Magnus Arthur
17-06-2006, 23:39
A jak gorzej to i 90 ? :p

Rezidew
17-06-2006, 23:39
o.O dobre! Musze smska wyslac, hm.. a dam tez taki pomysl, mzoe by wprowadzic kupno pacca przes SMS'a? by to ulatwilo zycie, kosz takiego smsa oczywiscie byl by wysoki (3 miesiace 100zl+)

Imie postaci.e-mail.swiat.kod np: Tibia.mail @ mail.pl.Antica.XXpacc (no i pod jakis numer :PP)

Koronowany rycek
17-06-2006, 23:40
Bardzo dobry pomysł i tylko prosic o szczescie los ;)

6 zł nie jest az tak drogo a przeciez mozna wygrac pacca ;)GL i tak dalej, tibia.pl widze ze jedzie na pełnych obrotach

amazinG
17-06-2006, 23:40
o.O dobre! Musze smska wyslac, hm.. a dam tez taki pomysl, mzoe by wprowadzic kupno pacca przes SMS'a? by to ulatwilo zycie, kosz takiego smsa oczywiscie byl by wysoki (3 miesiace 100zl+)

Imie postaci.e-mail.swiat.kod np: Tibia.mail @ mail.pl.Antica.XXpacc (no i pod jakis numer :PP)

tylko kto kupuje najczesciej karty za tyle chajsu ? ;) no pomijam oczywiscie FIRMY

Oskaliber
17-06-2006, 23:41
Wszystko fajnie, tylko czemu aż 6zl? :creature:

Demongo
17-06-2006, 23:46
Ja uważam że 6 zł to trochę za dużo, jak by ktoś chciał wydać 6 zł to wyśle 3 smsy po 2 zł, choć pewnie po 2 zł to się nie będzie opłacać. Ale 4 zł to tak akurat.

Rezidew
17-06-2006, 23:47
tylko kto kupuje najczesciej karty za tyle chajsu ? ;) no pomijam oczywiscie FIRMY

Malo kto, ale np: Ja kupuje karte za 25 zl, dostaje 5 zl bo jeszcze mam promocje ( razem 30 ) a wydaje co miesiac okolo 15-20 zl czyli mam te 10-15 zl na nastepny miesiac ( no ale ostatnio wiecej dzwonie :P) i sie uzbiera kiedys.. :>

ari2423
17-06-2006, 23:47
no najlepiej żeby było po 4,88 ( nie duzo, ale tez nie mało)

Racon
17-06-2006, 23:48
Juz wysłałem ,mam nadzieje ze nie zrobielm bledu z nickiem itp , bo to na szybkiego bylo.

Magnus Arthur
17-06-2006, 23:50

Jak wczesniej mowiono, z tych 6 zł tylko 40 % idzie na Tibie.pl . Wiec nie jest to tak duzo. Jak by brali mniej kasy za SMS to by ledwo na 90 dni kupili komuś premiuma.

bosal
17-06-2006, 23:51
Juz wysłałem ,mam nadzieje ze nie zrobielm bledu z nickiem itp , bo to na szybkiego bylo.

jakies tam reklamacje co do nicka zawsze skladac mozna... :)

Krzesław
17-06-2006, 23:52
Ehh... tibia.pl się komercjalizuje i to na całego... Już niedługo będzie można sciągnąć dzwonki true tone z motywem przewodnim gry Tibia.:P Ogólnie jestem nastawiony negatywnie do konkursów smsowych, ale ponieważ lubię nasze forum, więc zrobię wyjątek.;)

Always hunted
17-06-2006, 23:53

żeby za każdym razem na PACCa wystarczyło :) Gdybym miał działającą komórkę, już bym wysłał 3 SMSy ;P

To mnie zaskoczyło pozytywnie, tak samo jak Tibia Earth

mateusz999
17-06-2006, 23:59
Moim zdaniem konkurs jest fajny ale co do ceny za sms to poprostu was po*e*a*o na maxa i jeszce to bzdurne gadanie jak sie niezwruci!!! pacc na 3 miechy kosztuje kolo 70zł prosto z tibi.com wiec co to za gadanie dostaniecie 12 sms i juz sie zwruciulo no bez jaj prosze na wasza strone vwchodzi kilkanascie tys osób dziennie wiec jak moze sie niezwrucic sms powinien kosztowac 0,60gp +vat max 1zł+vat wiecej osób by wyslalo wiec i tak by sie 50 razy zwrucilo wiec zmiencie ta cene bo jestescie śmieszni jak ten post zostanie usuniety to tylk obedzie swiadczyc o tej stronie :D pozdrawiam X(

Rezidew
18-06-2006, 00:03
Moim zdaniem konkurs jest fajny ale co do ceny za sms to poprostu was po*e*a*o na maxa i jeszce to bzdurne gadanie jak sie niezwruci!!! pacc na 3 miechy kosztuje kolo 70zł prosto z tibi.com wiec co to za gadanie dostaniecie 12 sms i juz sie zwruciulo no bez jaj prosze na wasza strone vwchodzi kilkanascie tys osób dziennie wiec jak moze sie niezwrucic sms powinien kosztowac 0,60gp +vat max 1zł+vat wiecej osób by wyslalo wiec i tak by sie 50 razy zwrucilo wiec zmiencie ta cene bo jestescie śmieszni jak ten post zostanie usuniety to tylk obedzie swiadczyc o tej stronie :D pozdrawiam X(

"Dzięki naszemu konkursowi możesz wygrać PACC na 6 miesięcy." to jednak nie bedzie 70 zl tylko (prawie) 2 x tyle

Viniciuus
18-06-2006, 00:07
@up : ubiegłeś mnie ;p

aleś ty głupi, naucz sie najpierw czytać i liczyć!! Dla tibi.pl idzie tylko 40% to po pierwsze, po drugie oni jako wygraną nie daje paca na 90 dni lecz na 180, a po trzecie pacc na 90 dni kosztuje troszkę więcej niż te twoje 70 złotych.

Pzdr.

Edit : sory za głupka, ale jak czytam takie bezsensowne posty które zaśmiecają forum to nie mam innych komentarzy ..

Sir Tibiak
18-06-2006, 00:09

Po pierwsza polska waluta to złotówki....
Po drugie czytaj uważnie z tych sześciu złotych do tibia.pl idzie tylko 40%.
Po trzecie te twoje kilkanaście tysięcy osób dziennie wcale nie musi wysyłać smsa.
Po czwarte może ty nie znasz pojęcia 'procent' O.o

Ostry7
18-06-2006, 00:15
wzialem udzial :D

Polinik
18-06-2006, 01:03
Ehh... tibia.pl się komercjalizuje i to na całego... Już niedługo będzie można sciągnąć dzwonki true tone z motywem przewodnim gry Tibia.:P Ogólnie jestem nastawiony negatywnie do konkursów smsowych, ale ponieważ lubię nasze forum, więc zrobię wyjątek.;)
Komercjalizuje... Ciekawe stwierdzenie.
Hosting serwerow kosztuje (i to niemale pieniadze). Za korzystanie ze strony nie trzeba placic, wiec pieniazkow trzeba szukac gdzie indziej .
Dochody z reklam nie wystarczaja na utrzymanie takiego serwisu jak Tibia.pl.
No chyba, ze masz ochote wylozyc za hosting i sponsorowac nagrody na konkursy?

Shinjix
18-06-2006, 01:16
Moim zdaniem konkurs jest fajny ale co do ceny za sms to poprostu was po*e*a*o na maxa i jeszce to bzdurne gadanie jak sie niezwruci!!! pacc na 3 miechy kosztuje kolo 70zł prosto z tibi.com Pacc na 3 miechy kosztuje 80 złotych. Poza tym do wygrania jest PACC na 6 miechów.

wiec co to za gadanie dostaniecie 12 sms i juz sie zwruciulo My dostajemy tylko 40% z jednego sms'a.

no bez jaj prosze na wasza strone vwchodzi kilkanascie tys osób dziennie wiec jak moze sie niezwrucic sms powinien kosztowac 0,60gp +vat max 1zł+vat wiecej osób by wyslalo wiec i tak by sie 50 razy zwrucilo WYobraz sobie, ze bedzie kosztowalo 0.60 gr. Teraz taki gosc, co chce pacc wyda 6 zł na 10 smsów i jego sznase dosc sporo wzrosną. Gdy sms kosztuje 6 zł, to szkoda wydac tak duzo kasy na konkurs i kazdy ma teoretycznie rowne szanse.

wiec zmiencie ta cene bo jestescie śmieszni Jak juz pisal bosal - cena na razie sie nie zmieni.

Monte
18-06-2006, 01:23
Ciekawy konkurs, nie ma co ; )

Tibia.pl coraz ciekawsze konkursy/projekty wymysla.

Konkurs sms, konkurs na stworzenie swojego potwora. Projekt Tibian Earth. Świetnie! Oby tak dalej ; )

Smsa wysłałem chwilę po tym jak zapoznałem się z zasadami. Myślę, że cena wcale taka wygórowana nie jest.

Mabadok
18-06-2006, 01:55
Niezły pomysł ale niebierzcie togo dosłowinie "Pogieło was?!" 6 zł a sms chyba mało ludzi bendzie wyłać sms za 6 zł pomyslą sobie ze za 6 zł bedą bogli kupic se jakies rzeczy a jak wyslo i niewygraja to 6 zł w du** jak by kosztowalo 2 zł + vta to jeszcze by wysyłali nawet często

mateusz999
18-06-2006, 01:57
Powiem wprost co to za ruznica czy na 3 miechy czy tam na 6 pacc kosztuej 70zł wiem bo muj bratt sprzedaje je na allegro a wiem ile placi po 3 widze ze na tym forum same noby i 13 latkis iedza bo k***a kto by sie doczepial takich ruznic jak mówilem dziennie ki;lkanascie tysiecy ludzi tu jest jak by co 20 wyslal ta eske a wysle to oni zarobia na 100 takich pacców wiec drogie dzieci lepiej odpuscie sobie internet dopuki niedorosniecie. Jak to kiedys ktos powiedzial internet powinien byc dozwolony od 18 lat

male sprostowanie bo nie doczytalem co z tego ze 40% to zamiast 12 osób wysle 30 omg ale mi róznica jak na taki serwis po 2 lepiej 1 zeby sms kosztowal 0.60gp niz 6zł bo wysle tak czy owak wiecej ludzi i poaie madrala troche nademna jakie niby wieksze sznase jak wysle 10 sms to kazdy wysle 10 sms i szanse nadal beda takei same lol

Polinik
18-06-2006, 02:10
Jak to kiedys ktos powiedzial internet powinien byc dozwolony od 18 lat
O tak, a dodatkowo każdy powinien przechodzić test ze stosowania interpunkcji oraz umiejętności jasnego wyrażania swoich myśli. Od razu zrobiłoby się przyjemniej, prawda?

eerion
18-06-2006, 02:35
jak tak patrze to mi się śmiać chce.
Krytykują was tutaj osoby które w ogóle nie mają pojęcia o opłatach za jakąś czynność i wsyzstko za drogo - bo wy byście już chcieli nie wysyłać SMS i paccana wygrać...
ehhh...
Dam wam prosty przykłąd - poproście grupke 9 letnich dzieci zeby komuś rpzekazały otwartą czekoladę - zobaczysz ile było przy daniu a ile przy dostarczeniu ;P
O tak, a dodatkowo każdy powinien przechodzić test ze stosowania interpunkcji oraz umiejętności jasnego wyrażania swoich myśli. Od razu zrobiłoby się przyjemniej, prawda?
nom :P
ale też tak jakoś... pusto ^^
po prostu raj dla hostujących serwery :P

male sprostowanie bo nie doczytalem co z tego ze 40% to zamiast 12 osób wysle 30 omg ale mi róznica jak na taki serwis po 2 lepiej 1 zeby sms kosztowal 0.60gp niz 6zł bo wysle tak czy owak wiecej ludzi i poaie madrala troche nademna jakie niby wieksze sznase jak wysle 10 sms to kazdy wysle 10 sms i szanse nadal beda takei same lol
1 - nie wiem czy wiesdz jak wygladaja oplaty za SMS
Wytłumaczę
wysyłąsz SMS na numer
7XYZ
gdzie YZ jest zależy od miejsca gdzie wysyłasz (36 - sms.tibia.pl)
X jest to liczba zł jakie musisz zapłacić + VAT
czyli jak masz 7128 to płacisz 1 zł + vat (łącznie 1,22 zł)
i tak dalej
To pierwsze
Dwa - ty to bierzesz jak ci by było wygodniej.
A weź pod uwagę, że (zakłądam tutaj - proszę o potwierdznie jak co od administracji) próg opłacalności czegoś takiego jest raczej - bo inaczej cała ta akcja nie miałaby sensu choćby ze wzgledu na rbak akceptacji moderatora czy osoby udostępniajacej daną usługę czy z innych nie znanych nam powodów.
ki;lkanascie tysiecy ludzi tu jest jak by co 20 wyslal ta eske a wysle to oni zarobia na 100 takich pacców
W momencie gdy będzie możliwosć i po opłaceniu wszystkeigo co potrzebne dla strony - nadmiar tez pójdzie na PACCe
Bo wiecej nagród = większa szansa na wygranie = więcej chętnych
czyż to nie proste? ^^
wiec drogie dzieci lepiej odpuscie sobie internet dopuki niedorosniecie. Jak to kiedys ktos powiedzial internet powinien byc dozwolony od 18 lat

