Pokaż pełną wersje : Dragi
Varee Beal
23-06-2006, 15:15
Ehhh... Kolejny głupi problem (szukałem odp.): Mam 28 lvl i chcem pojsc na draga. Wybrałem sobie miejscówke w thais( w ancient temple), tam jak się idzie i Fire devil jest. I teraz moje pytanko:
Czy jak jusz tam dojde i przysummonuje ds-y na dole to czy one znikną zanim będzie nowy resp draga czy nie ?
Jesli jestes niedaleko nich(ze ich widziszz albo bezposrednio 1(!!) pietro nad nimi to nie znikna
Jeżeli bedziesz chcial widziec dsy zeby ci nieznikly to tym samym bedziesz blkowal resp draga.. dragi bez pacc dla sorca/druta sa bez sensu poniewaz niema takiej miejscówki zeby swobodnie postawic dsy i dobrze expic.
Bart Knight
23-06-2006, 16:02
a kanion koło kazoo ??? Może tam spróboj :]
grzysztof
23-06-2006, 16:08
dsy nie blokują spawnu, można w temple thais z nimi bic draga tyle tylko że resp w tamtym miejscu jest cholernie dlugi i zabardzo sobie nie poexpisz.
Rafix vel Banitu
23-06-2006, 19:20
dsy nie blokują spawnu, można w temple thais z nimi bic draga tyle tylko że resp w tamtym miejscu jest cholernie dlugi i zabardzo sobie nie poexpisz.
o.O
w ancient temple jest "cholernie dlugi" resp?
Varee Beal
24-06-2006, 20:28
Dobra jusz można zamknąc topic. Byłem na tej miejscówce co pisałem i jest wyśmienicie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.