zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Thais's Orcs attack - Recording 87 rp.

Upierz
20-06-2006, 20:31
Przeglądałem filmiki na Tibicams i trafiłem na ten. Uważam że jest ciekawy ^^
Klik! (http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9411)

Ogólnie ładne hell. Dziwi mnie dlaczego on mial takie eq nie mając aol'a.
Od razu mówie że filmik nie jest mój, nie mówcie "Fayna robutka xDDDD" albo "Plagiat. Ban plxxx!!!1"

@2xDown : Tylko wybierając się na taką akcję mógł zabrać gorsze eq. Zawsze mógł paść jak ta kolesiówa którą trapnął :)

Okon
20-06-2006, 21:16
Dajcie release na megaupload albo rapidshare bardzo prosze jezeli komus to nie sprawi problemu

Tethi
20-06-2006, 21:51
@up a swistak siedzi i zawija je w te sreberka
po co ci rehost???????????!!!!!!!!!!!!!!

@topic
ladne akcje ( czyt. ladna rzeznia ;) )

co do tego aol to pewnie dlatego ze swiat non-pvp i raczej go ludzie nie ubija ;]

Anvortis
21-06-2006, 00:35
LOL oddal mu golden armora i ss'a xD a najlepsze to to jak koles go straszy 100+ levelami ylko ciekawi mnie jedna rzecz co te 100 lvl mu zrobia xD

Okon
21-06-2006, 00:52
po co mi rehost??? Sprawa jest banalnie prosta aczkolwiek dziwna.. ja po prostu nie moge sciagac nic z Tibicams ... Hail internet akademicki-.-

W ogole to jest pod Tibicam czy Tibicam ng?? Bo mi sie nie chce odpalic

Wielki Mancyz
21-06-2006, 07:33
po co mi rehost??? Sprawa jest banalnie prosta aczkolwiek dziwna.. ja po prostu nie moge sciagac nic z Tibicams ... Hail internet akademicki-.-

W ogole to jest pod Tibicam czy Tibicam ng?? Bo mi sie nie chce odpalic

mi ostatnio się żaden film nieodpala pod tibicam jakiś szajs.... pozsostają only wmv... i to niewazne czy film z tibicam ng czy tibicam bo i tak powinien ci działać a mi niedziała żaden -.^ :D

@ Edit już działa :] filmik super gz lootu z tego człowieczka który padł :D

Snajperov
21-06-2006, 14:09
Ladny loocik :)

Nieugiety
21-06-2006, 14:13
@Wielki
Jak to zrobiles, ze ci zadzialalo? Bo mi zaden sciagniety film nie dziala
<wkurzony> .....

Cinek71
21-06-2006, 15:20
Filmik niewchodzi X(

Sir Emilio
21-06-2006, 15:23
ludzie to NIE jest angielska część forum, jezeli tak bardzo chcecie pokazac jacy jestescie dobrzy w jezykach obcych to piszcie to w angielskiej czesci

It isn't English part of the forum. If you really want to show us how good are you in foreign languages, write on English part of forum.

Nieugiety
21-06-2006, 15:30
ludzie to NIE jest angielska część forum, jezeli tak bardzo chcecie pokazac jacy jestescie dobrzy w jezykach obcych to piszcie to w angielskiej czesci

It isn't English part of the forum. If you really want to show us how good are you in foreign languages, write on English part of forum.

To zes sie popisal. A teraz prosze wskaż mi post, w ktorym ktos przechwalal się angielskim?

Sir Emilio
21-06-2006, 16:43
hmmm to albo ja mam halucynacje albo ty jestes slepy looknij se chocby tytuł tematu

Nieugiety
21-06-2006, 16:59
lol?
3 wyrazy po anglieksu i juz sie popisuje?
ehh.... chyba naprawde nie miales sie czego przyczepic >.<

Okon
21-06-2006, 20:43
Ej powiedzcie mi czym to odpalacie pod Jaka TIbia i jaka Tibicam Bo mi sie ciagle pokazuje "Connecting to the game world" -.-
Uzywam
Tibicam 771
Tibia 772

Upierz
21-06-2006, 22:28
Kurde faja ludzie! Komentujcie a nie...
Jedni się żalą, że im TibiCAM nie działa, drudzy się kłócą...

Po to ten temat żeby film komentować... ehh

FILM POD TIBIĘ NAJNOWSZĄ I TIBICAM TEŻ... POMYŚLCIĘ SOBIE CO TO OZNACZA...

Na razie tylko 4 posty oceniają film, a 9 to totalny offtop... N/C