PDA

Pokaż pełną wersje : demon legs

Gorn
22-06-2006, 20:57
zdziwiła mnie 1 rzecz skad oni maja d-legi one chyba juz nie sa dostepne tak sie mi wydaje oto 1 screen
http://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=waterfall
oto 2
http://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=cathedral

morwi
22-06-2006, 20:59
przecież to sa postacie stworzone przez cipsoft, a co za tym idzie mogą mieć wszystko co chcą -.-"

Gorn
22-06-2006, 21:03
dziex prsze o usuniecie posta i sorki ze go zrobilem a zrobilem z ciekawosci :p

Dixtra
24-06-2006, 23:38
D-Legi były dawno temu z demon helmet questa. I mogły być tylko 1 na serverze. Na danubi też sa. Amazon helmet wypada z bossa. Djin Blade z faraona. A postacie nie sa stworzone przez cipsoft.

ripper
24-06-2006, 23:45
@up
Napewno 1 d-legs/server?
@topic
Jednym z posiadających Demon Legi jest (albo przynajmniej był) Mediota Del'Toro.

Dark Brozyn
24-06-2006, 23:52
@up
Napewno 1 d-legs/server?
@topic
Jednym z posiadających Demon Legi jest (albo przynajmniej był) Mediota Del'Toro.

było jak opisał dixtra. i nie tylko mediota ma, eternal też biega w dlegach

Rihan
24-06-2006, 23:55
Na anctice jest duzo par d legów ale amazon helmeta jeszcze niewidzalem:)
W domqu w edron na antice lezy great shield i co daje to na forum??:baby:

Mlecziii
25-06-2006, 00:07
Na anctice jest duzo par d legów ale amazon helmeta jeszcze niewidzalem:)
W domqu w edron na antice lezy great shield i co daje to na forum??:baby:

Wiesz co hyba to wlasnie dajesz :D :D :D

Sir Emilio
25-06-2006, 00:10
D-Legi były dawno temu z demon helmet questa. I mogły być tylko 1 na serverze. Na danubi też sa. Amazon helmet wypada z bossa. Djin Blade z faraona. A postacie nie sa stworzone przez cipsoft.

nie sa stworzone przez cip'ow? no to walnales
powiedz mi kto normalny nosilby amazon helmet, d-legi i djinn blade bez aola?

damtob
25-06-2006, 00:33
Eternal oblivion ma d legi widac na filmach...
a przeciesz d legi można dostac od Gm za pomoc w tibi tzn. za odkrycie jakiegos powaznego buga//tak bylo w przypadku Magic Long Sword :O

Fillipex
25-06-2006, 01:38
@up
nie... tak bylo z dragon scail legs a nie z magic longsword...

na Eterni tez sa d legi... ostatnim ich posiadaczem ktorego pamietam byl Midukan

Silkov
25-06-2006, 01:53
Jak dobrze pamiętam koleś, który bloknoł orsza~ an Elysii (czy jak jej tam) i wylootował TH na filmie .rec też ma demon legi :p

Hani2006
29-06-2006, 00:20
na hibernie d legsy ma 120~palek
a ten meiczyk ma seromontis ;)

Jerzolux
29-06-2006, 09:44
Niedawno oglądałem filmik z EO i ma on w swojej chatce 2 demon sety!(demonlegs+demonarmor)

Raozee
29-06-2006, 23:34
@hani~
zaufaj mi .. na hibernie nikt demon legs nie posiada 8o ten 120~ palek ma tylko w komentarzu napisane "you see demon legs.." lecz na prawde ich nie posiada :P

PS.własnie skonczylem z serverem "hiberna" wiec troche o nim wiem ;(

zielony-lp
30-06-2006, 10:12
Z tego co wiem to na lunarze jest 1 para Demon Legów , ziomek dostał za znalezienie debug
A z tymi d legami jest tak samo jak kiedys z sca , które wylatywały z potworów , lub dostawało sie za znalezienie debuga w tibii...

Bodziu
30-06-2006, 10:39
Eternal oblivion ma d legi widac na filmach...
a przeciesz d legi można dostac od Gm za pomoc w tibi tzn. za odkrycie jakiegos powaznego buga//tak bylo w przypadku Magic Long Sword :O
Nie od Gm'ów tylko od God'ów.

Rafciu Mistrz
30-06-2006, 10:53
Kiedyś podobno był quest na demon legi, bodajże były dla pierwszej osoby na servie, która wykonala DHQ ( opcja szukaj )
A te postacie są zrobione przez CipSoft, aby zachęcić ludzi do grania pokazali ładne momenty gry i eq...

karłowaci
30-06-2006, 16:31

eternal nie tylko biega w dlegach ale i w horned helmet :)

Pan Jordi
30-06-2006, 16:47
Jak dobrze pamiętam koleś, który bloknoł orsza~ an Elysii (czy jak jej tam) i wylootował TH na filmie .rec też ma demon legi :p

Ten pan to Elahrion Avessar. Ale wątpie żeby on miał Demon Legs.

