Pokaż pełną wersje : Nieudane czyszczenie blue djinn tower - 61 ek
Elo...filmik w moim wykonaniu ;)... jak widac nieudane czyszczenie BDT ...niezly tam hardcore to juz moja druga proba, pierwsza byla lepsza :P Zobaczcie na to combo na koniec ;D to trzeba zobaczyc ...ENJOY !!
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/9454
/\ filmik
hrhr... Szkoda tylko ze padles...
Btw czego nie powiedziales ze sova masz?
//Lord Cal~~
IMHO Nie miales szans zsolowac tej wiezy...
Jak ja robilem tego questa to jakims cudem zrobil to 81 ek, choc kilka razy schodzil na dol miejac po 20-40hp. Tylko straciles AOL'a niepotrzebnie.. ;/
Szkoda ze mi pisze "couldn't open this file" bo po kometarzach kolegow widze ze fajny film a sam sie wybieram na Djiin Questa....
@ up
mi też to samo pisze , niewiem co moze byc 1-wszy raz mam to :|
@up, up
Skroccie nazwe filmiku moze pomoze ;)
@ktostam
No nie wiem jak jest na ostatnim floorze ale ten floor na ktorym padlem zsolowalem juz nie raz....to byla proba wykonania calej wierzy , mialem nawet w bp lampe ktora trzeba oddac do tego djinna ;D mialo byc tak pieknie ;P
btw. oprocz aola stracilem jeszcze blessy :P
Zmiencie nazwe filmiku na krótszą i będzie działać.
Deaf Scream
22-06-2006, 10:07
tak nazwa jest za dlua...ale ja pisze w innej sprawie..ten ded byl spowodowany przez twoje skapstwo :> policzylem za ~780 combo dostales..a wczedles tam z 800, ale wchodzac na gore od energi 2 ci chyba wzielo... jakbys uzyl tego uh wiecej to bys przezyl...w glownej sali na 90% bys nie rpzezyl, ale mowie ze mogles opoznic ten moment:P
Ehhh :D no prawie :D prawie :):) Pecha miales poprostu
Palladyn von hellgate
22-06-2006, 10:22
jak dlamnie to rzesz to troche zel robił po
1. za dlugo czekales z exori
2. trza bylo wziasc sorca/druta abu cie uhal to bys mial ful hp
a ogulnie to fajnie :d
tak nazwa jest za dlua...ale ja pisze w innej sprawie..ten ded byl spowodowany przez twoje skapstwo :> policzylem za ~780 combo dostales..a wczedles tam z 800, ale wchodzac na gore od energi 2 ci chyba wzielo... jakbys uzyl tego uh wiecej to bys przezyl...w glownej sali na 90% bys nie rpzezyl, ale mowie ze mogles opoznic ten moment:P
Wiesz ja mialem swiadomosc deada i gdybym byl skapy to nawet bym tam nie poszedl, poniewaz narazam sie w tym momencie na strate rzedu 100k nie liczac odrabiania expa no i kawalka skilli :P Pozatym uhanie sie z 800hp na 980 uhem to troche waste, oczywiscie inna sprawa, ze nie bylem swiadomy ze takie combo moze pojsc ( na przyklad gdy bylem na demonach to mi uhow nie szkoda uham sie zwawo i nie patrze czy waste czy nie :] ) . Niedlugo dam jeszcze filmik jak demona blocze jak ktos chce ( raz padlem na demonie ale to z powodu takiego ze baterie w myszce siadly -.- ) No to tyle cya dzieki wszystkim za komenty, czekam na nastepne :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.