PDA

Pokaż pełną wersje : Ztrapowanie mojego teamu na hydrach.

KonioMaster
22-06-2006, 23:14
X(
http://rapidshare.de/files/23820704/VoriHydry.rec.html
Po prostu obejrzcie i wyraźcie się o tych graczach(także polskich).
Film z perspektywy shootera-
http://rapidshare.de/files/23821239/hydrahunt.rec.html

Taka Tuca
22-06-2006, 23:34
Chamstwo jak nic.

Always hunted
22-06-2006, 23:49
ej, mi się wydaje, czy oni tam pierwsi huntowali na hydrach? albo właśnie mieli zaczynaćm tylko się im wpierniczyliście? Bo jeśli tak było,to dobrze zrobili....

23:09 Voridian: we reserved a spawn
nc -.-

A najlepsze było, jak blocker spierniczył, i zostawił biednego 37 Eldera na łaskę 2 Hydr -.-
edit@ wy chyba na pewno się sami wpierniczyliście im

23:13 Voridian: odkupie mu vampa
odkup mu BoHy (o ile je serio stracił) i daj Crown/Medusa Shielda -.- Ale to już Twój wybór, ale też Twoja wina
23:15 Voridian: odpowiedzialny sie czuje nie wiem czemu
rofl

Alexe the dark paladin
22-06-2006, 23:54
Czy nie pomyslales o tym zeby pomóc swojemu koledze uhac/użyc czar "change target". Omg!Nie chcialbym miec takiego blockera jak ty :baby:

Sarphi
22-06-2006, 23:55
Nie byli pierwsi bo my sobie zarezerwowaliśmy na forum.tibia.com hydry na tą godzinne. Pozatym jak do nich pisaliśmy to pisali ze wiedzą i ze tylko popatrzą, potem coś mowili ze chcą z wanda zabić no i stało się :/

KonioMaster
22-06-2006, 23:55
Nie. Gdyby tak było to przecierz nie wpierniczylibyśmy się im na spawn.
Mieliśmy zarezerwowane hydry przed nami był inny team który już poszedł, z tego co teraz zaczynam rozumieć to oni po prostu czekali tam na nas. Zauważcie hydrę lurniętą na dół i bubbe co zlurował ją 1.
Najchętniej zrobił bym coś z tym ale nie wiem co mam nagrane filmy.
Zauważę żę jest to 1 nasz hunt, 1 mój hunt więc mimo że coś mi śmierdziało od początku, nie wiedziałęm ze cośtakiego może sie zdarzyć.
Co do mojej osoby to macie rację to kompletnie niewiedziałem co robić, postanowiłem pomoc się wydostać Sarphesowi co się zresztą udało, zeszłem na dół i wróciłem po druida ale już było po sprawie.

Sarphi
23-06-2006, 00:01
Czy nie pomyslales o tym zeby pomóc swojemu koledze uhac/użyc czar "change target". Omg!Nie chcialbym miec takiego blockera jak ty :baby:

Gdybyśmy byli sami i wszystko by było tak jak wcześniej planowaliśmy to zapewne by go uhnoł, lecz jak widziałeś zaczeli nas blokować i wszyscy wpadli w panike. :(

KonioMaster
23-06-2006, 00:09
Bohów nie stracił, vampa ,,tylko''.
Co do tego ze im sie władowaliśmy się tam:

Team przed nami-
date- 22.06
time-18-22
team:secret(post pisał Vratimir)

Nasz team
Date: 22.06.06
Time: 22-24
Team: Voridian, Sarphes, Rulterek

Auri
23-06-2006, 00:11
Normalne, wszyscy bluzgają na blokera, że nie zrobił tego, tamtego, ale jakoś nikt nie zauważył że blokowanie jest zabronione w regułach gry. Pewnie dlatego że łamie je na codzień, to już nie widzi że coś tu nie tak. Bloker mógł raz popełnić błąd. A tego akurat znam, zdarzyło mu się zginąć ratując towarzysza. A Buubba to najbardziej dziecinny gracz o jakim miałem nieprzyjemność usłyszeć. Zresztą nie tylko w mojej opinii.