Nie wiek świadczy o człowieku lecz jego dojrzałość emocjonalna oraz pare innych rzeczy - a ty w tej dziedzinie nie zdejesz się reprezentować specjalnie wybitnego poziomu co?
Niezły pomysł ale niebierzcie togo dosłowinie "Pogieło was?!" 6 zł a sms chyba mało ludzi bendzie wyłać sms za 6 zł pomyslą sobie ze za 6 zł bedą bogli kupic se jakies rzeczy a jak wyslo i niewygraja to 6 zł w du** jak by kosztowalo 2 zł + vta to jeszcze by wysyłali nawet często
bo to dupa interes co?
za 6 zł masz szansę na nagrodę o wartości ponad 150 zł (tak? nie oirientuje się w cenie półroczniaka)
Odpuścisz sobie jedne dzwonek/gierkę czy cuś
a zresztą - nie pasuje? nie korzystaj
nikt cię nie zmusza

Tyle ode mnie- baridzje odświeżać wypowiedzi nie będę
btw - niedługo wyślę SMSa - na razie mam pare spraw
Trzeba w końcu coś zrobić na konkurs potworzasty - choć nie wiem czy się wyrobię - FCE mi zeżarł 95% czasu całego konkursu i troche kicha.

-=DanieL=-
18-06-2006, 02:40
Tym razem jestem jak najbardziej za tibia.pl. Marudzicie, że ich konkursy są zbyt konkretne często dotyczą grafik o czym niektórzy nie mają pojęcia i dlatego marudzą. Jeszcze inni narzekają, że konkursy są zbyt czasochłonne i nudne (kilka godzin szwędania się po rooku). A teraz co? Każdy ma szanse wystarczy zapłacić 6 zł a macie szanse pomnozyć swoją kase o 26 razy i nie fatygować się na poczte bądź do banku.

@polin

Btw. Fajny masz wiersz na tibia.com trafia w sedno polski ;],

Kasuga Kuchiki
18-06-2006, 07:28
Ale macie problem "6 zł to za duuużo, powinno być 2..." Jak wam nie pasi to nie wysyłajcie i huk -. OmG, jakby było po 2 zł to byście się nigdy nie doczekali do końca tego konkursu bo tibia.pl bierze tylko 40% czyli ok. 2,40 a z tej kasy ma być pacc... To jednak prawda, że polacy nie rozumieją czytanego teksu... Jak chcecie wysłać a nie macie kasy to co za problem podpierniczyć mamci kome i wysłać esa. Przecież nie zje was za 6 zł... Bosh co za ludzie

Ps. Ya wyśle ze dwa od mamci i jednego od siebie Co mi tam 6 zł, smsy mam po pół grosza więc 6 zł w te czy we wte nie robi różnicy

jakie niby wieksze sznase jak wysle 10 sms to kazdy wysle 10 sms i szanse nadal beda takei same lol Tu sie mylisz. Większość tu narzeka, że 6 zł to za dużo, ale napewno niektórzy z nich wyślą chociaz jednego smsa. Reszta tak jak w Lotto wyśle 1 esa, ale pomyśli sobie kij z tym czy wygram, można spróbwać. No i jeszcze ci którzy chcą wygrać to znajdą sposób i wyślą 15 smsów... Jakby nie patrzeć 10 smsów to 60 zł... już bardziej sie opłaca samemu kupić, ale ze trzy esy można wysłać...

Trojek
18-06-2006, 07:39
:O GZ pomysłu. Pozytywnie mnie zaskoczyliście. No ale ta cena sms'a to mnie rozczarowala :/ 6 zł + vat to będzie 7 zł z hakiem za sms'a. choćby 100 osób tylko wysłało sms'a to na PACCA uzbieracie i bedziecie mieć na piwo. Może by jednak zniżyć tą cenę do 2zł + vat? :> Za 2 to bym wysłał ^^

FUHRER
18-06-2006, 07:43
Widac ze konkurs robiony po to zeby jak najwiecej zarobic bo to jest lekka przesada zeby placic za sms'a 6 zl + wat 22% czyli w sumie 7,32 zl . Kazdy kto ma rozum to wie ze w Tibie gra najwiecej dzieci w wieku 10-17 lat i to dla nich zadna strata wyslac sms'a wkoncu rodzice funduja karty itd. Beda tacy ze wysla po pare smsow ;] siano na tego pacca 6 miesiecy zwroci sie bardzo szybko + ladnie sobie zarobicie . Any way good pomysl i trzeba trzepac kase na jeleniach ;]

Turus Amaw
18-06-2006, 08:25
nie jestem zwolnennikime konkursów sms'owych, ale mysle że jak od czasu d czasu wyśle jednego to nic mi się nie stanie

Senon
18-06-2006, 08:26
@2up:
hehe pozytywnie ; )

Zauważcie że jakoś wcześniej sobie nasza ekipa radziła bez tych smsów, reklam, pacców.
Poprostu wasi kochani adminowie chcą sobie zarobić i tyle na jelonkach a jeleni nie brakuje, słychać ich i widać na forum i nie tylko.
Paranoja =.=

:evul: KoMeRchA :evul:

Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić. Jeszcze zobaczymy ; ))

Pozdrowionka bosalku i nie wiem kto tam jeszcze to wymyślił... śmieszne ; d

Straszne. Nie wyobrażałem se was takich... Jak zacząłem czytac forum to było jeszcze jak się odezwać do moda admina a teraz wielcy królowie i tylko hajs by zgarniali ; ]

przenieśmy to w czasy średniowiecza. Jest sobie Bosal ( kasotech), jest on królem i ludzie się buntują bo nie chcą u niego "pracować" (klikac w szpanerskie linki allegro) no i nasz król się zbuntował i wszystkich wziął podstępem. Powiedział im że dostaną więcej ziemi jak będą mu dawać więcej ziemniaków ( hasju ) no i tak się ludzie wrobili bo myśleli że król jest uczciwy a niestety nie był bo nawet w sredniowieczu byli cfaniaki.

7 zł za sms PaRaNoJa spoko i miałego wysyłania smsów haha

seedee
18-06-2006, 08:41
hahahaha! o_O biedna Tibia.pl szuka sposobu na wyrwanie jakieś odrobiny kasy z rąk biednych pikselkowiczów :D hahahaha, pewnie jak audiotele... wygra jeden paccaa a wy jako banda naciągaczy dostaniecie 10x tyle... brechtam... ale lamerstwo!

Senon
18-06-2006, 08:52
Rozpoczynam akcje Jelenie w terenie !!!

http://img.photobucket.com/albums/v675/Gutek/jelen_milu.jpg

Akcja dla wielbicieli smsów za żenione 7 zł

Rafciu Mistrz
18-06-2006, 09:02
Chyba mam źle w głowie, ale wysłałem, anóż się uda... xD ( nadzieja matką głupich.. i tak nic nie wygram :P )
Ciekawe ile kasy wytrzepiecie... :>

PartyBoy
18-06-2006, 09:39
6zł + vat za sms, w którym masz małą szanse na wygranie pacc.... Gruba przesada... Wole uzbierać 90zł i kupić pacc, chociaż już nie gram w Tibie :P

Spalony
18-06-2006, 09:47
6zł + vat za sms, w którym masz małą szanse na wygranie pacc.... Gruba przesada... Wole uzbierać 90zł i kupić pacc, chociaż już nie gram w Tibie :P
to zbieraj nikt Cie przecież do smsowania nie zmusza, wogule śmieszni jesteście żal wam dupe ściska że nie macie 7 zł na smsa to odrazu wypisujecie bzdury że to za drogo i że tak nie powinno być. Ja osobiście też nie wysyłam kasy bo nie mam zamiaru w tibie inwestować... dla mnie jest to tylko czysta przyjemność po cięzkim dniu.

jaroslawbeczek
18-06-2006, 10:25
mam pytanie... a mianowicie
wysłałęm eska i oczywiscie wszystko dobrze ale tam pytali o nick postaci...
aktualnie nie mam zadnej postaci ponieważ czekam na nowy swiat tak wiec czy w przypadku wygranej zalozycie mi pacc na nowym koncie? bo podalem tam nick 1 lvlowej postaci ... ?! ( fajnie by bylo jakby sie wysylalo np. 15 eskow za 6 zl i masz pacc , btw. tibian earth fajny pomysl)
plz odp. ! :( me noob

Quezacoatl
18-06-2006, 10:25
Tia, powiedzcie mi tylko jedno, w przypadku gdy wysłane SMSy dadzą więcej pieniędzy niż koszt tego PACCa (powiedzmy 2 i pół raza tyle [wariant optymistyczny, no nie?] ). W takim przypadku jest możliwość choćby zmiany nagród, np. 2 osoby dostałyby tego PACCa, lub zwycięzca dostałby tego droższego, lub też reszta przeszłaby na kolejne losowanie. Możliwości dużo, ale nie wyjaśniliście tego ( jest tylko "a to, co zostanie, na kolejne konkursy organizowane przez nas.") . Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nawet przy takiej wielokrotności resztę byście po prostu do kieszeni wzięli. ;)

Adner
18-06-2006, 10:37
Tia, powiedzcie mi tylko jedno, w przypadku gdy wysłane SMSy dadzą więcej pieniędzy niż koszt tego PACCa (powiedzmy 2 i pół raza tyle [wariant optymistyczny, no nie?] ). W takim przypadku jest możliwość choćby zmiany nagród, np. 2 osoby dostałyby tego PACCa, lub zwycięzca dostałby tego droższego, lub też reszta przeszłaby na kolejne losowanie. Możliwości dużo, ale nie wyjaśniliście tego ( jest tylko "a to, co zostanie, na kolejne konkursy organizowane przez nas.") . Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nawet przy takiej wielokrotności resztę byście po prostu do kieszeni wzięli. ;)

Moim zdaniem te nadwyżki byłoby dobrze wykorzystać na serwery, ale już widzę te wielkie bunty i manifestacje.

Kulek
18-06-2006, 10:48
Nareszcie jakiś łatwy sposób na zdobycie PACC'a :evul:

vaviec
18-06-2006, 11:01
@2up:
hehe pozytywnie ; )

Zauważcie że jakoś wcześniej sobie nasza ekipa radziła bez tych smsów, reklam, pacców.
Poprostu wasi kochani adminowie chcą sobie zarobić i tyle na jelonkach a jeleni nie brakuje, słychać ich i widać na forum i nie tylko.
Paranoja =.=

Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić. Jeszcze zobaczymy ; ))

Straszne. Nie wyobrażałem se was takich... Jak zacząłem czytac forum to było jeszcze jak się odezwać do moda admina a teraz wielcy królowie i tylko hajs by zgarniali ; ]

przenieśmy to w czasy średniowiecza. Jest sobie Bosal ( kasotech), jest on królem i ludzie się buntują bo nie chcą u niego "pracować" (klikac w szpanerskie linki allegro) no i nasz król się zbuntował i wszystkich wziął podstępem. Powiedział im że dostaną więcej ziemi jak będą mu dawać więcej ziemniaków ( hasju ) no i tak się ludzie wrobili bo myśleli że król jest uczciwy a niestety nie był bo nawet w sredniowieczu byli cfaniaki.

