zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowy Rekord W Biciu Expa

Tuhamiid
19-06-2006, 09:12
Tak jak w temacie..Nezo zdołal zrobic w jeden dzien az 6,863,640 expa !!

Zrobił on z 161 lvla na 166 w jeden dzien.

Gratulacje Nezo~

Chyba ze to jakis kolejny bład eriga :]

Rzewnis
19-06-2006, 11:59
Eriga da się oszukać. Wystarczy expić do późna w nocy (do 2 może wystarczyć). Dzięki temu ta sesja expienia od zalogowania do tych późnych godzin nocnych będzie liczona na następny dzień. Da się w ten sposób zwiększyć czas na na bicie dużej ilości expa.
Jednak 7kk expa nawet wykorzystując to co piszę (nie mówię, że Nez tak expił) to i tak bardzo ładny wynik. A jeśli rzeczywiście nabił to od updatu statystyk, do updatu statystyk to respect dla tego pana :P

Knight mathoff
19-06-2006, 17:31
ciekawe na czym...

Mithgar XX
19-06-2006, 17:44
ciekawe na czym...

Hydry? Demon hell? Przecież nie na dworcach.

@topic
To błąd na Erigu.
Mi np. w jednym dniu naliczyły 373k expa, a tamtego dnia wbiłem co najwyżej 100k.

Mayer
19-06-2006, 18:16
very nice =]

@up
Watpie zeby to byl blad erigu

@mathoff

Na czym? Na warlockach gdzie mozna wbic 300k+ expa w 1h =] Trzeba miec tylko duuuzo sd'kow i dobrego blockera =P

BOtter
19-06-2006, 18:21
Tak jak w temacie..Nezo zdołal zrobic w jeden dzien az 6,863,640 expa !!

Zrobił on z 161 lvla na 166 w jeden dzien.

Gratulacje Nezo~

Chyba ze to jakis kolejny bład eriga :]

Sharing, kupywane sd's za rl kase, którą dostał na Gwiazdkę :confused:

hide
19-06-2006, 18:46
Wszyscy wiedzą jak działa licznik expa Eriga [i jak go skutecznie nabić] więc to już nie błąd ale raczej standard... [wszyscy w Top Exp w 1 dzień to wykorzystali...]

Hydry?! Demony?!

A o wrl to nie słyszeliście? 200k+ exp/h i tylko na mana fluidach.

Sharing, kupywane sd's za rl kase, którą dostał na Gwiazdkę :confused:

No to się popisałeś... A po co mu te SD skoro na wrl robi się niezłą kasę i to bez run i blokera? -.-

Trzeba miec tylko duuuzo sd'kow i dobrego blockera =P
Już pisałem, SD i bloker sa na 160 lvl zbędne

Bofedojo
19-06-2006, 18:52
very nice =]

@up
Watpie zeby to byl blad erigu

@mathoff

Na czym? Na warlockach gdzie mozna wbic 300k+ expa w 1h =] Trzeba miec tylko duuuzo sd'kow i dobrego blockera =P
300k expa w 1h?? Mocno przesadziles :P Chyba, ze w*******ajac sie na full respa i z UE, ale watpie, bo to duzy waste :D

@BOtter
Jojo... kazdy kto wbil tyle expa nie musi sharowac acc... -.-

Himeji
19-06-2006, 19:16
300k expa w 1h?? Mocno przesadziles :P Chyba, ze w*******ajac sie na full respa i z UE, ale watpie, bo to duzy waste :D

@BOtter

Synu widziales ty kiedys druida wbijajacego sie na full resp i walacego ue?

Himeji
19-06-2006, 19:16

@BOtter

Phoelerius
19-06-2006, 20:03
Ja widzialem takiego, i sie nazywa Monge.

Arcydemon
19-06-2006, 20:32
Widziałeś kiedykolwiek druta z UE ? -,-

EDIT:
@up:

to chyba Ci się śniło :D

Phoelerius
19-06-2006, 20:43
Widziałeś kiedykolwiek druta z UE ? -,-

EDIT:
@up:

to chyba Ci się śniło :D

http://i4.photobucket.com/albums/y136/Dracconice/Misc/MongeUE.jpg

Fenza
19-06-2006, 20:46
tak na anticy wszystko jest mozliwe wiec spoko

Himeji
19-06-2006, 21:00

Ten ss chyba z Otsa jest bo to nawet na Antice nie jest mozliwe, gdyby tak bylo to wszystkie druty z Tibi (wraz ze mna) zaczely by pisac petycje do Cipow o to ze na antice mozna a gdzieindziej nie...

@Arcydemon
Prosze Cie czytaj wszystkie posty zanim cos napiszesz..