boorex
23-06-2006, 09:05
Co jak co ale takie cos to jest juz h uj ostwo -.-. Nawet jak im sie wpierd~ to przeciez mowili ze moga huncic -.-' Sam dluugo huncilem na hydrach przez co nabawilem sie nie raz hunta gdyz pod wplywem emocji zaczelismy klepac ~ 100 ek badz go przezywalismy. Cioty zycze im deada zbierzcie team noob charkow i combo sd na tego Buubba. -.- Co za....n/c Takie rzeczy najbardziej mnie wqr~.

Sarphi
23-06-2006, 10:39
Co jak co ale takie cos to jest juz h uj ostwo -.-. Nawet jak im sie wpierd~ to przeciez mowili ze moga huncic -.-' Sam dluugo huncilem na hydrach przez co nabawilem sie nie raz hunta gdyz pod wplywem emocji zaczelismy klepac ~ 100 ek badz go przezywalismy. Cioty zycze im deada zbierzcie team noob charkow i combo sd na tego Buubba. -.- Co za....n/c Takie rzeczy najbardziej mnie wqr~.

Z przyjemnością bym to zrobił tylko, że to jest świat no-pvp i takie nooby jak on czują się bezkarni X(

Zuvido
23-06-2006, 10:43
Hmm... lol
Było śmiesznie. xDDDD

Vision
23-06-2006, 11:06
Jesu
Po 1 Straszne nooby was strapowaly ktore chyba nie umia sami zarobic na eq/runki itp.
Po 2 Spierd~ odrazu zeby wlasny tylek ratowac a nie pomoc qmplom (nawet ich nie uhales..)
Po 3 co to za gildia ze nie przybiegla zabic tych 20-50 sorkow/drutow x.x ja bym odrazu napisal do all gildi zeby przybiegli i zeby zalatwic sprawe odrazu...

Sarphi
23-06-2006, 11:21
Jesu
Po 1 Straszne nooby was strapowaly ktore chyba nie umia sami zarobic na eq/runki itp.
Po 2 Spierd~ odrazu zeby wlasny tylek ratowac a nie pomoc qmplom (nawet ich nie uhales..)
Po 3 co to za gildia ze nie przybiegla zabic tych 20-50 sorkow/drutow x.x ja bym odrazu napisal do all gildi zeby przybiegli i zeby zalatwic sprawe odrazu...

TO jest świat no-pvp :(

jastr
23-06-2006, 11:22
po 1 świat non pvp czyli ... co najwyrzej mogli się rozpłakać
po 2 nie zorientowaliście się??? ten ms zloorował wam 1 hydrę później było widać jak leci po 2 od razu bym nawiewał z tamtąd albo ... dał nauczkę nobom i ich bym trapnął (takie noobostwo trzeba tępić).
po 3 nie wiem ale wydawało mi się że ten co padł mógł spoko nawiać :P poza tym mogliście wziąć pare sd na "nieprzewidziane okoloczności" i zabić te 2 hydry.
po 4 co wy macie za pretensje do tego knighta ?? a co on mógł zrobić?? niski lvl 2 hydry na raz + blokujące nooby sam by padł. Trzeba było trochę pomyśleć co oni przyszli się popatrzyć loorują wam hydry blokują jedtną drogę ucieczki a wy nawet nie reagujecie :P

Olorion.
23-06-2006, 11:46
czemu nie uzyles exety res nubie?

Raayden
23-06-2006, 11:55
gz postawy knighta.... czlowieku bales sie?schowales glowe pod biurko?
1.mogles uzyc exeta res
2.mogles uhnac druida/szkoda uhow ci bylo?
3.gz dla magow ze maja takiego blockera
4.moze i hamskie zablokowanie ale to sa uroki swiatow non pvp

powodzenia na kolejnych huntach....