Ty jakis glupi jestes czy co?: P
1.Dzieki naszemu systemowi Tibia.pl dostanie GOWNO z tych 7zl +vat.
2.Wiekszosc tej asky pojdzie na servery,konkursy etc.
3.Nawet jakby dostali cos z tych smsow to co? Twoi rodzice za darmo pracuja?
4.Tee kurde. Na jakim kanale ogladasz te bajki? Fajna historyjka ci wyszla:>
(serio)
5.Pozwol mi zgadnac...jestes kolejnym anty tibio-peelowskim wojownikiem z tibia.org.pl?

Topic@
sesemesa nie wysle...kasy szkoda: P

slawekmag
18-06-2006, 11:06
Gratz. Tibia.pl rozwija się w niesamowitym tempie super pomysł.

Sasqacz
18-06-2006, 11:06
6 zl + VAT ??
OMG ale zdzierstwo :D

matekk fst bolt
18-06-2006, 11:13
a ja juz wyslalem 2 smsy :D:D i mam nadzieje,ze wygram 8o :baby:

Peter of Refugia
18-06-2006, 11:30
Pomysł dobry, tylko SMS troszke drogi (6 PLN + vat)
Heh

bosal
18-06-2006, 11:44
hahahaha! o_O biedna Tibia.pl szuka sposobu na wyrwanie jakieś odrobiny kasy z rąk biednych pikselkowiczów :D hahahaha, pewnie jak audiotele... wygra jeden paccaa a wy jako banda naciągaczy dostaniecie 10x tyle... brechtam... ale lamerstwo!

Tak jak mowilem jesli bedzie wiecej kasy bedzie mozliowsc PACCA np. na rok, albo zrobimy pare losowan np PACC na 3 miechy na 6 miechow i na rok. Tibia.pl nie bierze kasy dla siebie chyba juz nie raz sie o tym przekonaliscie. Jako jedyni organizujemy konkursy z coraz to fajniejszymi nagrodami! Mozemy tego nie robic... chcecie ?

Kulikos
18-06-2006, 12:05
Juz wyslane ;p Nie licze nawet na wygrana chociaz byloby milo :) Mysle ze te 6 zl to niezbyt duzo, ale jednak... Dobrze ze nie mam do kogo dzwonic i mam na kom 90 zl ^^
Mam nadzieje ze chociaz troche was wsparlem :)
Btw. Pytanie wrecz smieszne ;D
2 smsy juz poszly ;p

Łuk4sz
18-06-2006, 12:11
No no tibia.pl bardziej zaskakuje(pozytywnie oczywiście).Wczoraj Tibian Earth, dzisaj konkurs smsowy!Gratuluję pomyśłów.
Rozumiem, że te informacje z czerwoną gwiazdką są obowiązkowe?Nr gg i nr tel to na wszelki wypadek gdyby były jakieś komplikacje?

Midarth
18-06-2006, 12:15
Do ludzi piszących o komercjalizacji... Komercha coraz głębiej wchodzi tibii.pl w d***, najlepiej żeby strona znajdowała się na republice.pl, a na forum działał jeden mod, który by wszystkich banował. Jeżeli serwis ma się rozwijać, to coś takiego jest potrzebne, chyba że wolicie oglądać stronę o 2 rano, kiedy można ją odpalić [darmowe serwy rox]. Ehh... po prostu szkoda gadać jak tacy ludzi wypowiadają się na temat komerychy np. raperów. Niech będzie Mezo, chłopak się dorobił i co? ma przestać nagrywać płyty i wrócić do piwnicy, ale nie robić komerchy. Tak samo jest z tibia.pl, ciężką pracą udało im się stworzyć wspierany przez CipSoft serwis o grze, a nie jak org.pl serwis dla lamerów, którzy wszystko robią na skróty i mikrofalówki nie potrafią bez macra włączyć.

@Topic
Wysłałem jednego smsa, szanse mam nikłe, ale cho_lernie mi się podoba idea konkursu właściwie dla wszystkich.

bosal
18-06-2006, 12:25
No no tibia.pl bardziej zaskakuje(pozytywnie oczywiście).Wczoraj Tibian Earth, dzisaj konkurs smsowy!Gratuluję pomyśłów.
Rozumiem, że te informacje z czerwoną gwiazdką są obowiązkowe?Nr gg i nr tel to na wszelki wypadek gdyby były jakieś komplikacje?

tak gg i telefon w razie problemow

jesli chodzi o komerche to gdzie tu komercha, konkurs jest dowolny.

eerion
18-06-2006, 12:37
ehhh
widze że dzieci prawią dalej swoje.
No, ale cóż - możemy przynjamniej podziwiać zdrowe okazy dzieci IV rzeczpospolitej...
@Topic:
Miałem wysłąć SMS, ale mi kom padł :P
poczekam troche jeszcze
Do ludzi piszących o komercjalizacji... Komercha coraz głębiej wchodzi tibii.pl w d***, najlepiej żeby strona znajdowała się na republice.pl, a na forum działał jeden mod, który by wszystkich banował. Jeżeli serwis ma się rozwijać, to coś takiego jest potrzebne, chyba że wolicie oglądać stronę o 2 rano, kiedy można ją odpalić [darmowe serwy rox]. Ehh... po prostu szkoda gadać jak tacy ludzi wypowiadają się na temat komerychy np. raperów. Niech będzie Mezo, chłopak się dorobił i co? ma przestać nagrywać płyty i wrócić do piwnicy, ale nie robić komerchy. Tak samo jest z tibia.pl, ciężką pracą udało im się stworzyć wspierany przez CipSoft serwis o grze, a nie jak org.pl serwis dla lamerów, którzy wszystko robią na skróty i mikrofalówki nie potrafią bez macra włączyć.

Dobry xD
No, ale wiesz
PRzez te dzieci przemawia zazdrość oraz masa kompleksów jakie się nabaiwły siedząc pół dnia przed kompem...
Nie poradzisz nic na to - bo to się lecz tylko ołowiem
Btw. Pytanie wrecz smieszne ;D
Tu chodzio sciagnięcie klientów.
Jak juz pisałem
więcej chętnych = wiecej kasy = więcej nagród = jeszcze więcej chetnych...
Paranoja =.=

Owszem, tylko popatrz z innej strony - jak często wcześniej były konkursy i inne możliwości wygrania PACC?
A ile jest teraz i pomyśl ile będzie jeżeli część kasy z SMS (jeżlei będzie dużo) pójdzie także na konkurs - będzie na tyle dużo konkursów żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie i żebyście rpzestali marudzić że nie dla was konkurs bo to nie wasza dziedzina...

Żaaaal!
Wracaj dziecko do Giertycha - bo jak tamten wszędzie widzi homoseksualistów i SLd to ty zaczynasz wszędzie komerche widzieć.
ehhhh...
A najgorsze jest to, że my się tu nagadamy, a ten dzieci i tak to oleją i będą dalej swoje.
No, ale cóż - przynjamniej próbowałem ;)
edit:
@Sir EMilio:
Przeczytaj wcześniejsze posty z łaski swojej, albo zapoznaj się na jakiej zasadzie działa opłacenie przez SMS i ile pieniedzy zostaje zabranych m.in. przez operatora sieci
Jak mnie denerwują lduzie którzy przeczytali topic i nie czytając innych wypowiedzi piszą to co juz było xxx razy poruszany...

Sir Emilio
18-06-2006, 12:47
szczeze powiem: 6 zl to przesada jezeli sms wysle 15 osob to juz macie na pacca a mysle ze chetnych bedzie wiele tysięcy rozumiem ze kasa idzie na utrzymanie serwisu itp. ale bez przesady!

Ashlon
18-06-2006, 12:54

Zauwaz, ze jakos wczesniej strona miala 1000 odwiedzin na dzien, a teraz pewnie wyjdzie ponad 10 000...A teraz, misiu kolorowy, pomysl, ile kosztuje utrzymanie serwera, ktory to pociagnie.

Odkryles ten okrutny spisek, o ktorym wiedzieli tylko nieliczni!!!!!!!!!!1111111oneonejedenjedenraz

Wy już dobrze wiecie ile tych smsów dojdzie a dla ściemy przedłużycie czas wysyłania smsów żeby hajs scharpić.

Dokladnie. Przeciez gdyby wylosowali kogos i zaczeli nowy konkurs, zadnego smsa juz by nie dostali! :<

To ty nie slyszales o tej slynnej dynastii Bosallow?

A teraz wyjawie ci jedna, wielka, straszna tajemnice. Sluuuuchaj uwaznie, skoncentruj sie, to moze byc dla ciebie baaardzo trudne. Wdech, wydech. Gotowy? Tarararara....nikt ci nie kaze tych smsow wysylac, ani klikac na bannery. Ba, nawet nikt ci nie kaze odwiedzac tej strony! Straszna tajemnica, nie?!

A tak na serio : debilizm u niektorych mnie dobija...

Raul
18-06-2006, 13:00
Rozpoczynam akcje Jelenie w terenie !!!
Akcja dla wielbicieli smsów za żenione 7 zł Skończ bo nudny jesteś, a nie śmieszny. Przez takich jak Ty bosal mniej zarobi i co za tym idzie, mniej wpadnie do mojej kieszeni na czysto.

Edray
18-06-2006, 13:04
Moim skromnym zdaniem 6zl (a wlasciwie 7.32 zl) to troche za duzo. Proponuje zmieniac ceny smsa ( 2-5 zl) co miesiac i znalezc optimum. Wg mnie smsa za 2 zl na pewno wysle wysle 3 razy wiecej osob niz za 6 zl. Ktos mowil ze sie ludzie pluja bo ich nie stac - owszem nie stac. A smsa za 2 zl mozna zawsze sobie wyslac zamiast kupic batona albo czekolady.

Phoelerius
18-06-2006, 13:05
Ogolnie to nic nie mam przeciwko takim konkursa, kto chce to sobie bedzie wysylal SMSy, kto nie bedzie chcial to nie bedzie wysylal, nikt nikogo do niczego tutaj nie namawia... tylko czy czasem nie powinno tam byc napisane ze zeby wziasc udzial w konkursie trzeba miec ukonczone 18 lat?:)

Edit:
Ile tak naprawde macie z takiego jednego SMS? Zawsze mnie ciekawilo ile firmy przez ktore mozna dokonywac platnosci za pomoca SMSow zarabiaja, polowe z tej kwoty?:P
Juz wiem, 40%, lol!

Dan the Automator
18-06-2006, 13:08
@2up:
hehe pozytywnie ; )

Paranoja =.=

Fajny jesteś!!! Napisz to w swoim blogu.

bosal
18-06-2006, 13:17
szczeze powiem: 6 zl to przesada jezeli sms wysle 15 osob to juz macie na pacca a mysle ze chetnych bedzie wiele tysięcy rozumiem ze kasa idzie na utrzymanie serwisu itp. ale bez przesady!

czytaj to co piszemy, mamy 40% z tego
dla tych co mysla ze naciagamy mowie po raz n ty. Pierwszy konkurs bedzie trwal dwa tygodnie. Zaleznie od jego statystyk, bedziemy planowali nastepne... np. moze tak byc ze konkurs bedzie co tydzien i beda rozne kwoty smsow, np wysylasz za 6 zl to grasz o pacca na rok/pol wysylasz za 3 to grasz o pacca na 3 miechy.

Dwimenor
18-06-2006, 13:19
Moim skromnym zdaniem 6zl (a wlasciwie 7.32 zl) to troche za duzo. Proponuje zmieniac ceny smsa ( 2-5 zl) co miesiac i znalezc optimum.
To jest optimum. 40% idzie do nas-resztę zgarniają pośrednicy. Gdyby sms kosztował 2zł+vat nie miałby to sensu. Im wyższa cena tym mniej(%) zgarniają pośrednicy.
I przyjmijcie do wiadomości, że moderatorzy nie mają absolutnie żadnych korzyści materialnych z wykonywanej pracy.