Arcydemon
19-06-2006, 21:00

Name: Monge
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 92
World: Antica

wytłumaczysz mi to ?

a zreszta, czy UE nie powinno też udeżyć w te kratki nie tylko na dole, ale tez u góry ? nie w sklepach/domach, ale pomiedzy nimi tez jest wolna przestrzeń

Igrexou
19-06-2006, 21:51
Temat druida walącego UE pewnie był nie raz poruszany na tym forum. Więc wyjaśnię o co chodzi.

Otóż kiedyś, dawno, dawno temu, kiedy większość z Was nie grała (ja również) w Tibię czarów uczylo się ze zwojów, nawet knighci mogli ich używać o ile mieli odpowiedni level i magic level i takim oto sposobem Monge, który zapewne jest weteranem w tej grze ma możliwość używania czaru Ultimate Explosion

Massior
19-06-2006, 22:01
Temat druida walącego UE pewnie był nie raz poruszany na tym forum. Więc wyjaśnię o co chodzi.

Otóż kiedyś, dawno, dawno temu, kiedy większość z Was nie grała (ja również) w Tibię czarów uczylo się ze zwojów, nawet knighci mogli ich używać o ile mieli odpowiedni level i magic level i takim oto sposobem Monge, który zapewne jest weteranem w tej grze ma możliwość używania czaru Ultimate Explosion

chyba chciałeś powiedzieć miał ;)
Kilka lat temu nawet i pallkowie siali z ue...

hide
19-06-2006, 22:06
I knighci pewnie też ? -.-

Do nauczenia się UE ze scrolla potrzebny był mlvl... Pokaż mi palla z mlvl na UE [poprzedni system magii]

I dlaczego już nie? Spelle ze scrolli nadal działają [He Man czy inny pall summonujący sobie monki]

Mayer
19-06-2006, 23:05

Zawsze jest lepiej z blockerem po co targac i tracic manasy... a do tego wystarczy lag/kick i padasz

300k expa w 1h?? Mocno przesadziles

Wcale nie przesadzilem dokladnie wbija sie tam 350k~ exp na 1h

Taa masz 100% racji ;] Kiedys mozna bylo nawet demona blocknac doniczka xD

Arcydemon
20-06-2006, 06:44
nie żebym się upierał czy coś... ale wszystkie grafiki są jak z najnowszej tibi :/ no nie wiem, może wtedy tez tak było. W każdym razie, nadal nie jest to druid wbijający na resp wrl i walący UE :]

Tuhamiid
20-06-2006, 09:16
Kto niechcecie to nie niewierzcie z tym UE...Ale taka jest prawda z tymi scrolami >.<

@ktos tam
Zapewniam Cie ze Nezo nie sharuje.

Igrexou
20-06-2006, 10:49
Taa masz 100% racji ;] Kiedys mozna bylo nawet demona blocknac doniczka xD

Poczytam fora takie jak tibianews, tibia.de tam dowiesz się, że tak było kiedyś z tymi scrollami. A jeśli masz zgrywać cwaniaka to wy*******aj. Kiedyś TEORETYCZNIE nawet knight mógł nauczyć się walić UE, lecz tylko teoretycznie, bo w rzeczywistości było to niemożliwe.

Jinikao
20-06-2006, 14:23
Sa palki ktorzy wala exevo mort hur itd. WIec pewnie Monge ma UE i z niego moze walic

Monge :Created: Aug 01 2001, 09:51:00 CET

Keel
20-06-2006, 16:58

Czyzby nowa komenda na UE?... evo gran mas vis a nie eXevo gran mas vis?... Czy to nie fake'i?

Lord Terus
20-06-2006, 17:28
Czyzby nowa komenda na UE?... evo gran mas vis a nie eXevo gran mas vis?... Czy to nie fake'i?

"EX" jest zasłonięte blood hitem

Exodus
20-06-2006, 23:32
\

Koles ode mnie z rl expi sorcem na Wrl solo z exori mort na 110~ lvlu : P i jeszcze ani razu nie padł na nich

@Igrexou
On nie cfaniakuje tylko mówi prawde , o ile wiem kiedys potwory nie przesuwaly parcelow i tego typu rzeczy , wiec mozna bylo bloknac demona doniczką. : D

xuen
21-06-2006, 00:14
Poczytam fora takie jak tibianews, tibia.de tam dowiesz się, że tak było kiedyś z tymi scrollami. A jeśli masz zgrywać cwaniaka to wy*******aj. Kiedyś TEORETYCZNIE nawet knight mógł nauczyć się walić UE, lecz tylko teoretycznie, bo w rzeczywistości było to niemożliwe.

Mysle ze troche zle zrozumiales jego intencje, chodzilo mu o to ze faktycznie szlo blokowac demka doniczkami, sam widzialem screeny z takich akcji :)

sebcio
21-06-2006, 21:43

On wcale nie zgrywa cwaniaka, a mowi prawde. Tak! Kiedys mozna bylo zablokowac demona doniczka, czy krzeslem.