PDA

Pokaż pełną wersje : BIĆ SIĘ NA PIĘŚCI

NightFog
07-08-2004, 14:46
Hey wam! Jaką postacią należy ćwiczyć fist fighting? :O bo mam zamiar gołymi rękoma ukręcić kark demonowi???? 8o

Ghost Nieudany
07-08-2004, 14:56
Normalnie... Bez broni lejesz się z kumplem/potworkiem. Na pięści nie ukręcisz łbu niczemu... Mnie się udało spiderowi zadać 6 dmg i to wszystko...

globi
07-08-2004, 17:48
Ja na piesci zalatwilem rata;P. Chwile go lalem ale padl:P

Duunadan
07-08-2004, 19:02
Jesli juz kcesz walczyc fistem to trenuj go knightem bo jemu idzie najszybciej. po drugie to demona nie ubijesz golymi lapami no ale mniejsza o to. po trzecie jak idziesz golymi lapami na cos wiekszego to polecam power ring ;). BTW baardzo dlugo musisz trenowac zeby miec wysoki skill fista. naprawde dlugo :D.
pozdro

Ghost Nieudany
07-08-2004, 21:33
Duunadan napisał przed chwilą takie coś, no to ja cytuję i odpowiadam.
BTW baardzo dlugo musisz trenowac zeby miec wysoki skill fista. naprawde dlugo :D.
pozdro

Trzeba też sobie odpowiedzieć na pytanie "Po co?", bo jaki ma sens ćwiczenie tej bezużytecznej umiejętności? Żeby mieć potem satysfakcję, że się snake'a rozwaliło (Co trwało około dwudziestu minut, ale mniejsza o to. :)))?

NightFog
08-08-2004, 14:52
Nie no, chłopaki ja już mam 19 lvl w fist fightingu i klepie pieściami niedźwiedzia.. 8o próbowałem z orkiem...ale jeszcze troche mi brakuje...nie mam co robić, to sę inną postacią trenuje fista, zostawiam postać bijącą się z jakimś potworkiem i wracam po 3 godzinach 8o no i tak kilka razy.... ale tez fajnie sie cwiczy fista jak ma sie spear'a i nie zauwaza sie ze juz sie go wyzucilo a nasz ludek nawala łapami :D

NightFog
08-08-2004, 14:54
Musze skołować skądś kastet 8o

kidler
08-08-2004, 18:55
@up

posty sie edytuje

Nie no, chłopaki ja już mam 19 lvl w fist fightingu

lol

bo mam zamiar gołymi rękoma ukręcić kark demonowi????

jeszcze wieksze lol