Ozon18
18-06-2006, 13:30
A co mi szkodzi, wspomozemy stronke. Wyslalem 2 ;d

Sadzac z zainteresowania starczy wam na kilka paccow ;d
Moze nawet kilkanascie...

-=DanieL=-
18-06-2006, 14:03
Po co się modki kłucicie z nimi? Ci co bojkotują ten konkurs pewnie nie mają kasy na sms'a i im krew po twarzy spływa, że nie mogą wygrać pacca albo, że tibia.pl się rozwija bo oni by chcieli starą "dobrą" tibia.pl z 100 osobowymi odwiedzinami dziennie :(.

Lithen
18-06-2006, 14:08
Ja wysłałem SMS, uzupełniłem wszystkie rubryki, ale kiedy dałem "OK" żeby wysłało zgłoszenie to strona wygasła .... I teraz nie wiem czy moj kod przepadł :(

CO teraz Bedzie ??

Dwimenor
18-06-2006, 14:23
Wejdź jeszcze raz i spróbuj użyć swojego kodu jeszcze raz.

Sperow Knight
18-06-2006, 14:46
a była by możliwość kupna pacca np. na 90 dni poprzez wysłanie kilku (kilkudziesięciu) sms-ów???

kołbaś
18-06-2006, 14:49
a ja wyslalem moze wygram fajnie by bylo chociasz i tak po wakacjach sobie kupuje

Dwimenor
18-06-2006, 14:59
@Sperow Knight
Nawet gdyby...to policz sobie ile by cię to kosztowało.

Jeden SmS ściąga ci w tej chwili 6 zł+Vat (7.32zł).
My dostajemy około 40% z tych 6 złotych(czyli 2.40).
Pacc przez firmę Drom kosztuje 95 złotych(na 90 dni).
Oznacza to, żebyś musiał wysłać prawie 40 SmSów(przymijmy 40)
Wydałbyś na to: 292 złote 80 groszy.
Trzy krotnie byś przepłacił.

Teoretyczne wyliczenia, ale dojść dokładne.

Kulikos
18-06-2006, 15:44
Fajnie by bylo gdyby wiecej ludzi moglo wygrac, zamiast pacca na 6 miechw to kilka po 3... Wieksze szanse ;p

Ozon18
18-06-2006, 16:29
Pacc na 3 miechy bylby lepszym rozwiazanie + losowanie zawsze gdy sie zbierze kwota, a nie po jakims czasie (raz moze byc mniej raz wiecej).

Zuper Hero
18-06-2006, 16:35
Coo ? spoko pomysl ale jak dla mnie to 6 zeta za 1 sms mnie przerasta , gdyby kosztowalo max 3 to moze ktos by wysylal ale za 6 to sorrryX(

Trenei
18-06-2006, 17:19
@up

Niechcesz - niewysylaj.

Było powiedziane że pacci powyzej 90 dni "troche" kosztuja. Jak ci sie nie podoba, to po co to piszesz. A te 40% z tych 6 zł trafia na takie konkursy jak jest teraz organizowany...

Martinesz
18-06-2006, 17:20
Odnośnie konkursu, czy jeśli wyśle jednego sms'a, a jakis koło 20 to mam szanse wygrać? :P

konkurs mi sie podoba, pozdrawiam

grzysztof
18-06-2006, 17:44
moim zdaniem lepszym pomysłem były by 2 pacce na 90 dni w nagrode

Rekin Master
18-06-2006, 18:58
wyslalem sms-ka,podalem numer gg<czesto niewidoczny> ale telefonu nie podalem, bo pomyslalem, ze jak ktos telefonu nie ma i dzwonil z kumpla to co? ^^
moje pytanko-podalem wszystko ok wiec chyba bez tego numeru telefonu sie obejdzie? nic sie stanie?
off topic:
mam pytanko<odrazu sie tu spytam> idzie jakos nastawic ilosc postow na forum<aby pokazywalo przy imieniu,profesji itp^^>

Freaqs
18-06-2006, 19:35
Oj , zyski beda duze oj duze. Zdzierstwo jak nic ;P

Raul
18-06-2006, 19:40
off topic:
mam pytanko<odrazu sie tu spytam> idzie jakos nastawic ilosc postow na forum<aby pokazywalo przy imieniu,profesji itp^^> Oczywiście, że idzie. Ale nie zostanie to wprowadzone (przywrócone).

Maryan
18-06-2006, 19:48
Na wstępie gratuluje pomysłu.

Takie sms-owe konkursy są najbardziej korzystne finansowo dla firmy pośredniczącej, bo Wy jako organizatorzy konkursu dostajecie tylko kawałek tej kwoty. Czy nie lepiej było zozrganizować coś w stylu paypal donate? Wtedy z każdej wpłaconej złotówki więcej jest dla Was niż dla pośrednika. W ostatecznym rozrachunku nie nabija się kabzy innym firmom kosztem użytkownika.

BTW. Zamierzacie jakoś podawać liczbę smsów, które już wpłynęły?

Pozdrawiam

Harry Xin
18-06-2006, 19:58
Ale skoro wysyłam 2 sms-y (pierwszy po kod a drugi jako odpowiedź) to płacę 6 zł za oba (nie kapuję)?

Krakers
18-06-2006, 20:05
Ale skoro wysyłam 2 sms-y (pierwszy po kod a drugi jako odpowiedź) to płacę 6 zł za oba (nie kapuję)?

Odpowiedzi nie wysyla sie SMS'em, zaznacza się ja tam na stronie gdzie wpisujesz swoj kod ..

Wiec chyba tylko zmarnowales 6zl ;S

Harry Xin
18-06-2006, 20:24
Odpowiedzi nie wysyla sie SMS'em, zaznacza się ja tam na stronie gdzie wpisujesz swoj kod ..

Wiec chyba tylko zmarnowales 6zl ;S
No to fajnie... Nie dość, że nie wygram to jeszcze zmarnowałem 12 zł.
;(

Vil
18-06-2006, 20:35
Done.

Imho pacce na 3 miechy to znacznie lepszy pomysl..

Pietro the Elite
18-06-2006, 20:51
Wyśle jutro SMS'a ale i tak pewnie nie wygram :P Ale Tibie.pl przynajmniej wspomogę :D

K0nki
18-06-2006, 22:47
Wyśle jutro SMS'a ale i tak pewnie nie wygram :P Ale Tibie.pl przynajmniej wspomogę :D

Jeśli już to nie wspomożesz Tibia.pl Tylko pomożesz w wygraniu pacc innej osobie. Ja uważam konkurs za świetny bo jeśli ktos nei chce kupować pacc bo poprostu szkoda mu kasy to może sobie wysłać smska od czasu do czasu, a może sie trafi :P
Ja narazie nie wysyłam bo mało kasy na koncie ale niedługo, kto wie :)
Nie piszcie że wspomagacie tibia.pl albo oni maja na tym jakieś korzyści, bo tak nie jest. Nawet jeśli cos z tego zostanie to napewno admin nei wexmie sobie tego na piwo czy cos tylko przeznaczy na inne konkursy, server albo coś w tym rodzaju.

Crusader'Phoenix
19-06-2006, 02:19
Mam 140 zł na koncie także troche tych sms'ów pójdzie :p Jak narazie poszły 4 :] Zapowiada się fajnie

kołbaś
19-06-2006, 07:23
ja wyslalem jeden i luzik ale mysle ze to jest dosyc podobne do lotka tyle ze tutaj tylko 1 wygrywa(no chyba ze kumulacja)

NIECH ŻYJE TIBISKI TOTOLOTEK

Wielki Mancyz
19-06-2006, 08:46
Zróbcie możliwość kupowania pacc przez smsa :D 95 PLN przez sms i pacc by był nawet fajnie by było ;]

bosal
19-06-2006, 10:21
jesli chodzi o te PACCe to zobaczymy ile kasy zbierzemy jesli wystarczajaco to bedzie pare paccow, wszystko sie wyjasni po pierwszym losowaniu, juz teraz jestesmy pewni ze bedzie to wygladalo duzo korzystniej. Jednak nie bedziemy zmieniali zasad w trakcie gry. Wiec zmiany dopiero po tym losowaniu.

kołbaś
19-06-2006, 10:40
a czy moze juz wiecie ile osob juz wyslalo sms'y ?? jakis licznik byl by fajny

Ashlon
19-06-2006, 11:14
Zróbcie możliwość kupowania pacc przez smsa :D 95 PLN przez sms i pacc by był nawet fajnie by było ;]

95 zl - 40% idzie dla organizatorow
x zl - 100% idzie dla organizatorow
x = 237 zl musialbys wplacic, aby kupic pacc za posrednictwem smsa.

Crusader'Phoenix
19-06-2006, 12:22
Wysłałem już 4 sms'y tyle że wpisałem nick który ma apostrof ( ' ) czy moje sms'y będa uznane i mam dalej szanse na wygraną jeśli zrobie na koncie drugą postać bez apostrofa??

Burns
19-06-2006, 13:06
Nooby. Ten sms wliczając VAT kosztuje 7 zł i 32 grosze. 10 sms'ów i macie ponad 73zł, czyli prawie PACC na 3 miesiące. Szanse na wygrane są małe, zwłaszcza, że można wysyłać kilka sms'ów. A znalazło się na pewno parę debili, którzy nawet nie spojrzeli na cenę sms'a, tylko od razu wysłali z 10. Rozumiem jeszcze wysłać 1 sms'a... ale wysyłanie większej ilości sms'ów się po prostu nie kalkuluje.

Wysłałem już 4 sms'y tyle że wpisałem nick który ma apostrof ( ' ) czy moje sms'y będa uznane i mam dalej szanse na wygraną jeśli zrobie na koncie drugą postać bez apostrofa??

Gratuluję. Zapłaciłeś już niecałe 30zł. Zrób tak jeszcze 2 razy i już Cię wyniesie to więcej niż normalny zakup PACC'a na 3 miesiące. Albo jeszcze 4 razy na 6 miesięcy.

Mam nadzieję, że Tibia.pl obniży cenę sms'a. Może wtedy i ja się zdecyduję ;).

Ashlon
19-06-2006, 13:28
10 sms'ów i macie ponad 73zł, czyli prawie PACC na 3 miesiące.

A jesli akurat, dajmy na to, 3 smsy zostana wylosowane i wygra 3 pacce? :P

stozo
19-06-2006, 13:30
wydaje mi sie ze ten konkurs zainteresuje bardzo wielu posiadaczy komórek.
Duzo osób gra w tibie i nigdzie nie dzwoni:p wiec ma duzo kasy na koncie :D i moze sobie pozwolic na wydatek 6zl. Tesh wyslalem sms-ka :cup: chociarz nie sadze ze wygram bo raczej nie mam szczescia ;(

Burns
19-06-2006, 13:36
A jesli akurat, dajmy na to, 3 smsy zostana wylosowane i wygra 3 pacce? :P

Jeśli ma takie szczęście niech zagra w lotka. :P

Można by sobie gdybać, ale rzeczywistość jest trochę inna.

stozo
19-06-2006, 14:24
czytalem ale troche tego nie kapuje?? :baby:

Krakers
19-06-2006, 14:30
Nooby. Ten sms wliczając VAT kosztuje 7 zł i 32 grosze. 10 sms'ów i macie ponad 73zł, czyli prawie PACC na 3 miesiące. Szanse na wygrane są małe, zwłaszcza, że można wysyłać kilka sms'ów. A znalazło się na pewno parę debili, którzy nawet nie spojrzeli na cenę sms'a, tylko od razu wysłali z 10. Rozumiem jeszcze wysłać 1 sms'a... ale wysyłanie większej ilości sms'ów się po prostu nie kalkuluje.

Gratuluję. Zapłaciłeś już niecałe 30zł. Zrób tak jeszcze 2 razy i już Cię wyniesie to więcej niż normalny zakup PACC'a na 3 miesiące. Albo jeszcze 4 razy na 6 miesięcy.

Mam nadzieję, że Tibia.pl obniży cenę sms'a. Może wtedy i ja się zdecyduję ;).

Tyle, ze jest to kasa na komorce, za ktora pacca nie kupisz ...
Wiec wysylaja smsy aby wygrac pacca...