Alexe the dark paladin
23-06-2006, 11:58
@up
Refugia 07/05 empty GER Non-PvP

KonioMaster
23-06-2006, 12:13
Była tam masa dsów i ludzi.
Po 1 próbowałem zrobić drogę sarphesowi.
Po 2 trzymałem hydry żeby mogli zejść niestety zostaliśmy zablokowani i wszystki się rozpierzchło.
Po 3Uhów nie było mi szkoda skupiłem się na tym żeby miał jak uciec o uhaniu wogule zapomniałem(moja wina)
Powinnienem powiedzieć im żeby uciekali jak ten buuba poszedł po drugą hydrę(znów moja wina)
A ze nonpvp to niestety nic nie mogę im zrobić.

lajtn
23-06-2006, 13:12
To od początku czymś niedobrym śmierdziało...
Troche się dziwiłem, bo to wyglądało jakby ci wcale nie zależało na shooterach i puściłes ich na pastwe losu.

Always hunted
23-06-2006, 13:53
hmm, sorry za drugi post, ale jedna rzecz...
Ktoś wspomniał, że powinno się mieć SDki na takie nieprzewidziane coś. Film oglądałem wczoraj, i pamiętam, że sorc MIAŁ SDki w bp, tylko nie pamiętam czy je zabrał ze sobą, bo chyba tak.... i powinien wpakować w te Hydry SD, ale tego nie zrobił

btw, ''rezerwowanie'' spawnu to nie taki fajny pomysł....

jastr
23-06-2006, 14:01
Wogóle zawaliliście na początku już. No ale cuż z drugiej strony co mieliście zrobić. Jedynym rozsądnym wyjściem byłoby po prostu sobie odpuścić hydry (no cuż magia non-pvp). Bo hunt hydr to nic ciekawego więc na co oni niby mieliby się patrzeć i zawsze ZAWSZE trzeba mieć czystą drogę ucieczki/wyjścia. To knight miał loorować hydry a nie jakis ms którego wogóle nie powinno tam być. Wasza trójka zachowała się dziwnie :P Przeciesz te nooby nawet gdyby was nie strapowały to mogły by wam przeszkadzać w expieniu + kradzież loota. Tak samo ten sorc "bedę walił z wanda" czy jakoś tak to była wasza kolej (tylko te non pvp cuż nooby są wszędzie ale nooby + non pvp to..... zgroza). Jak widzę wszyscy krytykują zachowanie knighta hehe ludzie winny był sorc a nie knight. Biją hydrę widzi że idzie druga( jak widziałem filmik to ja już jak ten ms zloorował 1 to bym wiginał z tamtąd) knight zrobił to co powinien czyli spier.... a sorc co ... będzie walczył??? to nie roty tu 1 nie wystarczy. Bloker lvl też jak na hydry to trochę przy niski. Który on tam miał lvl 46?? chyba i co 2 hydry miał blokować i jeszcze odciągać je od shooterów. Jeden shooter uciekł a 2?? mógł uciec i było to widać na filmie jak knight przesuwał tych noobów on mógł spoko za nim iść mana shield i by wyszli.

