Pokaż pełną wersje : Czy kots mi odpowei???
Mam kilka pytan:
1.Na ghost lanzie jest dziura gdzie sie schodzi i sa tam ghoule i skeletony.
gdy sie schodzi jeszcze na dol to sa tam ghole kotre strzelaja Great fireballami.
Czy te na tym piewrszym pietrze tez beda strzelac?
2. Jak namowic rodziciow na premium account?
3. Zakladalem juz jeden taki temat. Moze ktos go widzial? Bo mi jakos sie nie wyswietlal.
Vanhelsen
07-08-2004, 18:14
1.Jeżeli wejscie jest obudowane ruinami to nie ghule strzalają GFB ale Fire Devil :>
2. Jeśli ty dysponujesz $$ a twoji rodzice niechcą ci dać pozwolenia na pacc to kup nic im niemuwionc a jeśli niemasz kasy... to niewiem co wymyśleć :(
Oryginalnie dodany przez Wieszok
1.Jeżeli wejscie jest obudowane ruinami to nie ghule strzalają GFB ale Fire Devil :>
2. Jeśli ty dysponujesz $$ a twoji rodzice niechcą ci dać pozwolenia na pacc to kup nic im niemuwionc a jeśli niemasz kasy... to niewiem co wymyśleć :(
mam kase ale nie wiem jak kupic bez tego zeby rodzice wiedzieli. A to napewno ghoul na mnie strzelal jestem pewien. A wejscie nie jest obwudowane ruim´nami.
ma kots jeszcze pomysl na pacca?
1. lól. na tym 2 poziomie to fire devile do ciebie strzelały, a w dodatku to o ile sie dobrze orientuje to pewnie z exploziw arrows.
2. Ktoś na tym forum mówił by codziennie chodzić na batony... i kasę do kieszeni i tak uciupać. Tak oszukiwać rodziców...:evil:
3. Nie
Warloczek
07-08-2004, 18:53
Ehh mam ten sam problem z rodzicami.
Dysponuje pieniędzi, niedużymi ledwie starcza na pacc 3 miechy i chce go kupić, ale mam mówi "NIE" , mógłbym wysłąć pieniądze pocztą...ale potem jak mama zapyta co zrobiłem z pieniędzmi... to co jej powiem?
A tak wogóle to na jaki adres należy wysłąć kase za pacc?
Oryginalnie dodany przez zeus
1. lól. na tym 2 poziomie to fire devile do ciebie strzelały, a w dodatku to o ile sie dobrze orientuje to pewnie z exploziw arrows.
2. Ktoś na tym forum mówił by codziennie chodzić na batony... i kasę do kieszeni i tak uciupać. Tak oszukiwać rodziców...:evil:
3. Nie
nie
to na pewno nie byl fire devil.
kotomaniak
07-08-2004, 20:04
1. Ghoule nie strzelają z fb ;) Fire devile tak, ale ghoule stanowczo nie.
2.
a) Zamów pacca, wyślij kase a mamie spróbuj wcisnąć kit że kupiłeś sobie coś do kompa np. ram ;) .
b) Mów, że w tibii uczysz się języków, nawiązujesz nowe kontakty itp.
Master Mela
07-08-2004, 20:25
Odpowiem na punkt drugi
Znajdz kolega lub kogos z rodziny kto pomoze ci kupic pacc i nie powie twoim rodzicom . Ja tak zrobilem :)
Oryginalnie dodany przez Master Mela
Odpowiem na punkt drugi
Znajdz kolega lub kogos z rodziny kto pomoze ci kupic pacc i nie powie twoim rodzicom . Ja tak zrobilem :)
dzisiaj juz z tym probowalem. :P
I sie nieudalo bo mama tego kolegi nieche. a drugi kolega chce za to jeszcze dodatkowow 50zl.
Zrobil bym to gdybym wiedzial co powiedziec co zrobilem z kasa.
Shockker
07-08-2004, 20:44
ściągnij jakąś grę wartą 100zł+ i powiedz że ją kupiłeś
Powiedz że oddałeś na biedne dzieci, starzy zmiękną i nie bedzie wątów :D
Powiedz że oddałeś na biedne dzieci, starzy zmiękną i nie bedzie wątów :D
hahahahahahahahahahaha, a to dobre
BTW- popytaj rodzine SWOJA, moze sie uda
co do poczty poszukaj na tibia.com, tam cos powinno byc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.