Nivco
19-06-2006, 15:11
Yo. Wysłałem SMS-a, dostałem KOD wszystko ladnie pięknie odpowiedzialem na pytanie. Znałem odpowiedź bo dużo o tym czytalem więc raczej się nie pomylilem. To uzpelnilem wszystko (tylko bez telefonu) i kiklem "WYŚLIJ". Wyskoczyl komumikat "Nie można wyświetlić strony". Czy to zgloszenie doszło czy nie. Próbowałem 2 raz wysłać ale pisało że "Nieprawidłowy Kod". Proszę o szybką odpowiedź.

Nozuman
19-06-2006, 15:28
Pierwsza mysl: o.O Komercja!! :O
Ale pozniej przegladam sobie komentarze i mysle.
Hmmm.. 40% z 6zl to 2,4zl czyli 3,6 idzie na pacca za jedna osobe (bez vat :P)
Prawdopodobienstwo wygrania tez nie jest duze bo duzo osob wysyla ale z drugiej strony cena raczej nie moze sie zmienic aczkolwiek mysle ze daloby rade zrobic cene takich smsow 5zl + vat (wynosilo by to jakos 6zl 10 groszy czyli 2zl na tibia.pl a 3 na pacca a ilosc chetnych zwiekszyla by sie :) Ale ja sie nie mieszam :D).
Hosting strony ktora mogla by utrzymac taka ilosc odwiedzajacych troche kosztuje pozatym (NIE ZAPOMINAJMY) Usluga takich smsow tez kosztuje (CHYBA WLICZONE JEST W VAT). Mysle ze jedna osoba nie wysle wiecej niz jednego sms'a (z reguly) ale z drugiej strony jak wysle sie dajmy na to 4 smsy to i tak sie zwroci jesli wygramy pacca (wieksze prawdopodobienstwo). A i tez mozna zamiast wysylac sms'a na jakis horoskop czy gre na komorke wyslac raz w miechu smsa i kiedys sie trafi ;)
Burns - jak juz mowilem vat idzie na nie na tibia.pl tylko na oplate za usluge wysylania takich smsow :P
A i jak ktos dostaje powiedzmy od rodzicow 50 zl miesiecznie na karte (przyklad) a nie korzysta tak duzo i na koniec miesiaca zostaje mu kasa to czemu nie sprobowac sczescia ;)
Dobra koncze bo sie rozgadalem :P

Crusader'Phoenix
19-06-2006, 15:58

Proponował bym żebyś o moją kase się nie martwił. Wyśle tyle sms'ów ile będe chciał a tobie gówno do tego a pozatym nie jestem jeszcze taki głupi żeby wysłać 30 sms'ów bo tyle trzeba by było na 6 miesięcy PACCa.

Mysterious Flash
19-06-2006, 16:32
Wysłałem :-)
Wiem że nie wygram, bo ja nigdy nie mam farta.
A pozatym, kto by zwracał na 17 lvl nooba...
Przynajmniej trochę wspiorę Tibia.pl
Poszły 2 eski, bo za pierwszym razem było pytanie kto zamieszkuje kazorordoon i z pospiechu zaznaczyłem nie prawidłową odpowiedź :D:/

Thomas Falcon
19-06-2006, 16:52
Pomysł spoko ale 6zł+VAT... ech...w końcu trzeba jakoś na tego PACCa uzbierać...:oks:

<gicior>

Crusader'Phoenix
19-06-2006, 17:20

Czy byłby ktoś na tyle upszejmy i odpowiedział mi wkącu na moje pytanie??

Macia
19-06-2006, 17:34
Nigdy nie wysle sms'a za 6 zl gdzie szanse na wygrana sa jak trafienie 4 w duzego lotka ...

Wg mnie to pomysl jak najbardziej trefny.

Crusader'Phoenix
19-06-2006, 17:37
Nigdy nie wysle sms'a za 6 zl gdzie szanse na wygrana sa jak trafienie 4 w duzego lotka ...

Gdyby wszyscy myśleli tak jak ty to takich konkursów wogule by nie było.
A z kąd wiesz, może to szczęście dopisze akurat tobie.

Tompior
19-06-2006, 18:00
Pomysl moze byc, dobrze przemyslane: rodzice daja dziecia kase na komorke a ze kochaja tibie to wysla sms'a i mysla ze wygraja :P Lepiej tak kase od nich zbierac bo niektorym rodzice nie dadza jak powiedza: na pacca.

po 2. Za drogo... Nawet sms ze zgloszeniem sie do programu " grasz czy nie grasz" kosztuje mniej bo chyba 5zl

po 3. Wiecie co z 6zl mozna na komie zrobic?:D Wyslac na konkurs w 4fun tv. gdzie mamy juz wieksza szanse na wygranie plyty, albo wygadac :D

po 4. Mysle ze koszty poniesione na zakup pacca (130zl??) zwroca sie kilku krotnie...

yuppy maister
19-06-2006, 18:09

zgadzam się z Tobą w 10000%

gdyby bylo taniej np. 2,44 lub 1,22zł to wiecej osob by wyslalo !!!! B)
ja tez bym wtedy wysłał, a tak - nie wysylam bo szkoda kasy !!! :] :p :evul:

Neo_pl
19-06-2006, 18:18
Ehh wysztko okey gdyby nie fakt że :

Wpisałem mój numer telefonu : (0)123-456-789
I wszystko inne było dobrze wypełnione wysłałem i napisane było że pole nr telefonu było źle wypełnione !!

Potem zostawiłem te pole w spokoju ale gdy chiałem juz ponownie kodu którego użyłem wyżej ^ napisane było że jest nieprawidłowy !! STRACIŁEM 6zł + Vat Za to że źle (lol?) wypełniłem rubryke z telefonem !!

Prosze to usunąć !!

Lithen
19-06-2006, 18:28
Wejdź jeszcze raz i spróbuj użyć swojego kodu jeszcze raz.

Niestety, kiedy wpisuje ponownie swoj kod, program nalega aby wysłał SMS jeszcze raz ....
moj kod jest jakby nie aktywny :/

(Problem moj jest na 8 stronie - tak mówie jak byś Nie widzieał o co mi chodzi :) )

Da sie coś zrobić ??? HELP!!

AKONOM
19-06-2006, 18:31
Moim zdaniem to zawalisty konkurs i wzielem w nim udzial i innym tez tak radze po pierwsze wspomagamy tibie.pl a po drugie mozna wygrac pacc'a.:crusader:

Harry Xin
19-06-2006, 19:23
Wysłałem :-)
Wiem że nie wygram, bo ja nigdy nie mam farta.
A pozatym, kto by zwracał na 17 lvl nooba...
Przynajmniej trochę wspiorę Tibia.pl

Sugerujesz, że w trakcie losowania brany jest pod uwagę lvl postaci?

Ponczekm
19-06-2006, 19:46
Ja specjalnie jutro jadę kupić kartę doładowywującą, aby móc wysłać SMSika :)

Jess Dran
19-06-2006, 20:27
Siema :D

Znakomity konturs :D wyslałem sms'a :):)

Kucyk123
20-06-2006, 09:09
Fajny pomysł z tym konkursem nawet sam wysłałem smsa :p może coś wygram. Oby było więcej takich konkursów.

ketsu
20-06-2006, 10:21
Jak dla mnie świetny pomysł :) kasy i tak mam ciągle za dużo (doładowanie co 3 miesiące - kto to widział) to i smsa mogę wysłać, może się poszczęści.

Mam tylko jedno ale - gdy chciałem wpisać nick postaci który zawiera myślnik (-) to wyskoczyło, że niepoprawny nick, wpisałem innej na tym samym koncie, ale dlaczego takie ograniczenie??

Stonek
20-06-2006, 10:37
Konkurs fajny, ale ...
Wysłąłem SMS'a za +6zł i dostałem zwrot o treści: "Bardzo nam przykro altreść wiadomości SMS jest nieprawidłowa. Proszę spróbować jeszcze raz."

Jeszcze raz, jakiej treści miał być SMS? Jeśli "TIBIA", to ten cały konkurs jest do dupy, iokrada ludzi.

DDoS
20-06-2006, 11:46
Mogłeś:
- pomylić się w treści, niepamiętam czy wielkość liter ma znaczenie
- pomylić się w numerze telefonu,

lub coś z numerem się zrobiło, nie będę sprawdzał :P.

Btw. Szansa na wygranie Premium Account w tym konkursie wynoszą:

Jeżeli tibia.pl dostaje 40% z 7,32 zł - 1:59 - 1.7%
Jeżeli tibia.pl dostaje 40% z 6,00 zł - 1:71 - 1.4%

Rozważania dla Pacc na 6 miesięcy (cena 170 zł)

Harry Xin
20-06-2006, 13:36
Btw. Szansa na wygranie Premium Account w tym konkursie wynoszą:

Jeżeli tibia.pl dostaje 40% z 7,32 zł - 1:59 - 1.7%
Jeżeli tibia.pl dostaje 40% z 6,00 zł - 1:71 - 1.4%

Póki moje szanse nie wzrosną do 4% nie głosuje dalej.
:p

Membris
20-06-2006, 17:29
Na Jaki Numer?? I Za Ile SmS ??:P

Speed-devil
20-06-2006, 17:41
Hmm... super konkurs... Wysłałem eska... raczej 2 bo za pierwszym razem coś źle wpisałem i mi przyszło że nie prawidłow komenda, ale trudno.

Szkoda żę są małe szanse, bo miałem kiedyś pacc i po 2 dniach mi go shakowali (byłem noobem i dałem sie nabrać na list) w tym czasie tylko treniłem więc nie skozystałem z pacc... Chciałbym dostać drugą szanse od tibia.pl :(

Mexis
20-06-2006, 18:29
Mam nadzieje ,ze niedostane bana .To tylko moje zdanie ,a wiec.
To trocho glupio zebysmy sponsoorowali sobie pacca nawzajem to tak jakbysmy sie skladali na pacca dla kogos innego ale to ze on przypadnie nam jest minimalna.
dziekuje pozdrawiam

Ponczekm
20-06-2006, 19:35
Co prawda mam małe szanse, że wygram, ale miło poczekać do 1 lipca z nadzieją :P

Helixaw
20-06-2006, 21:16
Kapa ze juz nie gram :P gdybym gral to bym wyslal, ale tak to po co marnowac kase :P

krmichal
20-06-2006, 21:28
to tak jakbysmy sie skladali na pacca dla kogos innego

Brawo, odkryłeś w tym momencie zasadę działania większości konkursów (nie tylko sms) :D

erVin^
20-06-2006, 23:04
Hmmm zamiast tego paccka na 180 dni lepiej by bylo kilka pacckow na 90 dni. Nie sadzicie ?

bosal
20-06-2006, 23:55
bedzie niespodzianka :) ale psst ;]

Crusader'Phoenix
21-06-2006, 00:11

bosal bardzo Cię prosze bądź wkącu na tyle łaskaw i odpowiec mi na moje skromne pytanie. :p

bosal
21-06-2006, 00:23
co z tego ze ma apostrof:

patrzylem w bazie sa 4 wpisy Twojej postaci.

Crusader'Phoenix Galana

Mc ciapa
21-06-2006, 00:46
przeliczajac kwote jesli smsa wysle 1000 osób to tibia.pl otrzyma 7320 zł ...

I co z tym zrobić...? jak taki pac kosztuje 90 zł oj oj X(

bosal
21-06-2006, 00:50
/me mowi, ze zastanawia sie czy nauka czytania nie powinna byc jakos weryfikowana

przeciez masz napisane ze 40% idzie do nas, i ach... nawet nie chce mi sie pisac, ze wedlug pierwszego losowania zdecydujemy ile bedzie nagord, i po ile beda smsy.

Speed-devil
21-06-2006, 09:49
Mam pytanie... Konkretnie moja postać to Speed-Knight tylko że wasz seris sms nie obsuguje myślnika ,,-'' (wpisałem z myślinkiem i pisało żę zła nazwa)
czy jeżeli napisałem zamiast myślinka spacje moja postać będzie brana pod uwage??

