PDA

Pokaż pełną wersje : Przygody Ayunii

Ayunia
19-06-2006, 22:01
HJest to mój pierwszy fake, jednakże nie umieściłam go w temacie "moje pierwsze fake" ponieważ to nei byle jakisj eden skan ale dosyć długie fake story. No to zaczynamy ^^

>>> PRZYGODY AYUNII <<<
>>> PROLOG <<<

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_1.PNG

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_2.PNG

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_3.PNG

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_4.PNG

http://magiawitch.w.interia.pl/fake_5.PNG

To mój pierwszy fake, więc proszę o wyrozumiałośc, i napiszcie czy mam robić dalej, czy dać sobie spokój. Aha, i proszej eszcze o 3 rzeczy:
- Outfity drzewek kamieni kwiatow czy czegos takiego
- oraz podobnom do mojej postaci dziewczyne w ruchu (ja moge juz sobie spritep okolorować ^^)
- oraz oczywiście COMMENT PLZ

Karolkens33
19-06-2006, 22:09
Nice fake.. ;) Gdyby to nie był twój pierwszy fake to dał bym 7/10 ale daje 8,5/10. W końcu prosiłeś o wyrozumiałość. :p

Krizz
19-06-2006, 22:15
- czyścimy.

Ayunia
19-06-2006, 22:15
Prosiłam ^^
Dzięki za takom dobrą ocenę, ja jestem straszneik rytyczna w tosunku do mojego fake :P krzywa ściana, mało widoczne (aelj ednak!) dziury w podłodze ... następnym razem bardziej siep ostaram XD

^^ na reszcie jakaś ptrawdziwa, krytcyznao cena!!! A to jest dopiero prolog, kcja rozwnie sie w czesci 1 :)

predalien
19-06-2006, 22:16
Oh my God, ta ortografia aż PARZY w oczy.
Ocena:
Wykonanie: 7/10
Fabuła 4/10 Nic specjalnego.
Ortografia: 1/10
Ogólnie: 4/10

Jaszczurek
20-06-2006, 14:14
Zapowiada się ciekawie, ale co będzie dalej to się okaże. Narazie nie oceniam za mało.

rolan
25-06-2006, 19:32
ocena 10/10 ale szybciej wymyślaj!!!!!!!! bardzo dobre ale jak muwilem szybciej

Uther92
25-06-2006, 20:55
7/10 Za ortografie i wpadki przy pisaniu, ale ogólnie fajne B)

Nadrill
25-06-2006, 21:02
Dark Kriss ustatkowywał się przez wiele tygodni, stawał się coraz bardziej łagodny, i darował wiele błędów, więc modki zaplanowiali zasadzkę, aby zakłucić powracającą do Dark Kriss'a harmonię, zmieniły piękny Stary Wygląd strony głównej, na jakiś obskurny i prosty... NIEMA! Dobrego Kriss'a! See you in Hell! Tu jest tylko Dark Kriss...

P.S: A już przygotowywałem się na ironię... nie będzie ironii -.-''

No... fajnie. Rozumiem.

Co do fejci: plusik za dość oryginalny pomysł(zalotnicy? łał!), lecz później psuje cały efekt te opuszczenie domku. Już widzę super przygody... można to było naprawdę nieźle rozwinąć.

Impalable
25-06-2006, 21:04
Na przedmiesciach Thiasu, mieszkala sobie najpiekniejsza kobieta w calej Tibii! Miala na imie Ayunia. Mieszkałą w niewielkim domu, ktory byl tak zasypany prezetami od zalotnikow, ze byl to najpiekniejszy dom na swiecie Nie masz przypadkiem jakis kompleksow? Jakze inteligetna i odkrywcza fabula. Oczy mnie bola od bledow. (Za brak bledow lub ich nadmiar w cytacie przepraszam)
Btw. Jedyne co "masz fajne" to Avatar.
PS. Zapomnial bym o tych pieknych scianach.

Max121
26-06-2006, 08:20
Nie no naprawde ostatnio jakiś czas na wyjątkowe szmiry (czyt. shity)...
1.Fabuła = 1/10 (czy ona ma jakiś sens ?)
2.Wykonanie = 2/10 (n/c)
3.Ortografia = 0/10 (!!!)
4.Ogółem = 3/10

TomStonE
27-06-2006, 18:40
Ej jak wy możecie oceniać fabułę na podstawie prologu?? Mi się nawet podoba
troche ta ortografia i za krótki prolog, ale jak na 1 fake to nieźle (Widywałem dużo gorsze)

Max121
29-06-2006, 13:43
Ej jak wy możecie oceniać fabułę na podstawie prologu?? Mi się nawet podoba
troche ta ortografia i za krótki prolog, ale jak na 1 fake to nieźle (Widywałem dużo gorsze)
Na tym polega prostota amatora...