A oto eq Eternala:
http://i83.photobucket.com/albums/j303/pan-jordi/Other/Tibia/raresplx.jpg

Don Torpedos
30-06-2006, 19:56
@up up up~
Magic long sworda dostał gościu za odkrycie buga z kupnem pacca :)
Dużo ludzi miało pacc za free, ale łakomstwo przegrało, ci co mieli na kilka lat
pacce zostai zbanowani :)

Frapper
30-06-2006, 21:45
up@ Za odnalezienie tego, że pacce za friko to chyba golden bootsy na Nova.

Demon legi - piękny okazik : ).
Na securce aktualnie ma je chyba Lou van sorcerer czy jakoś tak,lecz wydaje mi się, że jedynymi zasłużonymi posiadaczami d legów na securze byli Marshall i Uncle Barry.

A do MSL to było chyba tak, że jak nie było pcji trade to wymieniało się itemami i byli tacy co brali te itemy i dawali tradującym. Znaczy 1 i 2 kcą trade, dają 3 i on daje 2 i 1. No i skusił się pan nr. 3 i zabrał.

krawat
03-07-2006, 16:28
ludzie duzo jest przedmiotow ktore KIEDYS byly dostepne teraz nie!! wezmy EO ma demon legi? ma! ma horned helmet? ma! cos mi sie zdaje ze ten temat jest bez sensu

Xawieri
04-07-2006, 15:23
Co do horned helmeta
Był on kiedyś tam gdzie teraz jest Bright Sword quest

1 na serv
Tak samo w Knight Watch Tower był jakiś tam shield

Lord Arturs
11-07-2006, 12:13
w najbliższych updatach bedziemy mogli podziwiac wszystkie 7 niezdobytych przedmiotów. Jak ktos niewierzy to zapraszam jakies 4 tamatów wyżej.

Szarik
11-07-2006, 12:56
Taka prawda, w tibii sa odkryte questy i kazdy je zna, kazdy kazdemu opowie, a potem w necie jest dokladny opis. Kiedyś nikt nie wiedzial jakie sa qesty i je odkrywano. Teraz wszyscy mowia ze sa niedostepne itemy, bo nie ma na nie questu na tibia.org. Podejrzewam ze jest jeszcze duzo item'ów do zdobycia w nieodkrytych questach. Mozliwe ze high-level'e odkryli te quest'y ale ich nie zdradza, bo co to za przyjemnosc miec rzadki p[rzedmiot skoro i tak wszyscy wiedza jak go zdobyć.

Lord Terus
11-07-2006, 21:07
Z tego co wiem to na lunarze jest 1 para Demon Legów , ziomek dostał za znalezienie debug
A z tymi d legami jest tak samo jak kiedys z sca , które wylatywały z potworów , lub dostawało sie za znalezienie debuga w tibii...

Demon legsy na Lunarze nie są za odkrycie buga tylko za wykonanie pierwszego dhq zdobył je bodajże nixon~ albo jester~ a posiada je obecnie Gimpen :P

Co do Horned helmet to był kiedyś quest tam gdzie BS teraz też dla pierwszej osoby na lunarze posiada go Vajuka ktory dostał go od Castora Flynna, gdy ten kończył gre.

@edit
wracając do demon legsów na lunarze są ponoć 2 blue tomy co świadczyło by o tym że są dwie pary demon legsów.

Marek123
14-07-2006, 18:11

Pskonejott tez posiada D-legi:P

Marchewki
14-07-2006, 18:18
a nawet jakby normali gracze to mieli to itak by nie powiezieli i bardzo dobrze

Cashtan
14-07-2006, 19:15
zaufaj mi .. na hibernie nikt demon legs nie posiada
Sero je ma
Widzialem kiedys u niego w domku ;)

A do MSL to było chyba tak, że jak nie było pcji trade to wymieniało się itemami i byli tacy co brali te itemy i dawali tradującym. Znaczy 1 i 2 kcą trade, dają 3 i on daje 2 i 1. No i skusił się pan nr. 3 i zabrał.
To byl SOV, a tego pana nr. 3 cipsoft ukaral: Nie mogl wyjsc z dp ani wyrzucic tego SOVa :]

Piotrek Marycha
16-07-2006, 18:15
Elahrion Avessar, tak wylootowal TH ale pierwszy raz slsyze zeby mial d legi o.O
a tak od siebie : es-te-fu-u z tymi bugami!! to są ekstremalnie rzadkie sytuacje i jeszcze wcale nie jest powiedziane ze sie dostanie jakies itemy za wykrycie czegos

Kristex
24-08-2006, 11:49
Eternal Oblivion i Bubble tez maja demon legi wejdzcie na zdjecia na tibia.pl i znajdzcie temat Domki Eo,Bubble i Cachero

Keel
25-08-2006, 21:38
A Ghaele 150 ek z Fortery posiada Horned Helmet.

