Pokaż pełną wersje : Potwór vs potwór
Keron Trion
21-06-2006, 10:32
Siedze sobie w zamku kolo AB i nagle idzie do mnie sperman a za nim minos guard no to ja sie ciesze ze mi sperman blokuje guarda a ja se nawalam w minosa nagle sperman dostaje hity i ginie. Nikogo nie bylo w poblizu nie widzialem ani bolta ani strzaly i wygladalo to jakby minos guard zabil orca spermana. Czy to mozliwe??
tak , jest to mozliwe .
Orc Berserk tez zabiaj potwory jak nie umie podejsc do ciebie
tiaa:P tez tak mialem cyc mi zabil spidera:P :evul:
Keron Trion
21-06-2006, 10:48
Wielkie dzięki ;)
Niektóre potwory mają umiejętność "zgniatanie" i mogą zabijać inne potwory jeśli blokują one drogę do gracza. Są też potwory "niezgniatalne" np. roty. Można dać się okrążyć rotom i potwór walczący w zwarciu nic Ci nie zrobi.
Always hunted
21-06-2006, 12:24
Niektóre potwory mają umiejętność "zgniatanie" i mogą zabijać inne potwory jeśli blokują one drogę do gracza. Są też potwory "niezgniatalne" np. roty. Można dać się okrążyć rotom i potwór walczący w zwarciu nic Ci nie zrobi.
w ten sposób zabijałem GSy na PoHu swoim 15 sorcem :]
Jaszczurek
21-06-2006, 12:34
w ten sposób zabijałem GSy na PoHu swoim 15 sorcem :]
I co nawalasz go wand of dragonbreath? <joke> ( wiem co to runy )
Cyc chyba też potrafi zgniatac.
Vysal sath
21-06-2006, 17:50
beholder na moich oczach w tombie dostał w ryj od mummy i shamblera
Mi tym sposobem mino guard zabieral expa bo minosy mi zabijal.
Krejzi Frog
21-06-2006, 21:23
O! Nie wiedziałem ,że niektóre potworki potrafia siebie atakować.Dzieki za ten temat
P.S. Przydało by sie w "spis potworów" dodać który potwór np. przesówa skrzynie i atakuje inne.Wiem ,że to kupa roboty ,ale było by to bardzo przydatne :p
-KrAyZji-
Sir Emilio
21-06-2006, 21:36
eh ludzie juz tak nie opowiadajcie o swoim przygodach pytajacy sie otrzymal odpowiedz i chyba starczy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.