R4z0r
29-06-2006, 13:58
Ehhh krzywe sciany brak fabuły jako takiej.SUPER MEGA HIPER WYPIERDOLONY W UKŁAD SŁONECZNY PRZEZ ZALOTNIKÓW ^^ Hiroł
Wykonanie:6/10
Fabuła:0/10
Inne:0/10
Srednia:2
Popracuj nad fabułą i starannoscią to może cos z tego będzie

Alyreherie Salkeverd
29-06-2006, 15:08
nie znam sie na fake ale nwet mi sie podobalo moze troszke sciany krzywe :P jak bedzie tego wiecej chetnie skomentuje :D

Rekin Master
29-06-2006, 20:19
Prosiłam ^^
Dzięki za takom dobrą ocenę, ja jestem straszneik rytyczna w tosunku do mojego fake :P krzywa ściana, mało widoczne (aelj ednak!) dziury w podłodze ... następnym razem bardziej siep ostaram XD

^^ na reszcie jakaś ptrawdziwa, krytcyznao cena!!! A to jest dopiero prolog, kcja rozwnie sie w czesci 1 :)

pro pos mmea osolwni kortgrafizcn y, óiwęż zprda sei
tlumacze:
popros mamę o słownik ortograficzny, uwierz mi przyda sie
fake...glupia fabula to tyle :P:P

Misza
29-06-2006, 20:53
Kiedys fajnie. Kiedyś ludzie nie robić prologów, od razu dawać pierwszą część. Kiedyś ludzie dawać fejk o ork. Kiedyś bardzo fajnie. Misza zły. Obcy nie-przyjaciel, bić Misza głupim fejkiem. Obcy won z działu fejki.
@down: Jak masz 6 z polskiego to powinnaś wiedzieć, co to ironia bądź sarkazm.
@Dark Alphadron: Ja wolę mówić "orce". Bez zamieniania "c" w "k", jak to jest w angielskim. Według tych wszystkich Miodków i innych ortografów, powinno się mówić dodatkowo "krasnoludowie" i "elfowie". Krasnoludowie ujdą, ale tych drugich za nic nie przełknę. "Elfowie" brzmi dobrze tylko jako "Elfowie Wysokiego Rodu", chociaż "elfy" i tak tam bardziej pasują.

Ayunia
30-06-2006, 10:00
Jesteś, nie czepiajcie się tak tej ortografii! Pisałam na szybko bo w szkole mam 6 z polskiego :P Ale jak was to tak kłuje to zrobie beznadziejne fake o regułach ortograficznych :P A czy 1 część zrobię, nie wiem, a miałam już dośc dużo pomysłów...

PS. I nie wiedziałam że orci są takie fajne, Misza :P Bo w każdym fejku gdzie są orci wszyscy piszą "orci już były, 0/10 za fabułe!" Dobra, to mój pierwszy fake, moge go wykasować i zrobić o orcach lub regułach ortograficznych :P Albo wogóle wsadzić sobie gdzieś fake!
PS1. Ortografia też taka kiepska, bo przyzywyczaiłam sie pisać na Tibii, a tam nie ma polskich znaków, i pisałam na szybko żeby mnie potwór nie dednoł! :P

Dark Alphadron
30-06-2006, 10:59
Jesteś, nie czepiajcie się tak tej ortografii!
Jesteś? Co za jesteś?
Pisałam na szybko bo w szkole mam 6 z polskiego
Na pewno przy takiej składni pisma masz 6. Jasne.
Ale jak was to tak kłuje to zrobie beznadziejne fake o regułach ortograficznych
TU się zgadzamy. To by było denne. Ale ten docinek był, co tu dużo mówić, głupi. Wymyśl jakiś lepszy.
czy 1 część zrobię, nie wiem, a miałam już dośc dużo pomysłów...

Jak chcesz to rób, tylko wyprostuj jakoś fabułę. Oceny pójdą w górę.
PS. I nie wiedziałam że orci są takie fajne, Misza
ORKOWIE! Orki (orci?) to takie ssaki morskie.
Bo w każdym fejku gdzie są orci wszyscy piszą "orci już były, 0/10 za fabułe!" Dobra, to mój pierwszy fake, moge go wykasować i zrobić o orcach lub regułach ortograficznych
On nie wypominał ci że nie zrobiłaś fake o orkach, tylko wspominał "stare dobre czasy", kiedy to Crowal zaczął robić "Orci atakują rookgaaard". (i znowu te orci... nikt nie wie jak się to pisze czy jak?)
Ortografia też taka kiepska, bo przyzywyczaiłam sie pisać na Tibii, a tam nie ma polskich znaków, i pisałam na szybko żeby mnie potwór nie dednoł!
DEDNOŁ! I ty za to masz to 6? Za taki błąd na pewno by ci 6 nie dali, nawet wątpię czy 5 by uszło. Poza tym nie NA Tibii (pisać na grze? Nowość!), tylko W Tibii.

