Pokaż pełną wersje : 80 ED - VS - TOMB na -2 za TP
Karmazynowy zwierz
21-06-2006, 19:27
Witam.
To moj pierwszy filmik wiec prosze o wyrozumialosc...
Wybralem sie na tomby w miescie na -2 za tp. Momentami bylo goraco, ale czego sie nie robi zeby byla akcja i pozatym slinie sie na 2 castle shield.
http://rapidshare.de/files/23702231/bak_atack.rec.html
Coment plx.
Gz, ale i tak jestem noobem ;d.
btw. zwrocilo sie? :p
/Ev
Aaaaahhh...
Od dawna na coś takiego czekałem ^^
Ale przyznasz że liche biło by się wygodniej z e-wave [sorc power :>]
No i loot z lichy też w jakims tam stopniu dopisał :P
Pozycja4
21-06-2006, 23:51
Zapowiada sie niezle,sciagnelem ale cos sie nie odpala jak reszta niektorych filmow. Wiec niestety nie powiem czy mi sie podobal :/
Karmazynowy zwierz
22-06-2006, 00:06
@ 2x up
mmm...nie wiem jakby sie expilo z wava, chociaz wydaje mi sie ze gorzej i w dodatku ta vita za 160 many, afu...
@ 3x up
Ten akurat sie zwrocil, ale mam gdzie mam wasta po 4k i mam takze gdzie mam zysk po 150k+ xD.
@ up
Sprobuj sciagnac latke do klienta tibiacam 7.72.
Zapowiada sie niezle,sciagnelem ale cos sie nie odpala jak reszta niektorych filmow. Wiec niestety nie powiem czy mi sie podobal :/
A dokladniej sciagnij to (http://dl1.tibianetwork.net/dl/3895d9aaf1de066d0a43031d5548a66b/4499bb67/tibicams/tools/TibiCam_7.7x*****)
Huh hardcore, nic wiecej nie powiem oprocz tego ze masz odwage huncic podczas burzy w takie tombie =]
@seniz
Lol, z czego? xD Waste "male" =p
@pozycja 4 jak kolega wyzej Ci pisze
Pozycja4
23-06-2006, 00:36
Dzieki,odpalilem na chwile i prądzi,ale juz jutro obejze,zmeczony jestem.
Edit:Fajny filmik,obfity w hardcore. i nie mozna powiedziec ze nic nie spadlo :p
Btw.Dzieki za rady juz mi wiekszosc filmow dziala :)
Ghost111
23-06-2006, 02:09
hehe tez sie napalilem na castle shielda i wkoncu lotnalem :] ale na tombach -2 za tp rzeczywiscie bywa ostro -padlem 2 razy, ale czego sie nie robi dla slawy .Moze tez wrzuce jakis filmik z tomba B)
Filmik niezły :) fajne akcje. Biłeś chyba tylko z visa ale czemu necromancera waliłeś z run(hmmy chyba)?? no loot taki sobie :) a ile łącznie bp mfów poszło ci?? i możesz podać orientacyjnie ile ci idzie bp mf na 1h huntu??
A mi filmik niechce działać ;(
KonioMaster
23-06-2006, 16:29
Gz Misiu.
Akcja ostra, film nawetnawet.:)
Ehh... Druid to moja ukochana proesja a tak malo osob nia gra, tzn gra duzo ale to tylko yh-makerzy itd...
@Topic
Filmik niezly, tak trzymaj
Palladyn von hellgate
23-06-2006, 19:59
dobra biewim czy wieszz ale durzo osub ma przekroczony limit na rap~ muglbys to wrzucuc na tibi cams/mega upload bo bym sobie zlokal :d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.