Pokaż pełną wersje : Soule
Chcialbym tu poruszyc jedna sprawe na temat souli. Rozumiem, ze jak zabijamy potwora ktory daje wieksza ilosc expa, niz ktory mamy lvl, ale jak to sie dzieje, ze np. Lion daje mi 15 souli, a cyc z 8 souli na 30 lvlu, chociaz cyc jest lepszy? Jaki potworek ile souli daje? Chyba to jest zalezne od lvla?:D
Aww... Coś chaotycznie piszesz. Nie ma znaczenia jakiego potwora zabijesz, każdy da Ci tyle samo souli (oczywiście jeśli spełnia wymagania co do ilości expa) - o ile się nie mylę. Nie grałem postaciami magicznymi od update'u wprowadzającego soul points.
Ee nie rozumiem Cie za bardzo... Jesli zabijesz potwora który daje mniej expa niz Twój lvl to soula Ci nie doda. A to nie jest tak ze zabijesz cyklopa i masz odrazu 8 souli up tylko musisz sie pomeczyc troche z tym... chyba :P
Sacred Platinum Dragon
21-06-2006, 07:44
Omg To nie tak
Jak zabijesz potwora który daje ci tyle samo expa albo wiecej niz masz lvl, to przez 4 min beda ci sie odnawialy soul pointy.
Facc 1 sp na 2 min
Pacc 1 sp na 15 sek(?)
Cała technologia
Paliblant
21-06-2006, 08:01
Omg To nie tak
Jak zabijesz potwora który daje ci tyle samo expa albo wiecej niz masz lvl, to przez 4 min beda ci sie odnawialy soul pointy.
Facc 1 sp na 2 min
Pacc 1 sp na 15 sek(?)
Cała technologia
nie bo za 1 potwora dostaje sie 1 soula (o ile potwor spelnia wymagania)
@paliblant
bzdury chłopcze gadasz -.-" specjalnei dziś obserwowałem jak się podnoszą i nei dostajesz za jednego potwora jednego soula
Impalable
21-06-2006, 08:30
Pacc 1 sp na 15 sek(?)
Sam PACC nie wystarcza trzeba wykupic promocje, nie wprowadzaj innych w blad.
A i jeszcze jak spisz to 1 na 15 min (PACC) I z tego co wiem to zeby soule szly trzeba cos jesc.
Jemu chodzi chyba o to, że jeśli zabijesz 1 potwora i więcej już innych nie bedzesz bił w ciągu kilku minut odnowi się np.2 soule (u dwarfa) a jak zabijesz 1 potwora innego odnowi się 5 souli.
@Topic
Nie wiem jak to jest z tymi zabitymi potworami
ej powiedzcie mi o co dokladnie chodzi z tym "exp na level" ???????
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.