Pokaż pełną wersje : <martwica MÓZGU> <(@.o)>
Vysal sath
20-06-2006, 23:54
Czy lubicie potwory z rodzaju unded.(napiście dlaczego lubicie)
Nie lubie, ponieważ większość z nich jest silna :P i więkoszość moich ulubionych potworków (dwarfy, rotwormy) są żywe.
Uwielbiam. Są takie sztywne i leżą pode mną jak kłoda.
Jestem nekrofilem :>
Nie lubię, bo nie umią mówić, są brudne. Mieszkają w ciasnych grobach. W ogóle to sztywniaki. Taki skeleton to same kości, a ghoul to kości i mięso. Ble.
Gratz! ;P
Tytul tematu to jakas autoaluzja ?
Zawsze i wszedzie niszcze nieumarle scierwo. M.in dlatego zawsze uzywam clubow.
Hehe, tytul dosc prowokujacy do wygloszenia zlosliwej uwagi. Lubie (nie)umarlaki, bo sa na tym samym poziomie umyslowym co ja (zart oczywiscie, nie bede sie wywyzszal).
Evil Maul
21-06-2006, 09:58
hehehehe fajny temat :) osobiscie lubie miejsca przepelnione smiercia ze az sie czuje ta smierc w powietrzu :P (taki klimat xDDDD) i czasami jak wpadnie na ciebie 4 bonebeasty albo lich to jest extra xD . Lipa tylko ze loot znich cienki :P dragi ROX ! xDDDDD
Legendary Soul
21-06-2006, 16:40
Lubie umarłych , bo jest z nich kupa expa i stanowią dobre expowiska na PACC-drefia i FACC-Ghostland, Isle of the Kings :P
Pewnie, że lubie:p Dodają klimatu.
Mlecziii
21-06-2006, 18:12
Lubie umarlakuw a szczegulnie patrzec banshee prosto w twaz.B)
Lubie umarlakuw a szczegulnie patrzec banshee prosto w twaz.B)
Za to prosto w 'twaz' to 'nieszczegulnie' slownikowi patrzyłeś.
@topic: nienajgorszy loot z nich leci, exp też, sporo ich, nie są trudne (mówie o tych masowo występujących, te mniej masowo występujące mogą już być dla kogoś wyzwaniem) - lubię.
Always hunted
21-06-2006, 18:43
Ja najbardziej lubię Ghoule, mają tylko 100hp (padają po pierwszym GFB ) a jak są w grupie, walnie się z GFB, to całkiem sporo expa leci, i loot naprawdę dobry (ilość gp...)
o fuj!
Mlecziii
21-06-2006, 18:57
Za to prosto w 'twaz' to 'nieszczegulnie' slownikowi patrzyłeś.
@topic: nienajgorszy loot z nich leci, exp też, sporo ich, nie są trudne (mówie o tych masowo występujących, te mniej masowo występujące mogą już być dla kogoś wyzwaniem) - lubię.
Loot nieargorszy exp sredni a to ze w grupie sol mocne to prawda ale z dobrol ekipol wszedzie milo.:D
Ja bardzo lubie nieumarłych,bo mam szczęście do loota z nichB)
szczególnie do v shieldów:evul: :evul: :evul:
Yoh Asakura
21-06-2006, 23:22
Smród zdechlaków przyprawia mnie o dreszcze a ich widok napawa obrzydzeniem. Nie lubię tych ożywionych stworów, wole przebywać w towarzystwie elfów w EF, o !
@ripper:
A ja jestem zoofilem, zrobimy klub ?
Loot nieargorszy exp sredni a to ze w grupie sol mocne to prawda ale z dobrol ekipol wszedzie milo.:D
Nie, żebym się czepiał, ale słowniki są lepsze.
@ripper'n'Yoh - a ja pedofilem! I chętnie dołączę!
Lubie nieumarlych,fajna rasa...
