Pokaż pełną wersje : Magic walle w sklepie.
Mam pytanie, czy można kupić runę magic wall w sklepie, jeżel tak to w jakim mieście? Dzięki za odpowiedzi.
No jak narazie to brak odpowiedzi...kupuj od ludzi i no problem :]
szelbisz
19-06-2006, 15:51
Możesz kupić w każdym sklepie z runami. Oczywiście o ile masz pacca bo to runka tylko dla pacc. Jak nie masz pacca to poproś znajomego
ooo to dobrze ze sie da w sklepach... :D trapowanie ulatwione..ale i tak rzadko m walle uzywam
Hellraider
19-06-2006, 16:03
Mozna w sklepie ale tylko na edron. Od playerow nie za bardzo bo praktycznie nikt nie selluje.
Tomcio Pall
19-06-2006, 16:08
Jest jeszcze sposub żebyś poprosił jakiegoś sorca żeby ci zrobił (ja jak jeszcze nie było ograniczenia lvl na czcary i miałem pacc i swoją postać to jeden druid prosił mnie o robienie e bomb)
Tak właśnie myślałem, że można tylko na Edron, ale klega pacc ma mało kasy i nie chciało mu sie pływać. A to, że może kupić tylko pacc - w każdym sklepie byłoby niesprawiedliwe.
down: Serio, jak na to wpadłeś?
Tomcio Pall
19-06-2006, 16:20
A nie można np. dać mu kase na m walle i te 100gp na statek i wystarczy że sobie pujdzie do Veno i tam za 40gp na Edron ma statek
A nie można np. dać mu kase na m walle i te 100gp na statek i wystarczy że sobie pujdzie do Veno i tam za 40gp na Edron ma statek
Jeszcze trzeba meic checi zasówac do veno... zreszta zalezy w jakim miescie sa aktualnie :)
Amidamaru134
20-06-2006, 11:57
Mam pytanie, czy można kupić runę magic wall w sklepie, jeżel tak to w jakim mieście? Dzięki za odpowiedzi.
Mozna kupic te rune na endron w thais i darashia albo tez w carlin:lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik:
:berserk:
Mozna kupic te rune na endron w thais i darashia albo tez w carlin:lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik: :lucznik:
Co za idiota! (nie mogłem się powstrzymać). Endron? Gówno wiesz, tylko posty nabijasz, a tutaj i tak licznika nie ma. Zaloze sie ze ten koles nigdy nie mial wiekszego lvl niz 20.
Misterio
20-06-2006, 21:12
@up nie dziw mu sie ten chlopak ma 11 lat ; ) Widac to po jego nicku z tlenu ; P
Hellraider
20-06-2006, 23:38
Taaa :O:O?? a ja myslalem ze jeszcze na foldzie w northport i w cyclo :O:O dzieki stary za oswiecenie, bez ciebie marny by byl moj los ;]
Mozna kupic te rune w thais
Pierwszy raz slysze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.