PDA

Pokaż pełną wersje : Obszerna Filmoteka !!!

zeus1985
08-08-2004, 14:58
Witam Was wszystkich i zapraszam do mojego działu Filmoteka (http://www.arch.n4u.krakow.pl/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=13). W dziale są codziennie nowe filmy.
Jak macie jakieś ciekawe filmiki to wyślijcie na adres [email protected] i wpiszcie nick autora, świat na którym filmik został nagrany i co to za filmik. Z góry Thx, POZDRO

Miłego oglądania... 8)

Sty!a
09-08-2004, 13:34
niestety ten dzial filmoteka jest slabo aktualizowany,sa czasami nowe filmy,a czasami trzeba na nie czekac kilka dni...

SkiLo
09-08-2004, 17:48
niestety ten dzial filmoteka jest slabo aktualizowany,sa czasami nowe filmy,a czasami trzeba na nie czekac kilka dni...
dokladnie,bardzo zadko sa wrzucane nowe filmy,lepiej zajrzec na forum tibia.de i sciagnac sobie pare filmikow (co chwila sa jakies nowe)

ancient kavu
10-08-2004, 00:05
Stronka bardzo ciekawa, sporo filmików.
Nie ma co tracic czasu, zabieram sie za ich oglądanie :P

Abdul
10-08-2004, 13:52
Ja mam taki pomysl ja wam moge spakowac oklo bodajze 300 filmikow i tez moge robic pelno swoich tylko potrzebuje osoby ktora by miala jakis normalny serwer bo ja neistety nei moge wysylac bo mi trojany zrobily swoje (cos sie zespulo gdy sie loguje na servery) wiec jezeli ktos jest chetny to psiac i ja tez moge robic duzo filmow na zamowienie typu mintwallin,expowska z guardami,dle,behe,demons,bk itp gowienka tylko dlacjei znac co i jak noi ofkorz neich ktos ma pozadny server (plx tylko nie lycos,republika,interia itp badziewie)