FORCE
03-10-2006, 15:22
Eq dość legendarne...

Tylko jedno mnie smyra po głowie...

Do jasnej cholery czemu ona chodzi bez aola z takim eq????

pAnoramiks
03-10-2006, 17:51
@hani~
zaufaj mi .. na hibernie nikt demon legs nie posiada ten 120~ palek ma tylko w komentarzu napisane "you see demon legs.." lecz na prawde ich nie posiada

PS.własnie skonczylem z serverem "hiberna" wiec troche o nim wiem

ten pal na ~120 to pewnie był painful... bo miałem nawet szkrina jak ful d-seta mi dał "ponosić"... wierzcie lub nie ale tak było...
jak jest teraz nie wiem, może sprzedał, może mu ktoś ukradł, może dalej je ma... ale napewno jedna para tych legsów śmiga gdzieś po hibernie :) (gram od początku serwera, nie mam super high lev postaci, ale wiem co w trawie piszczy ;])

alibi16
04-10-2006, 13:47
D-legs , Byly kiedys dostepne za wykonaie Demon helmet quest (dostawala je pierwsza osoba która zrobila ten Quest). W chwili obecnej miedzy innymi D-legi ma Gimpen, Dostal je od "legendarnego" Castor Flynna , kiedy ten kasowal postac... Btw co do Horned helmet, szczesliwym posiadaczem tego helmetu jest takze Vajuka, dostal on go od Castora~ gdy ten jak, juz wiadomo kasowal postac. Dziekuje za uwage :)

DratrisDxx
05-10-2006, 13:22
Niepotrzebny post , tez prosze o close.

Apropo te postacie istniały ale cipowie usunely , gm'owie maja takie rozne itemki dla zabawy:D

Majoreczek
03-11-2006, 10:19
Niepotrzebny post , tez prosze o close.

Apropo te postacie istniały ale cipowie usunely , gm'owie maja takie rozne itemki dla zabawy:D

tak tak... chyba we snach
gm'owie nie sa po to by rozdawac i bawic sie rarkami tylko po to by karac graczy za nieprzestrzeganie regulaminu -.-

Jacko_32345
04-11-2006, 11:28
No właśnie a po za ty niektórzy GM nie maja golden helmeta , demon legów itp. najlepsze rzeczy dostaje sie od Cipsoftu za zgłoszenie raportu o bugu a propo skoro na SS ta facia ma bohy knight armor i castle shield, po co jej takie scierwo?? przeciez jesli twoim zdaniem GM moze rozdawac itemy to dlaczego nie ma ta facetka g boots mpa b shield magic sworda i golden helmeta?? poprostu moze wykonala jakiegos questa tajnego albo cos i ma legi ale na bank nie jest to postać cipsoftu --..--

Rater
04-11-2006, 11:47
poprostu moze wykonala jakiegos questa tajnego albo cos i ma legi ale na bank nie jest to postać cipsoftu --..--

Na bank to zęby w dupie nie wyrosną.

Sądzisz, że normalny gracz w takim legendarnym eq chodził bez aola? Przykładem może być ten screen http://static.tibia.com/IMAGES/home/guildwar.jpg G legsy bez aola O_o czyż to nie dziwne?

A czy przypadkiem ta postać, nie powinna stracić więcej many po tym UE?
http://static.tibia.com/IMAGES/home/explosion.jpg
Takie rzeczy tylko w Cipsofcie ;]

Jacko_32345
04-11-2006, 12:11
A moze to Fake'i ? xD Moze cipsoft sobie zrobil Fake zeby jak poczatkujacy gracze oglądali SS to zeby wiedzieli ze świat Tibi jest dziwny i tajemniczy? nie wiadomo skad te d legi ale to jest dziwne zeby AoL nie nosic jak sie ma g legi O.o

karłowaci
26-11-2006, 22:58

Ładnie to tak podszywać się pod dixtre ??:P

Demon legi kiedyś wypadały z demona(chyba:P) tak samo jak bohy z beholdera ::)

A MLS dostała bubble ze pierwszy 200 lvl

GiantSpider
26-11-2006, 23:15
zdziwiła mnie 1 rzecz skad oni maja d-legi one chyba juz nie sa dostepne tak sie mi wydaje oto 1 screen
http://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=waterfall
oto 2
http://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=cathedral
To nie jest rl tibia! W najlepszym wypadku test server.

mago
27-11-2006, 04:26
Demon legs - dostepne kiedys z questu dhq - nigdy nie lecialy z demonow :S

To nie jest ani nie musi byc ots moze test server.

I wiadomo tez ze cipy jak i gmowie maja swoje player chary ale ( nie wiem jak cipy) ale gmowie nie robia sobie eq z nikad.

Sam pomagalem jednemu (dajac swoj full rook set) by przebrnal rooka - robil player chara by dorwac jednego kolesia co mu sie udalo ( kolo przyznal sie player charowi gma ze sharuje :D )