PDA

Pokaż pełną wersje : Orc Fortress by 27 sorcerer

Vorlan
18-06-2006, 11:46
Tak jak wyzej porobilem troche runek i wybralem sie z kumplem na OF poexpic

13k/h expa wyszlo z zewnatrz OF calkiem niezle

Team:

Ja (Vorlan) 27 sorcerer 34 mlv
Kumpel (Elite Sampler) 10 knight dla towarzystwa :)

http://rapidshare.de/files/23382729/Vorlan_OF.rec.html

Milego ogladania :)

Elite Sampler
18-06-2006, 12:05
Fajnei było nie ma co 8o I co dla towarzystwa - raz zbloczyłem 3 zerki i prawie padłem :P No i raz leadera :D

Varee Beal
18-06-2006, 14:27
O taki filmik mi chodziło żeby 27 lvl sorc / drut poszedł na of... Tylko mogłeś monka summonowac. Ale good, Fajny filmik;) .

Etoric
18-06-2006, 14:49
O taki filmik mi chodziło żeby 27 lvl sorc / drut poszedł na of... Tylko mogłeś monka summonowac. Ale good, Fajny filmik;) .
eee to on albo musial bic zwykle orki....albo spearmany-ewentualnie warriory...bo z monk nie poradził by sobie z zerkiem...:P
@down pare razy
auheuaeuahueahueahueahe!! dobry..to te zerki skad byly? z rumunskiego eksportu? czy na twoim otsie...pff monk ma 220hp? a u zerka NORMĄ jest na_pierdzielanie po 100+
pff a stawiac monka dla dwoch...albo trzech zerkow to raczej...shit? mimo to ze monk sie uha raz mu sie uda a raz nie-wszystko.

Patol
18-06-2006, 16:06
Nie chce mi sie sciagnac :( Czemu. Pisze cos tam invalid. X(

Van Rebeliant
18-06-2006, 21:06
@topic:
niezle, ja sie boje chodzic na of chyba ze z 40 ek kumplem albo wyzej ;p no ale z moim netem...

@2 up:
haaaaaahahahahahahaaaaaaHAAAAAAAAHAHA, z monkiem se nie poradzi se z zerkiem?? lol, big lol, jak monka stawie to moze monk 2 zerki bloczyc mi i z hmm ubije bez ihania monka a pamietam raz 4 zerki bloczyl to 3ihy poszly -,-

Darth Kiszek
18-06-2006, 21:13
Nice movie!
@Vorlan@ Ile runek poszlo? Zwrocilo sie? :>

Vorlan
20-06-2006, 13:49
Nice movie!
@Vorlan@ Ile runek poszlo? Zwrocilo sie? :>

Co ty w tyl bylo z 8k :D, ale mi chodzilo przede wszystkim o zabawe

PS. Jedynie za manaski sie zwrocilo chociaz runki sam robilem to mozna powiedziec ze jestem na swoim :)

Upierz
20-06-2006, 16:53
Mi się filmik nawet podobał, rzadko są filmy z OF kręcone przez ~30lvl. Mogłeś postawić monka :)
GZ za odwage ;]

By powiedziec cos, zeby wszyscy widzieli, trzeba nacisnac glosniczek obok pola wpisywania tekstu, a nie pisac duzymi literami.

@Etoric : Monk na zerka i zerk nie ma szans. Huncilem z kolega na polnoc od Thais orki i Monk tylko podbiegał do zerka i zerk po kilku (kilkunastu) sekundach padał. P.S. Zerk ma 210 hp i słabą obrone. Monk ma 240 hp i o wiele lepszą obrone, no i się leczy. Oba mają porównywalny atak. Tak więc nawet jakby zerk zjechał monka do yellow/red hp, monk miałby szansę się jeszcze uleczyć.

Ogólnie filmik to niezły waste ;p

@Edit : Dzięki za wytłumaczenie i dzieki za informację ;)

Vorlan
20-06-2006, 19:11
@Pierzak

Nie bylo sensu robic lootbaga pozniewaz 2 min po zakonczeniu filmiku byl reset (save) nie dociagnalbym :P
Dzieki za uznanie wiem ze waste :)

Kumpel ma skille 40/40 ~

Wielki Mancyz
21-06-2006, 07:41
Filmik spoko :] sam chodziłem kiedyś na of ale dam ci rade chódź solo z 2 monkami to lepszy exp tylko trzeba uważać w jednym miejscu na resp bo na dole mogą wyjść 4 zergi a uciekając w górę można natrafić na 2 leadery więc gfb niezbędne ( oczywiście na berserkery bo leadera to z truty trzeba :) )