Mc ciapa
21-06-2006, 10:08
wiem ze 40% dla was ale sms mogly by byc po 3 złote.... i wtedy kazde wysle kilka sms i wiecej osób bedzie sie w to bawic i nawet wiecje an tym zarobicie logiczne co nie/ (po obliczeniu 40% jak kazyd wysle sms po 6 zł biorac udzial w tym 100 osó zarobiecie 600 zł to i tak duzoo)

Ozon18
21-06-2006, 10:37
A jaka widzisz roznice w wyslaniu 1 smsa za 6 zl, a wyslaniu kilku (2) smsow za 3 zl?

Dwimenor
21-06-2006, 10:54
"Biedaka nie stać na nowe buty z porządnego materiału. Dlatego kupuje 2 pary na sezon, które po kilku miesiącach do niczego się nie nadają.
Bogacz kupi sobie jedną parę porządnych butów i będzie w niej chodził przez lata. Wyda dużo ale raz. Biedak wyda wiele razy, ale po trochu. Gdyby to liczyć, bogacz mniej wyda na buty w dłuższym odcinku czasu niż biedak.
Biedakowi się wydaje, że zaoszczędził kupę szmalu. Bogacz takie drobne wydatki nie obchodzą.
Dlatego bogacze są bogaci a biedacy biedni"

Cytat z "Zbrojni" T.Pratcheta
Może być trochę niedokładny, ale sens został zachowany.
Niczego nie sugeruje.

DDoS
21-06-2006, 11:05
wiem ze 40% dla was ale sms mogly by byc po 3 złote.... i wtedy kazde wysle kilka sms i wiecej osób bedzie sie w to bawic i nawet wiecje an tym zarobicie logiczne co nie/ (po obliczeniu 40% jak kazyd wysle sms po 6 zł biorac udzial w tym 100 osó zarobiecie 600 zł to i tak duzoo)

1) Czy ktoś wyślę smsa za 6 zł czy kilka za 3 zł nie widzę różnicy
2) Tibia.pl nic na tym nie zarabia
3) Od tych stu sms'ów to nie dostają 600 złotych a 240 złotych jakbyś popatrzył na mój post wcześniej wiedziałbyś ile potrzeba smsów na Premium Account na 6 miesięcy (przy 40% od 6 zł, oraz 40% przy 6zł+Vat).

Vini Vidi Risi

bosal
21-06-2006, 12:00
Mam pytanie... Konkretnie moja postać to Speed-Knight tylko że wasz seris sms nie obsuguje myślnika ,,-'' (wpisałem z myślinkiem i pisało żę zła nazwa)
czy jeżeli napisałem zamiast myślinka spacje moja postać będzie brana pod uwage??

skontaktujemy sie z wygranym aby potwierdzic info.

Grenni
21-06-2006, 12:34
""Biedaka nie stać na nowe buty z porządnego materiału. Dlatego kupuje 2 pary na sezon, które po kilku miesiącach do niczego się nie nadają.
Bogacz kupi sobie jedną parę porządnych butów i będzie w niej chodził przez lata. Wyda dużo ale raz. Biedak wyda wiele razy, ale po trochu. Gdyby to liczyć, bogacz mniej wyda na buty w dłuższym odcinku czasu niż biedak.
Biedakowi się wydaje, że zaoszczędził kupę szmalu. Bogacz takie drobne wydatki nie obchodzą.
Dlatego bogacze są bogaci a biedacy biedni"
Hymm... biedak kupujac 2 pary na sezon jakby nie patrzec ma o 1 pare wiecej od bogacza, zatem gdy jedna para mu sie "zepsuje" zaklada drugą, w przeciwienstwie do bogacza (bez aluzji do sms-ow :D) Wszystko sprowadza się do okreslonych potrzeb i toku rozumowania. Jesli juz to ten "bogacz" nigdy nie ma tylko jednej pary butow.. zapamietaj to nigdy... :)) Tak, masz racje, bogacze sa bogaci bo wydaja duzo, a biedacy sa biedni bo musza oszczedzac :)

Jest jeszcze jedna opcja: biedak sprzedaje swoje buty za niebagatelne kwoty (np. +6 zł) i staje sie bogaczem . Bez aluzji oczywiscie ;]

Wracajac do statystki tego konkursu: Nieprawdobodobnym jest by Wam sie ten konkurs nie zwrócil z "mala nadwiązką" nawet...
Prosty rachunek potencjalnych przychodow na potwierdzenie: (przyjmuje ze jeden pacc costs 150 zl)
1 SMS to cena 6 zl (tak tak wiem, tylko 40 % idzie do serwisu.. ale przy takiej stawce to wyglada tak =>
6 zl * 0,4 = 2,4 zl na czystego od 1 sms'a
150 zl : 2,4 zl ~ 63 ( Ilość sms-ów po ktorych zakup pacca jest oplacalny)

A dalej to juz rachunek prawdopodobienstwa, zreszta bardzo prawdopodobny w tym wypadku :))
Przy 63 smsach wychodzicie na zero => 63 smsy to sie naliczy z samych odpowiedzi w tym temacie typu "juz wysylam/wyslalem", a tak by to bardziej realnie wygladalo, to przy ilosci odwiedzin tylko tego tematu na poziomie 4,5 tyś + na pewno jest info na stronce glownej Tibia.pl (trochę osob jednak wizytuje tę stronkę), to jakbys nie liczyl te magiczne 63 smsy zostaly juz dawno wyslane, a nawet w zwielokrotnionej ilosci. Pomysł był przedni, tak, wiemy ze hosting i utrzymanie serverow kosztuje, ale z takimi pomyslami to wy napewno dokladac do tego nie bedziecie :)).

Jestem ciekaw czy przedstawicie statystki dotyczace tego konkursu (przynajmniej ilosc nadeslanych sms-ow :)

Nekro Rafiq
21-06-2006, 14:11
ciekawe na ile czasu jest pacc

Crusader'Phoenix
21-06-2006, 18:21
ciekawe na ile czasu jest pacc

Jak byś uważnie czytał temat to byś wiedział.

Harry Xin
21-06-2006, 19:12
Szkoda żę są małe szanse, bo miałem kiedyś pacc i po 2 dniach mi go shakowali (byłem noobem i dałem sie nabrać na list) w tym czasie tylko treniłem więc nie skozystałem z pacc... Chciałbym dostać drugą szanse od tibia.pl :(

Ty chyba żartujesz?

Kiko
21-06-2006, 21:56
Nie czytałem poprzednich postów, ale jak by cena wynosiła 1,22zł z vat, to byłby lepszy efekt :)

Raz na miesiąc mógł bym tyle kase poświęcić :P i posałać xD ale 7,32zł to zbyt DUŻA kwota ;] więc nigdy takowego smsa nie wyśle

Musicie wziaść pod uwagę, że większość tibijczyków to dzieci i oni kasy zbyt dużo nie mają.
A jak już naciągają rodziców, to odrazu na pacca :P a nie sms xD

hiros2
21-06-2006, 22:08
Cieszcie sie ze 6 zł B) wole 6 zł placic niz 100+ ;] Fajny pomysł mam nadzieje ze wygram ^^ :D

Co jezeli np. dajmy na to ze wygralem a bede na wakacjach...wy bedziecie mi pisac maile i co jezeli nie odpisze akceptacji szukacie innego winera?

Hmm.......mam prośbe tibio.pl ;] wyslalem wam smsa no i.. nie wpisalem komy jade na wakacje wiec jak wygram to byscie mogli sie skontaktowac tylko przez kome jezeli mogli byscie to napiszcie na moj email [email protected] i napisze wam ten nr.....bo zawsze jest szansa ze wygram ;]B)

bosal
22-06-2006, 14:43
już teraz wiadomo, że będzie więcej nagród, kto wie może przed 1 lipca będzie jezscze więcej.

1. PACC na 180 dni
2. PACC na 90 dni
3. Nagroda specjalna - PACC na 90 dni za Najwiecej wyslanych sms

Dwimenor
22-06-2006, 14:47
Musicie wziaść pod uwagę, że większość tibijczyków to dzieci i oni kasy zbyt dużo nie mają.
A jak już naciągają rodziców, to odrazu na pacca :P a nie sms xD
A ty weż pod uwagę, że przy 1.22 zł za sms, aby uzbierała się wymagana kwota trzeba by baaardzo dużo tych SmSów wysłać. Im więcej kosztuje SmS tym mniej(%) zgarnieją pośrednicy.

Nynon
22-06-2006, 15:34
a jak ja za 2 razem sma wyslalem to mi jakis error wyskoczyl ;/

fannet
22-06-2006, 15:50
hmm, fajnie, no tak szczerze dzieki temu zwiększeniu nagród, wysłałem jeszcze sms, jak bede miał kasa to wyśle nastepnego xD, narazie dziewczyny nie ma to sie wysyła, heh :P

pregusia
22-06-2006, 18:03
a jak ja za 2 razem sma wyslalem to mi jakis error wyskoczyl ;/

Podaj dokladnie treść błędu jaka ci wyskoczyła a ułatwi nam to rozwiązanie problemu :>

Pozdrawiam

Helixaw
22-06-2006, 20:27
[..]
3. Nagroda specjalna - PACC na 90 dni za Najwiecej wyslanych sms [/B]
Lol, no tego to ja się nie spodziewałem ;) Ciekawe czy ktoś wyśle więcej smsów niż wart jest cały pacc :D
Wogóle widzę, że tibia.pl się koemrcjalizuje... A podateczek się płaci? :P

bosal
22-06-2006, 20:49
ludzie co tu wspolnego z komercja... chcemy Wam pomoc tak trudono zauwazyc?

A ty myslisz ze aby dostac ta kase z tych smsow od operatorow to bez papierow sie da... otoz nie ... ponadto czeka sie na to dwa miechy.

Klapoo
22-06-2006, 21:26
ALE PROBLEM ROBICIE...
TIBIA.PL SIE STARA ROBI KONKURSY A WY TYLKO...
AAA... DO BANI KONKURS BO 6 ZL (+VAT).
NIE CHCECIE TO NIE BIERZCIE UDZIALU I PO SPRAWIE !!
(Wedlug mnie super pomysl !! Gratulacje !!)
B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

Aplikus
22-06-2006, 22:14
Zastanawiam sie ile trzeba wyslac smsow aby wygrac ?

Ale to i tak nic nie robi juz wyslalem 4 smsa xD

WIEC NIE ZAWIEDZCIE MNIE STRACILEM CALE DOLADOWENIE NA WAS!!!!! :]

bosal
22-06-2006, 22:22
nie na nas - na siebie

Aplikus
23-06-2006, 10:40
Ja nie podalem ani razu nr telefonu ani nr gg czy to cos sie stanie? Juz 5 sms w ruch poszedl POZDRAWIAM!!!!

Etoric
23-06-2006, 16:15
Uhm...imho dziwny konkurs...ale wyśle tego jednego sms'a.

Crusader'Phoenix
23-06-2006, 19:50
Wysłałem już 5 sms'a. Odpowiedziałem na pytanie uzupełniłem dane te co zawsze i dałem wyślij poczym wyskoczyło mi to:
Wystapil blad SQL
Funkcja: db_getArray

Zapytanie: SELECT * FROM osoby WHERE nick = 'Crusader'Phoenix' AND pulaID=4

Blad: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Phoenix' AND pulaID=4' at line 1

Wysłałem kolejnego sms'a (6) bo myślałem że coś źle uzupełniłem lecz po kolejnej odpowiedzi na pytanie i uzupełnienia danych wyskoczyło to samo :/
Zrobiłem coś źle czy wina leży raczej po waszej stronie??
Prosze o odpowiedź bo straciłem na tym ponad 12 zł a chce wysłać więcej sms'ów

Seele
23-06-2006, 21:57
przydała by sie lista aby zobaczyć kto ile razy wysłał sms...bo niewiadomo ile dosłać :D

ps.
odemnie poszła cała masa :cup:
cała kasa jaką miałem....ale niedługo pierwszy i znowu doładowanie....przemęcze sie tydzień bez wydzwaniania ;p

pregusia
23-06-2006, 23:40
Wysłałem już 5 sms'a. Odpowiedziałem na pytanie uzupełniłem dane te co zawsze i dałem wyślij poczym wyskoczyło mi to:
Wystapil blad SQL
Funkcja: db_getArray

Zapytanie: SELECT * FROM osoby WHERE nick = 'Crusader'Phoenix' AND pulaID=4

Blad: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Phoenix' AND pulaID=4' at line 1

Wysłałem kolejnego sms'a (6) bo myślałem że coś źle uzupełniłem lecz po kolejnej odpowiedzi na pytanie i uzupełnienia danych wyskoczyło to samo :/
Zrobiłem coś źle czy wina leży raczej po waszej stronie??
Prosze o odpowiedź bo straciłem na tym ponad 12 zł a chce wysłać więcej sms'ów

Problem był w tym że miałeś apostrof w nazwie postaci. Zostało to już naprawione, a do twojego konta dopisane 2 sms które wysłałeś także wszystko jest w porządku.

