PDA

Pokaż pełną wersje : Zmiany w serwisie

MatKus
08-08-2004, 11:37
Jutro, to jest w poniedziałek, będziemy chcieli dokonać zmiany forum, którą obiecywaliśmy od tak dawna.
W związku z tym forum będzie na jakiś czas wyłączone. Nie będą działać także niektóre działy na stronie, to jest news, artykuły, download oraz linki, pozostałe działy będzą działały normalnie.
Jakie będzie nowe forum, zobaczycie? Jedno, co możemy powiedzieć, to że chyba pod każdym względem będzie lepsze od obecnego, bo będzie chyba najlepsze z istniejących for o Tibii.
Będzie łatwiejsze w używaniu zarówno dla Was, zwykłych użytkowników, jak i dla nas, moderatorów i admina, a także będzie wyglądało jak przystało na forum największej rodzimej strony o Tibii.

UWAGA: Wbrew temu, co pisze powyżej, forum wyłączymy zaraz, i zaraz zabieramy sie za konwersje.

Drill
08-08-2004, 12:00
No wreszcie ;] długo oczekiwany upgrade .. forum :P
dzieki dla was :P już doczekac sie nie moge

Vanhelsen
08-08-2004, 12:04
Nareszcie jeden updejt z 2 przezemnie oczekiwanych (zgadnijcie jaki jest ten trugi ??:P)

P.S. Ładny rysunek rangi Matkus :D Ja tez taki chec :P

Xweet
08-08-2004, 12:04
Prosił był o podanie chociaż orjentacyjnych info.

MatKus
08-08-2004, 12:28
Xweet : sama konwersja, o ile nie będzie żadnych problermów, to conajmniej pół godziny. Wiesz, chodzi o to, żeby wszystkie posty i userzy zostali. Ale jak już wspomniałem, pół godziny, jeśli nie będzie żadnych problemów, a to się żadko zdarza :P
Nie wiem też dokładnie, od której zaczniemy zmiany. Mamy jeszcze conieco do zrobienia na forum, a chcemy je wrzucić dopiero, jak już będzie w 100% sprawnie działało i wyglądało tak, jak ma wyglądać.

$corcerer
08-08-2004, 13:24
MatKus!! Jak mogles!!! Bez uprzedzenia ???? TY DRANIU!!

Dobra, tak na serio, to będzie lepiej (łatwiejszy system upomnień, coś zamiast liczby postów (znaczy sie bedzie sysrem rep..... ups, troche sie zapedzilem :P )
jednym slowem, BEDZIE LEPIEJ! :D

kotomaniak
08-08-2004, 13:28
No wreszcie, dawno oczekiwane nowe forum. Mam nadziję, że naprawdę będzie tak super jak je mody zachwalają ;) .

Dan the Automator
08-08-2004, 14:09
Nowe forum jest BOSKIE!!!!!!!! Zadne phpBB czy wbb sie do tego nie umywa :D Poprostu owznuje na prostej lini, wbijając niewiernych w ziemie, rozgniatając ich czaszki i rozsmarowuje mózgi na krawężni.... ups sie zapedziłem troszke ;)

Baron Kaldrick
08-08-2004, 14:21
@Dobo
A ja wciaz wole stare dobre phpbb +P Ale coz, we`ll see... Bedzie tam lay, o ktory prosilem?

MatKus
08-08-2004, 14:52
Baron Kaldrick : a widziałeś chociaż nowe forum?

$corcerer
08-08-2004, 14:55
/me slaps Baron Kaldrick with a "HERETIC!! UNBELIEVER!!" words

elite
08-08-2004, 17:38
fajnie ze bedzie update ( w tibii tesh chce!), mam nadzieje ze pozytywne zmiany nastapia. Powodzenia drogie modki!

Łolek
08-08-2004, 18:11
Powiem krótko GRATZ za decyzje no bo forum wygladalo ;( w porownaniu do strony (nie mówie o zawartości bo zasługuje na 6+ ale o szacie graficznej)
mam nadzieje ze bedzie wyladalo SUPER 8o