Pokaż pełną wersje : Elder Beholder
Andrealfus
23-06-2006, 15:30
Elder Beholder - z tym potworem mam do was pytanie, czy on jest az tak silny jak o nim mowia? ja w zyciu zabilem tylko jednego na test servie ale nie byl az tak silny. a od tego momentu minol z rok jak ja nie gram juz ;/
Niewiem jaki jest teraz czy moze mi ktos powiedziec jakie to jest silne czy ublocze to 63 knightem.
I prosil bym jak ktos ma jakis film z hunta na tym potworze o zamieszczenie
z gory dziekuje
p.s jesli taki temat byl to sorry nie zauwazylem albo nie bylo zawartych tam informacjii o nim jakich ja potrzebuje
63 knightem to ubloczysz z palcem w... uchu :P Przynajmniej tak mi się zdaje :P
Sprawdź, najwyżej stracisz uhy i pójdziesz po jednym zabitym eb ;]
looz ze dasz rade nawet nie wali mocniej niz 100 summonuje gazery i crypt shamblery ma malo hp a zblokac to napewno dasz rade
Andrealfus
23-06-2006, 19:43
wciaz nie jestem pewien, po tak dlugiej przerwie od tibi musze sie przyzwyczaic ale dzieki za porady
Legendary Soul
23-06-2006, 20:05
czym ty się martwisz. Nie powienieć tracić nawet uha na eb, chyba że będzie to jakiś wredny eb. Ale wredny może być każdy potwór dystansowy :D
Np. zwykly beho może walnoć kombo, ładując z ognia, energi, sd i ssac mane zaraz po sobie , ale to się żadko zdarza xD
Karoleer
23-06-2006, 20:28
Elder Beholder - z tym potworem mam do was pytanie, czy on jest az tak silny jak o nim mowia? ja w zyciu zabilem tylko jednego na test servie ale nie byl az tak silny.
Niewiem jaki jest teraz czy moze mi ktos powiedziec jakie to jest silne czy ublocze to 63 knightem.
I prosil bym jak ktos ma jakis film z hunta na tym potworze o zamieszczenie
z gory dziekuje
p.s jesli taki temat byl to sorry nie zauwazylem albo nie bylo zawartych tam informacjii o nim jakich ja potrzebuje
Dzis w nocy nakrece ci filmik jak 57 kina 82/82 soluje pare takich i hostne zaraz po huncie/rano
slawekmag
23-06-2006, 20:48
LÓL. Takim knightem to czasami demony blokują. A ty mówisz o potworku który jest słabszy od draga którego solują palki na 6lvl (to taki rekordzik). A ogólnie to no problem, mógłbyś go spokojnie zsolować.
Andrealfus
24-06-2006, 09:18
heh...... odwiedzilem wczoraj EB
moje wrazenia?
z 1 to pikus nawet jednego uha
ale jakis cep rulnol mi 2 eb i beholdera jak mnie cyprty obdoczyly to...... uh za uhem ;p
no coz wole jakos dragi :P
Ja Ci polecam PoH, cyclo, skrabiec, roty, slimy, cyclo, skarbiec i tak dalej :P Expik baardzo dobry wbrew pozorom :P
A na dragi to szkoda uhów moim zdaniem ;] Albo kup pacca i na cyclo ;]
Andrealfus
24-06-2006, 17:04
Ja Ci polecam PoH, cyclo, skrabiec, roty, slimy, cyclo, skarbiec i tak dalej :P Expik baardzo dobry wbrew pozorom :P
A na dragi to szkoda uhów moim zdaniem ;] Albo kup pacca i na cyclo ;]
Bardzo dziekuje :) napewno wezme to pod uwaga jak bedze szedl na jakis expo. Co do pacc'a to niestac mnie na drugiego ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.