KonioMaster
23-06-2006, 15:53
Wogóle zawaliliście na początku już. No ale cuż z drugiej strony co mieliście zrobić. Jedynym rozsądnym wyjściem byłoby po prostu sobie odpuścić hydry (no cuż magia non-pvp). Bo hunt hydr to nic ciekawego więc na co oni niby mieliby się patrzeć i zawsze ZAWSZE trzeba mieć czystą drogę ucieczki/wyjścia. To knight miał loorować hydry a nie jakis ms którego wogóle nie powinno tam być. Wasza trójka zachowała się dziwnie :P Przeciesz te nooby nawet gdyby was nie strapowały to mogły by wam przeszkadzać w expieniu + kradzież loota. Tak samo ten sorc "bedę walił z wanda" czy jakoś tak to była wasza kolej (tylko te non pvp cuż nooby są wszędzie ale nooby + non pvp to..... zgroza). Jak widzę wszyscy krytykują zachowanie knighta hehe ludzie winny był sorc a nie knight. Biją hydrę widzi że idzie druga( jak widziałem filmik to ja już jak ten ms zloorował 1 to bym wiginał z tamtąd) knight zrobił to co powinien czyli spier.... a sorc co ... będzie walczył??? to nie roty tu 1 nie wystarczy. Bloker lvl też jak na hydry to trochę przy niski. Który on tam miał lvl 46?? chyba i co 2 hydry miał blokować i jeszcze odciągać je od shooterów. Jeden shooter uciekł a 2?? mógł uciec i było to widać na filmie jak knight przesuwał tych noobów on mógł spoko za nim iść mana shield i by wyszli.

Byłem kiedyś kumplem sobie popatrzeć staliśmy na wejściu i nieprzeszkadzaliśmy huntującym, nie mówiąc już o kradzieży loota.
Nikomu to nieprzeszkadzalo. Myślałem ze oni też coś w tym rodzaju.
Dobra mniejsza o to że sięniekapliśmy o co chodzi.
Wyjaśnię teraz moje zachowanie.
Jak się pojawiła druga podeszłem w stronę wyjścia puszczając moich kompanów przodem. Jednak wyjście było zablokowane i jeden poszedł w prawo uciekając przed hydrą a drugi w dół. Postanowiłem pomóc temu na dole poszłem za nim jakoś udało mu się podejść do wyjscia przesuwałem ludzi i w końcu udało mu się uciec. Zeszłem na chwilę na dół i wróciłem po druida.
Niestety był za daleko a drogę do niego odgradzał mi bubba i dsy.
Więc proszę mi nie mówić że jedyne o czym myślałem to ratowanie swojego zadka, gdyż próbowałem pomoc kumplom.
Może nie wyszło mi to za dobrze, ale był to 1 hydra hunt i nie było tam pola do manewru.
Dbam o kumpli raz padłem na dragu uhając kumpla zamiast mnie, drugi raz w mintwalin kiedy biegłem pomóc koledze i zamiast uha uzyłem gfb zeby mu pomóc.
Dzięki dla ludzi którzy mnie rozumieją.

@always hunted.Po 1-miał 3 sd a tyle by niestarczyło na hydrę.
Po 2- rezerrwacja na tibia.com to najlepsze co można zrobić w sprawie hydrahuntu(na refugii)
Jeszcze jedno: kolega mówi ze rozmawiał z osobą która miała huncić przed nami. Dlaczego ich tam nie było? Buubba i ekipa.
Apeluję do wszystkich graczy z Refugii: trzeba coś z tym zrobić.

Raayden
23-06-2006, 16:14
Była tam masa dsów i ludzi.
Po 1 próbowałem zrobić drogę sarphesowi.
Po 2 trzymałem hydry żeby mogli zejść niestety zostaliśmy zablokowani i wszystki się rozpierzchło.
Po 3Uhów nie było mi szkoda skupiłem się na tym żeby miał jak uciec o uhaniu wogule zapomniałem(moja wina)
Powinnienem powiedzieć im żeby uciekali jak ten buuba poszedł po drugą hydrę(znów moja wina)
A ze nonpvp to niestety nic nie mogę im zrobić.

dobrze ze masz w sobie odrobine samokrytyki ;]
@jastr
btw ja na 43 lvlu juz bloczylem i raz dwie na raz mialem bez problemow zbloczylem ale kumple szybko jedna sdkami ubili :>
mysle ze 46 lvl bez problemow styka na hydry ;> ale trzeba uwazac

Rosi
23-06-2006, 16:19
LóL n/c .......