Jeśli ktoś załwarzy jakieś błędy inne to niech tutaj pisze ;)

Pozdrawiam

Lord of the Universum
24-06-2006, 11:33
"Kto jako pierwszy osiągnoł 200 poziom"
A nie osiągnął? :p :p :p :p :p
Sms poszedł jeden.

Feter Mastah
24-06-2006, 11:38
Ja już wysłałem dwa s-msy może wygram :P
A tako to dobry pomysł

Crusader'Phoenix
24-06-2006, 12:06
Właśnie poszedł 10 sms i pujdzie jeszcze wiele więcej :D :D :D
Idiota zemnie nie?:D walcze o nagrode specjalną za wysłanie najwięcej sms'ów ciekawe czy ktoś mnie pobije :D

Vass
24-06-2006, 13:10
Ja wyslalem juz chyba 8 esów ... ale to nadal za malo :P uwazam ze to jest genialny pomysł na taki konkurs bedzie wiecej ludzi odwiedzalo te stronke i beddzie jakis dochodzik na server TIBIA.PL ;] Gz ;];];];];]

Andrealfus
24-06-2006, 13:20
Genialny pomysl tibia.pl :) ale ja sms nie bede wysylal bo mam na abonament ;p

sir'zizu
24-06-2006, 13:21
Właśnie poszedł 10 sms i pujdzie jeszcze wiele więcej :D :D :D
Idiota zemnie nie?:D walcze o nagrode specjalną za wysłanie najwięcej sms'ów ciekawe czy ktoś mnie pobije :D

Zauwaz ze pacc na 90 dni kosztuje 90 zl to jest ok.15 sms wiec nie wiem po co wysyłasz wiecej, chyba ze mozna wygrac pacc na 180 dni lub 90 i jeszcze dostac nagrode specjalna to rozumiem.. :]

pzdr for all - swietny pomysł mam nadzieje ze zostanie on kontynuowany

krmichal
24-06-2006, 15:25
Pomysł z nagrodą specjalną (za najwięcej wysłanych sms) jest bardzo przebiegły, muszę przyznać. Z pewnością przyczyni się do przekroczenia przez niektórych uczestników wartości PACCa, gdy w "ogniu walki" wyślą trochę za dużo smsów :evul:

Żeby nie było wątpliwości - konkurs mi się podoba, sam wysłałem jednego smsa, i niczego nie krytykuję. Dziwna jest tylko trochę sytuacja, gdy ktoś zapłaci za smsy więcej niż kosztuje PACC, tłumacząc to tym, że i tak nie używa telefonu. W takim razie można telefon sprzedać, i wystarczy wtedy na pacc i inne ciekawe rzeczy, i to nie tylko jednorazowo, bo już nie będzie się kupować karty :)

Macia
24-06-2006, 16:18
Wszyscy krytykuja tych co krytykuja ten "konkurs".

Zauwazcie ze ta wieksza czesc nigdy nie miala pacca dlatego dla nich ten konkurs to "szansa". Dodatkowo jakby nie patrzec to ktos tam napisal ze pacc =+ 100zl. Jezeli zalatwisz sobie na 3miechy to zaplacisz obecnie jakies 75-90zl.

Kolejna prowokacja jest dodaniu pkt za najwieksza ilosc wyslanych smsow.
Pamietaj ze 10smsow = 60zl + VAT, czyli dodasz jeszcze troszke gotowki i masz pacc. Tyle ze ulegajac tzw "polskiemu popedowi ku pieniedzy i "latwego" zysku" ta osoba nie zdaje sobie sprawy ze wyda o wiele wiecej na pacc niz by go mogla sobie kupic normalnie. Dodatko musi jeszcze ta osoba wygrac, co na xxx osob jest nikla szansa.

Takze nadal sadze ze pomysl z tym konkursem jak najbardziej trefny.

Warmendes
24-06-2006, 16:19
Wysłałem tego sms'a. Życze wszystkim szczęscia no i sobie też :) Jutro być może wyśle jeszcze jednego dla przypału. Teraz dowiemy kto jest sprytny albo bogaty ;p i nie moze wytrzymać bez tibi przez tą nagrode czyli pacc za wysłanie najwiecej sms'ów. Według mnie troche głupia opcja i lepiej by było losować a nie kto najwięcej sms'ów ale ten konkurs wymyślili modkowie i nie mam im nic do zarzucenia.

Olafisko
24-06-2006, 16:31
Nie kapuje po co ktoś się chwali że wysłał np 10 esów i że walczy o nagrode specjalnom. Pisząc to ten ktoś odbiera sobie szanse na tą nagrode specjalnom, ponieważ ktoś wysłał sobie też 10 esów i pzreczyta tu że ktoś wysłał już 15 esów to już wie ile przynajmniej musi wysłać by tego ziomka jednego pzreścignonć. Pomysł z tymi sms'ami jest dobry dla ekipy tibia.pl lecz nieopłacalny dla niektórych userów. Tu trzeba grać strategicznie, no i trzeba mieć pienionżki na phonie :p

bosal
24-06-2006, 17:15
do wygrania kolejne dwa PACCE na 90 dni

Gall Dordor
24-06-2006, 18:19
A to na wszystkie nagrody musi byc kasa zebyscie nie przedłużali o miesiąć czy jak ...?

bosal
24-06-2006, 18:21
nie bedzie przedluzony o na miesiac bo juz jest kasa na te nagrody.

Warmendes
24-06-2006, 18:41
Czyli 1 lipca poznamy szczęśliwców? Teraz jest większa szansa na wygraną

Harry Xin
24-06-2006, 18:45
Czyli mam rozumieć, że ten konkurs będzie już stałą ofertą tibia.pl (podobnie jak LOTTO w Polsacie)? Jeżeli tak to czy oznacza to koniec innych konkursów organizowanych przez ten serwis, w których nagrodą jest PACC?

Crusader'Phoenix
24-06-2006, 21:04
Muwicie że za kase którą wydam na sms'y moge sobie kupić nowego PACCA tylko problem jest w tym że mama nigdy mi nie da do ręki 100 zł żeby sobie go kupić bo uważa że PACC to zwykłe wyłudzanie pieniędzy od dzieciaków a na telefonie mam prawie 200zł. Co miesiąc mama musi mi doładowywać telefon a ja go i tak nie używam a pieniądze na nim mi się tylko mnożom i mnożom i nie mam co z nimi zrobić. W ten sposób moge sam sobie fundnąć PACCA za pieniądze z telefonu a mamuśka wcale się o tym nie musi dowiedzieć. :)

Ppa
24-06-2006, 22:17
Crusader~ tak masz naprawde piękną historie rodziną -,- powiec poprostu matce ze telefon ci jest nie potrzebny i niech matka go sprzeda i da ci za niego kase i ze mozesz za nia zrobic co chcesz...

p.s wyslalem swojego SMSa :P i tak niewygram ale nudzi mi sie :D

krmichal
24-06-2006, 22:23
PACC to zwykłe wyłudzanie pieniędzy od dzieciaków a na telefonie mam prawie 200zł.:)

Komórki to jest dopiero wyłudzanie pieniędzy. Tylko że nie od dzieciaków, tylko rodziców dzieciaków :D
Ale masz racje, skoro nie idzie się z rodzicami dogadać, że zamiast comiesięcznego doładowania telefonu wolałbyś coś innego - wysyłaj smsy na pacc :)

Crusader'Phoenix
25-06-2006, 08:54
Crusader~ tak masz naprawde piękną historie rodziną -,- powiec poprostu matce ze telefon ci jest nie potrzebny i niech matka go sprzeda i da ci za niego kase i ze mozesz za nia zrobic co chcesz...

p.s wyslalem swojego SMSa :P i tak niewygram ale nudzi mi sie :D

A słyszałeś kiedyś o sławnej ofercie Mix Plus?
Musze czekać do skączenia umowy i dopiero wtedy moge sprzedać telefon i przestać doładowywać konto.

Komórki to jest dopiero wyłudzanie pieniędzy. Tylko że nie od dzieciaków, tylko rodziców dzieciaków
Ale masz racje, skoro nie idzie się z rodzicami dogadać, że zamiast comiesięcznego doładowania telefonu wolałbyś coś innego - wysyłaj smsy na pacc

No nareszcie znalazł się jakiś człowiek który mnie zrozumiał.
Rodzice oczywiście dają mi kase na różne badziewie ale jak PACCA se sam nie fundne to nigdy go nie będe miał.

boorex
25-06-2006, 09:09
@up
zycze ci zeby Bill Gates wyslal wiecej smsow i zebys przegral :[
przez ciebie inni nie maja szans na "normalnym" poziomie. B)

@btw
Mi matka tez by nie dala nigdy do reki pieniedzy na pacca, a mialem juz 3. I to nie dzieki sms'om, he ?

Crusader'Phoenix
25-06-2006, 10:03
Każdy może wygrać i wcale nie musze to być ja i nie pieprz mi tu głupot że przezemnie inni nie mają szans.

krmichal
25-06-2006, 20:33
No nareszcie znalazł się jakiś człowiek który mnie zrozumiał.

To nie było trudne - też kiedyś byłem młody :D

Oerta
25-06-2006, 20:39
A słyszałeś kiedyś o sławnej ofercie Mix Plus?
Musze czekać do skączenia umowy i dopiero wtedy moge sprzedać telefon i przestać doładowywać konto

Możesz sprzedać telefon ale musisz ciagle płacić,poprostu nie możesz przejść na orange,czy ere(no chyba że masz 2 telefony)
ja na przykład kupiłem se nowy a tamten sprzedałem.

A co do konkursu to wyśle se w następnym bo kasy teraz nie mam

sir'zizu
25-06-2006, 22:38
Ja wysłałem 4. Więcej myślę, ze juz nie pojdzie z mojej strony.. bo troszke szkoda mi kasy :( Moze szczescie sie do mnie usmiechnie bo w lotto cos nie :P

Harry Xin
25-06-2006, 23:09
Czy mogę prosić o jakąś informację ile osób już wzięło udział? chocia taką orientacyjną. Chyba tibia.pl nie musi tego zatajać, co? ;)

Crusader'Phoenix
25-06-2006, 23:20
To nie było trudne - też kiedyś byłem młody :D

A z kąd ty możesz wiedzieć ile ja mam lat :D

pregusia
25-06-2006, 23:54
Czy mogę prosić o jakąś informację ile osób już wzięło udział? chocia taką orientacyjną. Chyba tibia.pl nie musi tego zatajać, co? ;)

Niestety z pewnych przyczyn nie mozemy zdradzić ilości uczestników.
Popatrz, poczytaj, oszacuj ^^

Harry Xin
26-06-2006, 00:17
Niestety z pewnych przyczyn nie mozemy zdradzić ilości uczestników.
Popatrz, poczytaj, oszacuj ^^
A czy po rozstrzygnięciu będziecie mogli te informacje ujawnić?

pregusia
26-06-2006, 00:28
A czy po rozstrzygnięciu będziecie mogli te informacje ujawnić?

Może po zakończeniu wszystkich edycji, bo po tej bedzie nastepna a po nastepnej nastepna itp. W chwili obecnej napewno nie zostanie to ujawnione :>
Pozdrawiam

boorex
26-06-2006, 09:04
Każdy może wygrać i wcale nie musze to być ja i nie pieprz mi tu głupot że przezemnie inni nie mają szans.

Mam na mysli wygrana za najwieksza ilosc wyslanych smsow wiec jesli masz zamiar przedupic 2 bomby na smsy to smiem powatpiewac ze ktos bedzie rownym idiota i przeplaci pacca 3 krotnie , a nie dwu tak jak robisz to ty , tyle.