Max121
30-06-2006, 11:45
w szkole mam 6 z polskiego
Ten tekst mnie po prostu rozwalił. Nie ma jak przy nim nie rotfl'nąc. Ja jestem ciekaw za co tą 6 masz, chyba dużo w łape dajesz, bo powinnaś wiedzieć jak się piszę słowo wogóle (dla niekumatych piszę się w ogóle).
@toppic
Tak ogólnie to gdybyś popracowala nad fabułą (super hero -.-) i ort. to może by coś z tego było.

Ayunia
30-06-2006, 12:00
mimo tego co mówicie, serio mam 6 dzięki wypracowaniom i dużemu udziałowi w akademiach które organizuje pani z Polskiego oraz dzięki sprawdzianom :P Ig dzie tu jest super hero? ja tu miałam zamiar zrobić żej ednak tego domku do końca nie opuści :D

Max121
30-06-2006, 12:36
Super hero jest w tedy gdy mówione jest, że jest bardzo piękna, ma masę zalotników, i że bierze najlepsze eq...

Lord Wardi
05-07-2006, 23:27
Oczy bolą od tych krzywych ścian... Zaczyna się od lewego górnego rogu, w prawo, i na dół, kończąc specjalnym zakończeniem w prawym-dolnym rogu!!!! Masz tu pełno poradników, poczytaj!!!!

NCrash
06-07-2006, 00:05
Krzywa podłoga, krzywe ściany, oklepana fabuła i nuda. Ile to razy postać wychodziła i wpadała do dziury?! Geeeeez....

Drakon
06-07-2006, 08:06
myślałem że to twoje ciągłe zamówienia znajdą sie w fake a tu nic, kompletne DNO
fabuła straszna 0o (odzwierciedlenie twojej sytuacji nie??)

OTS ME??? (a nie nie tym razem)

wszystko z pomocy dla nowych fake makerów -.-

Aynahanir
06-07-2006, 09:49
OMFG... ortografia, stylistyka, interpunkcja, moja nauczycielka polskiego dostałaby zawału... i jeszcze krzywe ściany i denna fabuła... wolę już słuchać paplaniny kuzyna niż oglądać takie coś

P.S. Serdecznie dziękujemy Miszy, za przypomnienie w swoim fake autorce tego gniotu o zasadach ortografii i stylistyki. za TO co ona zrobiła w tym fake to powinno się dostać deda.

Koper of Drawno
06-07-2006, 10:23
Fake mega denny Jakas tam baba ma dosc zalotnikow i z najleprzym eq ucieka z domu i wpada w dzióre co to ma byc??
Wykonanie: 0/10 (mega krzywe sciany błeeee)
Fabula: 1/10 (moze potem cos tam bedzie .... )
Ortografia 0/10 (OMFG !!)
razem:1/10
Nie rob dalej plix ;(

Hunter Adik
06-07-2006, 10:44
Może i nieźle się zaczyna ale jeśli nie masz zamiaru robić nic z tym dalej to następnym razem w ogóle nie zaczynaj ...;)

NCrash
06-07-2006, 11:47
Jesus Christus Nazareńskus. Prośba do moderacjii. Zamknijcie ten temat w cholerę bo na pierwszej stronie wypowiadają się dzieci neostrady.

10/10 al edawaj szypciej te fejki bo jak mowilem szybciej

Ja mam 6 z Polskiego
A ja jestem rumuńska księżniczka męczycielka Odarpiego -.-"

Ayunia
06-07-2006, 12:50
ok, zrozumiałam. Proszę modków o usunięcie tematu

Cor Tibiarz
06-07-2006, 13:36
Ncrash od kiedy ty sie tak wozisz na forum? :P

Fake denny. Tak jak to Koper powiedzial, ziomka ma dosc zalotnikow, wychodzi z domku i wpada do dziury, co to ma byc? -.-'

Drakon
06-07-2006, 13:47
mądry wubór
ten fake poprostu obniża średnią krajową xD
może lepiej zrób nowy
ale prolog daj najpierw w przyklejonuym temacie "asz pierwszy fake" (czy jakos tak):D