zaloguj się

Pokaż pełną wersje : DOMEK NA FACC ?? xD

BolczyK
19-06-2006, 19:41
Odkryłem dzisiaj coś baaaardzo dziwnego xD
Mianowcie pacc mi się skończył ale dalej mam domek... xD
Opłacony do 8 lipca, może dlatego ;p
Ponizej daje 2 ssy zeby nie było że jaja sobie robie :P

http://img364.imageshack.us/img364/8030/lol4dg.jpg

http://img361.imageshack.us/img361/1034/lol6az.jpg

Dwimenor
19-06-2006, 19:44
Przy najbliższym server save stracisz domek.

BolczyK
19-06-2006, 19:48
tak myślałem :(
w sumie szkoda, bo dałem za niego 20k i opłaciłem do 8 lipca, ale to już tak nei na temat :P

Ale ogólnie cała sytuacja fajnie wygląda że facc ma domek :P

Upierz
19-06-2006, 20:18
Współczucia utraty domq :|

O ty cziterze! TBI i przezroczyste skrzynie! Ja zresztą też to mam ;p

!Xori!
19-06-2006, 20:51
Tak jak mowi Dwim~ stracisz pzy serw save. Sam mialem pdobona sytuacje i sie dziwilem;p A co do twojego Comment pzy charze to chociaz nie jestem orłem w angileskim to nie powinno byc " Remember: Tibia isn't most imported than real life" Bo to oznacza " Pamietaj: Tibia nie jest najwazniejsza niz prawdziwe zycie" Powinno to raczej byc " Remember: Tibia isn't more improted than real life" Co oznacza " Pamietaj: Tibia nie jest wazniejsza od prawdziwego zycia". Hehe czepiam sie a jak ja sie myle to mnie poprawcie;)

smile
19-06-2006, 21:03
Tak jak mowi Dwim~ stracisz pzy serw save. Sam mialem pdobona sytuacje i sie dziwilem;p A co do twojego Comment pzy charze to chociaz nie jestem orłem w angileskim to nie powinno byc " Remember: Tibia isn't most imported than real life" Bo to oznacza " Pamietaj: Tibia nie jest najwazniejsza niz prawdziwe zycie" Powinno to raczej byc " Remember: Tibia isn't more improted than real life" Co oznacza " Pamietaj: Tibia nie jest wazniejsza od prawdziwego zycia". Hehe czepiam sie a jak ja sie myle to mnie poprawcie;)

Heh moim skromnym zdaniem " Remember: Tibia isn't more improted than real life" oznacza pamietaj tibia nie jest wiecej wazna od prawdziwego zycia

Powinno byc poprostu " Remember: Tibia isn't improted than real life"

!Xori!
19-06-2006, 21:07
Ja to sobie tlumacze tak beautiful- piekne, pieknijsze- more beautiful, najpieknijsze- most beautiful. Mi chodzilo o stopniowanie i ja sobie tak to tlumacze. Ale racja powinno byc "Remember: Tibia isn't imported than real life";p. Sry za offtopic;p

Quezacoatl
19-06-2006, 21:19
Że co? Tibia nie jest bardziej importowana niż życie XD ??
Nie chodziło ci czasem o IMPORTANT ? bo imported tu jakoś chyba nie pasuje.

Sorry za offtop, ale mnie gryzie coś takiego, Nie znasz języka? - nie rób w nim komentów XD

!Xori!
19-06-2006, 21:45
O LOL8o Nie zwroclem na to uwagi wszystko to w biegu i nie sprawdzalem tylko odrazu to co mi sie skojazylo. Ale chyba kazdy zrozuumialo co chodzi;p Lepiej zamknac ten temalt bo wszystko wyjasnione a resztazupelnie nie potrzebna;p