Harry Xin
26-06-2006, 11:36
Może po zakończeniu wszystkich edycji, bo po tej bedzie nastepna a po nastepnej nastepna itp. W chwili obecnej napewno nie zostanie to ujawnione :>

A wiadomo może ile będzie edycji?

Crusader'Phoenix
26-06-2006, 11:42
Mam na mysli wygrana za najwieksza ilosc wyslanych smsow wiec jesli masz zamiar przedupic 2 bomby na smsy to smiem powatpiewac ze ktos bedzie rownym idiota i przeplaci pacca 3 krotnie , a nie dwu tak jak robisz to ty , tyle.

No to ja Cie upszejmie informuje że PACCA nie przepłaciłem ani razu.

Harry Xin
26-06-2006, 11:47
No ja również. :p

krmichal
26-06-2006, 12:23

Nie trzeba być detektywem, żeby to określić - obok Twojego posta jest wpisany Twój numer GG, a w "Katalogu publicznym" jest to podane czarno na białym :D

Poza tym napisałeś, że rodzice dają Ci kasę. Już na podstawie tego założyłem, że musisz być najprawdopodobniej jeszcze w wieku szkolnym, a więc w porównaniu ze mną jesteś jeszcze, jak to się mówi: "młody i piękny" :D
Nie żebym ja był stary :P

...:::Sert Skarbin:::...
26-06-2006, 17:05
I ja spróbowałem szczęścia. :D

Tawer Redeye
26-06-2006, 17:26
Ja także może mi się uda tak samo jak koledze ktory wygral rower na 1 szanse ;) .

Do Minator
26-06-2006, 19:21
Fajny pomysł:berserk:
Może tylko zmniejszycie koszty smsów
Wtedy o wiele więcej osób wyśle te smsy
Ja na komie mam 7 zł i musi mi wystarczyć do 10 lipca;(
Gdyby sms kosztował dwa złote wysłał bym i po 10 lipca wysłał bym jeszcze 3
Powinniście dać każdemu pacca na 1 miesiąc by każdy zobaczył jak fajnie jest go mieć
Wtedy ten konkurs stał by się najbardziej popularny,l każdy by w nim brał udział

nara:flaga_pl:

Sidena Daron
26-06-2006, 23:41
Początkowo myślałem ze ten konkurs to zdzierstwo, ale jak ktos juz tam napisał kasa z komy to nie kasa za ktora mozesz cos kupic. Wienc jak kasa na komie lezy nie uzywana to mozna wyslac smska :) ja wyslalem. Ale mialem trudne pytanie :D

krmichal
27-06-2006, 01:46
Powinniście dać każdemu pacca na 1 miesiąc

Myślę, że jeśli któryś z organizatorów wygra w totka (najlepiej przy kumulacji), to na pewno rozważy taką możliwość :D

Dlma
27-06-2006, 12:00

Ja np. wniosukuje z treści i stylu Twoich postów, a także z Twoich błędów ortograficznych, że nie możesz miec więcej niż 12 lat... No chyba że jesteś wyjątkowo opornym i mało inteligentnym człowiekiem...

Ja w konkusie wziąłem udział i szczerze wątpie czy coś wygram, ale... Przynajmniej jest zabawa ; )

P.S. Jak wygram, to obiecuję, że znów zaczne grac w tibie :D

Macia
27-06-2006, 14:07
Gosh ale niektorzy maja ograniczone myslenie tutaj.
1. Pieniadze ktore przeznaczasz na doladowanie mozesz przeznaczyc na kupno pacc.
2. Jezeli masz abonament to wysylaj sobie do woli ale pamietaj takze o pieniazkach ktore wydasz jak przyjdzie tobie rachunek.
3. Inna sprawa gdy "dzieci" maja komorke ktora "oplacaja" rodzice. Pamietajcie ze pewnego dnia mamusia/tatus zabierze wam telefon bo nie stac jej/jego na jego utrzymanie. Wtedy wszystkie kontakty jakie mieliscie na nim pojda gdzies. O ile macie jakas dziewczyne/ chlopaka to dlugo sobie za grosze nie pogadacie (zalezy od oferty). Takze wezcie pod uwage ze komorka sie nie najecie a rodzice na jedzonko do domq takze musza zakupic, bo bez jedzonka raczej nie "wyrobicie" dlugo siedzac przed kompem. A za co beda mieli kupic to jedzonko jak wszystko "wydacie" na wysylanie sms'ow.

Pamietajcie ze wszystko jest dla kazdego ale w ograniczonych ilosciach.

No chyba ze jak ktos napisal, macie majatek typu majatek Bila Geja.

Enrico
27-06-2006, 17:02
Swietny pomysl z tymi smsowym konkursem Gratz wszystkim ktorzy sie do tego przyczynili.
Sprobowalem szczescia moze to ja bede jednym z tych szczesliwcow :cup:

Sam Fisher
27-06-2006, 17:12
Wysylanie SMSow w tym konkursie to strata pieniedzy. Pacc nie jest taki strasznie drogi, a tego jednego SMSa wysyla prawie kazdy. Tibia.pl ma tysiace odwiedzin dziennie wiec szansa na wygranie jest nikla. Lepiej juz isc zagrac w LOTTO - wiecej kasy do wygrania, a szanse takie same.

boorex
27-06-2006, 18:14

Dziekuje bardzo, bo z twojego wczesniejszego posta wynikalo ze masz zamiar. Ok koniec tej konwersacji.

Silkov
28-06-2006, 01:10
mam pytanie...
Jeżeli wyśle sms na konkretną postać a konto z tą postacią zostanie zbanowane/skasowane czy moge zamienić nazwę postaci, na którą wyśle smsa ?

Neo_pl
28-06-2006, 08:47
5. Nagroda specjalna - PACC na 90 dni za Najwiecej wyslanych sms
Liczy się najwiecej wysłanych sms na jedną postac czy najwięcej wysłanych sms z jednej kom ??

kowi87
28-06-2006, 11:39
@up, mi sie wydaje że chodzi o sms'y na jedna postać :)

pregusia
28-06-2006, 12:05
Liczy się najwiecej wysłanych sms na jedną postac czy najwięcej wysłanych sms z jednej kom ??

System przyporzadkowywuje wyslane sms do konkretnej postaci. Numer komorki jest opcjonalny i ma slurzyc do nawiazania kontaktu ze zwyciezca jesli nie uda sie innym sposobem z nim skontaktowac.

Wron
28-06-2006, 12:10
Pomysl z sms jest zaj***sty wyslalem juz hyba z 3 sms.Ale na tibie Kasy niezaluje i bede wysylal dalej:)a moze szczescie sie do mnie usmiechnie:D>LOL<:D.J wy terz wyssylajcie smsy.Pomorzecie tibi.pl dotrwac do konca!!:)<TIBIA RULES>:)

__________________________________________________ _________________

Wejdz tu a pomorzesz Przetrwac!!!!
www.catia.bloog.plwww.catia.bloog.pl
::
\/
Windows Vista Rules:TYLKO ZE PO ANGIELSKU ALE I TAK WYMIATA!!

sir'zizu
28-06-2006, 23:30
aktualnie moja komorka uległa ehmmm uszkodzeniu :P Czy jesli nie uda wam sie skontaktowac ze mna przez komorke to czy napiszecie mi jakiegos meila czy trzeba miec komorke wlaczoną :/
--
pzdr dla wszystkich xD

bosal
29-06-2006, 00:39
napiszemy maila, ale skoro podales postac i swiat dobrze to prawdopodobnie damy PACCA na ta postac bez kontaktowania sie... o ile wygrasz ;]

sir'zizu
29-06-2006, 16:19
Termin nadsyłania smskow mija 1 VII o 20:00, a zwycięzców kiedy poznamy?
:]

bosal
29-06-2006, 17:27
Obecna edycja trwa od 17-06-2006 20:26 do 01-07-2006 20:00.

System wylosuje automatycznie zwyciezcow. Zaraz po zakonczeniu losowania.

ogonek
29-06-2006, 22:30
pytanko bo nie wiem jednego jak mam juz pacc i dajboze wygram tu to czy zostanie on dodany do ilosci dni czy jakos inaczej jest to przeliczane?
widze ze modkowie sie staraja i dodaja nowe pytanka do konkursu. albo ja na poczatku nie znalazlem wszystkich metoda odswiezaj w nieskonczonosc :]
pytanko do modkow z jakimi innymi stronkami organizujecie ten konkors sms bo na tibia.org.pl jest identyczny konkors sms nie watpie ze ten sam wiec hyba bedzie wielu zgloszonych i prawdopodobienstwo wygrania nie bedzie za duze...

Raziel_set
30-06-2006, 21:27
mam jedną prośbe, wiem że może za późno i to głupie ale zmieniłem postać i konto i chciałbym tego jednego smsa co wysłałem na Master Palladyn Pawcio przemienić na Rozpruwcz of Shanera bo wtedy bym miał 6 smsow (moge potwierdzić w tibi jak bedzie trzeba że chce to zrobić)

Menturio
01-07-2006, 11:24
Bardzo dobry pomysł:]
Ludzie mogą dostac pacc prawie za free i znajdą się pieniądze na powiększenie i poleprzenie strony:dance:

Warmendes
01-07-2006, 12:08
pytanko bo nie wiem jednego jak mam juz pacc i dajboze wygram tu to czy zostanie on dodany do ilosci dni czy jakos inaczej jest to przeliczane?

Tak. Jesli wygrasz to pacc zostanie dodany do dni twojego starego pacca.

Gall Dordor
01-07-2006, 12:09
A wyniki bedo odrazu po zakonczeniu konkursu czy kiedy?

bosal
01-07-2006, 12:25
Wyniki beda oda razu,skrypt sam losuje osoby.

Raziel_set
01-07-2006, 13:50
wyniki będa dopiero o 17-00 ??

bosal
01-07-2006, 13:56

Peter of Refugia
01-07-2006, 14:21
Tak z ciekawosci mozna jeszcze wysylac smsy ? ^^ xD

bosal
01-07-2006, 14:25
tak, do czasu poki jest konkurs, ale tak 15 minut przed zakonczeniem radzilbym sie wstrzymac

Atta Criath
01-07-2006, 14:58
O której beda wyniki bo już nie moge się doczekać

Sory nie zauważyłem u góry posta że o 20:00

bosal
01-07-2006, 15:04

to chyba powinno wszystko wyjasnic

Atta Criath
01-07-2006, 17:12
mam nadzieje ze go wygram :))

Gall Dordor
01-07-2006, 17:14
A mozna wygrac dwa pacce naraz?Ze np. zająć 1 miejsce (180 dni pacc) i wygrac nagrode specjalną ?

pregusia
01-07-2006, 18:52
A mozna wygrac dwa pacce naraz?Ze np. zająć 1 miejsce (180 dni pacc) i wygrac nagrode specjalną ?

Nie. Dla każdego może być tylko jedna nagroda. Najpierw losowane są zwykłe nagrody a na samym końcu losowana jest nagroda specjalna. Jeśli ktoś wygrał już nagrode wcześneij automatycznie nie jest w stanie wygrać nagrody specjalnej.

Pozdrawiam :>

Enrico
01-07-2006, 20:37
Nie moge sie doczekac konca losowania bo moze to ja bede jednym z szczesliwcow :cup: :cup: :cup: :cup:

Atta Criath
01-07-2006, 20:42
Ja bym chciał wygrać bo nie na paca nie stać :((

Enrico
01-07-2006, 20:45
;/' nie wygralem .... ;( ale chociaz wspomoglem tibie.pl:D

Crusader'Phoenix
01-07-2006, 20:53
No to mamy zwycięzców ciekaw jestem ile sms'ów wysłał Tyszeq :p .
Szkoda że ja nie wygrałem bo troche tych sms'ów odemnie poszło ;(
Może w następnych edycjach mi się poszczęści ale napewno nie wyśle już tyle sms'ów jak w tej :p

Atta Criath
01-07-2006, 20:55
nie wygralem tez :( cosz los tak chciał

Xzonixek
01-07-2006, 20:56
Eh:p Ciekawe ile smsów on wysłął:D