A ja jestem bibliofilem i co?;p
Średnio lubię truposzy, bo są trochę zbyt trudne. Np. kościana bestia - to kupa kości, tak jak szkielet, ale mocniejsza. :confused:
Diego'Odin
22-06-2006, 18:28
a ja jestem zoofilem pedofilem nekrofilem bibliofilem więc moge być waszym prezesem
@topic
ja lubie nieumarlaki bo fajnie pachną
(pozdro dla mojej ekspapugi)
@up fajny podpis ;)
Ja wole meczyc mutanty (dworc= orc+dwarf, minotaur=byk+czlowiek, dragon=jaszczurka+no wlasnie... po prostu b.duza jaszczorka), trupki sa troche zjechane w grach komputerowych z uwagi na brak zapachu... ale co by bylo jakbym wpadl do tombu i poczulbym te cudna won? Gdyby zapach byl taki jak trupa w rl to pewnie tylko hardocorowcy expili by nadal w tombach.
Edek Rozprowacz
24-06-2006, 00:09
Nie lubie bo taki jeden siedzi na rooku za sciana i wyjsc nie chce :p .
a ja jestem zoofilem pedofilem nekrofilem bibliofilem więc moge być waszym prezesem
@topic
ja lubie nieumarlaki bo fajnie pachną
(pozdro dla mojej ekspapugi)
A ja jestem sadomasopedonekrozoofilofroterystą o orientacji biseksualnej. I JA tu rządzę, o. Ty możesz pełnić funkcję reprezentacyjną.
Atkal M.
24-06-2006, 13:33
ja tam lubie gohule
kostooch
24-06-2006, 22:20
Nie lubię, bo nie umią mówić, są brudne.
Gz! You owned yourself!
Diego'Odin
24-06-2006, 22:52
A ja jestem sadomasopedonekrozoofilofroterystą o orientacji biseksualnej. I JA tu rządzę, o. Ty możesz pełnić funkcję reprezentacyjną.
no dobbra niech ci bedzie :/
Dark Brozyn
24-06-2006, 23:48
buahahah to mnie rowaliło ;D
nie lubię umarlaków osobiście bo chuu expa chuu loota i tylko waste bolt
@inni dewianci
Jestem z wami :>
@niektórzy zażenowani moim wyznaniem o nekrofilii
O co wam chodzi? Nietolerancyjni jacyś? Młodzież Wszechpolska i LPR? xD
@niektórzy zażenowani moim wyznaniem o nekrofilii
O co wam chodzi? Nietolerancyjni jacyś? Młodzież Wszechpolska i LPR? xD
To ja Ci powiem, że
jestem sadomasopedonekrozoofilofroterystą o orientacji biseksualnej
, a także masonem wyznania Żydowskiego (cholera wie, czy z wielkiej, czy z małej, ale lepiej za dużo wielkich niż za mało - ot, szacunek dla wszystkich wyznań) i popieram antykoncepcję... ha, teraz to mnie ZNISZCZĄ te (Wszech)polskie nuby xD
edit:
down: zboczuch! xD
Gagagigo
25-06-2006, 11:55
tez lubie umarlaków, całe ostatnie wakacje spędziłem "jednając " sie z nimi w tombach :D
Maniutek
25-06-2006, 12:44
Nieumarli dodaja klimatu grze i jest super ;p. Swoją drogą całkiem sporo kasy z nich leci (mam na myśli mumie ;p)
Orshabaall
25-06-2006, 17:16
Ja lubie zwlaszcza na questach gdzie wybija sie tego cale hordy xD
mlodysiwek
16-07-2006, 16:51
Ja tam lubie patrzec jak ghoul sie iha a zaraz i tak splywa, albo w robic w lula ds'a na niewidce :D
Jacek Zadumny
16-07-2006, 20:39
To takich przeciwników można zaliczyć :
- Hunter
- Amazon
- Valkaria
- Bandit
- PK X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.