boorex
23-06-2006, 16:34
Jeszcze raz ja. Tak sie zastanowilem ze gdybys pomyslal (wiem ze byly emocje i wogole) to moglbyss z pomoca teamu (jeszcze jakbyscie m walle mieli to bosko) zbloczyc tego 51 msa co zlurowal hydr wykorzystujac do tego swoja hydre ktora miales na karku, ustawiajac ja tak zeby stala pyskiem w strone sorca + druga hydra na tego sorca, 3 comba utama by zeszla , a z hp juz nie bylo by najmniejszych problemow :)) Oczywisce jakbyscie te m walle mieli i tam po bokach poblokowali droge ucieczki "bokiem" sorcowi, chlopak by nie mial co robic - powrot = jeszcze wiecej hydr;] zostanie = comba od 2 hydr + jeszcze moze twoja hydra na karku przerzucila by sie na niego i by bylo pieknie, padl by na 99% ;] To tyle narazie zycze ci zebys wiecej nie spotkal na huntach takich noobow jak ci. -.-

KonioMaster
23-06-2006, 16:42
Heh wiesz co teraz myśle o tym samym ale zobacz.
Decyzję powinniśmy podjąć w 2-3 sec.
Na 100% nie zakapowalibyśmy wszystcy swoich intencji(nawet nie miałem czasu żeby napisać im zeby uciekali jak 2 szła) ja wiedziałem co się dzieje jak 2 przyszła, wyszłem przed nie a jak zauważyłeśkumple stali na początku.
Tak więc masz rację ale nie było żadnej mowy aby wykonać trapa na nich.
Co do tego żeby ich nie spotkać wyobraź sobie że dziś buubba też tam jest!!
Na Refugii nie da sie huncic hydr w spokoju. Trzeba to zraportować jakoś.

@raydeen
Też uważam że 46 lvl to wystarczający lvl na hydrahunt.
Niestety sam widziałeś co się stało:(

Upierz
23-06-2006, 18:05
Co by tu powiedzieć : kurwy

Cariel Da'Rose
23-06-2006, 18:20
Czlowieku no comment jaksie zachowales (ala bloker) uciekles przed dwoma hydrami ktore musial blokowac 37ed~ przeciez do H u ja pana dalbys rade-.- tylko pewnie zal ci zwastowac 2 uh wiencej... teraz masz co chciales odkupujesz mu vampa etc... i hunt powiniscie zaczac jak oni se pojda...a nie na zasadzie "oki to my tylko popatrzymy i z wanda pobijemy (podjebiemy troche exp)" ... nvm =]]]]]

KonioMaster
23-06-2006, 18:36
Czlowieku no comment jaksie zachowales (ala bloker) uciekles przed dwoma hydrami ktore musial blokowac 37ed~ przeciez do H u ja pana dalbys rade-.- tylko pewnie zal ci zwastowac 2 uh wiencej... teraz masz co chciales odkupujesz mu vampa etc... i hunt powiniscie zaczac jak oni se pojda...a nie na zasadzie "oki to my tylko popatrzymy i z wanda pobijemy (poduwielbiam jeść bananyiemy troche exp)" ... nvm =]]]]]

Ehh... nie będe się z wami już kłócił co do mojego zachowania, opisałem to tak jak było jeżeli popełniłem jakiś błąd(a popełniłem) to się stało.
Ale powiedzcie mi dlaczego nie wypowiecie się na temat buubby i jego kompanów, zamiast mnie gnoić?

Vision
23-06-2006, 18:59
Pare razy up a nie pomysleliscie ze hydra sie jak glupia leczy + uhy 50+ lv msa = nie zbyt mila i nierowna potyczka x.X

Always hunted
23-06-2006, 20:18
Ale powiedzcie mi dlaczego nie wypowiecie się na temat buubby i jego kompanów, zamiast mnie gnoić?

Bo to Ty popełniłeś spory błąd, i jesteś odpowiedzialny za ded 37 druta :(
Ale ok, Buubba to głupi skurwysyn, porąb, za takie lurowanie się powinno banować, i wogóle, gdyby to nie był świat non-pvp tobyście mu powinni dać w dupę w całej siły, a skoro to non-pvp, przyblokujcie go na Hydrach, tak jak on was! M-walle obowiązkowe

Van Rebeliant
24-06-2006, 00:17
cóż powiedzieć, szczyt chamstwa, ale mogłeś te 5sec dłużej postać tam, ubić dsy najważniejsze było, no ale rozumiem, panika i wogóle, nikt za złe nie powinien to Tobie mieć bo z tego co zrozumiałem z filmu to byłeś pierwszy raz na hydrach, no to przecie od razu takie chamy wyskakuja... ;(
2 hydry byś wytrzymał jakbyś miał wolne pole ale pewnie ten ćpun (jakmutam nie pamietam jakiś wśuński nick) by cię przybloczył więc... na świecie no-pvp to faktycznie wchodziliście tam i po prostu zaczeliście huncić, na świecie pvp (moja Selena np.) ja bym się nie odważył (ktoś mógłby nic nie lurować wystarczą 2 sdki na dobicie blokera) bo człowiek to człowiek, zdarzają się takie chu*** i nie poradzisz X(
KONIEC!!!

PS: Jak coś jestem (bardzo skromny) geniusz w wykańczaniu psychicznym ludzi którzy grają w tibie i to nie nawet jakimiś wypowiedziami typu "<cenzura><cenzura> ty <cenzura> jesteś <cenzura>", na no-pvp jest pole do popisu bo raczej nikt nic nie zrobi :P wiec jakbyś chciał "tloske" się odwdzięczyć i go podenerwować to priv na forum :evul:

Karoleer
24-06-2006, 09:52
Zal...Dac sie tak zabic...utani gran hur+uhy i lecisz w dol, hydry ida na lurerow w tym czasie ladujesz mane gran hur utamo i zbiegasz na dol... Mnie tak probowano trapnac to tylko zwastowali "pare" uhow na lurowanie (77 ms)

KonioMaster
24-06-2006, 10:07
cóż powiedzieć, szczyt chamstwa, ale mogłeś te 5sec dłużej postać tam, ubić dsy najważniejsze było, no ale rozumiem, panika i wogóle, nikt za złe nie powinien to Tobie mieć bo z tego co zrozumiałem z filmu to byłeś pierwszy raz na hydrach, no to przecie od razu takie chamy wyskakuja...

Na nonpvp nie można ubijać summonów :(
Zal...Dac sie tak zabic...utani gran hur+uhy i lecisz w dol, hydry ida na lurerow w tym czasie ladujesz mane gran hur utamo i zbiegasz na dol... Mnie tak probowano trapnac to tylko zwastowali "pare" uhow na lurowanie (77 ms)
Głównym celem druida(gdyż on padł) było wydostanie się stamtąd ale że był trapnięty przez dsy i ludzi, uciekał w popłochu gdzie się dało.
Wątpię żeby wpadł na taki pomysł, gdyż myślał o ucieczce na niższy poziom.:(

boorex
24-06-2006, 10:15
Zostawcie juz w spokoju tego biednego knighta :( :P Gdyby nie jego glupie zachowanie druid by nie padl, gdyby nie wiesniackie zachowanie Buubba, sytuacja by nie miala miejsca.

Raziel_set
24-06-2006, 10:20
Jest to chamskie, ale takie są światy non-pvp że się bloczy ludzi

Xarinav
24-06-2006, 10:48
OMG wspułczuje takich N00BÓW na servie x.x po prostu NO COMMENT

Xarinav
24-06-2006, 10:49
Aż łza sie w oku kręci :'(((

Limak Smiler
24-06-2006, 17:47
Widać już, kto jest nóóbem na Refugi... Takich gosci powinno sie unikac i faczyc... X( ((to moj pierwszy post)):p

CrAvic
24-06-2006, 18:57
Chamstwo w ryj ;/ Popieram "ukamieniowanie" Buubby poprostu takich z j e b ó w nie widziałem dawno X(
masakra 8o